بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اصلا قراره یه کاری کنیم بعد از پست همه ی بچه ها تو تاپیک به صورت اتوماتیک این جمله نوشته بشه! :biggrin1:
$#%#$%#%#$&***$
:| :| :|
:دی
دانته DMC3 و اسلحه ای که هرگز تکرار نخواهد شد :bighug: :biggrin1:
منظورت Ebony ـه ؟ :-/
de4f5wj6k17iurpdedqc.png

علی تازگیا داری آشکارا خیانت میکنی:|:d دانته شماره اول یه سری تناقضات توی قیافه و رفتار داشت که توی شماره سوم و چهارم برطرف شده بود:d دانته شماره چهارم هم که:bighug: اصلا دانته شماره چهارم مرد دنیا دیده بود:d
ولی جدا از همه اینا دانته جدید هم فوق العاده بود مخصوصا با اون تیکه هایی که میپروند و بازم مخصوصا تیکه هایی که به ساکیوبیس میپروند:d
دانته DMC1 یه شخصیت کامل بود :دی نه زیاد شوخی میکرد نه خیلی جدی بود، یه شخصیت متعادل :bighug: :دی

توی DMC3 که دانته خیلی جلف شده بود ولی خب اون اواخرش خوب شد :دی حالا اونم باز میشه گفت چون سنش کم بوده اینطوری رفتار میکرده ولی دانته DMC4 که رسما دلقک بود :| :دی مردک با اون همه ریش و پشم برام نمایش کمدی اجرا میکنه و از S*x حرف میزنه :| :دی

دانته DmC هم بعد از دانته DMC1 و DMC3 بد نیست :دی ولی مردک اصلا به برادرش اهمیت نمیداد :|

علی تازگیا داری آشکارا خیانت میکنی:|:d دانته شماره اول یه سری تناقضات توی قیافه و رفتار داشت که توی شماره سوم و چهارم برطرف شده بود:d دانته شماره چهارم هم که:bighug: اصلا دانته شماره چهارم مرد دنیا دیده بود:d
ولی جدا از همه اینا دانته جدید هم فوق العاده بود مخصوصا با اون تیکه هایی که میپروند و بازم مخصوصا تیکه هایی که به ساکیوبیس میپروند:d

دانته 4 یچیز دیگه بود =(( اصلا عجیب دلبسته دانته 4 شدم این دانته جدیده هم بد نبود ولی اسطوره ای بودن دانته 3.4 رو نداشت بنظرم 8-|

یاد یه شعری افتادم
نور به قبر صاحبش بباره
تقدیمی به دانته 4 ، سپیده دم اومد و وقت رفتن حرفی نداریم ما برای گفتن حرفی که بوده بین ما تموم شد این جا برام نیست دیگه جای موندن
yahoo_20.gif

دانته دویل 3 :bighug: قهرمان همیشگی زندگی من :دی
کسی که باعث شد من سراغ همه ی شماره های دویل رفته و یه دویل فن واقعی بشم
به خودم می بالم و به دانته می بالم
یه جوان سرخوش، شوخ طبع، در عین حال نگران خانواده و برادر و روی اعصابِ لیدی :دی :bighug:

اصلا قراره یه کاری کنیم بعد از پست همه ی بچه ها تو تاپیک به صورت اتوماتیک این جمله نوشته بشه!
:biggrin1:
Morteza FTW \m/
من آخرشم نفهمیدم چرا همه با این دیالوگ مشکل دارن:|:دی
پ.ن:حرف E&I شد،میگم دقت کردین هر وقت قرار باشه دانته از یه کلتش استفاده کنه،اون کلت همیشه Ivory هست؟:|:دی

دوستان جان من ، جان من هر موقع سر دانته DMC4 بحث میکنین این دیالوگو وسط نیارین که آب مبشم !!!! [-o< هر موقع یادش میفتم یک شوک خفن بهم وارد میشه !!!!
آخه قبل از اینکه دوستان اینجا بگن هیچکس نبود بهم بگه گاگول فهمیدی دیالوگ درباره چیه که همینجوری بر میداری میزنی جای امضات ؟
در کل دانته برای من یک شخصیت خاص بود . یک شخصیتی که در طول مدت بازی کردنم هیچ وقت به شخصیتی مثل اون برنخوردم و هیچ وقت هم ازش خسته نشدم . اولین بار بازی DMC رو با DMC3 شروع کردم و خیلی هم بازی خوبی بود بعدش هم DMC4 که دانته اونجا یک مرد شده بود ولی واقعا به قول علی انتظار نمی رفت بپره وسط با یک کمدی از ... حرف بزنه اون هم با ذکر تمام جزئیات ! ( منم خر شم دیالوگشو بذارم جا امضام !!!! :( ) انتظار نداشتم دانته این حرکتو انجام بده . دانته DmC هم نسبت به اون چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی بهتر بود . در کل دانته خوبه ( ولی نه دانته DMC2 ) . نظرسنجی هم عوض شه بد نیستا . باز هم هرچی دوستان بگن .
------------------------------------------------------------------
Ebony & Ivory هم که اسلحه های خاص دانته هستن که ظاهرشون توی DmC برام جالب تر بود .
65678888910341547632.jpg
-------------------------------------------
77131440389288115075.jpg

