بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بازی رو تمام کردم . این مرحله آخری خیلی دلم برای ورجیل سوخت اون همه هوای دانته رو داشت اونوقت دانته یک همچین کاری کرد واقعا زیاده روی کرد دانته اگه KAT نمیامد خدا میدونه چیکار میکرد حتما میکشتش دیگه .حیف شد واقعا اینآخری رابطشون خراب شد. الآن که باز شروع کردم روی Devil hunter دارم بازی میکنم . امیدوارم که این DmC هم در کنار DMC ادامه پیدا کنه .
احیانا متوجه هستی که ورجیل فقط برای قدرت می جنگید و اون آدم مهربونی که ظاهرش نشون میداد نبود؟:|
پ.ن:اگه کت به داد ورجیل نمیرسید دیگه کپکام نمیتونست پلات DmC رو کش بده و پول در بیاره:دی
یه کمپانی رو نجات داد این شیر زن:دی

بازی در کل چندتا مشکل از نظر من داشت:
1.حرف های دانته(یاهمون جک هاش)به دل نمیشینه
2. ساده شدن گیم پلی بازی در در درجه سختی های پایین
3.واب همه بدتر
زیر سوال بردن عظمت ورجیل،ورجیلی که وقتی درDMC3میدیدیمش یک بار به رکوع میرفتیم!

بازی در کل چندتا مشکل از نظر من داشت:
1.حرف های دانته(یاهمون جک هاش)به دل نمیشینه
2. ساده شدن گیم پلی بازی در در درجه سختی های پایین
3.وازهمه بدتر
زیر سوال بردن عظمت ورجیل،ورجیلی که وقتی درDMC3میدیدیمش یک بار به رکوع میرفتیم!

الان تموم شد!!!
بازی معرکه ای بود,البته قبل از عرضه هم همین انتظار رو ازش داشتم!!
فقط یکم کوتاه بود و زود تموم شد,درجه سختی بازی هم نسبت به نسخه های قبلی واقعا پایین بود!!
دیکه ایراد خاصی توش نیست به جز!
مبارزه با موندوس خیلی آبکی بود!!!:|
یه جورایی در حد نسخه چهارم بود ولی هنوز به سومی نمیرسید,کسی چه میدونه شاید نسخه بعدیش از DMC 3 هم زد جلو!!:d
پ.ن:واقعا مزه ها و کنایه های دانته رو عالی از آب در آورده بودن!!>:d<

امتیاز من به DmC :
DmC : 8.3/10
نکات مثبت رو دوستان قبلا گفتن پس فقط نکات منفی رو میگم :

- ورجیل (شاید توی DLC Downfall بهتر بهش بپردازن)
- باس فایت های ساده و خسته کننده که به هیچ عنوان در حد نسخه های قبلی نبودن
- دشمنای فرشته ایی آبی و شیطونی قرمز (به طور کامل باید حذف بشن)
- فوق العاده آسون (چطور روشون شد به اون درجه سختی افتضاح بگن DMD ؟!)
- پایان بازی عجیب بود و یه جورایی ناتموم به نظر میومد (شاید Downfall پایان رو بهتر توضیح بده)
- نبود کات سین اکشن (اولین نسخه DMC که کات سین مبارزه ایی و اکشن نداره)

در کل بازی خوبی بود ولی میتونست خیلی بهتر باشه. به نظرم NT موقعیت خیلی خوبی با ریبوت داشت که یه جورایی نتونست به طور کامل ازش استفاده کنه. هنوز هم DMC3 بهترین نسخه توی کل سریه.

این همه گره در داستان وجود داشت با اومدن نسخه 4 و اضافه شدن نرو و شمشیر شکسته ورجیل هزار رو نوع سوال دیگه برای ادامه داستان وجود داشت
اما خیلی راحت بازی رو ریبوت میکنن و این احترامیه که برای فن ها قائل هستن

واقعا نمیدونم بازی از چه لحاظی پیشرفت داشته؟
شخصیت پردازی؟واقعا این ورجیل بی مصرف و وراج قابل مقاسه با قدیم هست
هوش مصنوعی و تنوع دشمنان و باس ها؟که خیلی هاش هم کپی بودن بهتر شده
حرکت دوربین؟که نه دره رو میشه دید و دشمنا رو
لول دیزاین؟ که 50 درصد بازی پریدن از اینور به اونور شده
کمبوها و devil trigger و .... پیشرفت داشتن؟
و از همه بدتر دانته ......

