بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
داستان بازی کلا جدا تشریف دارن (reboot) :d اگه نه توو دویلای قبلی خبری از Angel و nephelim و... نبود.

پ.ن: "l-)" معنی اجازه گرفتن نیس ، یه چیز دیگس ;;):|:d
قسمتی از داستان ریبوت شده و تقریبا میتونیم با دویل هایسری قبل تطبیق داد چون ورجیل همون شخصیت قدرت طلبش رو گرفت و دانته هم مثه قبل همون خصلت ها رو داشت...
یکی از تفاوتها تغییر مادر دانته و... ایناست وگرنه محور اصلی داستان تغییر نکرده

قسمتی از داستان ریبوت شده و تقریبا میتونیم با دویل هایسری قبل تطبیق داد چون ورجیل همون شخصیت قدرت طلبش رو گرفت و دانته هم مثه قبل همون خصلت ها رو داشت...
یکی از تفاوتها تغییر مادر دانته و... ایناست وگرنه محور اصلی داستان تغییر نکرده

بله درسته ، ولی کلیت داستان ریبوته و نمیشه داستانشو یکی دونست.

اسم اون زنه تو DmC 3 تو مراحل 6 یا 7 که باید باهاش میجنگیدی چی بود؟؟؟؟

ایشون بانو (Lady) هستن

در هر صورت چ داستان ربط داشته باشه چ ریبوت باشه امیدوارم یه بار دیگه ورجیلو با عظمت و نیرو مند ببینم>:d<
همون ورجیلی ک حرف میزد تن آدم میلرزید.......:d
راستی لیدی مگه باس مرحله 16نبود؟

اسم اون زنه تو DmC 3 تو مراحل 6 یا 7 که باید باهاش میجنگیدی چی بود؟؟؟؟

Nevan اولین باس زن سری DMC ـه که تو مرحله 9 DMC3 باهاش می جنگیم :دی :

Dazzling%20Nevan%20by%20~Cizu_1279902695321.png

در ضمن سری های قدیمی DMC هستن و این جدیده DmC. :دی این نکته بسیار مهمیه :دی

خوب ما هم vergils downfall رو تموم کردیم.
برعکس چیزی که فکر میکردم ورجیل رو تا حدودی منفورتر نشون دادن.
خوبی dlc این بود که به ضعف های درونی ورجیل اشاره کرد ولی ای کاش طولانی تر بود.
راستی یکی از بچه ها به من بگه که با تموم کردن بازی تو درجات مختلف بازی بهمون چی میده؟
من که فعلا دارم son of sparda رو میرم.

آخرین ویرایش:
خب در حال گشت و گذار بودم که به این الماس بر خوردم :دی نمی دونم تاحالا دیدینش یا نه. این طراحی اولیه ورجیل (نه نلو آنجلو) برای DMC1 ـه. در واقع این چیزیه که کامیا از ورجیل تو ذهنش داشت:

احتمالا سمت راستی ورجیل ـه و سمت چپی اسپاردا :دی خداییش مو های بلند و اون شمشیر اشرافی ابهت ورجیل رو دو چندان می کنه :دی نظر کامیا در مورد ورجیل توی DMC3 هم اینه: So-So! جالبه چون معمولا نظرش نسبت به شخصیت هایی مثل نرو اینه: No Interest یا میگه هیچ کدوم از دانته هایی که بعد از DMC1 طراحی شدن، مثل دانته ای که خودش طراحی کرده نبوده. :دی

چه جالب چقدر نظر من و کامیا به هم نزدیکه :))
من همیشه دوست داشتم ورجیل موهای بلند داشته باشه که بعضی وقتها از پشت ببنده و اتفاقا خیلی هم بهش میاد :دی

کلا کامیا نظری نداره، احساساتش رو با :| بیان می کنه اکثرا :|

اخرین بار که اینجا بودم تاپیک اینقد جولو نبود:d
خوش به حالتون...من هنوز دی ال سی ورجیلو نتونستم بگیرم..چند درصد از عمرم به فناست؟ میخام به عمق فاجعه پی ببرم...:d
چند صفحه قبل رو میخوندم..

نظر سنجی هم که به سلامتی اوکی شد....من میگم ویرجیلو نمیذاشتید....البته از دانته هم بیشتر میمیرم براش:x.....اووومممما...اونجوری هر کی 1 رای میداد..

اخرین بار که اینجا بودم تاپیک اینقد جولو نبود:d
خوش به حالتون...من هنوز دی ال سی ورجیلو نتونستم بگیرم..چند درصد از عمرم به فناست؟ میخام به عمق فاجعه پی ببرم...:d
چند صفحه قبل رو میخوندم..

نظر سنجی هم که به سلامتی اوکی شد....من میگم ویرجیلو نمیذاشتید....البته از دانته هم بیشتر میمیرم براش:x.....اووومممما...اونجوری هر کی 1 رای میداد..
برو بازیش کن بعد بیا حرفتو پس بگیر:|:دی

فووت فووووووت! ماشالا چقدر خاک گرفته اینجا :دی
خب، بازی جدید اومده و همه هم از بس بازیش کردید زیر و بمش رو می دونید. هنوز هم برای انتظار و حدس و گمان برای بازی های بعدی زوده. پس این وسط میمونه بحث در مورد موارد کلی سری! :دی

حالا در مورد چی بحث کنیم؟ نظرسنجی رو تغییر بدیم؟ :-? مثلا بهترین دانته کدوم بوده؟ DMC1, 2, 3 یا چهار (یا DmC :| :دی) نظرتون چیه؟ :دی

فووت فووووووت! ماشالا چقدر خاک گرفته اینجا :دی
خب، بازی جدید اومده و همه هم از بس بازیش کردید زیر و بمش رو می دونید. هنوز هم برای انتظار و حدس و گمان برای بازی های بعدی زوده. پس این وسط میمونه بحث در مورد موارد کلی سری! :دی

حالا در مورد چی بحث کنیم؟ نظرسنجی رو تغییر بدیم؟ :-? مثلا بهترین دانته کدوم بوده؟ DMC1, 2, 3 یا چهار (یا DmC :| :دی) نظرتون چیه؟ :دی

فکر کنم قبلا در مورد بهترین شخصیت پردازی دانته توی سری صحبت کردیم
بحث در مورد سلاحها و باسها هم که کامل شد
می مونه یه چیزی که مدتها پیش مطرح شد و نیمه تمام موند و اون محیط و فضاهای بازی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or