بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
@ علی
اگه همون Level 1 هم بمیری میزنه Mission Complete :دی اون 84 و 85 همون مراحل Rage هاست ؟! :|
آره علی مثل اینکه همینطوریه:|
اون مرحله هم آره همون Rage ها هستن:| واقعا نمیدونم هدفشون از گذاشتن همچین دشمن مسخره ای چی بوده؟ داری میزنیش یه دفعه وحشی میشه. داری میزنی و وسطای ضربه خوردن در میره. داری میزنیش یه دفعه معلوم نیست پنجولاش جچوری روی صورتت کشیده میشن:| به یه بدبختی ردش کردم این قسمت رو:| حالا جالب اینجاست خط سلامتیم 2 تا قرص بیشتر نبود:|

آره علی مثل اینکه همینطوریه:|
اون مرحله هم آره همون Rage ها هستن:| واقعا نمیدونم هدفشون از گذاشتن همچین دشمن مسخره ای چی بوده؟ داری میزنیش یه دفعه وحشی میشه. داری میزنی و وسطای ضربه خوردن در میره. داری میزنیش یه دفعه معلوم نیست پنجولاش جچوری روی صورتت کشیده میشن:| به یه بدبختی ردش کردم این قسمت رو:| حالا جالب اینجاست خط سلامتیم 2 تا قرص بیشتر نبود:|

من اگه دستم به اون کسی که دفعه اول ایده این Rage ها رو داد برسه ! :| :دی

@آتوسا
برو کافی نت DLC رو دانلود کن :d
فک کن 6 گیگ از کافی نت دانلود کنی :d من که ترجیح میدم همون گوشه اتاقم گریه کنم :>

@علی
این بچه ها که دست به کار نمیشن حداقل تو برا نظرسنجی یه کاری بکن :-s

فک کن 6 گیگ از کافی نت دانلود کنی :d من که ترجیح میدم همون گوشه اتاقم گریه کنم :>

@علی

Don't mess with me :| :دی

@علی
Sasuke-You-Mad-Bro_o_102861.jpg

:دی
من می خواستم برم یه آموزش طراحی دانلود کنم 30 مگ فقط از توی کافی نت نزدیک به یک ساعت و نیم طول کشید :| :دی

مرسی از پیشنهادات بسیارتون :دی به جای این حرفا یکیتون آستین بالا بزنه، dlc رو برام پست کنه :| :دی

@علی
ها ؟! الان با منی یا علی صلح و صفا ؟! :دی والا من چند روز پیش به نیما پیام دادم ولی فکر کنم یادش رفته :دی

@ آتوسا
نسخه PS3 ـیش رو میخوای ؟! =))

ها ؟! الان با منی یا علی صلح و صفا ؟! :دی والا من چند روز پیش به نیما پیام دادم ولی فکر کنم یادش رفته :دی

@ آتوسا
علی گزینه ها رو بده من تا چند ثانیه دیگه نظر سنجی رو میچسبونم سر در تاپیک:d

آتی@
الان میفهمم چرا میگن اصفهانیا خسیس تشریف دارن
65.gif
عه! اون پرنده رو نگاه کن داره اونجا پرواز میکنه...
65.gif

@ آتوسا
نسخه کامپیوتریش رو :دی
علی گزینه ها رو بده من تا چند ثانیه دیگه نظر سنجی رو میچسبونم سر در تاپیک:d

آتی@
الان میفهمم چرا میگن اصفهانیا خسیس تشریف دارن
65.gif
عه! اون پرنده رو نگاه کن داره اونجا پرواز میکنه...
65.gif

اگه اصفانیا خسیسن کرمونیا چین ؟ :دی اتفاقا اصلا هم خسیس نیستم من حالشو ندارم پاشم برم کافی نت 100 سال بشینم اون تو تا دانلود شه :دی

تشکر فراوان از کوروش عزیز بابت تغییر نظر سنجی.
=======
خب من به ورجیل، انجلو کریدو و اگنی و رودرا رای دادم. جدا از همه اینا پتانسیل باس های DMC 3 و تا حدودی DMC 4 به قدری بالاست که آدم نمیتونه درست تصمیم بگیره.
دلیل انتخابم هم همونجور که گفتم اینه که وقتی یه باس شمایل انسانی داشته باشه، مبارزه باهاش سخت تر و جالب تر هست. انگار داری با خودت مبارزه میکنی:d
البته جا داره از سربروس هم یادی بکنیم چون اونم بعضی مواقع بدجور کتلت میکرد آدم رو:| البته مرتضی (نوان) هم خوبه:d

رای های من :دی :
11302190501103953465.jpg

72593767760700632846.jpg

87300805760646831076.png

:x :دی

ورجیل و نلو آنجلو هر کدوم فایت هاشون چند بخشی بود که همه شون به یاد موندنی و لذت بخش بودن. Nevan رو هم خیلی باهاش خاطره دارم! فکر کنم یکی دو هفته سر کشتنش گیر کرده بودم :دی اینقدر زیاد طول کشیده بود که فکر می کردم این باس آخر بازیه! ( =)) :| :دی)
اون حرکات آخر نوان (Deadly Kiss :دی) خیلی باحال بود :دی من یهو دیدم نوان چسبیده به دانته :-" :دی نگو اون بالا نوار سلامتی عین موشک داره کم میشه :| :دی هنوزم وقتی دارم DMC3 بازی می کنم، موقع مبارزه با نوان توی اون قسمت آخر دلهره دارم :-" :دی اما خب خرجش یه مقدار Devil Trigger و استایل Trickster ـه :دی

