بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
هیچ تفاوتی نداره؟ فکر کنم شما فقط 30 دقیقه‌ی آخر بازی رو بازی کردین که میگین! چون کل بازی جو تاریک و REمانندی داشت و از لحاظی ترسناک و مرموز و گوتیک بود. کجای این بازی اینجوری هست؟ حداقل ما که تو اوایل بازی ندیدیم! فکر کنم شما DMC بازی نکردید، یک بار دیگه شماره 1 و 3 رو برین میفهمین جو بازی به چه صورت هست. در ضمن شماره 4 در حد بقیه‌ی DMCها نبود. دانته‌ هم هیچوقت در این حد دختر باز نبوده.

نه که هیچ تفاوتی هم نداشته باشه ولی به نظرم باید با خودش مقایسه بشه، درسته که خبری از اون سبک گوتیک و تیره و تاریک دویل 1 و 3 نیست ولی شما کمی که جلوتر بری آثاری از همین سبک رو هم تو بازی خواهی دید، البته باید توجه کرد که این دویل کلا زمانش و داستانش با دویلهای دیگه فرق داره شهر مدرن شده! بنابراین مسلمه که خبری از معماری گوتیک هم نیست!
من در مورد دویل 4 حرف نمی زنم !
ولی شما تو لیست اچیومنت ها رو هم که نگاه کنی خواهی دید که شباهتهای بسیاری به دویل 3 داره این بازی
اگه بخوام مثال بزنم هم واسه خود شما اسپویل میشه و هم واسه بقیه

نه که هیچ تفاوتی هم نداشته باشه ولی به نظرم باید با خودش مقایسه بشه، درسته که خبری از اون سبک گوتیک و تیره و تاریک دویل 1 و 3 نیست ولی شما کمی که جلوتر بری آثاری از همین سبک رو هم تو بازی خواهی دید، البته باید توجه کرد که این دویل کلا زمانش و داستانش با دویلهای دیگه فرق داره شهر مدرن شده! بنابراین مسلمه که خبری از معماری گوتیک هم نیست! من در مورد دویل 4 حرف نمی زنم ! ولی شما تو لیست اچیومنت ها رو هم که نگاه کنی خواهی دید که شباهتهای بسیاری به دویل 3 داره این بازی اگه بخوام مثال بزنم هم واسه خود شما اسپویل میشه و هم واسه بقیه
اچیومنت ربطی به جو بازی و ... نداره. من نه دویل باز خفنم که 100 ساعت DMC بازی کرده باشم و نه فن و کشت مرده ی بازی. همه ی اینا به گیم پلی ربط داره و من شخصا خودم رو در حد یک دویل باز که بشینه فکر کنه کمبو ترکیب کنه و بعد اونا رو اجرا کنه نمیدونم (و از این کارم متنفرم) ولی میتونم تشخیص بدم که آزادی عمل این بازی برای همچین کارایی بسیار زیاده. گیم پلی بازی فوق العاده هست طوری که فقط بازی های P* میتونه باش در بیوفته. من تمام حرفم روی نکات دیگه ی بازی هست. این بازی عملا جز گیم پلی یک بازی دیگه هست و اون المنت های Reboot رو هم جا گذاشته. Reboot به معنای این نیست که هرچی تو سری قبلی بوده خوب نابود کن و فقط اسم شخصیت ها و پایه های داستانی رو برگردون. نمونه ی بارز Reboot کردن، گیم پلی بازی هست، به این میگن Reboot. ترکیب المان های قدیمی با المان های جدید (البته برای سری DMC جدید) و اراعه ی اون در شکلی کاملا نو. این معنی Reboot میشه و کاملا هم درست اجرا شده. اما در موارد دیگه، مثلا جو و اتمسفر بازی دقیقا یک چیزی مثل Max Payne هست. جو کاملا تغییر کرده و از همین میترسیدم که همینم شد. چند صفحه قبل گفتن بازی Reboot هست اشکال نداره اون Reboot نبود! یعنی اگه اسم مکس پین رو اون 3 رو برمیداشتن و Reboot میزاشتن، همه خوشحال بودن؟ چه ربطی داره. بازی ذاتا حسش تغییر کرده. از فضای Dark رفته به یک فضای قرمز و رنگی و شاد. دیگه خبری از یک منطقه ی بزرگ نیس که اول بازی یک در ببینی بسته ی و آخر بازی بتونی بازش کنی. شخصیت ها که قیافه عوض شده، خوب قابل تحمل هست، ولی فقط قیافه عوض نشده! تمام وجودش احساس میکنی عوض شده! اصلا دانته رو آدم میدید انرژی میگرفت، اینو میبینه و مثلا میخواد دیالوگ بگه نه لبخندی نه چیزی : Dont give a shit. اصلا اون شخصیت خاص خودشو که در عین این که نشون میداد مهم نیست - ولی مهم هست - رو از دست داده. ورژیل که اصلا حرفشو نزن. جدا اگه جلوتر بازی چیز خاصی نبینم مزخرف ترین DMCای میشه که تابحال بازی کردم (اصولا من DMC رو به خاطر چیزهایی فراتر از گیم پلی بازی میکردم) اگه واقعا معنی Reboot اینه که 100 سال سیاه Reboot نخواستیم. پ.ن : میگم برا شما هم وسط بازی دسته خاموش میشه یکدفعه؟:دی یا فقط مشکل من هست؟ اولین بازی ای هست که اینقدر دستم خاموش میشد.

