بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب ، خوشبختانه تونستم به کمک علی (safety&peace) این قسمت bloody palace رو اضافه کنم . خیلی حال میده ولی متاسفانه ضد حالی خوردم آن چنان خفن که تا حالا نخورده بودم !! بعد از ریختن bloody palace رفتم تو بازی و دیدم سیوم پاک شده!!! :(( اینقدر خفن بود این ضد حال که تا حالا همچین چیزی رئو تجربه نکرده بودم !! بدتر این جا بود که داشتم Hell &Hell رو میرفتم ، از secret mission ها فقط 2 یا 3 تا مونده بود ، lost soul ها هم تقریبا تمام بود ، Item ها و upgrade ها رو هم کامل خریده بودم ! خداییش میخواستم اونجا بشینم گریه کنم ! :(( :(( حالا دوباره نشستم دارم از اول میرم اما این بار بیشتر برای سلاح ها بازی میکنم که کامل بشن و چون بدون همه سلاح ها bloody palace حال نمیده ! ولی واقعا خیلی حالم گرفته شد ! :((
داداش من که کاری نکردم:d ولی این پاک شدن سیو چیزیه که 3 بار سر من اومد:d:| هر دفعه هم بازی رو تموم کرده بودم. دفعه آخر اعصابم خورد شد و رفتم یه ترینر گرفتم و درجا 9999 تا POINT برای آپگرید و Red Orb بینهایت برام اومد:d
ولی جدا از همه اینا به نظرم بخش BP لذت بخش تر از همیشه ساخته شده. همین که آخرین دشمن رو میکشی سریعا وارد مرحله بعدی میشه:d

پ.ن: احیانا با Alt+F4 از بازی خارج نشدی؟

داداش من که کاری نکردم:d ولی این پاک شدن سیو چیزیه که 3 بار سر من اومد:d:| هر دفعه هم بازی رو تموم کرده بودم. دفعه آخر اعصابم خورد شد و رفتم یه ترینر گرفتم و درجا 9999 تا POINT برای آپگرید و Red Orb بینهایت برام اومد:d
ولی جدا از همه اینا به نظرم بخش BP لذت بخش تر از همیشه ساخته شده. همین که آخرین دشمن رو میکشی سریعا وارد مرحله بعدی میشه:d

پ.ن: احیانا با Alt+F4 از بازی خارج نشدی؟

راستش منم دیشب رفتم چند تا سیو گرفتم و کپی کردمشون ولی هیچ کاری نشد ! :| باید برم این ترینر ها رو هم یک امتحان بکنم البته شاید هم دوباره برم و بازی کنم و بدون ترینر item ها و upgrade ها رو بخرم .

پ.ن : نه تا حالا برای کل سری Devil May Cry از این حرکت جالب استفاده نکردم . امتحان کنم ؟! :-/

راستش منم دیشب رفتم چند تا سیو گرفتم و کپی کردمشون ولی هیچ کاری نشد ! :| باید برم این ترینر ها رو هم یک امتحان بکنم البته شاید هم دوباره برم و بازی کنم و بدون ترینر item ها و upgrade ها رو بخرم .

پ.ن : نه تا حالا برای کل سری Devil May Cry از این حرکت جالب استفاده نکردم . امتحان کنم ؟! :-/
نه کپی کردن سیوها هم متاسفانه فایده ای نداره:| اگر آپگریدها رو خریده بودی و سیوت پاک شد که خب ترینر بزن ولی اگر اینطور نیست، خودت برو.

پ.ن: نه بر عکس:d امتحان کنی سیوات پاک میشن:d
----------------
علی@
اینجاست که من حق رو به ورجیل میدم:d قشنگ معلوم بود بهش بی توجهی شده:( اگر بره فک و فامیل و دوست و دشمن رو کتلت کنه قشنگ درکش میکنم:((از هیچی جز بی توجهی به یه بچه کوچولو متنفرم. البته در این صورت بچه روی پای خودش بزرگ میشه و در نهایت شخصیت بزرگی میشه ولی باز همیشه کمبودی در خودش حس میکنه:(

