بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بازی عرضه شد و تاپیک رفت زیر خاک:dبیایین یکم در باره این ورجیل بدبخت بحث کنیم:(
بنظر من دیگه لوس شده که همیشه دانته برنده میشه در صورتی که اگر ینفر که هیچ شناختی از بازی نداشته باشه ورجیل و دانته رو ببینه میفهمه که ورجیل خیلی قویتر از دانته هسته البته تو این نسخه اخر که ورجیل خیلی بیخاصیت بود بقول یکی از دوستان هنوز kat خیلی بدرد بخورتر از ورجیل بود:|در مورد اخر بازیم باید بگم که 100% حق با ورجیل بود این دانته جو گیر شد و این وحشی بازیا رو در اورد:dبنظر من ورجیل باید اخر بازی دانته رو شکست میداد ولی بعدش یه اتفاقی میوفتاد که مثلا موفق نمیشد به هدفش برسه:dشاید بنظرتون مسخره باشه ولی ورجیل باید دانته رو شکست میداد:((دلم برای ورجیل اتیش گرفت:((

بازی عرضه شد و تاپیک رفت زیر خاک:dبیایین یکم در باره این ورجیل بدبخت بحث کنیم:(
بنظر من دیگه لوس شده که همیشه دانته برنده میشه در صورتی که اگر ینفر که هیچ شناختی از بازی نداشته باشه ورجیل و دانته رو ببینه میفهمه که ورجیل خیلی قویتر از دانته هسته البته تو این نسخه اخر که ورجیل خیلی بیخاصیت بود بقول یکی از دوستان هنوز kat خیلی بدرد بخورتر از ورجیل بود:|در مورد اخر بازیم باید بگم که 100% حق با ورجیل بود این دانته جو گیر شد و این وحشی بازیا رو در اورد:dبنظر من ورجیل باید اخر بازی دانته رو شکست میداد ولی بعدش یه اتفاقی میوفتاد که مثلا موفق نمیشد به هدفش برسه:dشاید بنظرتون مسخره باشه ولی ورجیل باید دانته رو شکست میداد:((دلم برای ورجیل اتیش گرفت:((
چه عجب یکی پیدا شد به ورجیل اهمیت بده :دی
ورجیل درست میگفت ولی خب دانته هم حق داشت اونطوری نگران بشه. حرفای ورجیل خیلی شبیه حرفای موندوس بودن و در واقع این موضوع بیشتر دانته رو ترسوند که مبادا ورجیل تبدیل به موندوس جدید بشه.
البته به نظرم با این وضعیت فعلی یه نفر باید رهبری مردم رو به عهده بگیره وگرنه شیطون ها انسان ها رو سلاخی میکنند. ورجیل هم که رفت فعلا فقط مونده دانته !

منتظرم Downfall بیاد تا بیشتر با شخصیت ورجیل آشنا بشیم. خیلی دوست دارم بدونم بعد از شکست خوردنش از دانته الان چی توی ذهن ورجیل میگذره و چکار میخواد بکنه.

چه عجب یکی پیدا شد به ورجیل اهمیت بده :دی
ورجیل درست میگفت ولی خب دانته هم حق داشت اونطوری نگران بشه. حرفای ورجیل خیلی شبیه حرفای موندوس بودن و در واقع این موضوع بیشتر دانته رو ترسوند که مبادا ورجیل تبدیل به موندوس جدید بشه.
البته به نظرم با این وضعیت فعلی یه نفر باید رهبری مردم رو به عهده بگیره وگرنه شیطون ها انسان ها رو سلاخی میکنند. ورجیل هم که رفت فعلا فقط مونده دانته !

منتظرم Downfall بیاد تا بیشتر با شخصیت ورجیل آشنا بشیم. خیلی دوست دارم بدونم بعد از شکست خوردنش از دانته الان چی توی ذهن ورجیل میگذره و چکار میخواد بکنه.