اچیومنت ربطی به جو بازی و ... نداره. من نه دویل باز خفنم که 100 ساعت DMC بازی کرده باشم و نه فن و کشت مرده ی بازی. همه ی اینا به گیم پلی ربط داره و من شخصا خودم رو در حد یک دویل باز که بشینه فکر کنه کمبو ترکیب کنه و بعد اونا رو اجرا کنه نمیدونم (و از این کارم متنفرم) ولی میتونم تشخیص بدم که آزادی عمل این بازی برای همچین کارایی بسیار زیاده. گیم پلی بازی فوق العاده هست طوری که فقط بازی های P* میتونه باش در بیوفته. من تمام حرفم روی نکات دیگه ی بازی هست. این بازی عملا جز گیم پلی یک بازی دیگه هست و اون المنت های Reboot رو هم جا گذاشته. Reboot به معنای این نیست که هرچی تو سری قبلی بوده خوب نابود کن و فقط اسم شخصیت ها و پایه های داستانی رو برگردون. نمونه ی بارز Reboot کردن، گیم پلی بازی هست، به این میگن Reboot. ترکیب المان های قدیمی با المان های جدید (البته برای سری DMC جدید) و اراعه ی اون در شکلی کاملا نو. این معنی Reboot میشه و کاملا هم درست اجرا شده. اما در موارد دیگه، مثلا جو و اتمسفر بازی دقیقا یک چیزی مثل Max Payne هست. جو کاملا تغییر کرده و از همین میترسیدم که همینم شد. چند صفحه قبل گفتن بازی Reboot هست اشکال نداره اون Reboot نبود! یعنی اگه اسم مکس پین رو اون 3 رو برمیداشتن و Reboot میزاشتن، همه خوشحال بودن؟ چه ربطی داره. بازی ذاتا حسش تغییر کرده. از فضای Dark رفته به یک فضای قرمز و رنگی و شاد. دیگه خبری از یک منطقه ی بزرگ نیس که اول بازی یک در ببینی بسته ی و آخر بازی بتونی بازش کنی. شخصیت ها که قیافه عوض شده، خوب قابل تحمل هست، ولی فقط قیافه عوض نشده! تمام وجودش احساس میکنی عوض شده! اصلا دانته رو آدم میدید انرژی میگرفت، اینو میبینه و مثلا میخواد دیالوگ بگه نه لبخندی نه چیزی : Dont give a shit. اصلا اون شخصیت خاص خودشو که در عین این که نشون میداد مهم نیست - ولی مهم هست - رو از دست داده. ورژیل که اصلا حرفشو نزن. جدا اگه جلوتر بازی چیز خاصی نبینم مزخرف ترین DMCای میشه که تابحال بازی کردم (اصولا من DMC رو به خاطر چیزهایی فراتر از گیم پلی بازی میکردم) اگه واقعا معنی Reboot اینه که 100 سال سیاه Reboot نخواستیم. پ.ن : میگم برا شما هم وسط بازی دسته خاموش میشه یکدفعه؟:دی یا فقط مشکل من هست؟ اولین بازی ای هست که اینقدر دستم خاموش میشد.

اون قسمت بولد شده : لول!
خب اول از همه من که نخواستم شما معنی ریبوت رو واسه من بگی :دی نکته ی بعدی اینکه من به شخصه گیم پلی بازی برام از نظر اهمیت در درجه ی سوم بعد از شخصیت پردازی و داستان هست و من اگر بخوام به شخصیت پردازی و داستانِ تقریبا بی نقص این شماره نمره بدم از 10 9.5 رو میدم، چرا که یه روایت کامل و تازه از دویل می کرای بود
در مورد کاراکترها هم که واقعا من یکی حوصله اینو ندارم که حرفایی که دوستان قبل از ریلیز بازی در موردش می زدن و در کتِ هیترانِ عزیز فرو نمی رفت تکرار کنم

به هر حال باز هم هر کسی نظری داره و نظرش برای خودش محترمه

پ.ن: برای من هم دسته خاموش میشد وسط بازی :دی

دقیقا کجاش خنده داره بگو ما هم بخندیم :دی 5 تا چپتر اول بازی همه چی بازی شاد بود. حالا لیمبو باشه دیگه اینقدر قرمز و زنگی؟

