بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نتیجه این نظرسنجی چرا اینجوریه؟؟:دی

ورجیل و دانته بهترین باس شدن؟؟!!! البته خودم به دانته رای دادم:دی،دانته در هر قالبی باشه بهش رای میدم،باباشاه هم باشه ازم رای میگیره...

images

دانته؟؟ ببووسیئم!!

+
ولی یک نکته بسی آزاردهنده و تامل برانگیز توی این رای گیری هست و اونم اینه که باس های بازی بصورت قوی کار نشدن...چه از لحاظ پرداخت و چه از لحاظ فایتی که باهاشون داشتیم...بیشتر بهانه ای بودن برای قدرت نمایی دانته تا اینکه شخصیت مستقلی داشته باشن خدابیامرزا...

جای دوری هم نمیرم،،همین نسخه آخر رو در نظر بگیرید: کلا پنج یا شیش باس داشت این بازی،کدوم باس واقعا شمارو از لحاظ گیمری ارضا کرد؟؟پیش بینیم درست از آب درومد و مبارزه با پویسون خیلی بهم چسبید و چنبار روی درجه های مختلف باهاش رینگ کردم،،واقعا زیبا بود...بارباس هم میشه گفت جالب کار شده بود...ولی در مقایسه با "گاو" باید قبول کرد که در این بخش ضعف احساس میشه...بیشتر نقطه نظرم روی حماسی بودن قضیس،،یعنی واقعا این احساس بهت دست پیدا کنه که قراره با یه "باس" در بیفتی...و وقتی که پوزشو به خاک مالیدی احساس رو قله بودن بهت دست پیدا کنهD نه اینکه: خب اینم از این بریم مرحله بعد!!!

+
تو Devil May Cry 3 تو یکی از ویدیو های وسط بازی وقتی ورجیل و دانته و یکی دو نفر دیگه کنار هم قرار می گیرن برای چند لحظه شخصیتی با لباس Harley Quinn میاد همه رو میزنه و میره،کسی اسم این شخصیت رو بلده؟
تو یه جمع هستند، یه دلقک (مذکر) میاد همه رو میزنه و میره!
این سوالم یه نفر توی P30 پرسیده!!جایزش یه لایکهD

آخرین ویرایش:
فکر کنم قبلا در مورد بهترین شخصیت پردازی دانته توی سری صحبت کردیم
بحث در مورد سلاحها و باسها هم که کامل شد
می مونه یه چیزی که مدتها پیش مطرح شد و نیمه تمام موند و اون محیط و فضاهای بازی هستن

یعنی بذاریم "کدوم شماره سری بهترین محیط و فضا سازی را داشته است؟" :-? Sounds Good :d

تو Devil May Cry 3 تو یکی از ویدیو های وسط بازی وقتی ورجیل و دانته و یکی دو نفر دیگه کنار هم قرار می گیرن برای چند لحظه شخصیتی با لباس Harley Quinn میاد همه رو میزنه و میره،کسی اسم این شخصیت رو بلده؟
تو یه جمع هستند، یه دلقک (مذکر) میاد همه رو میزنه و میره!
این سوالم یه نفر توی P30 پرسیده!!جایزش یه لایکهD

اون دلقکه اسمش Jester ـه که در واقع همون Arkham بود. Arkham برای اینکه لیدی، دانته و ورجیل رو به مرکز برج Temen-ni-gru بیاره تا نقشه شو کامل کنه، تغییر شکل داده بود.

انیمه :-&
کلا گند زدن به شخصیت های DMC (مخصوصا لیدی :دی)

هرچند مثل اینکه علی از پاتی خوشش اومده :-":دی
----
بهترین دانته ایده خوبیه ولی خب فکر کنم برنده از همین الان مشخص باشه :دی ( دانته DMC3 :| )

اینو بذارین!حون من اینو بذارین!;;)
:دی
که بعدش بیای به دانته جدید رای بدی؟ :دی Consider Yourself Blacklisted :d

بهترین دانته ایده خوبیه ولی خب فکر کنم برنده از همین الان مشخص باشه :دی ( دانته DMC3 :| )

خب بهترینه دیگه :دی البته دانته DMC4 با دیالوگ های زیباش به نظر من دست کمی از دانته DMC3 نداره.

