بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان اگه فروم dmc میرین، تاپیک unused dialogue رو حتما" بخونین...دیالوگهای حذف شده بازی رو میزارن...
من چندتاشو میزارم...
این عالیه:
CBV_0066=Aren't you going to ask me something meaningful? About the order?
CBV_0067=Got any pizza there?

اینم بین succubus و dante ست...
IGV_1129=What's in those pipes... That smell.. Euch.
[...]
IGV_1132=I know that voice.
IGV_1133=You filthy vermin! How dare you attack a demon queen!
IGV_1134=A queen? You spike peoples drink with your vomit!
IGV_1135=People? You mean those dumb ******* animals we harvest?
IGV_1136=That's gotta stop.
IGV_1137=Don't you get it? Those maggot humans are only alive because Mundus feasts on them.
IGV_1138=Well I guess Mundus is gonna have to go vegan.
IGV_1139=You little prick! Mundus will be spitting mad when he learns of your impudence!
IGV_1140=Great! That's what I want to hear!
IGV_1141=How did Sparda hide an enormous pain in the arse like you from Mundus?
IGV_1142=Maybe Mundus ain't so godly after all!
IGV_1143=Blasphemous troll! I will ******* rip you apart!
IGV_1144=Go ahead and try!
IGV_1145=You're just like those wretched maggots up there! Violent and thick as ****! Drink my bile!
IGV_1146=Are you kidding me?
IGV_1147=Drink my bile and release your soul for Mundus to feast on.
IGV_1148=And why would i do that?
IGV_1149=Lobotomise your anger and suffering. Drink my bile and I won't kill you!
IGV_1150=Sounds great but it don't work on me. So I guess I'm gonna have to direct my anger to something more productive: kicking your ugly a*ss!

این هم به نظر میرسه مال اون قسمتی باشه که کت رو با لیلیت عوض میکنن...بعد کت داره راجع به mundus's tower بهشون میگه:-"
CBV_0806=Mundus acted impulsively, in anger, the hell gate is spent and Mundus with it, for the time being at least... but now is the time to strike
CBV_0807=Kat is in no state to do anything
CBV_0808=Yes I am, you need me
CBV_0809=While they tortured me I left my body, that's how I endured for so long
CBV_0810=I explored Mundus' tower, I know how it works.. how it's wired, what it feels
CBV_0811=You both need me to defeat Mundus.
CBV_0812=And you need each other.

بعضی از دیالوگ هایی که حذف کردن میتونست داستان رو بهتر توضیح بده، مثلا اون دیالوگ های ورجیل ، دانته و کت قبل از حمله به برج موندوس یا حرفای Succubus در مورد تغذیه کردن موندوس از روح انسان ها
این DLC به تاریخ خودمون کی میاد هی می‌خوام بازی رو پاک کنم منتظرم DLC بیاد؟

حدودا 10 روز دیگه

بعضی از دیالوگ هایی که حذف کردن میتونست داستان رو بهتر توضیح بده، مثلا اون دیالوگ های ورجیل ، دانته و کت قبل از حمله به برج موندوس یا حرفای Succubus در مورد تغذیه کردن موندوس از روح انسان ها
موافقم...بعضیاشونم خنده دار تر از دیالوگای داخل خود گیم بودن...به راحتی میشد با بعضی از دیالوگا عوض شون کرد...چندتاشونم خیلی خاطره انگیزن(همین بالاییه درمورد pizza) :-"
دوستان من خودم فایل تکستشو دانلود کردم...اینو باید میذاشتن:d:
IGV_0053=Jackpot.

و اینم خیلی مرموز میزنه:
IGV_1601=We'll meet up later, you know the plan. I'll be OK. I love you too.

پ.ن:یکی از دوستان فایل تکست رو خواسته بود...(این فایل تکست کل دیالوگای بازیه...باید بگردین توش دیالوگای حذف شده راحت پیدا میشن)

+++++++++
و ایوا...(تو ویدیو ی جدید VD هست انگار... من خودم ویدیوشو ندیدم ولی یکی عکسشو گذاشته بود: )
f1hn0eanje8o9xutn9nn.jpg

