بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یعنی من باید حتما آرت بذارم تا اینجا نخوابه؟! 8-| :دی
باو بیاین بحث کنین خب! :| :دی یه تاپیک خودم پیشنهاد میکنم :دی در مجموع، نظرتون در مورد تغییرات شخصیتی دانته و ورجیل چیه؟ دوست دارین دانته و ورجیل مثل قدمیا بودن، یا این جدیدا رو دوست دارین؟ (میدونم Cheesey ـه، اما خب ایده بهتری پیدا نکردم! :دی)
پ.ن: دلم نیومد آرت نذارم :دی
به نظر من که دانته و ورجیل جدید خیلی قابل لمس تر طراحی شدن:دی.با انجام این بازی از دانته و ورجیل قدیمی بدم اومد:دی (حالا گروهی نریزین سرم:|:دی)
نکته منفی:متاسفانه تضاد در عقیده شون خیلی یادآور Assassin's Creed هست:|

گیمپلی سری عالیه حرف نداره روون خوش دست و سریع
حالا توی این نسخه هم میتونی راحت از چند سلاح استفاده کنی
تنها چیزی که باعث شد بهش 90 تا95 ندم چهره و مو های دانته ی جدید و تیپ و اخلاقه ویرجیله جدید

بازی و تمام کردم بنظرم خوب بود اما عالی نبود یک نکته مثبت که باعث شد از بازی لذت ببرم شخصیت قابل لمستر دانته و ورجیل بود !!!! اما هیچوقت دانته و ورجیل قبل از ذهنها پاک نمیشن !!!!
فقط چرا زن موندوس و اون شکلی درست کرده بودن چهره قحطی بود :|

مطمئن باشید بمرور زمان بازی جای خودش و پیدا میکنه و بهتر میشه !! همچنان منتظر DLC خواهیم بود ( الان میگن فقط نیم ساعت گیم پلی :| :دی شانسه منه دیگه منتظر چیزی باشم از ریشه سست میشه :دی )

توی اون یکی تاپیک (تا الان چندتا شده؟ :دی) یکی از بچه ها ازم خواست چندتا کمبو بنویسم، گفتم اینجا هم جوابم رو بزارم، شاید خدایی نکرده کسی اهل کمبو زنی باشه با دیدنش چندتا ایده جدید به ذهنش برسه :دی :

کمبو که تا دلت بخواد میشه اجرا کرد، البته بستگی به سلیقه شخصی خودت هم داره :biggrin1: مثلا من از این کمبو خیلی خوشم میاد و سعی دارم همینطوری بزرگ و بزرگترش بکنم : (اسم حرکات رو مینویسم چون اینطوری راحت از توی منوی بازی میتونید نحوه اجراشون رو پیدا کنید)

Trillion Stab --/--> Prob ---> Shredder ---> Big Slick ---> Showdown ---> Mid-Air Flush ---> Drop ---> Trillion Stab

• آبی ها مربوط به سلاح های فرشته ای اند و قرمز ها هم برای سلاح های شیطونی
  • از --/--> منظورم اینه که باید قبل از تموم شدن حرکت Input حرکت بعدی رو وارد کنید
  • میتونید توی هر بخشی که دلتون خواست حرکات رو تغییر بدید و هرچی دوست دارید جاش بزارید ( مثلا بعد از Shredder میتونید از کلت ها یا شاتگان استفاده کنید و ... )
  • سعی کردم JC توی کمبوم نزارم تا اجراش برای همه راحت باشه

البته کسایی که تازه بازی رو شروع کردن میتونند با حرکات ساده تر کمبو هاشون رو شروع کنند و نیازی نیست حتما اینطوری که نوشتم پیش برن و این فقط یه مثاله :biggrin1:

http://forum.bazicenter.com/thread74621/#post2485334
همانطور که می‌دانید، چند وقت پیش شرکت Ninja Theory، ریبوتی از سری Devil May Cry تحت عنوان "DmC" عرضه کرد و توانست نمرات خوبی را از آن خود کند. در همین راستا، قرار است در آینده بسته‌ای برای این عنوان Hack and Slash با نام "Vergil's Downfall" منتشر شود.
بر اساس گزارشات منتشر شده از سوی Destructoid، ورجیل در یک مکان عجیب و غریب در دام افتاده است و بسیاری از قدرت‌های خود را از دست داده است. علاوه بر آن، در این گزارش اعلام شده است که هدف از عرضه این بسته، گسترش مراحل Dante نیست. بلکه در این بسته، مکان‌های جدیدی برای اکتشاف‌ وجود دارد که شما را بین 3 تا 5 ساعت درگیر خود خواهد کرد.
نحوه کنترل ورجیل، همانند برادرش می‌باشد و او دارای دو نوع سلاح شیطانی و فرشته‌ای می‌باشد که به وسیله آن‌ها می‌تواند ضرباتی را به دشمنان خود وارد کند. بازیکنان همچنین قادر هستند که سلاح‌ها و قدرت‌های خود را همانند دانته، ارتقا دهند.
همینطور تائید شده است که در این DLC، دانته هم حضور خواهد داشت.