علی@
اینجاست که من حق رو به ورجیل میدم:d قشنگ معلوم بود بهش بی توجهی شده:( اگر بره فک و فامیل و دوست و دشمن رو کتلت کنه قشنگ درکش میکنم:((از هیچی جز بی توجهی به یه بچه کوچولو متنفرم. البته در این صورت بچه روی پای خودش بزرگ میشه و در نهایت شخصیت بزرگی میشه ولی باز همیشه کمبودی در خودش حس میکنه:(
اتفاقا ورجیل قاطی کرده و درست فکر نمیکنه :دی خود ایوا میگه هردوشون رو به یه اندازه دوست داشته :دی

ساسکه که خیلی قابل درک تره :دی

اتفاقا ورجیل قاطی کرده و درست فکر نمیکنه :دی خود ایوا میگه هردوشون رو به یه اندازه دوست داشته :دی

ساسکه که خیلی قابل درک تره :دی
خود ایوا بگه. تازه اونجا توهم بوده
65.gif
:biggrin1:
توی خونه نشون میده ورجیل از دانته شکست میخوره (بچگیاشون). اصلا ضایع هست این خونواده هیچ وقت یه روز خوش ندیدن و ورجیل این وسط نقشش کمرنگ بوده:(
اسم اون Emo رو اینجا نیار:( فقط باعث لکه دار کردن اسم ورجیل میشه:(

خود ایوا بگه. تازه اونجا توهم بوده
65.gif
:biggrin1:
توی خونه نشون میده ورجیل از دانته شکست میخوره (بچگیاشون). اصلا ضایع هست این خونواده هیچ وقت یه روز خوش ندیدن و ورجیل این وسط نقشش کمرنگ بوده:(
اسم اون Emo رو اینجا نیار:( فقط باعث لکه دار کردن اسم ورجیل میشه:(
توی اون صحنه ایوا در واقع نشون دهنده خوبی های درونی ورجیله :دی ورجیل توی بخشی از وجودش میدونه که ایوا اون رو هم به اندازه دانته دوست داشته ولی نمیخواد این موضوع رو باور کنه. اتفاقا همین که ورجیل ایوا رو نکشت به نظرم میتونه به این معنا باشه که هنوز هم بطور کامل در تاریکی فرو نرفته و امیدی هست در آینده دوباره شخصیت خوبی بشه :دی

باو داشتن با همدیگه بازی میکردن ورجیل باخت این الان کجاش غم انگیزه ؟ :|

بیشین بینیم باو :دی

توی اون صحنه ایوا در واقع نشون دهنده خوبی های درونی ورجیله :دی ورجیل توی بخشی از وجودش میدونه که ایوا اون رو هم به اندازه دانته دوست داشته ولی نمیخواد این موضوع رو باور کنه. اتفاقا همین که ورجیل ایوا رو نکشت به نظرم میتونه به این معنا باشه که هنوز هم بطور کامل در تاریکی فرو نرفته و امیدی هست در آینده دوباره شخصیت خوبی بشه :دی

باو داشتن با همدیگه بازی میکردن ورجیل باخت این الان کجاش غم انگیزه ؟ :|

بیشین بینیم باو :دی
اینکه ورجیل ایوا رو نکشت بر میگرده به شخصیت یونیکش که مادرش رو اینقدر پست دید که لیاقت کشته شدن هم نداشت:biggrin1: اما به نظرم ربطی به خوبی ها نداره. چئن وقتی داری به اون قسمت میری، ورجیل با یه لحن تمسخر آمیزی میگه نگران نباش مادر، به زودی از تمام دردها رها میشی>:) And that's Vergil:biggrin1: بعید میدونم به معنای خوبی های ورجیل باشه LOL!:biggrin1:

باو علی قشنگ ضایع هست ایوا یه نمه بیشتر دانته رو دوست داشته:( تو هم برو بچسب به همون دانته-ت:biggrin1: اصلا فلسفه ورجیل رو بردی زیر سوال:|

در مورد خط آخر هم بهت پیشنهاد میکنم کله-ت رو فرو کنی توی استخر:biggrin1: یه نگاه به آواتارت بنداز و یه خجالت عمیق بکش:|

اینکه ورجیل ایوا رو نکشت بر میگرده به شخصیت یونیکش که مادرش رو اینقدر پست دید که لیاقت کشته شدن هم نداشت:biggrin1: اما به نظرم ربطی به خوبی ها نداره. چئن وقتی داری به اون قسمت میری، ورجیل با یه لحن تمسخر آمیزی میگه نگران نباش مادر، به زودی از تمام دردها رها میشی>:) And that's Vergil:biggrin1: بعید میدونم به معنای خوبی های ورجیل باشه LOL!:biggrin1:

باو علی قشنگ ضایع هست ایوا یه نمه بیشتر دانته رو دوست داشته:( تو هم برو بچسب به همون دانته-ت:biggrin1: اصلا فلسفه ورجیل رو بردی زیر سوال:|

در مورد خط آخر هم بهت پیشنهاد میکنم کله-ت رو فرو کنی توی استخر:biggrin1: یه نگاه به آواتارت بنداز و یه خجالت عمیق بکش:|

مردک ورجیل همیشه یه شخصیت نیمه منفی نیمه مثبت بوده :دی توی همون DMC3 هم بعد از مبارزه با دانته به یه شخصیت مثبت تبدیل شده بود و رفت حساب موندوس رو برسه. توی همین DmC هم نیت کلیش خوبه فقط راهی اشتباهی رو داره برای رسیدن به هدفش طی میکنه :دی

نه دقیقا از کجا ضایع است ؟! :| از توهمات ورجیل ؟ :دی

الان بهش نگاه کردم و هیچ حسی شرمندگی هم در وجودم ایجاد نشد :دی تازه یاد ساسکه هم افتادم :دی

خب به نظر من ورجیل با حرفایی که به اوا، مادرش میزنه قشنگ ثابت میکنه که همیشه به دانته حسودیش میشده و دنبال فرصتی بوده که خودشو بهش ثابت کنه. البته چون این چند مرحله اخر توی توهمات ورجیل هست میشه احساسات درونی ورجیل رو نسبت به بقیه فهمید مثلاً دانته توی downfall (که در ذهن ورجیل شکل میگیره) بسیار خبیث و پرخاشگر هست در صورتی که در چند مرحله قبلش دو بار از برادرش میخواد که مبارزه رو تموم کنن اما این ورجیله که قبول نمیکنه، یا اینکه ورجیل همیشه تظاهر به دوست داشتن برادرش میکرده اما توی dlc برادرشو به خاطر حسادت و یا هرچیز دیگه ای میکشه. جاه طلبی و تشنه قدرت بودنش هم کاملا مشخص میشه چون ورجیل هرکاری میکنه که قدرتشو بیشتر از پیش کنه و حتی برای اینکار سایه خودشو میکشه.
در اینکه چرا مادرش رو نکشه بنظرم چون دلیلی برای اینکار نداشته. البته از اوا دلگیره و کاملا از لحن صحبت کردنش معلومه...خیلی سرد و بی احساس
من حتی میگم کت رو هم نمیخواسته بکشه و فقط میخواسته اونو از دست اون چیزی که دنبالش میکرد نجات بده اما بعد بخاطر حرفایی که بهش میزنه و طرفداری از دانته اونو هم توی ذهنش میکشه :|
حالا بماند از اینکه بخاطر کت بود که ورجیل الان زنده س وگرنه دانته اونو به درک .... فرستاده بود /:) اصلا ورجیل بویی از انسانیت نبرده :)

علی و علی :| :دی ( صلح و صفا و پسر اسپاردا) دارین در مورد چی جرف می زنیییییییییییین ؟ منم بازی بدین :d (الان حس این دختر بچه ها بهم دست داد که دو تا پسر دارن فوتبال بازی می کنن یهو میره وسط بازیشون همه چیو بهم می ریزه >:) :d) اینا که میگین مال dlc ورجیله؟ من هنووووووووووووز این dlc رو بازی نکردم ! آقا من اگه dmc رو واسه pc بگیرم این dlc هم توش هست ؟
منم می خواااااااااااااااااااام :((

من هنووووووووووووز این dlc رو بازی نکردم ! آقا من اگه dmc رو واسه pc بگیرم این dlc هم توش هست ؟
منم می خواااااااااااااااااااام
:((
آخی بمیرم :d نخیر باید دانلودش کنی :d

علی (پسر اسپاردا)@
ورجیلو به این ساسکه (:-&) نچسبون باو! ورجیل به این شاخی چه ربطی به یه بچه اسکل که از خودش هیچی نداره نداره!
حالا باز به ایتاچی بچسبون یه چیزی :d

