بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
به به آرمین هم که برگشته ! چه خبر پهلوون ؟ :دی
نسخه PC هم 9 روز دیگه منتشر میشه :دی

سلام بر دانته قهرمان:d
یه مدت نبودیم که چه اتفاق هایی که نیفتاد:d
راستی چرا نقد بازی نوشته نشده؟
یه نقد کامل باید نوشته شه من که اولین پایشم:d

سلام بر دانته قهرمان:d
یه مدت نبودیم که چه اتفاق هایی که نیفتاد:d
راستی چرا نقد بازی نوشته نشده؟
یه نقد کامل باید نوشته شه من که اولین پایشم:d
منم پایه ام:دی
راستی معلوم نیست Bloody Palace دقیقا کی میاد؟!

---------- نوشته در 12:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

ای بابا ! باو علی خب چرا میزنی مرحله چند !
الان منکه مرحله 7 هستم و:دی نمیخوام بدونم چندتا مرحله مونده تا تمومش کنم ! کیو باید ببینم >:)
علی رو ول کن منوی بازی نوشته چند تاس=))
البته DMC هم کلا N تا مرحله داره که همه می‌دونیم>:)

یعنی الان یک سوم Silent Hill: Downpour که اون نور قرمز میومد دنبالت و همه جا هم قرمز می‌شد شاده؟! بی خیال باو:دی
شما میتونین با نور زرد و سبز هم حس ترس رو بوجود بیارید، ربطی نداره. جدا نمیدونم چرا همه آدم ها رو به 2 بخش تقسیم میکنند بخش اول خوششون میاد بخش دوم هیترن! انتقادی هم به بازی نمیشه کرد! واقعا نمیدونم شما چشاتونو بستین و یا شاید گیم پلی بازی بهتون خیلی حال داده که جنبه های منفی رو نگاه نمیکنین؟ لیمبو آره قرمز بود، ولی در این حد؟ اصلا تو این نسخه من چشمم آب نمیخوره صحنه های به یاد ماندنی ای مثل رو به رو شدن Dante با Vergil تو DMC3 ببینیم و یا آخر DMC1 و اصلا انتظار ندارم موسیقی فوق العاده ی نسخه ی 1 و 3 توی این بازی تکرار بشه. یعنی جدا به اون حدی رسیده که این بازی راضیتون میکنه؟! اون سکانس بارونی DMC3 با اون موسیقی زیبا یا قصر نسخه ی 1 با اون موسیقی مثل اینکه از یادتون رفته... http://www.magle.dk/audio/bach-toccata-and-fugue-in-d-minor-(frederik-magle).mp3 چشمتون رو به واقعیات بستین.

شما میتونین با نور زرد و سبز هم حس ترس رو بوجود بیارید، ربطی نداره. جدا نمیدونم چرا همه آدم ها رو به 2 بخش تقسیم میکنند بخش اول خوششون میاد بخش دوم هیترن! انتقادی هم به بازی نمیشه کرد! واقعا نمیدونم شما چشاتونو بستین و یا شاید گیم پلی بازی بهتون خیلی حال داده که جنبه های منفی رو نگاه نمیکنین؟ لیمبو آره قرمز بود، ولی در این حد؟ اصلا تو این نسخه من چشمم آب نمیخوره صحنه های به یاد ماندنی ای مثل رو به رو شدن Dante با Vergil تو DMC3 ببینیم و یا آخر DMC1 و اصلا انتظار ندارم موسیقی فوق العاده ی نسخه ی 1 و 3 توی این بازی تکرار بشه. یعنی جدا به اون حدی رسیده که این بازی راضیتون میکنه؟! اون سکانس بارونی DMC3 با اون موسیقی زیبا یا قصر نسخه ی 1 با اون موسیقی مثل اینکه از یادتون رفته... http://www.magle.dk/audio/bach-toccata-and-fugue-in-d-minor-%28frederik-magle%29.mp3 چشمتون رو به واقعیات بستین.
خب آخه انتقاد ها اصلا منطقی نیست!
شما می‌گی چرا محیط با قبلی فرق داره خب Reboot ـه!
تفصیر شما از ریبوت زمین تا آسمون با تفصیر من فرق داره!
از نظر من ریبوت یعنی تغییر کل بازی به جز کرکتر و برخی المان های گیم پلی!
ولی از نظر شما تو ریبوت محیط، جزییات کرکتر و حتی رنگ بندی ها هم نباید تغییر کنه!
اگر مبارزه دانته و ورجیل رو از لحاظ سختی می‌گی که به یاد موندنی بود که خب این نسخه الان 4 درجه روانی کننده داره! اگر از لحاظ داستانی می‌گی که خب پر از مشکل بود!
اگر می‌خوای بگی تو موسیقی DmC مشکلی هست که واقعا جوابی بهتر از LOL پیدا نمی‌کنم!
کدوم واقعیت؟! واقعیتی که شما دوست داری؟!
آره انتقاد سازنده کنید ما هم قبول کنیم؛ مثلا این نسخه اصلا کات سین اکشن نداشت که یه ضعف حساب می‌شه هممون هم می‌پذیریم چون واقعا کمبود همچین چیزی حس می‌شد!
ولی حالا تغییر رنگ بندی محیط در یه ریبوت واقعا انقدر باعث ناراحتی شما شده و این طور شده که فکر می‌کنی داری یه مشکل اساسی مطرح می‌کنی و ما قبول نمی‌کنیم؟!