خب همونجور که میدونین یا شایدم نمیدونین ولی از الان به بعد بدونین (:d) من عاشق آهنگ هایی هستم که Brea برای ویدئو کومبوهاش انتخاب میکنه:d قبلا همه رو گذاشته بودم ولی چند ماه پیش که علی این DmC Combo Mad رو گذاشت، رفتم دنبال آهنگش:d یعد از کلی گشت و گذار بالاخره پیداش کردم:d آهنگش ماله یه بازیه 8 بیتی بوده (WTF:|) که با رمیکس چیز توپی از توش درآوردن:d اسمش هست Dirty Androids:
Download Dirty Androids New Castle Legions Stage mix mp3

آخه قبل از اینکه دوستان اینجا بگن هیچکس نبود بهم بگه گاگول فهمیدی دیالوگ درباره چیه که همینجوری بر میداری میزنی جای امضات ؟
دیالوگ به این باحالی!باید افتخار میکردی که همچین چیز خفنی امضات بود:|:دی
تازه اسم یه اچیومنت DmC هم از روی همین دیالوگه;;) :دی

راستش همین جور گشت میزدم این چند تا رو پیدا کردم . خوشم اومد گفتم بذارم ! نمیدونم که دیدینشون یا نه ولی به هر حال امیدوارم خوشتون بیاد !
-----------------------------------------------------------
43779134002038506938.jpg
-------------------------------------------------------------
91895443281682924396.jpg
-------------------------------------------------------
37425070937738345439.gif

دانته شماره چهار خیلی خوب بود ولی به حد دانته شماره 3 نمی رسید.
تنها مشکلی هم که من با شماره 3 دارم اینه که اینهمه پالتو رو انداخت رو هوا و خفن تنش کرد و اینا وقت نداشت یک دقه یک تی شرت تنش کنه؟:d

حرف دانته شد!!!!!!!!! یاد دانته سه افتادم:d

بهترین شخصیت دانته سری اول بود اما من به شخصه هروقت اسم دانته میاد ناخداگاه یادم به دانته سه می افته و اینطور میشم:d

خداییش بعد ازاتینکه دویل 3 رو بازیکردمعاشقش شدم و ناخوآگاه سراغ سری های بعدیشم رفتم:d

@ بقیه دانته ها@

دانته 2 ::|:|
دانته 4:=))=))

من موندم چرا همه دانته DMC4 رو مسخره می کنن ؟!!! :-/ میگن مثل دلقکه (!!!!) آخه کجاش مثل دلقکه ؟!! تازه نسبت به سری های قبلی خوش تیپ تر بود . میشه یکی لطف کنه توضیح بده چه خبره ؟!!

آخرین ویرایش:
من موندم چرا همه دانته DMC4 رو مسخره می کنن ؟!!! :-/ میگن مثل دلقکه (!!!!) آخه کجاش مثل دلقکه ؟!! تازه نسبت به سری های قلی خوش تیپ تر بود . میشه یکی لطف کنه توضیح بده چه خبره ؟!!
هیچی باو. فقط کافیه یه جوری این علی رو سر به نیست کنیم دیگه هیچکس دانته چهارم رو مسخره نمیکنه:d تنها مشکل کوچکی که این وسط وجود داره اینه که نمیشه علی رو سر به نیست کرد:|:d

جدا از شوخی، منم با دانته چهار مشکلی ندارم. به نظرم بعد از مردن ورجیل دیگه رقیبی برای خودش نمیبینه و دیگه جدی نیست. اتفاقا جلوی اون خرمگس بدترکیب بهترین دیالوگ ها رو ادا میکرد:d

هیچی باو. فقط کافیه یه جوری این علی رو سر به نیست کنیم دیگه هیچکس دانته چهارم رو مسخره نمیکنه:d تنها مشکل کوچکی که این وسط وجود داره اینه که نمیشه علی رو سر به نیست کرد:|:d

جدا از شوخی، منم با دانته چهار مشکلی ندارم. به نظرم بعد از مردن ورجیل دیگه رقیبی برای خودش نمیبینه و دیگه جدی نیست. اتفاقا جلوی اون خرمگس بدترکیب بهترین دیالوگ ها رو ادا میکرد:d

-------------------------------------------------------------------------
راستش اینکه بعد از مردن ورجیل رقیبی برای خودش نمیبینه رو وقتی گفتی دیدم درست میگی .( راستی مگه ورجیل مرد ؟!!!!!! ) توی سری 4 هیچ رقیبی براش نبود . boss های بازی رو که راحت بعد از Nero درو کرد چیزی نذاشت . خود Nero هم که براش چیزی نبود . در کل DMC3 به خاطر ورجیل خیلی خوب شده بود . یک رقیب خیلی جدی و قوی برای دانته وجود داشت اما توی سری 4 دیگه خبری نبود . خودمم خیلی با سری 4 حال نکردم .

ملت بیاین نظرسنجی رو عوض کنیم خب :| :دی "کدام دانته را بیشتر می پسندید؟" :دی

1- DMC1 Dante

2- DMC2 Dante

3- DMC3 Dante

4- DMC4 Dante
.
.
.
.
.
.
.
5- DmC Dante

نظرتون رو بگید :| :دی (اگه موافقت نشد بهترین اتمسفر و فضاسازی رو میریم :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or