در آخر هم گفتنی است که این بسته در ماه February و با قیمت 8.99 دلار عرضه خواهد شد.

آمار فروش بازی تا به اینجا :
آمار فروش DmC در ماه ژانویه :

PS3 : 493,345
Xbox 360 : 248,784
مجموع : 742,129

شایعه شده توی Steam هم حدود 80,000 نسخه فروخته ولی خب، همونطوری که گفتم رسمی نیست.

ظاهرا آمار های NPD برای ماه ژانویه لیک شدند و به نظر میاد DmC بر خلاف DMC4 این نسخه جدید تنها موفق به فروشه 187,000 نسخه در ماه اول عرضه اش در آمریکا شده.

با وجود اینکه هنوز اعداد رسمی از سوی کاپکام اعلام نشده اند، اما به نظر میاد برعکس DmC نسخه های کلاسیک بازی فروش نسبتا خوبی داشته و تا به امروز کالکشن HD شده این عناوین بیش از 300,000 نسخه فروخته اند.

Goddamnit!

فروش بعضی از عناوین HnS به اندازه ای خوب هست که نگران نابودی این سبک نباشیم، من نگران NT هستم. Enslaved هم به زور 700 هزار نسخه فروخت.... حیفه همچین استودیو ای نابود بشه...

دست روي دلمون نذار.كجاش خوبه؟

الان 10-5 IP وجود داره كه 75 درصد فروش بازي ها مربوط به اون هاست.بقيه نظاره گر هستن.

دست روي دلمون نذار.كجاش خوبه؟

الان 10-5 IP وجود داره كه 75 درصد فروش بازي ها مربوط به اون هاست.بقيه نظاره گر هستن.

قبول دارم یه سری IP ها قبضه کردن بازار رو. اما تا وقتی بازی هایی مثل GOW یا مثلا LoS خوب میفروشن، نباید امیدمون رو از دست بدیم. مطمئنا اون همه تبلیغ و مارکتینگ و بودجه ای که برای بازی هایی مثل COD مصرف میشه برای بازی های HnS مصرف نمیشه. برای همین نباید انتظار داشته باشیم مثل یه FPS بفروشن. همین که فروششون بالای 1 میلیون نسخه میشه، یعنی اونقدر مخاطب دارن که به حیاتشون ادامه بدن.

قبول دارم یه سری IP ها قبضه کردن بازار رو. اما تا وقتی بازی هایی مثل GOW یا مثلا LoS خوب میفروشن، نباید امیدمون رو از دست بدیم. مطمئنا اون همه تبلیغ و مارکتینگ و بودجه ای که برای بازی هایی مثل COD مصرف میشه برای بازی های HnS مصرف نمیشه. برای همین نباید انتظار داشته باشیم مثل یه FPS بفروشن. همین که فروششون بالای 1 میلیون نسخه میشه، یعنی اونقدر مخاطب دارن که به حیاتشون ادامه بدن.
مرتضی مطمئنا ما همچین توقعی نداریم ولی متاسفانه ناشر ها توی این نسل فروش یک میلیون رو شکست حساب میکنند. اگه هر بازیی که بالای یک میلیون نسخه میفروخت یه موفقیت حساب میشد الان Bayonetta 2 انحصاری Wii U نبود و خود Sega نسخه بعدیش رو منتشر میکرد.

بعد از اون طرف یه آشغالی مثل Aliens میاد 2 ، 3 برابر با کیفیت ترین بازی های سبک HnS میفروشه :|

سلام :d
میشه لطفا منم تو جمعتون راه بدید؟ چون واقعیتش از وقتی این دویل می کرای جدیده رو با اون دانته نازنینش بازی کردم به کلی مشعوف و معشوقش شدم :p
واییییییی یادم رفت کتو بگم. عاشقششششش شدم. حالمم از اون ورجیل بی جربزه به هم میخوره. اه اه اه

سلام :d
میشه لطفا منم تو جمعتون راه بدید؟ چون واقعیتش از وقتی این دویل می کرای جدیده رو با اون دانته نازنینش بازی کردم به کلی مشعوف و معشوقش شدم :p
واییییییی یادم رفت کتو بگم. عاشقششششش شدم. حالمم از اون ورجیل بی جربزه به هم میخوره. اه اه اه

تا حالا کسی انقدر ابراز احساسات نکرده بود :d
ولی من به جای پستت بیشتر با username ـت حال کردم :d BVB دیگه؟ عشق است!! >:)

پ.ن: عاقا من این چند وقت نبودم اتفاق خاصی نیوفتاد؟ راسی DLC ورجیل کی میومد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or