بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام دوستان
این دویل چند روز دیگه برا PC لیک میشه ؟
5 روز دیگه!
خیر :biggrin1: خداییش امضای منو نیگاه کنین! :biggrin1: دو برادر خسته :(( دو برادر تنها! :(( :biggrin1:
کصافط:| بَ رَ بَ بَ:دی نمی‌نوشتی ToS فکرم می‌رفت سمت جومونگ و...:دی

فرقش اینه که من نرسیده به مرحله 19 کل کمبو ها رو خریده بودم! :| :دی اما آدم پیر میشد تا تموم استایل هارو آپگرید کنه! :دی
پ.ن:
:(( :(( :(( Forgive Me Brother, this is the last time :(( :(( :((
چطور توی 19 مرحله همه کمبو ها رو خریدی ؟ :| من Nephilim ، Son Of Sparda و Dante Must Die رو تموم کردم ولی هنوز یکی از آپگرید های Kabooly مونده باید بخرمش :دی

پ.ن : برای این جمله دوتا ترجمه بود من این رو بیشتر دوست داشتم :
:((:((:(( Forgive Me Sasuke, There Won't Be A Next Time :((:((:((

کصافط:| بَ رَ بَ بَ:دی نمی‌نوشتی ToS فکرم می‌رفت سمت جومونگ و...:دی

بیشین بینیم باو! :| یعنی دانته و ورجیل رو تشخیص ندادی؟! :| شرم بر تو باد! :دی

چطور توی 19 مرحله همه کمبو ها رو خریدی ؟ :| من Nephilim ، Son Of Sparda و Dante Must Die رو تموم کردم ولی هنوز یکی از آپگرید های Kabooly مونده باید بخرمش :دی

:shrewd: :shrewd: :shrewd: :دی در جوار حضرت Brea درس HnS آموختیم :shrewd: زیر نور شمع کمبو ها Chain کردیم :shrewd: در انتظار بازگشت کامیا به DMC سوختیم :shrewd: دیگه هیچی به ذهنم نمیاد که به شعر اضافه کنم :shrewd: :دی

پ.ن:
برای منم همین ترجمه بود، اون Brother رو خودم جایگزین کردم :(( ولی درکل ایــــــــــــــتاچی! :(( :(( :((

من هم بازي رو چند وقت پيش تموم كردم و باديدن 4 چپتر آخر بازي به كلي نظرم در مورد بازي عوض شد واز بازي خوشم اومد مخصوا چپتر 18 بازي از لحاظ استايل هنري خيلي توپ بود همون چيزي بود كه هميشه انتظارشو داشتم چپتر 17 و 19 هم خيلي جالب بود.
چپتر اول هم قسمت fun house عالي بود مخصوصا قسمت عروسك ها وچرخ دنده ها خيلي زيبا كار شده بود.
اسلحه هاي جديد هم خيلي خوب كا شده بودن مخصوصا از اون تبر شيطاني و aquilla خيلي خوشم اومد در كل گيم پلي بازي عالي بود مخصوصا كمبوهاي سريع بازي وتركيب كردن سلاح هايه فرشته اي وشيطاني در بازي جذاب بود.دشمنان بازي هم استايل خاصي داشتن ومتنوع بودن و مبارزه با اين شياطين لذت بخش و دلچسب بود.
منتها زياد از قيافه ورجيل و شخصيت پردازيش خوشم نيومد در آخر بازي تقريبا از هويت كاراكترها خوشم اومد و ورجيل شده همون ورجيلي كه ميخواستم دانته هم همينطور ولي خوب به نظرم ميتونستن كاشت هاي روايي بازي رو بهتر از اين دربيارن و داستان غني تري رو تحويل بدن.ولي در كل راضي كننده بود.
آهنگ هاي متال بازي هم كاملا با جو مبارزات و مخصوصا استايل هنري بازي هماهنگ بود جوري كه بعضي مواقع انگار خود محيط بود داشت اين آهنگ ها رو اجرا ميكرد.
به نظرم تنها ضعف بازي باس هاي بازي بودند كه متاسفنه طراحي جالبي نداشتن و به اندازه كافي چالش برانگيز وخلاقانه نبودن واگه ميتونستن باس هاي بازيرو هم مثل دشمنان به خوبي در بيارن عالي ميشد.
كلا نينجا تئوري در زمينه طراحي باس فايت هاي عالي زياد قوي نيست.
طراحي lost soul ها و secret door , key هاي بازي هم خيلي خوب بودن واز محيط هاي تو در تو و مخفي و بازوهاي فرشته اي و شيطاني به خوبي براي پيدا كردن secret هاي بازي استفاده كرده بودن وبه اين وسيله ارزش تكرار و گيم پلي بازي بيشتر شده بود.
به نظرم بهترين باس فايت بازي هم كسي نبود جز ورجيل كه طراحي اين باس فايت خيلي شبيه به ورجيل devil may cry 1 بود واز اين بابت خيلي خوشم اومد چون حس ميكردم دارم با همون ورجيل قديمي مبارزه ميكنم در كل نينجا تئوري الهامات خوبي از devil may cry 1 گرفته بود يا مثلا چرخ هاي بازي كه به سمتمون پرت ميشدن و rage هاي بازي هم منو ياد شيرهاي سياه رنگ دويل مي كراي 1 مينداخت.
دركل ميانيگين بازي وخود بازي خيلي خوب بودن و به نظر خودم فراتر از انتظارات ظاهر شدن.
چيزي كه برام جالب بود اين بود كه چه استايل هنري و چه گيم پلي بازي و همه عناصري كه در گيم پلي بازي استفاده شده بوده يك نوع حس تازگي در مخاطب ايجاد ميكرد كه شبيه اين رو جايه ديگري و تو بازي ديگه اي نديده بود و از اين خلاقيت به كار رفته در طراحي موجودات و استايل بازي و المان هاي گيم پلي و تلفيق همه اين ها باهم لذت بردم.

