بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
درسته علی. اما یادمون نره کپکام از اول دوتا هدف داشت برای DmC. اول اینکه بازی متای بالا و نمرات خفن و بهتر از شماره های قبلی کسب کنه (با یه مقایسه ساده می فهمیم بین 84 ـه DMC4 و 86ـه DmC همچین اختلاف خفنی هم وجود نداره. DMC1 Aside) دوم اینکه بازی بفروشه! یادم نمیره کپکام اولین هدفش برای فروش بازی بالای پنج میلیون نسخه بود! بعد گفت سه میلیون، الانم با این وضعیت لانچ معلوم نیست چی بشه. نمی گم بازی بده یا فلان و اینا. اما به هر حال سری DMC به خاطر این اهداف ریبوت شد. "دانته جدید" و "ورجیل جدید" به خاطر همین اهداف بوجود اومدن. اسپاردا به خاطر همین اهداف زندانی شد. Eva به خاطر همین اهداف فرشته شد و.... .
Happy Now Capcom؟

اگه بازی داره بد میفروشه فقط بخاطر مارکتینگ ضعیف کاپکامه وگرنه DmC چندین برابر بهتر از DMC4 ـه

سر DMC4 عالم و آدم میدونستن قرار همچین بازیی عرضه بشه و تا جا داشت همه رو هایپ کرده بودن ولی DmC هیچ
That kind of words...
کاملا برعکس؛ اتفاقا بعد از ریبوت و گوش فلک رو کر کردن و کلا اتفاقای پیش اومده برای این فرنچایز تعداد افرادی که می دونستن داره یک دویل می کرای عرضه میشه، امسال به مراتب بیش از سالی بوده که قرار بود دویل می کرای 4 بیاد.
دلیل داره که این کمتر از اون فروخته که من بهت میگم خیلی هم سادست؛ اگر یادت باشه موقع معرفی بازی بسیاری از فنهای سری قسم خورن بازی رو تهیه نکنن در هنگام عرضه که اکثرشون همین کار رو هم کردن. Not important چقدر این بازی خوبه، مهم اینه وقتی فنهای اصیل خودت رو از دست بدی باید فاتحه خودت رو بخونی، باید منتظر اینا هم باشی.
من هم از فنهای Devil m(M)ay Cry هستم ولی هنوز این بازی رو بازی نکردم. نه که بازی نکنم، اما اصلا و ابدا اشتیاق و له لهی که برای بازی کردن DMC4 یا 3 داشتم اصلا سر این ندارم.
در نهایت من فکر می کنم با توجه به این که بازی واقعا خوب در اومده به مرور زمان فروش خودش رو می کنه و افراد بیشتری اون رو بازی می کنن. چه اون فن های سرسختی که جلوی خودشون رو گرفتن (بالاخره دویل می کرایه و کیفتی خوبی هم داره. اکثر اونایی هم که بازی کردن من فیدبک گرفتم ازشون میگن بازی خیلی هم فرق نداره با قبلیا و کپی خوبی کرده نینجا تئوری.) و چه اونایی که صرفا "بازی" میکنن.
===
DmC چندین برابر بهتر از DMC4 ـه.
خب البته این نظر توئه.

That kind of words...
کاملا برعکس؛ اتفاقا بعد از ریبوت و گوش فلک رو کر کردن و کلا اتفاقای پیش اومده برای این فرنچایز تعداد افرادی که می دونستن داره یک دویل می کرای عرضه میشه، امسال به مراتب بیش از سالی بوده که قرار بود دویل می کرای 4 بیاد.
دلیل داره که این کمتر از اون فروخته که من بهت میگم خیلی هم سادست؛ اگر یادت باشه موقع معرفی بازی بسیاری از فنهای سری قسم خورن بازی رو تهیه نکنن در هنگام عرضه که اکثرشون همین کار رو هم کردن. Not important چقدر این بازی خوبه، مهم اینه وقتی فنهای اصیل خودت رو از دست بدی باید فاتحه خودت رو بخونی، باید منتظر اینا هم باشی.
من هم از فنهای Devil m(M)ay Cry هستم ولی هنوز این بازی رو بازی نکردم. نه که بازی نکنم، اما اصلا و ابدا اشتیاق و له لهی که برای بازی کردن DMC4 یا 3 داشتم اصلا سر این ندارم.
در نهایت من فکر می کنم با توجه به این که بازی واقعا خوب در اومده به مرور زمان فروش خودش رو می کنه و افراد بیشتری اون رو بازی می کنن. چه اون فن های سرسختی که جلوی خودشون رو گرفتن (بالاخره دویل می کرایه و کیفتی خوبی هم داره. اکثر اونایی هم که بازی کردن من فیدبک گرفتم ازشون میگن بازی خیلی هم فرق نداره با قبلیا و کپی خوبی کرده نینجا تئوری.) و چه اونایی که صرفا "بازی" میکنن.
===

خب البته این نظر توئه.

