بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
این "ایوا" معلومه اصلا جهاز نداشته طفل معصوم...تنها مزیتش پسر زا بودنشه...:|:d

94628857178688619366.jpg

سلام:دی
چقدر اینجا گرد و خاک گرفته...فاک!:|:دی
برادران و خواهران گرامی،نظرسنجی دیگه عتیقه شد،پیشنهاد هاتونو بریزین وسط نظرسنجی رو عوض کنیم:دی

راستش چند وقت پیش هم بحثش شد و قرار بود نظرسنجی رو بذاریم "بهترین دانته" و بعد شد "بهترین فضا و محیط" که معلوم نیست چی شد و دیگه به جایی نرسید البته اگه هم این نظرسنجی اولی رو بذاریم به احتمال زیاد دانته DMC1 اول بشه و احتمال رای آوردن دانته DMC2 که شدیدا پایینه و DmC هم شاید بتونه یک کارایی بکنه ولی میگم اگه خواستیم این نظرسنجی رو بذاریم دانته انیمه هم باید باشه یا نه ؟! از یک طرف میشه عضوی از سری Devil May Cry به حساب آوردش و از یک طرف ما بیشتر داریم درباره بازی Devil May Cry بحث می کنیم . در هر صورت باید صبر کرد و دید چی میشه به خصوص اینکه بقیه هم باید نظرشون رو بگن .

این "ایوا" معلومه اصلا جهاز نداشته طفل معصوم...تنها مزیتش پسر زا بودنشه...:|:d

اون جن کوچولو سمت چپ بالای عکس کیه ؟
خداوندا هم اکنون کپکام رو از صفحه روزگار محو کن.....
نه بعد از ساخت DMC 5 محوش کن :d

بالاخره بابای دانته رو دیدم.
آخه کی تو ماه عسل بچه داره؟:d
احتمالا سال همت مضاعف،کار مضاعف بوده اونسال:دی
این عکس با عظمت، تبدیل شد به این:
64166128987368213185.jpg

خداوندا هم اکنون کپکام رو از صفحه روزگار محو کن.....
واقعا DMC 4 یه چی دیگه بود کصافط:دی
[/COLOR][/INDENT][/COLOR][/RIGHT]
اون جن کوچولو سمت چپ بالای عکس کیه ؟

نه بعد از ساخت DMC 5 محوش کن :d
مادرشوهر بازی درنیار دیگه...جهاز ایوا خیلی هم خوچگله...:دی
+
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه دیگه دانته ی خودمو نمیبینم،،انگار پشتم خالی شده،،کمرم شکسته!!
البته DmC قوی بود بخصوص کامب بی نظیری که داشت،،ولی یه جورایی شناسنامه نداشت مثه یه بچه ی کوچیک بود که راه برگشت به خونشو بلد نیست...
همینه که دیگه کریتوس پوسترهاش اومد روی تن اتاقم نقش بست!! ولی بازم پوستر پوسیده ی دانته ی نسخه چهار اون گوشه بهم میگه البرز باور کن من اینو نمیخواستم،...من میخوام بازم بهم توجه کنی لامصب...بی وفا دیگه دوستم نداری؟؟
و
من دانته رو موخوام...
به امید اومدن نرو و دانته در DMC 5 توی نسل بعد...کپکامم کارگردانی بازی رو بده ب هیدکی ایتسونو و کامیا...تو کارشم دخالت پخالت نکنه...چ شود...

87896919586252257344.jpeg

الان سرچیدم دیدم که ایتسونو تیمش دارن روی بازی "Dragons Dogma" کار میکنن...بازی که دیگه گلد شده،،چند روز دیگه عرضه جهانیشه...با همون موتور دویل 4 بازی رو ساختن،،البته به روز شدش.
ببینیم دستپخت استاد هنو خوب مونده یا نه!!
سبک بازی هم که طبیعتا HnS هستش...فقط حیف که RPG شده!!:(

DragonsDogma.jpg

آخرین ویرایش:
چند تا Artwork محض جلو رفتن تاپیک میذارم البته به خوبی Artwork هایی که مرتضی میذاره نمیشه ! امیدوارم خوشتون بیاد .
----------
25200870414635204792.jpg
----------
85667786054585611068.jpg
----------
18706943435832479802.jpg
----------
28379910607221862125.jpg
----------
91200667947548727034.jpg
----------

کاوایی ترین آرت های تاریخ! :دی BEHOLD! :دی :

اینا دیگه کاوایی نیستن البته :دی :

برای طرفداران Bleach :p:

دفعه قبل یدونه از اینا گذاشتم استقبال شد، گفتم بازم بذارم :دی (هشدار! محتوای اسپویلر می تواند باعث بروز کابوس شود :دی) :

گفتم باز نکنین :-" :دی

=====

نظرسنجی جدید رو چیکار کنیم ملت؟ :-w بیاین نظر بدین :دی

خوشحالم که Patty هم یه بار جزو شخصیت های سری به حساب اومد:|:دی
پ.ن: Credo...=)) the look on his face is just...=))
نظرسنجی جدید رو چیکار کنیم ملت؟ :-w بیاین نظر بدین
من میگم بذارین بهترین مرحله ی سری (مثل سری قبل میگیم مردم بیان تاپ تن بدن اون مراحلی که بیشتر اسم بردن رو میذاریم تو نظرسنجی)
===
در راستای اون دو آرت ترسناک مرتضی:دی

آخرین ویرایش:
چقدر S*xist اینجا زیاده! خجالت بکشین.:d
شما با واکنش به دوتا آرت ورک به S**ist بودن ملت پی بردین؟ :دی

من میگم بذارین بهترین مرحله ی سری (مثل سری قبل میگیم مردم بیان تاپ تن بدن اون مراحلی که بیشتر اسم بردن رو میذاریم تو نظرسنجی)

این خوبه ولی باید همت کنیم (:دی) دیگر دوستان فعال (سابق) تاپیک :| بیاین نظر بدین :| :دی

مشکل اینجاست که وقتی میخوان جنسیت یه کاراکتر رو تغییر بدن به طرز حال به هم زنی توش اغراق میکنن:| (همون آرت اولی که مرتضی توی اسپویلر گذاشت رو ببین:|)

خوب مشکل از ژاپنیاست فکر میکنن هرچی Bosom هارو بزرگتر کنن طرفدار بیشتر میشه که راست هم میگن.:d

این خوبه ولی باید همت کنیم (:biggrin1:) دیگر دوستان فعال (سابق) تاپیک :| بیاین نظر بدین :| :biggrin1:

شما شروع کنین بقیه هم میان.:d

خوب مشکل از ژاپنیاست فکر میکنن هرچی Bosom هارو بزرگتر کنن طرفدار بیشتر میشه که راست هم میگن.:d
این آرت ورک ها که محض فان و شوخیه، اما تو انیمه های معمولی و بازی های ژاپنی، اصلا در این حد اغراق نمیشه. یه سری انیمه و بازی هم هستن که فرق دارن، اونا خب بحثشون جداست و جاش اینجا نیست :دی
شما شروع کنین بقیه هم میان.:d
نیازمند تفکر و تامل است و زبان میبره :دی
دوستان شروع کنن بهتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or