Dante .D.H
کاربر سایت
بالاخره برای PC هم اومد حالا دیگه فقط باید دنبال لینک دانلود یا سایتی برای خرید بگردیم . انشاالله تا چند روز دیگه دستم میاد .
باکس نسخه PC رو تو یک سایتی دیدم البته مطمئن نیستم که اصلیشه یا یکی طراحی کرده همینجوری اگه اصلی نبود دیگه خودتون ببخشین !!!!
باکس نسخه PC رو تو یک سایتی دیدم البته مطمئن نیستم که اصلیشه یا یکی طراحی کرده همینجوری اگه اصلی نبود دیگه خودتون ببخشین !!!!

:d
بالاخره بازی دست منم رسید . این DmC واقعا خوب کار شده روش . چیزایی توش بود که عالی بودن . اول اینکه سلاح ها همگیشون کارآمد هستن و از همشون میشه استفاده کرد و سلاح بدرد نخور تا حالا که ندیدم . دوم اینکه کمبو زنی خیلی بهتر شده حداقل منو یکم از این حالت مفت خوری در میاره ! آخه توی سری های قبل روی automatic میزدم و خیلی راحت میشد ولی الآن کمبوزنی و مبارزه یک حس دیگه ای داره و نسبت به قبل واقعا لذت بخش تره . منوی بازی هم خوبه ها ! اونقدرها هم که میگین بد نیست من که خوشم اومد . upgrade ها هم بهتر شدن و دیگه به تعداد orb بستگی ندارن حتی با 1 آپگرید میشه بهترین رو خرید که در سری های قبلی یکم برای upgrade با مشکل رو به رو بودیم . انتظار داشتم گرافیک بازی بیشتر باشه ولی خب بازم خوبه . داستان بازی هم خیلی خوبه فقط اون قسمتی که نشون داد مادر دانته رو کشتن جیگرم آتیش گرفت !
شروع بازی هم عالی بود به خصوص اینکه آهنگ throat full of glass هم گذاشته بودن . ( برای کسایی که هنوز بازی نکردن میگم که شروع بازی رو تنها انجام بدین واقعا بهتره ! من بازی رو شروع کردم اون قسمتاش که آمد تازه یاد نصیحت دوستان افتادم ولی دیگه کار از کار گذشته بود ...... !! :d ) تا اینجا که بازی خوب بوده امیدوارم همین طور پیش بره . باس ها هم میتونستن بهتر باشن . از بین این دشمنا هم از همون چاقالوی گنده ( به قول دانته fat *** ) خوشم نیومد ! بقیشون خوبن .