من دیشب یه نکته ای رو در مورد بازی متوجه شدم که :| شدم.
و اون نکته این بود که بازی غیر از این 3 درجه ی سختی که از اول آزاده 4 تا دیگه هم داره. جا داره یک LOL بفرستم به روح نینجا تئوری با این جرکتشون. کلا این 3 تا درجه ی سختی که از اول آزاده رو باید میریختن دور، اون 4 تا رو از Easy تا Very Hard میچیدن. رو Nephilim برا منی که اصلا DMC باز نبودم عملا هیچ چالشی نداشت. فکر کنم اگه رو Human میرفتم تا آخر بازی بدون اینکه حتی یه ضربه بخورم میتونستم تمومش کنم :|

و اون نکته این بود که بازی غیر از این 3 درجه ی سختی که از اول آزاده 4 تا دیگه هم داره. جا داره یک LOL بفرستم به روح نینجا تئوری با این جرکتشون. کلا این 3 تا درجه ی سختی که از اول آزاده رو باید میریختن دور، اون 4 تا رو از Easy تا Very Hard میچیدن. رو Nephilim برا منی که اصلا DMC باز نبودم عملا هیچ چالشی نداشت. فکر کنم اگه رو Human میرفتم تا آخر بازی بدون اینکه حتی یه ضربه بخورم میتونستم تمومش کنم :|
اون ها به ترتیب اینطوری هستن:
Son of Sparda: دشمنان بیشتر و قویتر و به صورت گروهی
Dante Must Die: قوی ترین دشمنان و دمج های بسیار زیاد
Heaven or Hell: همه چیز و همه کس بعد از یک ضربه از بین می‌رن! حتی خود دانته!
Hell and Hell: مثل مورد بالایی، ولی این بار فقط دانته بعد از یک ضربه می‌میره!

من مخالفم بهنام ! کلا توی هر بازیی از داشتن درجات سختی مختلف حمایت میکنم :دی اینطوری همه میتونند از بازی لذت ببرن حتی کسایی که توی اون سبک حرفه ایی نیستن و قبلا اینجور بازی ها رو انجام ندادن

برای ما که قبلا DMC بازی کردیم این موضوع شاید یکم آزار دهنده باشه ولی خب هنوز DMD رو داریم که بازی رو برای خودمون سخت کنیم :دی

=================================
بعد از 3 سال دیگه حوصله بحث ندارم ولی فقط یه نکته رو بگم : DmC یه ریبوت برای تمامی بخش های بازی بجز گیم پلیه ، با این وجود داستان رو هم تا حدود زیادی ثابت نگه داشتن ( و این بخش هم به طور کامل در اختیار NT بوده و میتونسته هرکاری دلش میخواد انجام بده اما داستان کلی رو حفظ کرده )

اون ها به ترتیب اینطوری هستن:
Son of Sparda: دشمنان بیشتر و قویتر و به صورت گروهی
Dante Must Die: قوی ترین دشمنان و دمج های بسیار زیاد
Heaven or Hell: همه چیز و همه کس بعد از یک ضربه از بین می‌رن! حتی خود دانته!
Hell and Hell: مثل مورد بالایی، ولی این بار فقط دانته بعد از یک ضربه می‌میره!
خب پس با این وضع درجه های سختی اصلا بالانس نیستن. Nephilim حتی برا Easy هم زیادی آسونه پس باید Very Easy در نظر گرفته بشه. اونوقت فکر کنم Son of Sparda رو اگه Easy در نظر بگیری فکر کنم برای ایزی سنگین باشه. اگر هم نورمال در نظر بگیری و Nephilim رو ایزی، اونوقت فاصله بین نورمال و ایزی بیش از حد زیاد میشه.

