بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
درود به داش بردیا گل

والا به نظرم امکانش وجود داره ولی خب باید ببینیم نظر کاپکام چیه. اگه کاپکام بهشون چراغ سبز رو بده احتمال داره DLC داستانی دیگه ایی هم بسازن البته از کجا معلوم شاید از همین الان کار روی نسخه بعدی ( DMC5/DmC2 ) رو شروع کرده باشن

یه موضوعی در مورد DLC ورجیل :
DLC ورجیل دقیقا بعد از پایان بازی اتفاق میوفته ، یعنی دقیقا بعد از مبارزه دانته و ورجیل

ممنون داداش علی دانته از پاسخگویی
ولی
اون موضوع ویرجیل رو باز نکردم چون هنوز بازیش نکردم
ولی
داداش علی دانته نگفتید اگر بخوان DLC داستانی بدن حدست چیه در مورد کی و کی و چی خواهد بود ؟!

با تشکر

یه موضوعی در مورد DLC ورجیل :
DLC ورجیل دقیقا بعد از پایان بازی اتفاق میوفته ، یعنی دقیقا بعد از مبارزه دانته و ورجیل

لعنت به کاپکوم ! dlc رو از کجا گیر بیاریم ما آخه !!!!!!!!!

با سلام !

بابا دیگه از شما طرفدار های دوآتیشه بعید بود !!

یک 10 دلار پیاده بشید برای یک DLC این بازی !!!

مگه ارزش نداره ؟!!!

{ولی بدون شوخی خودم هنوز تمومش نکردم ولی فکر کنم ارزش داشته باشه}

ویرایش :

یک خبر دیگه از DLC بازی DmC لذت ببرید :::

ولی ایندفعه این یکی 4 دلار هست ولی ارزش آنچنانی نداره »»

آخرین ویرایش:
ممنون داداش علی دانته از پاسخگویی
ولی
اون موضوع ویرجیل رو باز نکردم چون هنوز بازیش نکردم
ولی
داداش علی دانته نگفتید اگر بخوان DLC داستانی بدن حدست چیه در مورد کی و کی و چی خواهد بود ؟!

با تشکر

بستگی داره ، میتونند بخشی از داستان اسپاردا رو نشون بدن یا یه DLC دیگه برای ورجیل بدن یا ..... چون بازی رو تموم نکردی نمیتونم تمام ایده هام رو بگم چون اسپویل دار میشه :دی ولی خب میتونند خیلی کارها با داستان بازی انجام بدن :دی

اینجاست که میتونیم برگردیم به اصل خودمون و DLC رو روی PC بازی کنیم :دی

بستگی داره ، میتونند بخشی از داستان اسپاردا رو نشون بدن یا یه DLC دیگه برای ورجیل بدن یا ..... چون بازی رو تموم نکردی نمیتونم تمام ایده هام رو بگم چون اسپویل دار میشه :دی ولی خب میتونند خیلی کارها با داستان بازی انجام بدن :دی

اینجاست که میتونیم برگردیم به اصل خودمون و DLC رو روی PC بازی کنیم :دی

آخه گویا رو PC هم نسخه ی کامل نمیاد ! منظورم به همراه dlc هست

دوستان کمک کنید دگه بریدم تا دویل 3 تموم کنم =))الان تو یه جا دگه به مشکل خوردم وقتی میره فضا دانته یه جا هست یه ساعت شنی بزرگی هستش که ازش یه وسیله میگیره اما بعدش نمیدونم باید کجا رفت میتونین کمک کنین؟؟

دوستان کمک کنید دگه بریدم تا دویل 3 تموم کنم =))الان تو یه جا دگه به مشکل خوردم وقتی میره فضا دانته یه جا هست یه ساعت شنی بزرگی هستش که ازش یه وسیله میگیره اما بعدش نمیدونم باید کجا رفت میتونین کمک کنین؟؟
یه اتاق پر از آیینه بود اگه اشتباه نکنم باید بری اونجا این شی رو بزاری توی دسته مجسمه ایی که اونجا هست ( همون اتاقی که باید آیینه ها رو میشکوندی تا دشمنا بمیرن منظورمه )

پ.ن : یادم اومد :دی

آخرین ویرایش:
DmC sells less than half of what DMC4 did in Japan • News • Eurogamer.net

فروش هفته اول بازی تو ژاپن کمتر از نصف فروش DMC4 بوده. اما با این حال بازم نسخه PS3 در صدر جدوله. نسخه 360 که اصلا جزو 20 تا هم نیست :دی البته میگن فامیتسو یه آمار دیگه داره که شخصا به آمارش اعتماد ندارم :دی
پ.ن:هدف کپکام فروش تو غرب بود. تو صدر انگلیس که هست بازی، ببینیم آمریکای شمالی رو چیکار میکنه.

ای لعنت به این شانس این نسخه pc هم اوایل کرک درست و. حسابی نداره)xتا کی باید منتظر باشم:((:d
حالا مشکلی نیست :dادامه کمیک هارو گذاشتم اما چون فیل بودن دیگه عکس هارو جداگونه نذاشتم با فیل شکن این صفحه ها رو ببینید
در ضمن پایین صفحه next زده میتونین ادامه هم از این طریق ببینین
DMC - Vergil p.113-114 by ~karaii on deviantART

بازم ویدیو های Mad Combo ی من لیک شد 8-| :دی
---
راستی دوستان Enemy Step + Helm Breaker چقدر حال میده >:d< یه دشمن رو می بری تو آسمون شصت تا Helm Breaker میزنی روش میترکه >:d< :دی

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

بچه ها چند وقت نتم قطع بود نتونستم بيام.
حالا ميدونم از اومدنم خوشحال نشدين :d

از شانس کچلم وقتى DmC رو گرفتم هاردم سوخت (PS3) :|
فک کنم از بس ناشکرى کردم به DmC فوش دادم کاميا اين بلا رو سرم اوورد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or