بچه ها Devil May Cry Vergils DLC رو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری اجرا میشه کسی میتونه یه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
دوستان ایده ای دارید که این DmC چجوری میخواد ادامه پیدا کنه ؟؟ :d زدن موندوس رو که همون بازی اول لت و پار کردن :d اون وقت ویلین بعدی خب کی هست ؟؟ :d
ورجیل
آخر Downfall یه ارتش از شیاطین رو تحت کنترلش میگیره،و احتمالا میره که دانته رو بکشه(To Become THE Son Of Sparda)
کپکام *Beep* میخوره DmC رو ول کنه!موافقم . شاید بخوان یک جورایی تو حال و هوای DMC3 ادامه بدنش ولی خب داستانش یکم متفاوت میشه و یک سری تغییرات دیگه . به نظرم شاید حالا قصد کشتنشو نداشته باشه ولی حتما میخواد یک بلایی سرش بیاره . به هر حال باید یکی دو سال دیگه صبر کنیم شاید اصلا Capcom بره سراغ همون DMC و این DmC رو ول کنه .
اتفاقا قسمتی از داستان شماره دوم لیک شده، با چند تا کانسپت آرت :کپکام *Beep* میخوره DmC رو ول کنه!
من میگم نظرسنجیو عوض کنیم :dدوباره تابیک شروع کرد به خاک خوردن؟
داستان بازی کلا جدا تشریف دارن (reboot) :d اگه نه توو دویلای قبلی خبری از Angel و nephelim و... نبود.سلام برو بچ دویلی :d
منم dlcرو رفتم به نظرم از dmcخیلی قشنگ تر بود ..... اصلا داستانش بیشتر شبیه دویل بود
بچه ها ی سوال دارمl-) این dmc داستانش کاملا جدا از devil های دیگه اس؟اما هیچی دویلای قدیمی نمیشه .......:d
اخه قبلا هم گفتم که اخر Dmc میتونه شروع خوبی برای devil may cry 3 باشه:-b
اما داستان ریبوته؟ یا یه فلاش بکه ؟
البته اگه فلاش بک باشه که نمیشه چون بعضی چیزا اصن نمیخونن مثلا Eva.......
داستان بازی کلا جدا تشریف دارن (reboot) :d اگه نه توو دویلای قبلی خبری از Angel و nephelim و... نبود.
پ.ن: "l-)" معنی اجازه گرفتن نیس ، یه چیز دیگس :d