دقیقا:biggrin1: اصلا میشه در مورد شخصیت محبوب علی یعنی پاتی حرف زد:biggrin1:میشه در مورد انیمهی 12 قسمتی این سری هم صحبت کرد.
دقیقا:biggrin1: اصلا میشه در مورد شخصیت محبوب علی یعنی پاتی حرف زد:biggrin1:میشه در مورد انیمهی 12 قسمتی این سری هم صحبت کرد.
این سوالم یه نفر توی P30 پرسیده!!جایزش یه لایکهDتو Devil May Cry 3 تو یکی از ویدیو های وسط بازی وقتی ورجیل و دانته و یکی دو نفر دیگه کنار هم قرار می گیرن برای چند لحظه شخصیتی با لباس Harley Quinn میاد همه رو میزنه و میره،کسی اسم این شخصیت رو بلده؟
تو یه جمع هستند، یه دلقک (مذکر) میاد همه رو میزنه و میره!
فکر کنم قبلا در مورد بهترین شخصیت پردازی دانته توی سری صحبت کردیم
بحث در مورد سلاحها و باسها هم که کامل شد
می مونه یه چیزی که مدتها پیش مطرح شد و نیمه تمام موند و اون محیط و فضاهای بازی هستن
این سوالم یه نفر توی P30 پرسیده!!جایزش یه لایکهDتو Devil May Cry 3 تو یکی از ویدیو های وسط بازی وقتی ورجیل و دانته و یکی دو نفر دیگه کنار هم قرار می گیرن برای چند لحظه شخصیتی با لباس Harley Quinn میاد همه رو میزنه و میره،کسی اسم این شخصیت رو بلده؟
تو یه جمع هستند، یه دلقک (مذکر) میاد همه رو میزنه و میره!
میشه در مورد انیمهی 12 قسمتی این سری هم صحبت کرد.
بگیرین اینو بکشیناصلا و ابدا پای اون انیمه رو وسط نکشین که اونم از همه لحاظ افتضاحی بیش نبود
اینو بذارین!حون من اینو بذارین!مثلا بهترین دانته کدوم بوده؟ DMC1, 2, 3 یا چهار (یا DmC :biggrin1 نظرتون چیه؟
که بعدش بیای به دانته جدید رای بدی؟ Consider Yourself Blacklisted :dاینو بذارین!حون من اینو بذارین!
بهترین دانته ایده خوبیه ولی خب فکر کنم برنده از همین الان مشخص باشه ( دانته DMC3 )
بــلــهخب بهترینه دیگه البته دانته DMC4 با دیالوگ های زیباش به نظر من دست کمی از دانته DMC3 نداره.
===
اگه نظر سنجی بهترین فضا سازی رو بذاریم، شدیدا بین DMC1 و DMC3 گیر می کنم DMC3 خیلی اتمسفر تاریکی داشت. اما DMC1 یه چیز دیگه بود! گاتیک، مرموز و گاهی هم دلهره آور! به هر حال بازی قرار بود RE4 بشه یه دورانی
از نظر ظاهری انصافا دانته 4 مردونه تر بود جالب شده بودمثلا بهترین دانته کدوم بوده؟ DMC1, 2, 3 یا چهار (یا DmC :biggrin1 نظرتون چیه؟
اینو بذارین!حون من اینو بذارین!
بله، مخصوصا اون صحنه که گل توی دهنش گرفته بوداز نظر ظاهری انصافا دانته 4 مردونه تر بود جالب شده بود
آخه دانته DMC3 هم شد شخصیت ؟! دانته DMC1بیخود از جانب بقیه تصمیم نگیرین:biggrin1: بنده به شدت با دانته جدید حال کردم و در حال حاضر در حال انجام مذاکرات برای جانشینی برای دانته شماره سوم میباشم:biggrin1:
بله، مخصوصا اون صحنه که گل توی دهنش گرفته بود
آخه دانته DMC3 هم شد شخصیت ؟! :biggrin1: دانته DMC1
علی تازگیا داری آشکارا خیانت میکنی:d دانته شماره اول یه سری تناقضات توی قیافه و رفتار داشت که توی شماره سوم و چهارم برطرف شده بود:d دانته شماره چهارم هم که:bighug: اصلا دانته شماره چهارم مرد دنیا دیده بود:dآخه دانته DMC3 هم شد شخصیت ؟! دانته DMC1