بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اگه بقیه دوستان هم موافق هستن این "بهترین دانته کدام است؟" رو بذاریم نظرسنجی :biggrin1: (مثل امین بیاین موافقت خودتون رو اعلام کنین :biggrin1: همینطوری بی تفاوت رد نشین تاپیک داره میره تو کما :| :biggrin1:)

خب اون گزینه ی "میپسندم" رو برای همین گذاشتن دیگه :biggrin1:

داخل كادر مستطيل شكل رو امضا كنين !!!! :d
ljj17kncrkgd4df78krw.jpg
-----------------
راستي گزينه ها اينا باشه خوبه ؟!

1.Dante DMC 1
2. Dante DMC 2
3. Dante DMC 3
4. Dante DMC 4
5. Dante DmC
6. Dante anime

اگه بقیه دوستان هم موافق هستن این "بهترین دانته کدام است؟" رو بذاریم نظرسنجی :دی (مثل امین بیاین موافقت خودتون رو اعلام کنین :دی همینطوری بی تفاوت رد نشین تاپیک داره میره تو کما :| :دی)
@ امین

نه، چند انتخابی نباشه بهتره :دی

من با این نظرسنجی موافقم، اما معلومه نتیجش چی می‌شه. دانته‌ای که کامیا خودش ساخت، اصلاً قابل قیاس با هیچ دانته‌ای نیست. دانته‌ی انیمه، DmC و DMC 2 که مطمئناً از دور رقابت خارج می‌شن و احتمالا دانته‌ی DMC 1 و DMC 3 دو رقیب اصلی هستند. اما باز پیشاپیش من دانته‌ی DMC 1 رو ترجیح می‌دم، اول از همه این که خودِ کامیا به خوبی ساخته بودتش و از همه مهم‌تر، اصلاً آدم خوش‌گذرانی نبود و به مأموریت‌هایش بیشتر اهمیت می‌داد. دانته‌ی انیمه هم آشغال بود (با عرض معذرت از دوستان:دی). اما خب دانته‌ی DMC 3 اولاش مزخرف اما رفته رفته اواخر بازی تازه شد مثل دانته‌ی DMC1:دی:x.

خب من یه سوال اول بپرسم:
یه نظرتون این نظر سنجی یه خورده سطح پایین نیست؟:biggrin1: نتیجه-ش مشخصه. همه به دانته شماره سوم رای میدن.
به نظرم یه چیزی بذاریم برای نظر سنجی که مربوط به شماره بعدی باشه

خب من یه سوال اول بپرسم:
یه نظرتون این نظر سنجی یه خورده سطح پایین نیست؟:biggrin1: نتیجه-ش مشخصه. همه به دانته شماره سوم رای میدن.
به نظرم یه چیزی بذاریم برای نظر سنجی که مربوط به شماره بعدی باشه

شخصیت اصلی شماره بعدی کی باشه؟ :-?

Dante
Vergil
Nero
یک شخصیت جدید

:-/ :دی

یکی مثل کت ینی؟

کت به نظرم اصلا کاریزمای تبدیل شدن به شخصیت اصلی یه بازی رو نداره! :دی اصلا شخصیت پردازیش در اون حد نیست به نظرم :دی

شخصیت اصلی بازی مونث باشه چطور میشه به نظرتون؟ :دی فکر کن مونث باشه و اخلاقش شبیه دانته باشه....... زیادی آشنا میزنه! :-" ;;) :دی

مرتضی@
آره این مثلا شد یه چیزی ولی بازم سطحش پایینه
biggrin1.gif
چون دانته که حضور داره پس همه به اون رای میدن
biggrin1.gif
خو چیکار کنیم پس؟ :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or