بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سر DMC3 من بدون گیم پد بازی کردم دهنم سرویس می‌شد واقعا:| با J می‌پرید با I تیر می‌زد با K یا L (دقیق یادم نیست) شمشیر:| از این طرف یه سری از کار های اصلی با A و D و S و... انجام می‌شد:| سر این بازی من دستام 5 سانت بزرگتر شد:دی
چیدمان دکمه ها توی نسخه PC شماره 3 و 4 یکی هستن:d ولی به هیچ عنوان به درد کمبو زدن نمیخورن:d
همین چند وقت پیش شماره 4 رو نصب کردم و دریغ از اجرای یه دونه Enemy Step معمولی و ساده:d کلا افتضاحه:d ولی این DmC عالیه:d

از آخرین باری که اینجا آرت گذاشتم چقدر میگذره؟ :-/ چند تا آرت به مناسبت نوروز :دی
پ.ن: به دلایل نا معلومی این بار تمام آرت ها انیمه ای هستن :دی
پ.ن2: ورجیل جدید و قدیمی :)) :دی

Attachments

• Lady.(DMC).full.1431486.jpg
    Lady.(DMC).full.1431486.jpg
    81 KB · مشاهده: 7
  • 69687498628421448650.jpg
    69687498628421448650.jpg
    117.4 KB · مشاهده: 11
  • Capcom.full.1230953.jpg
    Capcom.full.1230953.jpg
    182 KB · مشاهده: 9
  • Dante.full.726577.jpg
    Dante.full.726577.jpg
    80.2 KB · مشاهده: 11
یه ویدئو هم از بازی خودم گرفتم میذارم براتون، بعد از اینکه درست و حسابی خندیدین، نظرتون رو هم
بدون رودربایستی بگین:d البته خودم ازش راضی نبودم ولی واقعا دستم داشت میشکست اون موقع:d
دانلود
tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg

به نظرتون خوبه که توی قسمت بعدی قابلیت سوییچ بین کاراکترا در حین مبارزه داشته باشیم؟:-" البته نه در کل بازی. مثلا دانته و نیرو میرن برای یه ماموریت:-" به نظرتون مبارزه ها متنوع تر نمیشن؟:-"
پ.ن: این ایده بر اساس خوابی که دیشب دیدن اومد به ذهنم:-" LOL:-"
پ.ن: Street Fighter X Tekken:-"

به نظرتون خوبه که توی قسمت بعدی قابلیت سوییچ بین کاراکترا در حین مبارزه داشته باشیم؟:-" البته نه در کل بازی. مثلا دانته و نیرو میرن برای یه ماموریت:-" به نظرتون مبارزه ها متنوع تر نمیشن؟:-"

علی میگم دور رو بر کپکام نپلک با این ایده ت :دی اونجا از این ایده های عجیب غریب استقبال می کنن یه دفعه دیدی سبک بازی به اکشن اول شخص با چاشنی همکاری دو نفره و المان های پلتفرمر تغییر کرد (عجب ایده ای دادم خودم! :-o فکر کن یه بازی اول شخص با این مشخصات! :-o :دی

being-an-x.jpg
:دی)

چیدمان دکمه ها توی نسخه PC شماره 3 و 4 یکی هستن:d ولی به هیچ عنوان به درد کمبو زدن نمیخورن:d
همین چند وقت پیش شماره 4 رو نصب کردم و دریغ از اجرای یه دونه Enemy Step معمولی و ساده:d کلا افتضاحه:d ولی این DmC عالیه:d

تا حالا دقت کردی توو پستات همش از یه شکلک به عنوان نقطه استفاده میکنی؟ :d

=============================
اقا این نظرسنجیو نمیخواین عوض کنین؟ :| مثلا بزارین بهترین شخصیت DmC یا همون بهترین باس یا هر چیزه دیگه.

اقا این نظرسنجیو نمیخواین عوض کنین؟ :| مثلا بزارین بهترین شخصیت DmC یا همون بهترین باس یا هر چیزه دیگه.
تصحیح:دی:
نظرسنجی بهترین باس سری در حال نصب هست.برای جزییات بیشتر به روزنامه های کثیرالانتشار ( پروفایل علی فرزند اسپاردا (Dante Never Cry) ) مراجعه فرمایید
:دی

آخرین ویرایش:
تا حالا دقت کردی توو پستات همش از یه شکلک به عنوان نقطه استفاده میکنی؟ :d
دست خودم نیست:biggrin1:
نظرسنجی بهترین باس سری در حال نصب هست.برای جزییات بیشتر به روزنامه های کثیرالانتشار ( پروفایل علی فرزند اسپاردا (Dante Never Cry) ) مراجعه فرمایید
:دی
تصحیح شد!:biggrin1:

A.mason@
That's what i'm talking about
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی میدونه این دُخیه (Brea) چجوری همراه با Trillion Stab، کنسلینگ هم میزنه؟
یه بار دیگه ویدئو رو نگاه کنین و ببینین که تریلیون میزنه ولی کامل ادامه-ش نمیده. اینو پشت سر هم روی دشمن اجرا میکنه و در نهایت به صورت کامل اجراش میکنه و دشمن رو میکشه.
اونی که با Osiris میزد رو یاد گرفتم (توی ویدئویی که گذاشتم بود - همونی که Shredder رو میزنه ولی پشت سر هم از اول اجراش میکنه و نمیذاره کامل اجرا بشه) ولی این یکی رو هر چی زور میزنم نمیفهمم. البته یه تئوری دارم ولی اجرا کردنش سخته:d

خب ، خوشبختانه تونستم به کمک علی (safety&peace) این قسمت bloody palace رو اضافه کنم . خیلی حال میده ولی متاسفانه ضد حالی خوردم آن چنان خفن که تا حالا نخورده بودم !! بعد از ریختن bloody palace رفتم تو بازی و دیدم سیوم پاک شده!!! :(( اینقدر خفن بود این ضد حال که تا حالا همچین چیزی رئو تجربه نکرده بودم !! بدتر این جا بود که داشتم Hell &Hell رو میرفتم ، از secret mission ها فقط 2 یا 3 تا مونده بود ، lost soul ها هم تقریبا تمام بود ، Item ها و upgrade ها رو هم کامل خریده بودم ! خداییش میخواستم اونجا بشینم گریه کنم ! :(( :(( حالا دوباره نشستم دارم از اول میرم اما این بار بیشتر برای سلاح ها بازی میکنم که کامل بشن و چون بدون همه سلاح ها bloody palace حال نمیده ! ولی واقعا خیلی حالم گرفته شد ! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or