بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من هنوز دارم dlc رو دانلود می کنم:-"در این حد یعنی=))...ولی حداقل داستانو میدونم...:-"
اقا از نظر من ورجیل فقط به این دلیل به دانته حسودی میکنه(اهم اهم...ورجیل و حسودی؟نزنین این حرفارو:-") چون دانته چندبار شکستش داده(هم توی بچگی و هم این جنگ اخرشون منظورمه:-"نزنین منو...) و برادر بزرگترشم هست(تو DLC اینطور گفته بود...) بعد از اونجا که ذهن ورجیل به عبارتی پیاز داغ همه چیز رو (تو dlc ) زیاد کرده این قضیه فرق بین دوتا بچه هم وسط کشیده شده:-"وگرنه ایوا اصلا به قیافه ش نمیخوره بخواد بین بچه هاش فرق بزاره:-"

پ.ن:تو فروم DMC محبوبیت DmC Vergil از DMC3 Vergil بیشتر شده....اینجا هم همینطوره؟؟؟:-"

این ورجیلی که تو DmC دیدم خیلی پست و بی شرف بود! تا حدی که به یه بچه تو شکم مادرش رحم نمی کنه! تازه بعدش میومد به خود مادر شلیک می کنه! اونم از پشت!
:whistling:

این ورجیلی که تو DmC دیدم خیلی برزگ و با ابهت و بود! تا حدی که به یه مادر تو شکم بچه-ش رحم نمی کنه! تازه بعدش اومد به خود مادر شلیک کرد! اونم از پشت با یه مسلسل تر و تمیز!
تصحیح شد:d اتفاقا آقا صفا خان (:d) همه از این لیلیت بدشون میومد:d

این ورجیلی که تو DmC دیدم خیلی پست و بی شرف بود! تا حدی که به یه بچه تو شکم مادرش رحم نمی کنه! تازه بعدش میومد به خود مادر شلیک می کنه! اونم از پشت!

And this is my best character >:) یعنی وقتی این صحنه رو دیدم جیگرم حال اومد خیلی تمیز شلیک کرد خود دانته هم تو کف موند یک چند لحظه ! >:) واقعا یک احسنت به این ورجیل بدهکارم ! راستش اینکه بچه ها میگفتن eva بین دانته و ورجیل فرق میذاشته حالا شاید زیاد نبوده ولی یک خورده که بوده دیگه ! یعنی نبوده ؟! آخه توی خود بازی DmC هم معمولا نشون میداد که دانته با Eva هست و نشون نداد که دانته کنار sparda یا ورجیل با eva باشه . در کل فکر میکنم یک کوچولو eva دانته رو بیشتر دوست داشته !

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

خب یه نفر حداقل یه آدرسی کوفتی چیزی به من بده برم داستانش رو بخونم
نمیشه که شماها تنها تنها بخورین ( ببخشین بازی کنین :دی ) من فقط نیگا کنم :|

راستش منم DLC رو ندارم داستانش هم نمیدونم !! ولی خب گشتم اینو پیدا کردم یک چیزایی گفته ولی نه دقیق و 100% کامل .
Vergil's Downfall - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and more

همه از این لیلیت بدشون میومد
تونی آلمیدا جان(:دی) به هر حال یک شخصیت هر چقدر هم چندش و منقور باشه باز دلیل نمیشه که ورجیل بیاد مثل یه بزدل از پشت بهش شلیک کنه!
Vergil has no dignity

تونی آلمیدا جان(:دی) به هر حال یک شخصیت هر چقدر هم چندش و منقور باشه باز دلیل نمیشه که ورجیل بیاد مثل یه بزدل از پشت بهش شلیک کنه!
Vergil has no dignity
آره درسته که کارش جالب نبود. بدتر از اون استفاده از اسلحه گرم بود
facepalm.gif

ولی الان چرا:biggrin1: الان تنها خودش کافیه. فکر نکنم اینجا دیگه نامردی در کار باشه:biggrin1:

علی@
تو که BP رو تموم کردی، چند مرحله بود؟ من الان 97 بودم و داشتم اینا رو میکشتم که یه دفعه نوشت Mission Complete:|

همش 6 گیگ میشه رو دانلود کن:-"
چقدر زیاد :-o برا PS3 که 1.8 گیگ بود. آپدیتشم 30 مگ :d
تو فروم DMC محبوبیت DmC Vergil از DMC3 Vergil بیشتر شده....اینجا هم همینطوره؟؟؟:-"
این به خاطر اینه که این ورجیل جدید تره! اگه نه ورجیل DMC3 تار موش میارزه به 100تا ورجیل DmC!!

