بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
باورم نمیشه نظر سنجی عوض شد:d

فکر کنم دیر به این موضوع پی بردم:p

این دیگه سوال نداره!!!!!!!1

مگه میشه قوی تر از پسران اسپاردا وجود داشته باشه:|

616165-dmc3_illust_dante_virgil1_super.jpg

بهترين باس Vergil.
كي DMC5 معرفي ميشه :( اونم با حال و هواي DMC3 ، پر از كات سين هاي اكشن ، با حضور پر رنگ LADY و شخصيت مغرور و پر ابهت VERGIL و موزيك هاي ديوانه كننده
اون روز كي ميرسه (آرزوي يك فن دل شكسته بعد از اومدن DMC4 و dmc=(( )

بهترين باس Vergil.
كي DMC5 معرفي ميشه :( اونم با حال و هواي DMC3 ، پر از كات سين هاي اكشن ، با حضور پر رنگ LADY و شخصيت مغرور و پر ابهت VERGIL و موزيك هاي ديوانه كننده
اون روز كي ميرسه (آرزوي يك فن دل شكسته بعد از اومدن DMC4 و dmc=(( )
متاسفانه یا خوشبختانه بخاطر فروش افتضاح DmC احتمال معرفی شدن DMC5 بنظرم زیاده اونم با وجود افت فروش سری re احتمال اینکه کپکام دوباره بره سراغ این ip زیاده
باید امیدوار باشیم:d

بابا عجب نوبي هستين شما ها.:))من همشون رو همون بار اول لوله ميكردم:>.يكم اون Naven و Vergil بد قلق بودن.

در كل خوب بودن Boss Fight تنها به سختيش نيست كه.طراحي ظاهري،تنوع كمبوها و ضرباتي كه ميزنه،غير قابل پيش بيني بودنش و صد البته عقايد و حرفاش هم خيلي مهمه.

به يكي از بچه ها ميگفتم مثلا Boss هاي MGR رسما فوق العاده بودن.توي اين چند وقت بهترين Boss هارو داشته.

Boss هاي DMC4 دركل از خود بازي خيلي سر تر بودن.Boss هاي DMC3 فوق العاده متنوع و با جو بازي همخوني داشتن.Boss هاي DMC1 هم در نوع خودشون عالي بودن فقط اكثرشون راحت كشته ميشدن.Boss هاي DMC2 و DmC چندان راضي كننده نبودن.

باز حال داشتم ميام در مورد هر تك تك شون نظر ميدم.

کیا تریلر معرفی DMC4 تو TGS 2006 رو دیدن؟ اتفاقی امروز دیدمش و پرت شدم به گذشته... اون موقع همه تو کف کنسول های نسل جدید بودن و فکر کنم DMC4 هم اون موقع انحصار PS3 بود.
یادمه تریلرو که 60 مگ هم بود با Dial up دانلود گرفتم و هر روز بارها و بارها میدیدمش! :دی
خلاصه انتظاراتم از DMC4 خیلی بالا بود. شکی نیست که DMC4 بازی خوبی بود ولی تا حدودی انتظاراتمو برآورده نکرد...

بهترين باس Vergil.كي DMC5 معرفي ميشه :( اونم با حال و هواي DMC3 ، پر از كات سين هاي اكشن ، با حضور پر رنگ LADY و شخصيت مغرور و پر ابهت VERGIL و موزيك هاي ديوانه كننده اون روز كي ميرسه (آرزوي يك فن دل شكسته بعد از اومدن DMC4 و dmc=(( )
دقیقا حرف دل منو زدی. درود بر تو !!!

dmc_008_thumb.jpg

لول یاد خواننده ی Rammstein افتادم! :دی :

12307981501285217647.jpg

=)) :دی
مثل اینکه اول قرار بود موهای دانته بعد از قلیان احساسات ناشی از مرگ Eva سفید بشه. کلا پس زمینه داستانی سری اصلی رو منهدم کردن :دی

همین دانته نهایی با موهای سفید خوب میشد (هرچند دانته خودمون یه چیز دیگه بود:( :دی). از طرح های اولیه خوشم نیومد :دی

بابا يكي تون بيان يكم توضيح به انضمام عكس از Boss ها مطرح DMC بذارين يك حالي بكنيم.من سرم اينور شلوغه.راه دور نمي ره به خدا:d

يك ياداوري مي كنيم.علي مرتضي..يا الله:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or