راستش گفتم من که پست درست و حسابی نمی زنم حداقل شروع کنم به معرفی بعضی دشمنا !!!! سعی میکنم همیگیشونو بعدا معرفی کنم ام خب باز هم دیگه معرفی ما که معرفی نیست ! به بزرگی خودتون ببخشین !
-------------------------------------------------------------------------------
1.
یکی از ساده ترین دشمنها . در مرحله اول بازی باهاشون مبارزه میکنیم . به معنای واقعی کلمه کتک خورشون مَلَسه . هر کمبویی که بخواین به سادگی میتونین روشون انجام بدین ولی خب نیازی به سلاح های شیطانی نیست . فکر کنم چیز خاص دیگه ای که نداره این دشمن که بخوام توضیح بدم .
2.
این دشمنها هم که نیازی به ضربه ی سنگین ندارن اما سپرشون مانع ضربه زدن میشه . برای برداشتن سپر هم میشه از همون روشی که دشمنها رو میکشیم سمت خودمون استفاده کنیم . البته این دشمن ها دو نوع اند : نوع اول که یک چیزی تو مایه های نارنجک میندازن و نوع دوم تیر میزنن که البته روش کشتنشون هیچ تفاوتی نداره .
3.
butcher از اون دسته دشمنایی هست که بهتره از دور باهاش درگیر بشیم . برای اینکار هم بهتره از سلاح های شیطانی به خصوص Arbiter (همون تبر) استفاده کرد و از دور بهش ضربه زد . وقتی هم که این قسمت نارنجی جلوش قرمز شد بهتره کاملا ازش فاصله بگیرین چون خیلی وحشی میشه .
4.
اولین بار دانته بهش گفت : **fat a و واقعا هم همینو باید بهش گفت بهترین راه هم برای زدنش اینه که اول بهش تیر بزنی و وقتی افتاد دنبالت یه evade بدی تا بخوره تو دیوار وقتی بخوای بکشیش سمت خودت میفته اونوقته که باید بری سروقتشو بکوبونیش .
5.
یک خرده اعصاب خورد کنن به نظرم بهتره بکشونیشون توی هوا چون دیگه توی هوا هیچ کاری ازشون ساخته نیست و اونجا میتونین با هر سلاحی بزنینشون وقتی هم که بالای سرشون یک چیز سیاهی میاد بهتره سریع تر بزنینشون وگرنه پرتاب میشه سمتتون در کل من که زیاد ازشون خوشم نیومد !!!
6.
بدون اغراق بهترین دشمنی بود که باهاش مبارزه کردم حتی از باس ها هم بهتر بود. وقتی که میاد واقعا احساس میکنی که داری مبارزه میکنی . به موقع گارد میگیره و به موقع ضربه میزنه . برای کشتنش باید سریع بود و یکی دیگه از خوبی هایی که داره اینه که توی هوا هم کم نمیاره و اگه اونجا بزنیش ممکنه یک دفعه با یک ضربه بکوبونتت تو زمین . با شلیک هم که کار خاصی نمیشه کرد . واقعا دشمن خوبیه .
--------------------------------------------------------------------------------
با اینکه بازی ساده هست اما من برای اولین بار دیدم که یکی اعصابش خورد شده بود . یکی از دوستام توی devil hunter سر succubus سه بار و سر lilith دو بار !!! مُرد!!!!!!!!!!!! نمیدونم چه طوری داشته میرفته ولی خب وقتی این قضیه رو فهمیدم یکم به خودم امیدوار شدم .