تو اینجا رو نبین که همه از جریان بازی خبر دارن یه سر به فروم های خارجی بزن خیلی ها اصلا نمیدونن بازی اومده. در صورتی که سر DMC4 کاپکام با انواع خبر و تریلر و معرفی باندل های مختلف کاری کرده بود که از یه ماه قبل همه منتظر بازی بودن.

بازی تا الان یه تبلیغ تلویزیونی نداشته. تنها نسخه Devil May Cry ـه که کاور مجله GI قرار نگرفته. توی هیچکدوم از کنفرانس های خبری شرکت ها (سونی و مایکرو) حضور نداشته، حتی توی VGA هم نبود ! کاپکام اگه نصف اون مارکتینگی که برای RE6 انجام داد رو برای DmC هم انجام میداد فروش بازی دست کم دو برابر میشد.
====
پس میخواستی نظر کی باشه ؟ :دی
شاید DmC سیستم مبارزاتش به پیچیدگی و عمیقی DMC4 نباشه اما اگه بخوایم تمام بخش های بازی رو در نظر بگیریم DmC مطمئنا خیلی خیلی بهتر از DMC4 ـه

آخرین ویرایش:
کاپکام اگه نصف اون مارکتینگی که برای RE6 انجام داد رو برای DmC هم انجام میداد فروش بازی دست کم دو برابر میشد.
با این پیش بینی هات یه روز جای پکتر رو میگیری!:دی
تو اینجا رو نبین که همه از جریان بازی خبر دارن یه سر به فروم های خارجی بزن
نه بابا؟:دی
1. به هر حال این جا(!) رو میتونیم یک جامعه آماری از گیمر ها در نظر بگیریم.
2. اتفاقا تمام فروم ها و سایت های خارجی رو من ملاک قرار دادم و می گم بازی شدیدا پر سرو صدا بوده. توی اکثر خبرگزاری ها اتفاقا، ریبوت شدن بازی و این که خوب بوده، بد بوده، چی بوده بار ها و بار ها در راس اخبار بوده. یبار دیگه من تاکید می کنم، تعداد کسانی که می دونن امسال DmC داره می آد به مراتب بیش از کسایی بودن که میدونستن DMC4 داره می اد. فروش کم بازی هم قطعا به خاطر تحریم فن های بازی بوده...

بچه ها، میشه صحبت هایی که آخر بازی، دانته و ورجیل انجام دادن رو ترجمه کنید؟ ممنون

یه بار توی پستهای قبلی لپِ دیالوگهاشون رو گفتم، حالا دقیقا یادم نیست چی گفتن ولی اونم می تونه کمک کنه
هر چی گشتم پیدا نکردم اسکریپتشون رو

دليل فروش كم بازي نسبت به DMC 4 بيشتر از سر و صدا و ماركتينگ و غيره به عوامل ديگه اي بستگي داره.

اولا كه الان دنيا گرفتار بحران مالي شديد تري هستش.همه هم مثل ما نيستن كه كپي خور باشن.بعلاوه امسال بازي هاي شاخ زيادي توي اين سبك عرضه ميشه و عده ي زيادي ترجيح دادن به جاي اين بازي GOW3 يا Castlevania و احتمالا Bayonetta 2 رو تهيه كنن در حالي كه در زمان عرضه DMC گزينه ي ديگه اي نبود توي اين سبك.

يك دليل بزرگ ديگه هم DMC3 بود.اون بازي به قدري بزرگ و خوش ساخت بود كه همه رو تو كف نسخه جديد گذاشته بود در حالي كه DMC4 تاثير عكسي رو روي اين نسخه گذاشت.

معمولا بعد يك بازي بزرگ اشتياق به بازي كردن ادامه ي اون توي ملت خيلي بيشتر ميشه و طبيعتا فروش هم بالا ميره.

صد البته تاثير ريبوت و .. هم كه بالاتر اشاره شد رو هم بايد اضافه كرد.

خب دوستان بیاین یه ذره راجع به گیم پلی DmC حرف بزنیم :دی

گیم پلی DmC از نظرم، بسیار خوب بود. اصلاً دلیل موفقیت DmC همین گیم پلی و گرافیک هنری آن بود. دو سلاح فرشته‌ای و شیطانی هم بسیار به روند گیم پلی بازی خیلی کمک کردند و باعث شد که کمبوهای زیادی را خلق کنند.
مشکل اصلی گیم پلی این بازی، این بود که سه درجه‌ اول DmC که باز بودند نیز بسیار آسون بود.
ورجیل که به عنوان باس آخر بود، بسیار ضعیف طراحیش کردند. ورجیل DMC 3 اصلاً قابل مقایسه با این ورجیل نبود. آدم اشکش در میومد می‌خواست ورجیل DMC 3 رو شکست بده:دی. اگه اشتباه نکنم، دو بار هم ازش شکست می‌خوریم:دی

گیم پلی DmC از نظرم، بسیار خوب بود. اصلاً دلیل موفقیت DmC همین گیم پلی و گرافیک هنری آن بود. دو سلاح فرشته‌ای و شیطانی هم بسیار به روند گیم پلی بازی خیلی کمک کردند و باعث شد که کمبوهای زیادی را خلق کنند.
مشکل اصلی گیم پلی این بازی، این بود که سه درجه‌ اول DmC که باز بودند نیز بسیار آسون بود.
ورجیل که به عنوان باس آخر بود، بسیار ضعیف طراحیش کردند. ورجیل DMC 3 اصلاً قابل مقایسه با این ورجیل نبود. آدم اشکش در میومد می‌خواست ورجیل DMC 3 رو شکست بده:دی. اگه اشتباه نکنم، دو بار هم ازش شکست می‌خوریم:دی
ولی دیگه اینقدر ها هم آسون نبود :d ولی من یه بار شکست خوردم از ورجیل رو درجه nephilim ورجیل اون ابهت قدیم رو نداشت همه کارا رو دانته و اون دخترِ انجام میدادن

ولی دیگه اینقدر ها هم آسون نبود :d ولی من یه بار شکست خوردم از ورجیل رو درجه nephilim ورجیل اون ابهت قدیم رو نداشت همه کارا رو دانته و اون دخترِ انجام میدادن
you don`t say . اون مرحله های آخری که ورجیل توی برج دوربینا رو هک کرد و رفت hell gate رو هم با یاماتو بست از اون طرف هم وقتی موندوس داشت دانته رو میکشت آمد و به دانته کمک کرد پس اینا چی بودن ؟!!! kat هم یک سری کارهایی انجام میداد من نمیگم که اصلا kat کاری نمیکردا دارم میگم ورجیل هم نقشش موثر بود .
درباره گیم پلی هم بگم که من واقعا خوشم اومد . تعویض سلاح ها راحت انجام میشه و کمبو زدن هم لذت بخش شده ولی باسها خیلی راحتن ( هنوز به ورجیل نرسیدم ) موندوس که با خودم میگفتم از همه باید سخت تر باشه اتفاقا خیلی راحت بود . سلاح ها هم خیلی خوبن . همگیشون کارآیی دارن . در کل من از این DmC خیلی خوشم اومد گرافیکش هم خوبه صداگذاری عالیه . فقط یک سوال : توی این بازی یک بخشی نیست که بشه فیلم های هر مرحله رو دوباره دید . مثلا توی DMC4 و 3 اینا بودن که میشد از اول بری همرو نگاه کنی اینجا دیگه نیست یه همچین چیزی ؟!

you don`t say . اون مرحله های آخری که ورجیل توی برج دوربینا رو هک کرد و رفت hell gate رو هم با یاماتو بست از اون طرف هم وقتی موندوس داشت دانته رو میکشت آمد و به دانته کمک کرد پس اینا چی بودن ؟!!! kat هم یک سری کارهایی انجام میداد من نمیگم که اصلا kat کاری نمیکردا دارم میگم ورجیل هم نقشش موثر بود .
درباره گیم پلی هم بگم که من واقعا خوشم اومد . تعویض سلاح ها راحت انجام میشه و کمبو زدن هم لذت بخش شده ولی باسها خیلی راحتن ( هنوز به ورجیل نرسیدم ) موندوس که با خودم میگفتم از همه باید سخت تر باشه اتفاقا خیلی راحت بود . سلاح ها هم خیلی خوبن . همگیشون کارآیی دارن . در کل من از این DmC خیلی خوشم اومد گرافیکش هم خوبه صداگذاری عالیه . فقط یک سوال : توی این بازی یک بخشی نیست که بشه فیلم های هر مرحله رو دوباره دید . مثلا توی DMC4 و 3 اینا بودن که میشد از اول بری همرو نگاه کنی اینجا دیگه نیست یه همچین چیزی ؟!
نه.فقط ویدیو Intro رو میشه دید(همون ویدیوی بسیــــــــــــــار زیبای مرحله 1:دی)

بازی رو تمام کردم . این مرحله آخری خیلی دلم برای ورجیل سوخت اون همه هوای دانته رو داشت اونوقت دانته یک همچین کاری کرد واقعا زیاده روی کرد دانته اگه KAT نمیامد خدا میدونه چیکار میکرد حتما میکشتش دیگه .حیف شد واقعا اینآخری رابطشون خراب شد. الآن که باز شروع کردم روی Devil hunter دارم بازی میکنم . امیدوارم که این DmC هم در کنار DMC ادامه پیدا کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or