محیط شاد رو به محیط دویل 4 میگن، سبز و دشت و دمن و اینا
لیمبو کلا تو رنگهای قرمز و نارنجی خلاصه شده، البته این حالت بیشتر تو همون قسمتهای اول بازیه و بعدا بهتر میشه
دلیلش هم اینکه از بعد روانشناسی رنگهای نارنجی و قرمز تند حس خشونت رو به آدم القا می کنه

دقیقا کجاش خنده داره بگو ما هم بخندیم :دی 5 تا چپتر اول بازی همه چی بازی شاد بود. حالا لیمبو باشه دیگه اینقدر قرمز و زنگی؟
یعنی الان یک سوم Silent Hill: Downpour که اون نور قرمز میومد دنبالت و همه جا هم قرمز می‌شد شاده؟!
بی خیال باو:دی

:dسلام بر همگی :d

پس از سالها(!) دوباره فعالیت فعال خود را اغاز میکنیم

اینهم شعری از جانب دکتر خنگ بابا
:p

نون و پنیر و پونه /ارمین اوند به خونه:))

در کل نبودید که چل هم شدیم رفت:d

اومدم متحول شدم بسکه بحث گرم بوده و من نبودم:(

اما یه چیزی دیدم گفتم باید تو کلوپ بذارم:d

DMC_TMNT_by_kidnix.jpg

جان من این ایده تا حالا به ذهن کسی رسیده بود
;):d

راستی راجب امتیاز به بازی:

به نظرم 90-95 خوبه البته نمیشه از روی تریلر ها امتیاز درستی تعیین کرد باید صبر کنیم با ببینیم چه چیزی از اب در میاد

اینهم تونی بابا بخونه:

مردی از خنده؟:d:))

بازی رو دیروز تموم کردم ولی خب حسش نبود بیام در موردش بنویسم :دی الان هم زیاد توضیح نمیدم :دی

پایان بازی خوب بود ولی میتونست خیلی بهتر باشه، بازی به شدت آسون بود ( درجه سختی Nephilim ) توی کل بازی فکر کنم فقط یه بار مردم اونم توی پلتفورمینگ بود ! البته الان دارم Son of Sparda رو میرم و خیلی بهتره و یه کوچولو سخت شده :دی

بعدا میام بیشتر در مورد داستان توضیح میدم ولی فعلا دیالوگی که خیلی ازش خوشم اومد :
موندوس داشت دانته رو میکشت و میخواست قلبش رو در بیاره که ورجیل از پشت اومد، یاماتو رو فرو کرد توی بدنش و گفت : Get Your Hands Off My Brother !:x

همینطور این دیالوگ ورجیل و دانته توی مرحله 18 جالب بود :
Vergil : We Make Quite a Team
Dante : I'm Stronger
Vergil : I'm Smarter
Dante : I'm Better Looking
.
.
.
Vergil : And I Got The Bigger D!ck
=)) =)) =))

سخنان شايان رو تاييد ميكنم به نظرم استايل هنري بازي بيش از حد تغيير كرده يعني اصلا لازم نبود دنيايه به نام ليمبو رو خلق كنن من چرا نسخه اول رو ميپرستم چون جوي شبيه به رزيدنت اويل هاي كلاسيك داره در اصل اين اتمسفر برايه دويل تعريف شده هست نه رنگ هاي به شدت قرمز و بعلاوه چرخو فلك ولي مشكل من اين نيست مشكل من اينه چرا اينقدر استايل هنري بازي شبيه دارك سايدز 2 شده چرا اينقدر محيط هايه بازي بسته و كم جزئيات هست.
ورجيل هم كه ابهتش بخار شده رفته نه از شخصيت پردازي دانته خوشم اومد نه ورجيل نه هيچ شخصه ديگه واقعا اون ورجيل نسخه 3 رو با اين ورجيل مقايسه ميكنم خندم ميگيره.
دنته هم كه نگو رفته با فرشته ها لا لا كنه واقعا براي دنته اي كه من عاشقشم اين حركات يه لول بزرگ محسوب ميشه.
برخلاف دوستان من فقط گيم پلي بازيرو نقطه قوت بازي حساب ميكنم بعلاوه آهنگ سازي كه اونم باز عالي نيست.

بعد یه سوال دیگه: میگم تاریخ انتشارش برای pc منتشر نشده علی دانته ؟
به به آرمین هم که برگشته ! چه خبر پهلوون ؟ :دی
نسخه PC هم 9 روز دیگه منتشر میشه :دی
ای بابا ! باو علی خب چرا میزنی مرحله چند !
الان منکه مرحله 7 هستم و:دی نمیخوام بدونم چندتا مرحله مونده تا تمومش کنم ! کیو باید ببینم >:)
اونی که من نوشتم مرحله آخر نیستا ! :دی البته DMC اصولا تعداد مراحلش مشخصه :-":دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or