===
اگه نظر سنجی بهترین فضا سازی رو بذاریم، شدیدا بین DMC1 و DMC3 گیر می کنم :دی DMC3 خیلی اتمسفر تاریکی داشت. اما DMC1 یه چیز دیگه بود! گاتیک، مرموز و گاهی هم دلهره آور! به هر حال بازی قرار بود RE4 بشه یه دورانی :دی

خب بهترینه دیگه :دی البته دانته DMC4 با دیالوگ های زیباش به نظر من دست کمی از دانته DMC3 نداره.
===
اگه نظر سنجی بهترین فضا سازی رو بذاریم، شدیدا بین DMC1 و DMC3 گیر می کنم :دی DMC3 خیلی اتمسفر تاریکی داشت. اما DMC1 یه چیز دیگه بود! گاتیک، مرموز و گاهی هم دلهره آور! به هر حال بازی قرار بود RE4 بشه یه دورانی :دی
بــلــه :|
====
بشدت تایید میشه :دی اتمسفر DMC1 تکرار نشدنیه :bighug:

مثلا بهترین دانته کدوم بوده؟ DMC1, 2, 3 یا چهار (یا DmC :| :biggrin1:) نظرتون چیه؟

اینو بذارین!حون من اینو بذارین!;;)
از نظر ظاهری انصافا دانته 4 مردونه تر بود جالب شده بود :x

8-| یه مثالی هست :
[h=3]آن پیر فرزانه در خشت خام چیزی می دید که جوانان در آینه نمی دیدند[/h]واقعا راست میگفتن،چند ماه پیش collection Hd رو بازی میکردم پیش خودم میگفتم این dmc 1 چقدر مضخرفه :d
الان عرق شرم نشست رو پیشونیم #:-s

بیخود از جانب بقیه تصمیم نگیرین:|:biggrin1: بنده به شدت با دانته جدید حال کردم و در حال حاضر در حال انجام مذاکرات برای جانشینی برای دانته شماره سوم میباشم:biggrin1::|

از نظر ظاهری انصافا دانته 4 مردونه تر بود جالب شده بود :x
بله، مخصوصا اون صحنه که گل توی دهنش گرفته بود :| :دی
بیخود از جانب بقیه تصمیم نگیرین:|:biggrin1: بنده به شدت با دانته جدید حال کردم و در حال حاضر در حال انجام مذاکرات برای جانشینی برای دانته شماره سوم میباشم:biggrin1::|
آخه دانته DMC3 هم شد شخصیت ؟! :-" :دی دانته DMC1 :x

بله، مخصوصا اون صحنه که گل توی دهنش گرفته بود :| :دی

3q5b99imf7danwmvyjb.jpg

...And In The End We're All Satisfied

:bighug:

اصلا قراره یه کاری کنیم بعد از پست همه ی بچه ها تو تاپیک به صورت اتوماتیک این جمله نوشته بشه! :دی

de4f5wj6k17iurpdedqc.png

:d

آخه دانته DMC3 هم شد شخصیت ؟! :-" :biggrin1: دانته DMC1 :x

1rxqelwabhxo28rz925.jpg

دانته DMC3 و اسلحه ای که هرگز تکرار نخواهد شد :bighug: :دی

آخه دانته DMC3 هم شد شخصیت ؟! :-" :دی دانته DMC1 :x
علی تازگیا داری آشکارا خیانت میکنی:|:d دانته شماره اول یه سری تناقضات توی قیافه و رفتار داشت که توی شماره سوم و چهارم برطرف شده بود:d دانته شماره چهارم هم که:bighug: اصلا دانته شماره چهارم مرد دنیا دیده بود:d
ولی جدا از همه اینا دانته جدید هم فوق العاده بود مخصوصا با اون تیکه هایی که میپروند و بازم مخصوصا تیکه هایی که به ساکیوبیس میپروند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or