داداش من که کاری نکردم:d ولی این پاک شدن سیو چیزیه که 3 بار سر من اومد:d هر دفعه هم بازی رو تموم کرده بودم. دفعه آخر اعصابم خورد شد و رفتم یه ترینر گرفتم و درجا 9999 تا POINT برای آپگرید و Red Orb بینهایت برام اومد:dخب ، خوشبختانه تونستم به کمک علی (safety&peace) این قسمت bloody palace رو اضافه کنم . خیلی حال میده ولی متاسفانه ضد حالی خوردم آن چنان خفن که تا حالا نخورده بودم !! بعد از ریختن bloody palace رفتم تو بازی و دیدم سیوم پاک شده!!! اینقدر خفن بود این ضد حال که تا حالا همچین چیزی رئو تجربه نکرده بودم !! بدتر این جا بود که داشتم Hell &Hell رو میرفتم ، از secret mission ها فقط 2 یا 3 تا مونده بود ، lost soul ها هم تقریبا تمام بود ، Item ها و upgrade ها رو هم کامل خریده بودم ! خداییش میخواستم اونجا بشینم گریه کنم ! حالا دوباره نشستم دارم از اول میرم اما این بار بیشتر برای سلاح ها بازی میکنم که کامل بشن و چون بدون همه سلاح ها bloody palace حال نمیده ! ولی واقعا خیلی حالم گرفته شد !
ولی جدا از همه اینا به نظرم بخش BP لذت بخش تر از همیشه ساخته شده. همین که آخرین دشمن رو میکشی سریعا وارد مرحله بعدی میشه:d
پ.ن: احیانا با Alt+F4 از بازی خارج نشدی؟