Heaven or Hell هم زیاد سخت به نظر نمی رسه. اگه قرار باشه همه ی دشمنا با یه ضربه بمیرن با یه مقدار صبر و حوصله راحت میشه ضربه نخورد و ردش کرد.
من مخالفم بهنام ! کلا توی هر بازیی از داشتن درجات سختی مختلف حمایت میکنم
biggrin1.gif
اینطوری همه میتونند از بازی لذت ببرن حتی کسایی که توی اون سبک حرفه ایی نیستن و قبلا اینجور بازی ها رو انجام ندادن

برای ما که قبلا DMC بازی کردیم این موضوع شاید یکم آزار دهنده باشه ولی خب هنوز DMD رو داریم که بازی رو برای خودمون سخت کنیم
biggrin1.gif
آخه علی اینجوری دارن گیمر ها رو زیادی سوسول بار میارن :دی بازی ها که به خودی خود دارن روز به روز آسون تر میشن ولی دیگه اینجوری دارن شدیدا آسونش میکنن.
من واقعا فکر نمیکنم حتی کسی که تو عمرش دست به DMC هم نزده باشه رو همین Nephilim به مشکل بر بخوره که بازی براش زیادی سخت بشه و نتونه از بازی لذت ببره. یعنی اگه همچین کسی باشه جداََ به نظر من گیمینگ رو کلا ببوسه بذاره کنار سنگین تره :دی همه ی عشق بازی، حتی برای تازه کار ها همین به چالش کشیده شدنه.
بعد ایراد اصلیش اینه که همون DMD رو هم از اول باز نذاشتن و به جاش 3 تا درجه سختی فوق العاده آسون گذاشتن. یعنی اگه من بخوام خودم رو به چالش بکشم باید حداقل یک بار رو آسون تحمل کنم و برا بار دوم یه مقدار سخت ترش کنم. حالا اگه من بخوام بازی رو فقط یک بار تموم کنم و همین یک بار هم از چالشش لذت ببرم تکلیف چیه؟ :دی

آخرین ویرایش:
خب آخه انتقاد ها اصلا منطقی نیست! شما می‌گی چرا محیط با قبلی فرق داره خب Reboot ـه! تفصیر شما از ریبوت زمین تا آسمون با تفصیر من فرق داره! از نظر من ریبوت یعنی تغییر کل بازی به جز کرکتر و برخی المان های گیم پلی! ولی از نظر شما تو ریبوت محیط، جزییات کرکتر و حتی رنگ بندی ها هم نباید تغییر کنه! اگر مبارزه دانته و ورجیل رو از لحاظ سختی می‌گی که به یاد موندنی بود که خب این نسخه الان 4 درجه روانی کننده داره! اگر از لحاظ داستانی می‌گی که خب پر از مشکل بود! اگر می‌خوای بگی تو موسیقی DmC مشکلی هست که واقعا جوابی بهتر از LOL پیدا نمی‌کنم! کدوم واقعیت؟! واقعیتی که شما دوست داری؟! آره انتقاد سازنده کنید ما هم قبول کنیم؛ مثلا این نسخه اصلا کات سین اکشن نداشت که یه ضعف حساب می‌شه هممون هم می‌پذیریم چون واقعا کمبود همچین چیزی حس می‌شد! ولی حالا تغییر رنگ بندی محیط در یه ریبوت واقعا انقدر باعث ناراحتی شما شده و این طور شده که فکر می‌کنی داری یه مشکل اساسی مطرح می‌کنی و ما قبول نمی‌کنیم؟!
دقیقا طوری Reboot رو تفسیر کردی که هرچی خوبه گذاشتی تو تعریفت، بدی هاش رو از تعریف حذف کردی! خوب من یک سوال دارم ازت : آیا اگه بازی Max Payne رو از شماره 3 میکردنش Reboot همه خوشحال میشدن؟ و اگه همه خوشحال میشدن، برای اونا LOLای بیش نبود (کاراکترها یکی بودن گیم پلی هم قوی تر بود) حتی جزئیات کاراکتر هم با نسخه های اصلی DMC زمین تا آسمون فرق داشت. من هیچ وقت نگفتم موسیقی بازی ایراد داره، گفتم در حد اون 2 تا نسخه نیست. به جان خودم فقط رنگ بندی نیست، اصلا اون حسی که تو شخصیت و Cut Scene و حتی تو جریان بازی بهت میده حس DMC نیست. فقط موقعی که 4 تا Demon میاد فکر میکنی داری DMC بازی میکنی. قبلا هم گفتم من هیچ دلیلی ندارم که الکی بازی رو بکوبم، اون چیزی که دیدم رو دارم میگم. جدا اگه Reboot اینجوری هست فردا پس فردا GOW بخواد Reboot بشه پس به جای Kratos بیان هیتمن رو بزارن! بعدشم به جای اینکه بازی تو اون فضای حماسی و یونانی باشه بیان تو Lord of the Rings بزارن دنیای بازی رو (بالاخره هردوشون Fantasy هستند دیگه معماریاشونم شبیه همه :| )

