بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
همونطوری که دوستان میدونند قراره 6 مارچ DLC بخش داستانی ورجیل منتشر بشه که دقیقا بعد از وقایع نسخه اصلی اتفاق میوفته. ظاهرا کسایی که توی اروپا بازی رو پیش خرید کردن الان میتونند این DLC رو به صورت رایگان دانلود کنند، به همین دلیل کل مراحل بازی روی یوتیـوب قرار گرفته.

از این بین یکی از هوادارای بازی که به این DLC دسترسی داره و تمومش کرده اومده یه تریلر بسیار زیبا براش ساخته که به همه دوستانی که بازی رو تموم کردن توصیه میکنم حتما بگرینش، اسپویل خاصی هم نداره :
دانلود این تریلر با حجم 7 مگ : Download DmC Downfall Fan made Trailer FLV

راستش گفتم من که پست درست و حسابی نمی زنم حداقل شروع کنم به معرفی بعضی دشمنا !!!! سعی میکنم همیگیشونو بعدا معرفی کنم ام خب باز هم دیگه معرفی ما که معرفی نیست ! به بزرگی خودتون ببخشین !
-------------------------------------------------------------------------------
1.
136180956512692_Warrior_Drone_DmC.jpg
یکی از ساده ترین دشمنها . در مرحله اول بازی باهاشون مبارزه میکنیم . به معنای واقعی کلمه کتک خورشون مَلَسه . هر کمبویی که بخواین به سادگی میتونین روشون انجام بدین ولی خب نیازی به سلاح های شیطانی نیست . فکر کنم چیز خاص دیگه ای که نداره این دشمن که بخوام توضیح بدم .
2.
136180978031575_Stinger_enemy_DmC.jpg
این دشمنها هم که نیازی به ضربه ی سنگین ندارن اما سپرشون مانع ضربه زدن میشه . برای برداشتن سپر هم میشه از همون روشی که دشمنها رو میکشیم سمت خودمون استفاده کنیم . البته این دشمن ها دو نوع اند : نوع اول که یک چیزی تو مایه های نارنجک میندازن و نوع دوم تیر میزنن که البته روش کشتنشون هیچ تفاوتی نداره .
3.
13618100483937_Butcher.jpg
butcher از اون دسته دشمنایی هست که بهتره از دور باهاش درگیر بشیم . برای اینکار هم بهتره از سلاح های شیطانی به خصوص Arbiter (همون تبر) استفاده کرد و از دور بهش ضربه زد . وقتی هم که این قسمت نارنجی جلوش قرمز شد بهتره کاملا ازش فاصله بگیرین چون خیلی وحشی میشه .
4.
136181007514218_3asudk.jpg
اولین بار دانته بهش گفت : **fat a و واقعا هم همینو باید بهش گفت بهترین راه هم برای زدنش اینه که اول بهش تیر بزنی و وقتی افتاد دنبالت یه evade بدی تا بخوره تو دیوار وقتی بخوای بکشیش سمت خودت میفته اونوقته که باید بری سروقتشو بکوبونیش .
5.
136181043318903_dmc-enemy-design.jpg
یک خرده اعصاب خورد کنن به نظرم بهتره بکشونیشون توی هوا چون دیگه توی هوا هیچ کاری ازشون ساخته نیست و اونجا میتونین با هر سلاحی بزنینشون وقتی هم که بالای سرشون یک چیز سیاهی میاد بهتره سریع تر بزنینشون وگرنه پرتاب میشه سمتتون در کل من که زیاد ازشون خوشم نیومد !!!
6.
136181060838665_DmC-5.jpg
بدون اغراق بهترین دشمنی بود که باهاش مبارزه کردم حتی از باس ها هم بهتر بود. وقتی که میاد واقعا احساس میکنی که داری مبارزه میکنی . به موقع گارد میگیره و به موقع ضربه میزنه . برای کشتنش باید سریع بود و یکی دیگه از خوبی هایی که داره اینه که توی هوا هم کم نمیاره و اگه اونجا بزنیش ممکنه یک دفعه با یک ضربه بکوبونتت تو زمین . با شلیک هم که کار خاصی نمیشه کرد . واقعا دشمن خوبیه .
--------------------------------------------------------------------------------
با اینکه بازی ساده هست اما من برای اولین بار دیدم که یکی اعصابش خورد شده بود . یکی از دوستام توی devil hunter سر succubus سه بار و سر lilith دو بار !!! مُرد!!!!!!!!!!!! نمیدونم چه طوری داشته میرفته ولی خب وقتی این قضیه رو فهمیدم یکم به خودم امیدوار شدم .

همونطوری که دوستان میدونند قراره 6 مارچ DLC بخش داستانی ورجیل منتشر بشه که دقیقا بعد از وقایع نسخه اصلی اتفاق میوفته. ظاهرا کسایی که توی اروپا بازی رو پیش خرید کردن الان میتونند این DLC رو به صورت رایگان دانلود کنند، به همین دلیل کل مراحل بازی روی یوتیـوب قرار گرفته.

از این بین یکی از هوادارای بازی که به این DLC دسترسی داره و تمومش کرده اومده یه تریلر بسیار زیبا براش ساخته که به همه دوستانی که بازی رو تموم کردن توصیه میکنم حتما بگرینش، اسپویل خاصی هم نداره :

خب امکانش خریدش که برای من یکی وجود نداره قبلا هم اینو گفتم :دی می خواستم بدونم برای pc کی میاد ؟ :دی

جالبه حوادث بعد از بازی :دی
این آهنگش خیلی برام آشنا بود یا من توهم زدم :|:دی

دوستانی که میگن ارزش تکرار پایینه به عنوان دنباله رو شماره اصلی درست اما این DMC نیست DmC و میتونست در صورت حمایت روند صعودی پیدا کنه !!!!!