فایت سربروس و Agni & Rudra هم خیلی مزه داد. البته تمام باس های DMC3 شاهکار بودن! متعجبم چرا کسی اسمی از Arkham تو مرحله 19 نیاورد؟! :-? :دی همکاری دو برادر واقعا زیبا بود! :دی
راستی، Phantom هم Honorable Mention میگیره :دی لعنتی مگه می مرد؟! :دی

ها ؟! الان با منی یا علی صلح و صفا ؟! :دی

گفتم با یه تیر دو هدف بزنم :d

Don't mess with me :| :دی
اگه اصفانیا خسیسن کرمونیا چین ؟ :دی اتفاقا اصلا هم خسیس نیستم من حالشو ندارم پاشم برم کافی نت 100 سال بشینم اون تو تا دانلود شه :دی

عه!! اصفهانی ای؟!! پس هیچی دیگه دستت نمیندازم :d همشهریا که با هم دعوا ندارن، دارن؟ ;;)

=================================================================

با تشکر از علی (:d) و کوروش به خاطر نظر سنجی

رای من:
1.Vergil
2.Nelo Angelo
ورجیل و نلو آنجلو هر کدوم فایت هاشون چند بخشی بود که همه شون به یاد موندنی و لذت بخش بودن.
3.Cerberus
البته جا داره از سربروس هم یادی بکنیم چون اونم بعضی مواقع بدجور کتلت میکرد آدم رو
:|

متشکرم :d دیگه حال نداشتم دوباره همینا رو تایپ کنم. :d

عه!! اصفهانی ای؟!! پس هیچی دیگه دستت نمیندازم :d همشهریا که با هم دعوا ندارن، دارن؟ ;;)
من تو همه تاپیکا همیشه یه همشهری پیدا می کنم :دی

Warning Warning
You are Surrendered by Esfahinian People :دی >:)

--------------
خب من هم به ورجیل عزیز اول رأی دادم واقعا هر سه تا جنگش با دانته رو عاشقش بودم

به بریال رأی دادم، تو کل dmc4 یکی از بهترین و باحال ترین باس هایی بود که هم با دانته هم با نیرو میشد کومبوهای باحالی روش اجرا کرد :دی

به نوانِ عزیزم رأی دادم :x برای اینکه کلا ایشون یه جوری بود که من اصلا دلم نمی خواست بکشمش :دی فقط منتظر بودم بیاد و پایین و death kiss رو روی دانته ی عزیز من بره، خیلی حرکت جالبی بود :d

با تشکر از علی و کوروش عزیز

خب منم به این سه تا رای دادم :دی

Vergil
Dante
Angelo Credo

ورجیل که دیگه نیازی به توضیح نداره و مطمئنا بهترین باس سری حساب میشه. تک تک مبارزات این دوتا برادر شاهکار بودن، مخصوصا اون مبارزه آخرشون که ورجیل از همه سلاح ها و قدرت هاش استفاده میکرد فوق العاده و سخت بود :دی فکر کنم چند ساعتی طول کشید تا تونستم برای اولین بار ورجیل رو شکست بدم :دی

مبارزه با دانته رو دوست داشتم چون برای اولین بار میتونستم علیه شخصیت محبوبم بجنگم (جفت پا رفتن توی صورتش هم خیلی حال میداد :d) کلا مبارزه های شمشیری رو دوست دارم.

Angelo Credo هم که شاهکار بود، از قابلیت Parry کردن حرکاتش گرفته تا خود مبارزه و دیوونه بازی های Nero :دی البته دفعه اولی که خواستم این بخش رو رد کنم یه 10 ، 20 باری مردم (روی PC بدون کنترلر داشتم بازی میکردم :دی )

Honorable Mention هم زیاد دارم :دی Phantom، موندوس، Berial، نلو آنجلو و Nevan هم باس های خیلی خفنی بودن که نشد بهشون رای بدم :دی

آخرین ویرایش:
Vergil: واقعا هیجان داشت :d از اول بازی همش منتظر بودم که یه جاهایی باهاش درگیر بشم . پوستمون کنده شد برای مبارزه آخرش:d
Dante: هرچی فن و تکنیک و کمبو و ... بلد بود رو سرمون اجرا کرد! :| ...
Nevan: هیچوقت آخر مبارزه باهاش رو یادم نمیره برا دفعه اول. خوشحال خوشحال ولی یه دفعه مرتکب عمل خاک برسری شد:d و ما هم مورد خنده تماشاچیها :|... تو خوابم فکرش رو نمیکردم که اینطوری ضربه بشم!

Vergil
Nevan
Lady
:دی
به دانته رای ندادم چون همون بهترین کرکتر سری بودن کافیشه :دی
ساکت شو علی بچه ی اسپاردا می دونم چی میخوای بگی اینجا دیکتارتوریه ، ورجیل رو هم به حساب نمیاریم :دی
پ.ن : اگر نظرسنجی واسه DMC نبود و جامع تر می بود فکر میکنم با حضور بانو هر 3 کرکتر انتخابیم زن از آب در میومدن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or