چقدر زیاد :-o برا PS3 که 1.8 گیگ بود. آپدیتشم 30 مگ :d

این به خاطر اینه که این ورجیل جدید تره! اگه نه ورجیل DMC3 تار موش میارزه به 100تا ورجیل DmC!!
یک فروند BP و کاستوم های دانته + یک سری تغییرات جزئی = 4 گیگ:d
VD + باندل سلاح ها = 1.8 گیگ:d
البته در این شکی نیست ورجیل قبلی تکرار نشدنیه ولی به نظرم گیم پلی ورجیل جدید به قبلی میچربه

یک فروند BP و کاستوم های دانته + یک سری تغییرات جزئی = 4 گیگ:d
VD + باندل سلاح ها = 1.8 گیگ:d
البته در این شکی نیست ورجیل قبلی تکرار نشدنیه ولی به نظرم گیم پلی ورجیل جدید به قبلی میچربه
خب چرا بچه رو میترسونی :d خب فقط DLC ورجیلو میخواست بیچاره. الان دختر بیچاره داره گوشه اتاقش گریه میکنه که بازیش ندادیم :d ( sorry :| )
اتفاقا گیم پلیش هم به نظرم بهتر بود. چون اینجا فقط یاماتو داریم ولی DMC3 چند تا سلاح داشتیم. فقط استایل 360 درجه ـش بهتره + یه خورده چیزای دیگه + گرافیک

خب چرا بچه رو میترسونی :d خب فقط DLC ورجیلو میخواست بیچاره. الان دختر بیچاره داره گوشه اتاقش گریه میکنه که بازیش ندادیم :d ( sorry :| )
اتفاقا گیم پلیش هم به نظرم بهتر بود. چون اینجا فقط یاماتو داریم ولی DMC3 چند تا سلاح داشتیم. فقط استایل 360 درجه ـش بهتره + یه خورده چیزای دیگه + گرافیک
خب اون آپدیت برای اجرای VD لازمه:d (آتی برو گوشه اتاقت و به گریه-ت ادامه بده:d)
آره درسته که اونجا توع سلاح داشت ولی اینجا قابلیت های بهتری به نظرم داره که نبود سلاح دیگه ای احساس نمیشه. همین یاماتو کافیه اون قابلیت تلپورت که دیگه لازم به توضیح نیست:d

علی@
بی شرف مرحله های 84 - 85 بی نهایت سختن:| اونا رد بشن یه خورده آسون تر میشن. ولی من هنوز تو کفم این چطور نوشت Mission Complete:|

@علی (صلح و صفا) و موری

هیچوقت فکر نکنین که من از اون دخترام که برم گوشه ی اتاق و گریه کنه من همیشه راهی پیدا خواهم کرد >:) نا سلامتی شیطانیم دیگه :| الکی که نیست :| حالا یا حال شما رو در جای دیگه ای میگیرم یا اینکه بالاخره یه خاکی به سرمون و سر این تاپیک و اون ورجیل که رفته تو dlc و اون پدر نیامرزیده ای که اومده و ورجیل رو واسه پول رو dlc داده می ریزم :دی

آتوسا@
We'll See :d

آره درسته که اونجا توع سلاح داشت ولی اینجا قابلیت های بهتری به نظرم داره که نبود سلاح دیگه ای احساس نمیشه. همین یاماتو کافیه اون قابلیت تلپورت که دیگه لازم به توضیح نیست
Agreed..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or