بله:d من نمیدونم چرا از چند سال پیش از دانته زده شدم و به ورجیل علاقمند شدم:x
ولی با این حال اینم دلیل نمیشه ورجیل گفت الان همه چیز امادست برای ما منظورش خودش تنها نبود.ولی کلا اصلا از بحث تصمیمشونم که بگذریم خداییش ورجیل خیلی مهارتش بیشتر از دانته هسته نمیدونم چرا همش شکست میخوره؟؟؟)x دیگه با منطقم بخواییم قضاوت کنیم معلومه که ورجیل قوی تره!خیلی این برنده شدن دانته لوس شده:-&

ولی با این حال اینم دلیل نمیشه ورجیل گفت الان همه چیز امادست برای ما منظورش خودش تنها نبود.ولی کلا اصلا از بحث تصمیمشونم که بگذریم خداییش ورجیل خیلی مهارتش بیشتر از دانته هسته نمیدونم چرا همش شکست میخوره؟؟؟)x دیگه با منطقم بخواییم قضاوت کنیم معلومه که ورجیل قوی تره!خیلی این برنده شدن دانته لوس شده:-&
آخه بس که بی سلیقه ای:دی (No Offence:دی)
احتمالا به جز دانته و ورجیل، Nephilim های دیگه ای هم هستن(شایدم ورجیل میخواد اسپاردا رو برگردونه و اونو جانشین موندوس کنه:دی)
پ.ن:آقا این ورجیل چرا اینقدر G4y بود قیافش؟:|
وقتی لبخند می زد دلم میخواست یاماتو رو از عرض بکنم تو حلقش:|:دی

به به :دی من خودم با وجود اینکه هوادار دانته ام اما ارادت خاصی به ورجیل دارم :x
ولی حرفاش عینا حرفای موندوسه و این موضوع باعث نگرانی دانته میشه. موندوس هم میگفت انسان ها ضعیفن و نباید بهشون آزادی داد و الان ورجیل داره همون حرفا رو تکرار میکنه.
توی سری اصلی شاید اینطور بوده ولی اینجا از همون اول مشخصه که دانته قویتره، حتی اونجا که دارن جلوی همدیگه ادعا میکنند دانته میگه من قویترم و ورجیل هم باهاش مخالفت نمیکنه. پس مشخصه که خود ورجیل هم قبول داره که دانته ازش قویتره
احتمالا به جز دانته و ورجیل، Nephilim های دیگه ای هم هستن(شایدم ورجیل میخواد اسپاردا رو برگردونه و اونو جانشین موندوس کنه:دی)
این یاماتو من کجاست :دی
ظاهرا Nephilim های دیگه ایی هم بودن ولی بخاطر قدرت هاشون و اینکه راحت میتونستن بین دنیا ها جابجا بشن کشته شدن. نه کاملا مشخصه که ورجیل میخواد خودش و دانته به انسان ها حکومت کنند و وقتی دانته پیشنهادش رو قبول نمیکنه تصمیم میگیره تا تنهایی بهشون حکومت کنه
پ.ن : نه مثل اینکه واقعا به یاماتوم نیاز پیدا کردم :| :دی
==============
من موندم چرا ورجیل که به حساب خیلی باهوشه میاد اینقدر مسخره و به طرز احمقانه ایی هدف اصلیش رو بیان میکنه ! اصلا ورجیل نیازی نبود بیاد این حرفا رو به دانته بزنه و میتونست خیلی راحت بره خودش رو به انسان ها معرفی کنه و کل جریان رو براشون تعریف کنه. اینطوری خیلی راحت تبدیل میشد به قهرمان انسان ها و اصلا خود انسان ها اون رو رهبر خودشون قرار میدادن

بازی در حد شماره 3 نبود اما به عنوان DmC میشه قبولش کرد !!! امیدوارم اگه شماره جدیدی از این سری در کار باشه روی گرافیک بیشتر کار بشه !!!