بابا آقای دانته، آقای علی (ای بابا به چه اسمی صداتون کنیم آخه :d ) من نمیتونم این دمو رو دانلود کنم :(( :(( توی بخش بازیهای xbox هم گفتم. یکی هم لطف کنه بگه قضیه این dlc چیه بابا؟

DMC4 COMBO MAD. - YouTube
دوستان داشتم این ویدیو ی Mad Combo از Brea (که باید یه روز بریم دست بوس پیشش :دی) رو میدیدم، گفتم شاید اینا از این دسته هایی که دکمه Turbo دارن، استفاده می کنن؟ :-/ چون واقعا با اون سرعتی که Million Stab میزد اصلا از توان انسان خارجه! :دی
پ.ن: یاد و خاطره DMC4 و دانته قدیمی رو گرامی میداریم :دی

بابا آقای دانته، آقای علی (ای بابا به چه اسمی صداتون کنیم آخه :d ) من نمیتونم این دمو رو دانلود کنم :(( :(( توی بخش بازیهای xbox هم گفتم. یکی هم لطف کنه بگه قضیه این dlc چیه بابا؟
موشکلی نداره لینک:دی
این DLC بعد از پایان DmC اتفاق می افته و شخصیت اصلیش هم ورجیل (F*cking Fag:دی) هست
پ.ن:آهنگ تریلر چی بود؟ما رو چسبوند به سقف:دی

می خواستم بدونم برای pc کی میاد ؟ :biggrin1:
مگه برای همه کنسولا 6 مارچ نمیاد؟ با قلب بازی نکنین با باتری ساعت کار میکنه:-"

گرچه کل VD رو برای خودم اسپویل کردم(البته کامپیوترم در یک حرکت آنتی اسپویلی مرحله 6 و اندینگ dlc رو دانلود نکرد الان دارم میترکم از شدت فضولی:|) ولی همچنان شدید منتظر dlc شم...

گرچه فکر کنم همه تون تا الان خوندین ولی میزارم:-"

موشکلی نداره لینک:دی
این DLC بعد از پایان DmC اتفاق می افته و شخصیت اصلیش هم ورجیل (F*cking Fag:دی) هست
پ.ن:آهنگ تریلر چی بود؟ما رو چسبوند به سقف:دی
برا من نمیاد. مشکل داره :(( ولی آره واقعاً، آهنگای dmc حسابی آدمو میبره فضا. دوست داری فقط موهاتو بگیری تو مشتت هی هد بزنی :d

---------- نوشته در 02:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

تبریک میگم. بالاخره ار بخش تریلرها دانلودش کردم و فقط به ورجیل فحش دادم :d

تبریک میگم. بالاخره ار بخش تریلرها دانلودش کردم و فقط به ورجیل فحش دادم :d
از سلیقه ی افتضاحتون ممنونم :d
بابا ورجیل به این شاخی :d دانته اه اه توف!! :-&

چون واقعا با اون سرعتی که Million Stab میزد اصلا از توان انسان خارجه!
:biggrin1:
در این مواقع میتونید دسته رو بزارید زمین و از دو دست گرامی بهره ببرید!! (در صورت لزوم از اعضای خانواده کمک بگیرید) :d:|

از سلیقه ی افتضاحتون ممنونم :d
بابا ورجیل به این شاخی :d دانته اه اه توف!! :-&

شاخی ورجیلو که خودمم قبول دارم ولی دانته هم اینجوری که گفتی نیستا kojima جان . یکی از جاهایی که خیلی از حالت نگاه کردن دانته خوشم اومد اون levelی بود که میخواست با bob barbas بجنگه . وقتی بهش گفت hey bob put spin on this و بعدش bob شروع کرد به گفتن دانته خیلی باحال داشت بهش نگاه میکرد خیلی از این صحنه خوشم اومد !! من در کل هم ورجیل و هم دانته رو دوست دارم هر دوشونم به یک اندازه حالا بعضی وقتا یه کارایی میشه که از ورجیل بیشتر وشم میاد یه وقتایی از دانته ولی در کل جفتی شونو دوست دارم
------------------------------------------------------------------------------------
7.
136198168514808_Demonic_Shard_DmC_LQ.png
آخر هم نفهمیدم دقیق چی هستن !!!! ولی فکر کنم اسمشون Demonic shard هست . خوب وقتی که میان باید با اسلحه زد دیگه ( همه میدونن !!!! ) ولی shotgun برای زدنشون بهتره . با یک شلیک از بین میرن .
8.
136198173821757_Death_Knight_DmC.png
برای برداشتن سپرشون یا به سمت خودتون بکشینشون یا هم با تبر بزنین . تقریبا با 2 یا 3 ضربه تبر سپرشون میشکنه و بعدش میتونین راحت با هر سلاحی از بین ببرینشون . that`s all !
9.
136198200520582_Harpy_DmC.png
زیاد سخت نیستن کافیه بهشون شلیک کنین بعد از اینکه افتادن دیگه کار تمامه . البته اون موقعی که جیغ میزنن و یک چیزی میزنن سمتتون یک evade کوچولو لازمه !!!!!
--------------------------------------------------------------------
در کل دشمن های DmC سخت نیستند و اگه بخوام سخت ترینشونو بگم همونیه که اسمش فکر کنم Mundus`s elite guard بود حالا دقیق نمیدونم که همین بود یا نه چون تو مرحله ای که میرفتی توی برج موندوس kat بهش گفت mundus`s elite guard .
راستی این عکس هم دیدم خوشم آمد گفتم بذارمش :
136198248635033_dante__dmc___update__by_sakimichan-d36hzjr.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or