آخرین ویرایش:
چند روز پیش، بازی را تموم کردم، اما وقت نشد بیام در موردش نظر بدم، اما خب نظر در مورد این بازی اینه:
تو بعضی جاها، واقعاً دیالوگ‌های باحالی را شاهد بودیم. مخصوصاً اون‌جایی که ورجیل و دانته دارن با هم بحث می‌کنند که کدومشون قوی‌تره اونوقت ورجیل یک چیزی می‌گه...:دی. اما، می‌رسیم به ورجیل. به شدت، ضعیف طراحی کرده بودنش. من تو DMC 3، یادمه وقتی می‌خواستم ورجیل رو شکست بدم، اشکم در میومد، اما خیلی راحت تو DmC، شکست خورد. اما هیچ چیز، به حرف آخر، ورجیل نمی‌رسه که می‌گه: "نباید مقابل من می‌ایستادی. من عاشقت بودم، برادر!" وقتی که این جمله را گفت، واقعاً منو تحت تأثیر قرار داد. بعدش، اصلاً من اعصابم خرد شد وقتی که دانته به خاطره کَت، ورجیل رو نکشت. تا جایی که یادمه، دانته عاشق برادرش بود، اونوقت نمی‌دونم چطور به خاطره کَت، داداششو نکشت. البته شاید، تازه همدیگه رو ملاقات کرده بودند، زیاد به همدیگه حسی نداشتند:دی در کل می‌تونم بگم که بازی متوسط رو به بالایی بود. شاید اگه کمی، بازی رو سخت‌تر می‌کردند، بهتر بود.

Artwork Time! :d

یه سری آرت از ورجیل قدیمی.... شدیدا دلم براش تنگ میشه.... ابهت...

Attachments

• wgr4ecpwp13og4ya3bcz.jpg
    wgr4ecpwp13og4ya3bcz.jpg
    151.2 KB · مشاهده: 14
  • Vergil.full.1187434.jpg
    Vergil.full.1187434.jpg
    135.3 KB · مشاهده: 14
من هم بالاخره نسخه سالم گیر آوردم و بازی رو تموم کردم:دی
پایان بازی به نظرم بد نبود ولی خیلی بهتر می‌تونست باشه!
عاشق این جمله شدم:
It's Not Too Late
It Is
:(

http://gamingbolt.com/irate-and-imm...o-remove-dmc-devil-may-cry-from-store-shelves
وات دِ بوق؟ :-o یه شوخی بی مزه هم نیست :-o :| روانی ـن ملت به خدا
i9vzujlolmajn1p5dpz.gif

Irate and Immature Fans Want Obama to Remove DmC: Devil May Cry From Store Shelves � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
وات دِ بوق؟ :-o یه شوخی بی مزه هم نیست :-o :| روانی ـن ملت به خدا
i9vzujlolmajn1p5dpz.gif

یعنی همینجاست که میگن بفرست صلواتو !! :دی :-"
حیف دیسک بازی که بره تو کنسول اینا !! :|

جریان این چیه داداش انگلیسیم خوب نیست ؟

مردم از اوباما میخوان که بازی رو از فروشگاه ها بردارن چونکه بازی خوب نیست و از این مضخرفات...!!

