5 روز دیگه!سلام دوستان
این دویل چند روز دیگه برا PC لیک میشه ؟
کصافط بَ رَ بَ بَ نمینوشتی ToS فکرم میرفت سمت جومونگ و...خیر :biggrin1: خداییش امضای منو نیگاه کنین! :biggrin1: دو برادر خسته دو برادر تنها! :biggrin1:
5 روز دیگه!سلام دوستان
این دویل چند روز دیگه برا PC لیک میشه ؟
کصافط بَ رَ بَ بَ نمینوشتی ToS فکرم میرفت سمت جومونگ و...خیر :biggrin1: خداییش امضای منو نیگاه کنین! :biggrin1: دو برادر خسته دو برادر تنها! :biggrin1:
چطور توی 19 مرحله همه کمبو ها رو خریدی ؟ من Nephilim ، Son Of Sparda و Dante Must Die رو تموم کردم ولی هنوز یکی از آپگرید های Kabooly مونده باید بخرمشفرقش اینه که من نرسیده به مرحله 19 کل کمبو ها رو خریده بودم! اما آدم پیر میشد تا تموم استایل هارو آپگرید کنه!
پ.ن:
Forgive Me Brother, this is the last time
کصافط بَ رَ بَ بَ نمینوشتی ToS فکرم میرفت سمت جومونگ و...
چطور توی 19 مرحله همه کمبو ها رو خریدی ؟ من Nephilim ، Son Of Sparda و Dante Must Die رو تموم کردم ولی هنوز یکی از آپگرید های Kabooly مونده باید بخرمش
http://gamingbolt.com/irate-and-imm...o-remove-dmc-devil-may-cry-from-store-shelves
وات دِ بوق؟ :-o یه شوخی بی مزه هم نیست :-o روانی ـن ملت به خدا
الان قدر ملت ایران رو بیشتر میدونمhttp://gamingbolt.com/irate-and-imm...o-remove-dmc-devil-may-cry-from-store-shelves
جریان این چیه داداش انگلیسیم خوب نیست ؟Irate and Immature Fans Want Obama to Remove DmC: Devil May Cry From Store Shelves GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Irate and Immature Fans Want Obama to Remove DmC: Devil May Cry From Store Shelves � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
جریان این چیه داداش انگلیسیم خوب نیست ؟
http://gamingbolt.com/irate-and-imm...o-remove-dmc-devil-may-cry-from-store-shelves
خب بریم سروقت تئوری بعدی ، همونطوری که دیدیم آخر تریلر E3 شخصیت جدیدی رو نشون دادن که همگی فکر میکنیم موندوسه ، توی این مطلب میخوام دلایلی رو مطرح کنم که نشون میده این شخصیت جدید میتونه آرخام باشه که داره توسط موندوس کنترل میشه !!!
شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس ؟!
من احتمال میدم که این شخصیت جدید Arkham باشه و برای این حرفم دلیل هایی هم دارم که پایینتر بهشون اشاره میکنم :
1. نداشتن مو ! آرخام یکی از معدود شخصیت های منفی نسخه های اصلی بود که مو نداشت ، همونطوری که توی عکس هم میبنیم این شخصیت جدید هم مو نداره
2. زخم های روی صورت ! همونطوری که میبینیم این شخصیت جدید هم مثل آرخام روی صورتش زخم هایی داره که اون رو بیشتر به آرخام شبیه میکنه
3. داشتن اطلاعات زیاد درباره اسپاردا ! همونطوری که توی سری اصلی و نسخه سوم دیدیم آرخام اطلاعات زیادی در مورد اسپاردا داشت ، اینجا هم به نظر میاد این شخصیت جدید هم اسپاردا رو میشناسه
4. ادعای خدایی کردن ! آرخام یکی از معدود شخصیت های نسخه های اصلی بود که لفظ GOD رو برای خودش بکار میبرد ، اینجا هم این شخصیت جدید خیلی راحت خودش رو خدا میخونه و میگه " Me A GOD "
5. سه نقطه روی پیشونی ! همگیمون میدونیم که این سه نقطه علامت موندوس هستن ولی درواقع یه جورایی تئوری من رو هم تقویت میکنند ، همونطوری که گفتم من فکر میکنم که توی این نسخه آرخام داره توسط موندوس کنترل میشه ، خب به این سه نقطه دقت کنید ، انگار حالت سوختگی دارند و به نظر میاد که پیشونی این شخص رو با این علامت داغ کرده باشند ، خب زمان های قدیم داغ کردن و گذاشتن نشون اربابهای بر روی بدن برده ها خیلی رایج بوده و اینجا هم امکانش وجود داره که این شخصیت جدید برده موندوس باشه
6. چشم های قرمز و آبی ! این که دیگه احتیاجی به توضیح نداره و کاملا مشخصه
خب نظرتون چیه ؟! این شخصیت جدید موندوسه یا آرخام ؟!
مطلب بعدی در مورد ورجیله هنوز عنوانش رو انتخاب نکردم :biggrin1: