Devil-Girl
کاربر سایت
فکر کنم وقتش رسیده که یه ذره هم در مورد داستان بازی حرف بزنیم
اونایی که بازی رو تموم کردن بخونند :
خب کیا با حرفای ورجیل موافقن و کیا میگن دانته کار درست رو انجام داد ؟
پایانِ بازی اصلا به نظرم جالب نبود، به شخصه شخصیت ورجیل رو خیلی ضعیف در مقابل دانته حس می کردم، طوری کرد که سعی می کرد دانته رو آروم کنه تا باهاش یه مبارزه ی نفس گیر داشته باشه، بعدشم یه ذره از شخصیت حقیقی ورجیل که غد و خودخواه بود دور شده بود، در نهایت هم اصلا از حرکت دانته خوشم نیومد که فقط به خاطرِ کت، ورجیل رو نکشت! دانته همیشه عاشق برادرش بود و هیچوقت به خاطر یه شخص ثالثی نمیاد کاری رو که می خواد انجام بده عوض کنه
یه مقدار شخصیت ورجیل برام آزار دهنده شده بود، چون با نسخه ی سوم زمین تا آسمون فاصله داشت
ولی در کل من با ورجیل موافقم، آدما رو نمیشه به امونِ خودشون رها کرد، گند می زنن به همه چی ! باید یه خدایی بالا سرشون باشه که مواظبشون باشه! به نظرم ورجیل هم نباید منت دانته رو می کشید و خودش از همون اول می رفت سراغ این کار، دانته هم دلیل نداشت که از آدما دفاع کنه، چون دانته نیمه فرشته نیمه شیطانه پس نیازی به دفاع از آدما نیست مگر اینکه دل در گرو کت داده باشه !
یه مقدار شخصیت ورجیل برام آزار دهنده شده بود، چون با نسخه ی سوم زمین تا آسمون فاصله داشت
ولی در کل من با ورجیل موافقم، آدما رو نمیشه به امونِ خودشون رها کرد، گند می زنن به همه چی ! باید یه خدایی بالا سرشون باشه که مواظبشون باشه! به نظرم ورجیل هم نباید منت دانته رو می کشید و خودش از همون اول می رفت سراغ این کار، دانته هم دلیل نداشت که از آدما دفاع کنه، چون دانته نیمه فرشته نیمه شیطانه پس نیازی به دفاع از آدما نیست مگر اینکه دل در گرو کت داده باشه !