با سلام بچه ها دویلی نه
اویلی
نمیخوام وسط بحثتون بپرم ولی »»
امروز داشتم از صفحه ی 1 اینجا رو چک میکردم
به بهترین نظریه ی داستانی درباره ی بازی DmC برخوردم
که داداش علی دانته گفته بود :

خب بریم سروقت تئوری بعدی ، همونطوری که دیدیم آخر تریلر E3 شخصیت جدیدی رو نشون دادن که همگی فکر میکنیم موندوسه ، توی این مطلب میخوام دلایلی رو مطرح کنم که نشون میده این شخصیت جدید میتونه آرخام باشه که داره توسط موندوس کنترل میشه !!!

شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس ؟!

45300592236961355240.jpg

من احتمال میدم که این شخصیت جدید Arkham باشه و برای این حرفم دلیل هایی هم دارم که پایینتر بهشون اشاره میکنم :

1. نداشتن مو !
آرخام یکی از معدود شخصیت های منفی نسخه های اصلی بود که مو نداشت ، همونطوری که توی عکس هم میبنیم این شخصیت جدید هم مو نداره

2. زخم های روی صورت ! همونطوری که میبینیم این شخصیت جدید هم مثل آرخام روی صورتش زخم هایی داره که اون رو بیشتر به آرخام شبیه میکنه

3. داشتن اطلاعات زیاد درباره اسپاردا ! همونطوری که توی سری اصلی و نسخه سوم دیدیم آرخام اطلاعات زیادی در مورد اسپاردا داشت ، اینجا هم به نظر میاد این شخصیت جدید هم اسپاردا رو میشناسه

4. ادعای خدایی کردن ! آرخام یکی از معدود شخصیت های نسخه های اصلی بود که لفظ GOD رو برای خودش بکار میبرد ، اینجا هم این شخصیت جدید خیلی راحت خودش رو خدا میخونه و میگه " Me A GOD "

5. سه نقطه روی پیشونی ! همگیمون میدونیم که این سه نقطه علامت موندوس هستن ولی درواقع یه جورایی تئوری من رو هم تقویت میکنند ، همونطوری که گفتم من فکر میکنم که توی این نسخه آرخام داره توسط موندوس کنترل میشه ، خب به این سه نقطه دقت کنید ، انگار حالت سوختگی دارند و به نظر میاد که پیشونی این شخص رو با این علامت داغ کرده باشند ، خب زمان های قدیم داغ کردن و گذاشتن نشون اربابهای بر روی بدن برده ها خیلی رایج بوده و اینجا هم امکانش وجود داره که این شخصیت جدید برده موندوس باشه

6. چشم های قرمز و آبی ! این که دیگه احتیاجی به توضیح نداره و کاملا مشخصه

خب نظرتون چیه ؟! این شخصیت جدید موندوسه یا آرخام ؟!

مطلب بعدی در مورد ورجیله هنوز عنوانش رو انتخاب نکردم :biggrin1:

دوباره بخونیدش خیلی جالب هست !

همینطوری خواستم جو تاپیک رو منحرف کنم !

راستی بچه ها بنظرتون LEGO DmC ساخته میشه ؟!

@علی دانته
داداش بنظرت امکان داره کمپکام دوباره بعد از ورجیل DLC داستانی دیگه ای بده ؟
پتانسیل وجود داره ؟
نظرت رو 100% میخوام {منظورم حدست هست}

درود به داش بردیا گل

والا به نظرم امکانش وجود داره ولی خب باید ببینیم نظر کاپکام چیه. اگه کاپکام بهشون چراغ سبز رو بده احتمال داره DLC داستانی دیگه ایی هم بسازن البته از کجا معلوم شاید از همین الان کار روی نسخه بعدی ( DMC5/DmC2 ) رو شروع کرده باشن

یه موضوعی در مورد DLC ورجیل :
DLC ورجیل دقیقا بعد از پایان بازی اتفاق میوفته ، یعنی دقیقا بعد از مبارزه دانته و ورجیل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or