آخرین ویرایش:
سلام آقایان و دوستان عزیز بعد از چند مدت که نبودم و کلی دلم برای تاپیک و بچه ها تنگ شد با همون dial-up آمدم . راستش توی این مدت پستهای بچه ها جالب بود اولین چیزی که نظرمو جلب کرد اون دیالوگ های حذف شده بود که همون طور که علی اشاره کرد اگه حذفش نمیکردن بهتر بود . بعد آمار فروش بازی هم منو خیلی داغون کرد آخه این بازی که خراب نیست مطمئنا اگه کسایی که فکر میکنن بازی خرابه بازی رو بخرن و اجراش کنن میبینن که نه تنها خراب نیست بلکه خیلی هم بهتر شده . این دانته جدید رو خیلی دوست دارم . DmC یک چیز دیگست اصلا . اگه پولدار میبودم میرفتم کلی از این بازی ها رو میخریدم شاید آمار فروش میامد بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!! احسان دستت درد نکنه عکسایی که گذاشتی واقعا عالی بودن از اون THE RULER AND THE KILLER هم خیلی خوشم اومد . در کل بازی عالیه حالا باید باز منتظر DLC باشم . چون که اتفاقات بعد بازی رو میخواد بگه به احتمال زیاد بگیرمش . ---------------------------------------------------------------- راستی علی جان کمبویی که گذاشتی خیلی حال داد ممنون . اگه کسی از دوستان از این کمبوها داره دریغ نکنه !

یه مطلبیو میدونستید؟
که تو این شماره جمله معروف بازی گفته نشد :d
Devils may cry
اگر هم گفته شده که من نشنیدم :(
اون جمله فقط تو شماره 3 بود (I Think:دی)
جمله ثابتی که گفته نشد Jackpot بود:|:دی
پ.ن: Bloody Palace رو کسی اینجا گرفته؟فرقی با BP های قبلی نداره؟

آخرین ویرایش:
یه مطلبیو میدونستید؟
که تو این شماره جمله معروف بازی گفته نشد :d
Devils may cry
اگر هم گفته شده که من نشنیدم :(
جمله معروف سری که توی همه نسخه ها بود ولی اینجا نبود Devil's Never Cry ـه :دی
تازه فقط همین جمله هم نیست :دی مثلا تمام نسخه های قبلی کات سین اکشن داشتن ولی DmC نداشت یا این مسئله آسیب دیدن دانته با شمشیر که توی همه نسخه های قبلی رعایت شده بود ولی توی DmC نه و .....
اون جمله فقط تو شماره 3 بود (I Think:دی)
جمله ثابتی که گفته نشد Jackpot بود:|:دی
پ.ن: Bloody Palace رو کسی اینجا گرفته؟فرقی با BP های قبلی نداره؟
آره Jackpot هم یکی دیگه از اون جمله های ثابت بود :دی
پ.ن : من گرفتمش :دی جالبه مثل نسخه های قبلیه یه تعداد مبارزه انجام میدی بعد میرسی به باس، باس رو که کشتی محیط عوض میشه دوباره چندتا لول مبارزه انجام میدی تا برسی به باس و .... همینطوری ادامه میدی تا لول 101 که آخرین باس فایته، یه تایمر هم داره که اصلا مشکلی براتون ایجاد نمیکنه و خیلی راحت میتونید وقت جمع کنید.
من تا الان دوبار تا Level 84 رفتم ولی هر دو سری اونجا مُردم :|

جمله معروف سری که توی همه نسخه ها بود ولی اینجا نبود Devil's Never Cry ـه :biggrin1:
تازه فقط همین جمله هم نیست :biggrin1: مثلا تمام نسخه های قبلی کات سین اکشن داشتن ولی DmC نداشت یا این مسئله آسیب دیدن دانته با شمشیر که توی همه نسخه های قبلی رعایت شده بود ولی توی DmC نه و .....
اسپویل شدید Vergil's downfall(تا قبل از اینکه بازی نکردین یا کات سیناشو ندیدین باز نکنین...من مسئول نیستم:-")
این مساله اسیب دیدن دانته با شمشیر خودش توی vergil's downfall اتفاق میفته:-"

این jackpot هم قرار بود توی بازی باشه حذفش کردن:|توی دیالوگای حذف شده پیداش کردم:-"

اسپویل شدید Vergil's downfall(تا قبل از اینکه بازی نکردین یا کات سیناشو ندیدین باز نکنین...من مسئول نیستم:-")
این مساله اسیب دیدن دانته با شمشیر خودش توی vergil's downfall اتفاق میفته:-"

این jackpot هم قرار بود توی بازی باشه حذفش کردن:|توی دیالوگای حذف شده پیداش کردم:-"
مگه این dlc اومده؟ :-s

مگه این dlc اومده؟ :-s
فکر کنم اونایی که pre-order کرده بودن الان دستشون رسیده...بعد من کل کات سین های بازی رو که یه نفر گذاشته بود روی یوtube دانلود کردم(دووم نیاوردم...:d) و دیدم...:-"
وگرنه تاریخ عرضه ی dlc برای کل کنسول ها 6 مارچه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or