از صمیم قلب آرزو میکنم تا حداقل فروش رو داشته باشه و ترجیح میدم DMC رو مرده ببینم تا اینطوری ادامه پیدا کنه ...

بعد از دست پنجه نرم کردن با ارور های بسیار و بعد پریدن سیو نازنینم که بسیار بسیار حالم را گرفت، بازی را بالاخره تمامیدیم...:d
عالی بود رسما"...به عمرم انقدر خوش نگذرونده بودم با بازی...
موزیک و صداگذاری حرف نداشت...دوربین افتضاح بود:d...شخصیت پردازیش رو شدید دوست داشتم(البته به نسبت dmc4 دارم میگم:|)...طراحی مراحل فوق العاده بودن، به هیچ وجه خسته کننده نبودن...mission ها کوتاه بودن و هر چهارقدم سیو داشتن...پلتفرمینگ خیلی زیاد بود(برای یه بازی h&s)...سلاح ها اوایل خیلی گیج کننده بودن ولی بعد به این نتیجه رسیدم که برخلاف dmc4 همه شون به درد بخورن...
و باس فایت ها...انقدر که من با butcher سر و کله زدم با باس فایت ها نزدم:|:|:|طراحیشون بد نبود ولی خیلی اسون بودن...از همه شونم بهتر همون ورجیل بود...داستان بازیم خوب بود...دیگه چیزی موند ایا؟اها...loading بازی رو هم خیلی دوست داشتم:dادم حوصله ش سر نمیرفت:d
در کل خیلی خوب بود...9/10

از همه بیشتر توی این بازی از کمبوهاش خوشم اومد . باس هاش که خیلی ساده بودن ( lilith خیلی چندش بود واقعا از اونی که اونقدر بالا میاورد هم بدتر بود ) ورجیل هم باور کنین به این بدی که بعضیا میگن نیستا ! درسته ورجیل DMC3 خیلی عالی بود و خودمم خیلی دوستش داشتم ولی این ورجیل هم خوبه ( هر چند اصلا به پای اون نمیرسه ) فقط همین که از آخر ، داستان یک جوری ناتمام موند زیاد خوب نبود که فکر کنم NT بخواد DmC رو به خاطر همین ادامه بده که منم بدم نمیاد . بین بازی اون رنک هایی که میداد رو خیلی دوست داشتم مثلا همین Savage که وقتی میرسیدی طرف همچین داد میکشید و میگفت SAVAGE . کسی نمیدونه که از SenSational هم رنک بالاتری داره یا نه دیگه تهش همینه ؟! تا تونستم زدم به آخر SenSational رسید ولی بالاتر نرفت !

یعنی من باید حتما آرت بذارم تا اینجا نخوابه؟! 8-| :دی
باو بیاین بحث کنین خب! :| :دی یه تاپیک خودم پیشنهاد میکنم :دی در مجموع، نظرتون در مورد تغییرات شخصیتی دانته و ورجیل چیه؟ دوست دارین دانته و ورجیل مثل قدمیا بودن، یا این جدیدا رو دوست دارین؟ (میدونم Cheesey ـه، اما خب ایده بهتری پیدا نکردم! :دی)
پ.ن: دلم نیومد آرت نذارم :دی

Attachments

• 8b2f1b020947ec68181f6bb31c8d36d2-d2tp38e.jpg
    8b2f1b020947ec68181f6bb31c8d36d2-d2tp38e.jpg
    91.4 KB · مشاهده: 14
  • f1uoiogut337b2yvoee5.jpg
    f1uoiogut337b2yvoee5.jpg
    185.6 KB · مشاهده: 15

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن