بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها Devil May Cry Vergils DLC رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری اجرا میشه کسی میتونه یه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟:(

Devil-TCOV%20%281%29.jpg

دوستان ایده ای دارید که این DmC چجوری میخواد ادامه پیدا کنه ؟؟ :d زدن موندوس رو که همون بازی اول لت و پار کردن :d اون وقت ویلین بعدی خب کی هست ؟؟ :d

دوستان ایده ای دارید که این DmC چجوری میخواد ادامه پیدا کنه ؟؟ :d زدن موندوس رو که همون بازی اول لت و پار کردن :d اون وقت ویلین بعدی خب کی هست ؟؟ :d
ورجیل:دی
آخر Downfall یه ارتش از شیاطین رو تحت کنترلش میگیره،و احتمالا میره که دانته رو بکشه(To Become THE Son Of Sparda):دی

ورجیل:دی
آخر Downfall یه ارتش از شیاطین رو تحت کنترلش میگیره،و احتمالا میره که دانته رو بکشه(To Become THE Son Of Sparda):دی

موافقم . :-bd شاید بخوان یک جورایی تو حال و هوای DMC3 ادامه بدنش ولی خب داستانش یکم متفاوت میشه و یک سری تغییرات دیگه . به نظرم شاید حالا قصد کشتنشو نداشته باشه ولی حتما میخواد یک بلایی سرش بیاره . به هر حال باید یکی دو سال دیگه صبر کنیم شاید اصلا Capcom بره سراغ همون DMC و این DmC رو ول کنه .

موافقم . :-bd شاید بخوان یک جورایی تو حال و هوای DMC3 ادامه بدنش ولی خب داستانش یکم متفاوت میشه و یک سری تغییرات دیگه . به نظرم شاید حالا قصد کشتنشو نداشته باشه ولی حتما میخواد یک بلایی سرش بیاره . به هر حال باید یکی دو سال دیگه صبر کنیم شاید اصلا Capcom بره سراغ همون DMC و این DmC رو ول کنه .
کپکام *Beep* میخوره DmC رو ول کنه!:|

:| مرد مومن ما منتظریم DMC5 با همون دانته کلاسیک معرفی بشه بعد تو میگی DmC2 و اینا؟! :| :biggrin1:
برو باو متعصب:|:دی
پ.ن:
این Hollow Vergil همون Doppleganger ورجیل تو فایت آخر بازی نبود؟:-/
نیست یا هست؟من الان حسشو ندارم بازیو دوباره نصب کنم،یکی منو از سردرگمی در بیاره:|

راستش دیدم که تاپیک خوابیده ، بچه ها هم صفحه های قبلی گفته بودن باس ها رو معرفی کنیم . حالا من هم یکی رو معرفی میکنم . امیدوارم خوب باشه !
136492306524250_AgniRudra.gif

باس مرحله 5 بازی DMC3 :Dante`s Awakening هستن .دو شیطان دوقلو به نام های Agni و Rudra که قبلا با اسپاردا جنگیدند و شکست خوردن . در واقع این دو شیطان نگهبان دروازه برج Temen-ni-gru هستن . یک جفت شمشیر زنده که به دنبال کسی میگردن که لیاقت بدست گرفتن قدرتشونو داشته باشه . Agni شمشیر قرمز رو داره و قدرت کنترل آتش در اختیارش هست و Rudra شمشیر آبی رو داره و میتونه باد رو کنترل کنه . داستان هم به جایی برمی گرده که دانته به سمتشون میاد . اول دو برادر با هم بحث میکنن که چه طوری با دانته به خوبی رفتار کنن و میزبان های خوبی باشن ! اما وقتی دانته میخواد از در عبور کنه و وارد برج بشه شروع به حمله میکنن . اون ها دوست دارن که همراه هم با دشمنشون بجنگن اما هر وقت یکی از اونها شکست میخوره اون یکی دیگه هر دو شمشیر رو بر میداره و قوی تر میشه . وقتی که یکی از اونا هر دو تا شمشیر رو برمیداره کمبو زدنش تقریبا مثل وقتی میشه که دانته داره با Agni&Rudra کمبو میزنه . بعد از اینکه دانته اونا رو شکست میده ازش میخوان که اونا رو به عنوان شمشیرهاش برداره و دانته هم قبول میکنه اما با این شرط که ساکت بمونن و حرف نزنن !!

سلام برو بچ دویلی :d
منم dlcرو رفتم به نظرم از dmcخیلی قشنگ تر بود ..... اصلا داستانش بیشتر شبیه دویل بود;;)
اما هیچی دویلای قدیمی نمیشه .......:d:p
بچه ها ی سوال دارمl-) این dmc داستانش کاملا جدا از devil های دیگه اس؟
اخه قبلا هم گفتم که اخر Dmc میتونه شروع خوبی برای devil may cry 3 باشه:-b
اما داستان ریبوته؟ یا یه فلاش بکه ؟
البته اگه فلاش بک باشه که نمیشه چون بعضی چیزا اصن نمیخونن مثلا Eva.......

سلام برو بچ دویلی :d
منم dlcرو رفتم به نظرم از dmcخیلی قشنگ تر بود ..... اصلا داستانش بیشتر شبیه دویل بود;;)
اما هیچی دویلای قدیمی نمیشه .......:d:p
بچه ها ی سوال دارمl-) این dmc داستانش کاملا جدا از devil های دیگه اس؟
اخه قبلا هم گفتم که اخر Dmc میتونه شروع خوبی برای devil may cry 3 باشه:-b
اما داستان ریبوته؟ یا یه فلاش بکه ؟
البته اگه فلاش بک باشه که نمیشه چون بعضی چیزا اصن نمیخونن مثلا Eva.......
داستان بازی کلا جدا تشریف دارن (reboot) :d اگه نه توو دویلای قبلی خبری از Angel و nephelim و... نبود.

پ.ن: "l-)" معنی اجازه گرفتن نیس ، یه چیز دیگس ;;):|:d

داستان بازی کلا جدا تشریف دارن (reboot) :d اگه نه توو دویلای قبلی خبری از Angel و nephelim و... نبود.

پ.ن: "l-)" معنی اجازه گرفتن نیس ، یه چیز دیگس ;;):|:d

سلام داداش:d
آره راس میگی الان دقت کردم دیدم چیه........:d
خو خیالی نیس منظورم همون بوده!!!!!!!!!!!
:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or