دوستان این DLC ورجیل که حرفش صفحه قبل زده شده قضیه اش چیه ؟ برای این سری یا اون سری ؟( بازی هنوز تموم نکردم اسپویل و باز نکردم :دی)

ظاهرا Nephilim های دیگه ایی هم بودن ولی بخاطر قدرت هاشون و اینکه راحت میتونستن بین دنیا ها جابجا بشن کشته شدن. نه کاملا مشخصه که ورجیل میخواد خودش و دانته به انسان ها حکومت کنند و وقتی دانته پیشنهادش رو قبول نمیکنه تصمیم میگیره تا تنهایی بهشون حکومت کنه
==============
من موندم چرا ورجیل که به حساب خیلی باهوشه میاد اینقدر مسخره و به طرز احمقانه ایی هدف اصلیش رو بیان میکنه ! اصلا ورجیل نیازی نبود بیاد این حرفا رو به دانته بزنه و میتونست خیلی راحت بره خودش رو به انسان ها معرفی کنه و کل جریان رو براشون تعریف کنه. اینطوری خیلی راحت تبدیل میشد به قهرمان انسان ها و اصلا خود انسان ها اون رو رهبر خودشون قرار میدادن

بینگو
مگه ورجیل مغز متفکر orer نبود؟ مگه سالها بدون اینکه حتی موندوس متوجه بشه، آدما رو زیرِ دستِ خودش همونجور با سیاستی که کت رو آورده بود، نمی آورد ؟ بعد واقعا یعنی اینقدر مزخرف، جلوی کت و نه در خفا!!! میاد به دانته میگه آدما بی ارزشن !!! این نشان از ساده لوحی و ابهلیش میده :دی
درست مثل وقتی که می خوای سر و ته یه داستانو ببندی دیگه موندی چی بگی، کاراکتر منفیت رو لو میدی ! لول!

بینگو
مگه ورجیل مغز متفکر order نبود؟ مگه سالها بدون اینکه حتی موندوس متوجه بشه، آدما رو زیرِ دستِ خودش همونجور با سیاستی که کت رو آورده بود، نمی آورد ؟ بعد واقعا یعنی اینقدر مزخرف، جلوی کت و نه در خفا!!! میاد به دانته میگه آدما بی ارزشن !!! این نشان از ساده لوحی و ابهلیش میده :دی
درست مثل وقتی که می خوای سر و ته یه داستانو ببندی دیگه موندی چی بگی، کاراکتر منفیت رو لو میدی ! لول!
از دهنش پرید:دی
ضمنا:به نظرم این حرکت سازنده جهت خلق Cliffhanger و باز کردن راه برای Sequel بود:دی(شاید هم Vergil's Downfall اول جزو بازی اصلی بوده که کپکام DLC اش کرده:دی)
پ.ن: VERGIL IS G4444444444444444Y:دی
jk
ولی حرفاش عینا حرفای موندوسه و این موضوع باعث نگرانی دانته میشه. موندوس هم میگفت انسان ها ضعیفن و نباید بهشون آزادی داد و الان ورجیل داره همون حرفا رو تکرار میکنه.
Since When Did Dante Give A Sh*t About Humanity؟:|
اصلا دانته به انسانها کاری نداره(آخرای بازی خودش میگه همه چی برای انتقام گیری از موندوس بود)

آخرین ویرایش:
Since When Did Dante Give A Sh*t About Humanity؟:|
اصلا دانته به انسانها کاری نداره(آخرای بازی خودش میگه همه چی برای انتقام گیری از موندوس بود)

face_palm_by_dancerher.jpg

اونجا رو که فقط برای این گفت که موندوس رو عصبانی کنه! مگر نه انتقام نمنه ؟! :دی

تو یاهو جوابتو دادم;;)
به به :دی من خودم با وجود اینکه هوادار دانته ام اما ارادت خاصی به ورجیل دارم :x
توی سری اصلی شاید اینطور بوده ولی اینجا از همون اول مشخصه که دانته قویتره، حتی اونجا که دارن جلوی همدیگه ادعا میکنند دانته میگه من قویترم و ورجیل هم باهاش مخالفت نمیکنه. پس مشخصه که خود ورجیل هم قبول داره که دانته ازش قویتره