آخی بمیرم :d نخیر باید دانلودش کنی :d

علی (پسر اسپاردا)@
ورجیلو به این ساسکه (:-&) نچسبون باو! ورجیل به این شاخی چه ربطی به یه بچه اسکل که از خودش هیچی نداره نداره!
حالا باز به ایتاچی بچسبون یه چیزی :d

نه مگه میشه ! حالا یکی مثلا وسعش نرسید نتونست دانلود کنه نمیشه که تا ابد یعنی نباید dlc رو بازی کنه :| :( مغازه دارها باید پول بگیرن، بازی رو دانلود کنن من بازی کنم :(

نه مگه میشه ! حالا یکی مثلا وسعش نرسید نتونست دانلود کنه نمیشه که تا ابد یعنی نباید dlc رو بازی کنه :| :( مغازه دارها باید پول بگیرن، بازی رو دانلود کنن من بازی کنم :(
این دیگه مشکل خودته :d ولی من خودم یه مغازه توو انقلاب میشناختم ازین کارا میکرد :-? (DLC دانلود کنه) اگه بگردی پیدا میکنی فک کنم.

مردک ورجیل همیشه یه شخصیت نیمه منفی نیمه مثبت بوده :دی توی همون DMC3 هم بعد از مبارزه با دانته به یه شخصیت مثبت تبدیل شده بود و رفت حساب موندوس رو برسه. توی همین DmC هم نیت کلیش خوبه فقط راهی اشتباهی رو داره برای رسیدن به هدفش طی میکنه :دی

نه دقیقا از کجا ضایع است ؟! :| از توهمات ورجیل ؟ :دی

الان بهش نگاه کردم و هیچ حسی شرمندگی هم در وجودم ایجاد نشد :دی تازه یاد ساسکه هم افتادم :دی
قبل از هر چیز پیشنهاد میکنم در اون علایقت رو گل بگیری:| :biggrin1:
اینم صرفا برای خط آخریت = :-&:biggrin1:
به نظر من اینکه رفته بود موندوس رو بکشه فرقی در صورت قضیه نمیکنه و به معنای مثبت شدن ورجیل نیست. یعنی ورجیل حتی اگر به قدرت هم میرسید، باز سراغ موندوس نمیرفت؟ چرا میرفت تازه بدتر هم میرفت:biggrin1: الان توی DmC هم حرفش درست بود. اگر با همکاری دانته به انسان ها حکومت میکردن خیلی خوب میشد. حتی اگر ورجیل میخواست پاشو از خط بیرون بذاره باز دانته بود که جلوشو بگیره (;))). ورجیل راست میگه انسان ها ضعیف هستن. چون اگر ولشون کنی خودشون همدیگه رو کتلت میکنن:biggrin1:
علی و علی :| :دی ( صلح و صفا و پسر اسپاردا) دارین در مورد چی جرف می زنیییییییییییین ؟ منم بازی بدین :d (الان حس این دختر بچه ها بهم دست داد که دو تا پسر دارن فوتبال بازی می کنن یهو میره وسط بازیشون همه چیو بهم می ریزه >:) :d) اینا که میگین مال dlc ورجیله؟ من هنووووووووووووز این dlc رو بازی نکردم ! آقا من اگه dmc رو واسه pc بگیرم این dlc هم توش هست ؟
منم می خواااااااااااااااااااام :((
آتی دقیقا من در این مواقع یه شوت میزنم زیر اون دختر بچه و از صحنه مسابقه پرتش میکنم بیرون:p:biggrin1:
جدا از شوخی به جای اینکه اینقدر آهنگ دانلود کنی پاشو این DLC رو با آپدیت قبلیش که همش 6 گیگ میشه رو دانلود کن:-"

کوجیما@
اجسنت بر تو که از دیدن حقایق چشم نپوشیدی!=d>

آتی دقیقا من در این مواقع یه شوت میزنم زیر اون دختر بچه و از صحنه مسابقه پرتش میکنم بیرون:p:biggrin1:
جدا از شوخی به جای اینکه اینقدر آهنگ دانلود کنی پاشو این DLC رو با آپدیت قبلیش که همش 6 گیگ میشه رو دانلود کن:-"
.

I don't Think You can Even touch me >:)

همش 6گیگ ! :| بعله :| چشم الان میرم دانلود می کنم :|
کوفتتون شه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or