==============
اره خداییش این ورجیل خیلی بی عرزه(املاشو بلد نیستم:">):d بود تو این قسمت. تو 3 که هیچکس جرات نداشت باهاش حرف بزنه.ولی تو 3 هم مساوی شدن یبار ورجیل برد یبارم مساوی شدن یبارم ورجیل باخت که فرقش با دانته این بود اون بعد شکست ادامه داد ولی ورجیل بعد شکست مثل خودم نا امید شد:((
بینگو
مگه ورجیل مغز متفکر orer نبود؟ مگه سالها بدون اینکه حتی موندوس متوجه بشه، آدما رو زیرِ دستِ خودش همونجور با سیاستی که کت رو آورده بود، نمی آورد ؟ بعد واقعا یعنی اینقدر مزخرف، جلوی کت و نه در خفا!!! میاد به دانته میگه آدما بی ارزشن !!! این نشان از ساده لوحی و ابهلیش میده :دی

این ورجیل در یک کلام یه سوسول به تمام معنا بود :| مخصوصا که اون تیکه که بهشون حمله کردن اونم رفته بود داشت کامپیوترارو دست کاری میکرد عین یه ترسو رفته بود پشت اون در به دانته التماس میکرد که بره اونا رو بزنه :|

باو این که میگه بازی کمتر از حد انتظار کپکام فروخته :دی
بازی در زمان لانچ کمتر از DMC4 فروخته.

البته دلیل اصلی این تفاوت فروش بخاطر مارکتینگ ضعیف کاپکامه. سر DMC4 عالم و آدم میدونستن قرار همچین بازیی عرضه بشه و تا جا داشت همه رو هایپ کرده بودن ولی DmC هیچ ! واسه DMC4 باندل PS3 دادن بیرون ولی DmC ....

تازه DMC4 اوایل نسل عرضه شد و اون موقع هنوز دوتا بازی اکشن درست و حسابی نبود و همه هوادارای اکشن جذبش شدن ولی الان که دیگه پر شده از بازی های اکشن. حالا اون هیتر ها رو هم به معادله اضافه کن اون موقع متوجه میشی همچین بد هم نفروخته :دی

البته دلیل اصلی این تفاوت فروش بخاطر مارکتینگ ضعیف کاپکامه. سر DMC4 عالم و آدم میدونستن قرار همچین بازیی عرضه بشه و تا جا داشت همه رو هایپ کرده بودن ولی DmC هیچ ! واسه DMC4 باندل PS3 دادن بیرون ولی DmC ....

تازه DMC4 اوایل نسل عرضه شد و اون موقع هنوز دوتا بازی اکشن درست و حسابی نبود و همه هوادارای اکشن جذبش شدن ولی الان که دیگه پر شده از بازی های اکشن. حالا اون هیتر ها رو هم به معادله اضافه کن اون موقع متوجه میشی همچین بد هم نفروخته :دی

درسته علی. اما یادمون نره کپکام از اول دوتا هدف داشت برای DmC. اول اینکه بازی متای بالا و نمرات خفن و بهتر از شماره های قبلی کسب کنه (با یه مقایسه ساده می فهمیم بین 84 ـه DMC4 و 86ـه DmC همچین اختلاف خفنی هم وجود نداره. DMC1 Aside) دوم اینکه بازی بفروشه! یادم نمیره کپکام اولین هدفش برای فروش بازی بالای پنج میلیون نسخه بود! بعد گفت سه میلیون، الانم با این وضعیت لانچ معلوم نیست چی بشه. نمی گم بازی بده یا فلان و اینا. اما به هر حال سری DMC به خاطر این اهداف ریبوت شد. "دانته جدید" و "ورجیل جدید" به خاطر همین اهداف بوجود اومدن. اسپاردا به خاطر همین اهداف زندانی شد. Eva به خاطر همین اهداف فرشته شد و.... .
Happy Now Capcom؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or