بعد از 3 سال دیگه حوصله بحث ندارم ولی فقط یه نکته رو بگم : DmC یه ریبوت برای تمامی بخش های بازی بجز گیم پلیه ، با این وجود داستان رو هم تا حدود زیادی ثابت نگه داشتن ( و این بخش هم به طور کامل در اختیار NT بوده و میتونسته هرکاری دلش میخواد انجام بده اما داستان کلی رو حفظ کرده )

دوست عزیز 3 سال پیش بازی اومده بود ؟! حالا که اومده داریم یک بحث میکنیم. نمیدونم واقعا چه مشکلی دارین؟ یک بحث صلح آمیز اینقدر رو اعصاب هست یعنی؟ پس کلا در فروم رو تخته کنیم دیگه.
البته خوب با وجود یک سری کاربرا حق هم دارین موضع بگیرین.

آخرین ویرایش:
آخه علی اینجوری دارن گیمر ها رو زیادی سوسول بار میارن :دی بازی ها که به خودی خود دارن روز به روز آسون تر میشن ولی دیگه اینجوری دارن شدیدا آسونش میکنن.
من واقعا فکر نمیکنم حتی کسی که تو عمرش دست به DMC هم نزده باشه رو همین Nephilim به مشکل بر بخوره که بازی براش زیادی سخت بشه و نتونه از بازی لذت ببره. یعنی اگه همچین کسی باشه جداََ به نظر من گیمینگ رو کلا ببوسه بذاره کنار سنگین تره :دی همه ی عشق بازی، حتی برای تازه کار ها همین به چالش کشیده شدنه.
بعد ایراد اصلیش اینه که همون DMD رو هم از اول باز نذاشتن و به جاش 3 تا درجه سختی فوق العاده آسون گذاشتن. یعنی اگه من بخوام خودم رو به چالش بکشم باید حداقل یک بار رو آسون تحمل کنم و برا بار دوم یه مقدار سخت ترش کنم. حالا اگه من بخوام بازی رو فقط یک بار تموم کنم و همین یک بار هم از چالشش لذت ببرم تکلیف چیه؟ :دی
اتفاقا بهنام یه همچین گیمرایی وجود دارن :دی خداییش اگه یه چندوقت توی این سایتای مرتبت با DMC بری یه چیزایی میخونی و میبینی که از تعجب شاخ در میاری :دی

البته موافقم که درجه سختی Nephilim باید سخت تر باشه ولی خب اصولا همه DMC ها سختی و چالنج اصلیشون توی DMD بوده و این هم همینطوره :دی

اتفاقا بهنام یه همچین گیمرایی وجود دارن :دی خداییش اگه یه چندوقت توی این سایتای مرتبت با DMC بری یه چیزایی میخونی و میبینی که از تعجب شاخ در میاری :دی

البته موافقم که درجه سختی Nephilim باید سخت تر باشه ولی خب اصولا همه DMC ها سختی و چالنج اصلیشون توی DMD بوده و این هم همینطوره :دی
خب پس با این وضع فکر کنم وقتشه که ما گیمینگ رو ببوسیم بذاریم کنار :دی

من آخرین DMC که بازی کردم نسخه ی چهارم بود که یادمه اولش دو تا درجه سختی داشت که رو دومیش رفتم. اینجور که یادمه به مراتب سخت تر از Nephilim این DmC بود :دی. حالا همه ی اینها به کنار، به نظر من دیگه حداقل کاری که باید میکردن این بود که Son of Sparda رو هم از اول باز میذاشتن در کنار اون 3 تا.

خب پس با این وضع فکر کنم وقتشه که ما گیمینگ رو ببوسیم بذاریم کنار :دی

من آخرین DMC که بازی کردم نسخه ی چهارم بود که یادمه اولش دو تا درجه سختی داشت که رو دومیش رفتم. اینجور که یادمه به مراتب سخت تر از Nephilim این DmC بود :دی. حالا همه ی اینها به کنار، به نظر من دیگه حداقل کاری که باید میکردن این بود که Son of Sparda رو هم از اول باز میذاشتن در کنار اون 3 تا.
اتفاقا son of sparda هم سخت نيست و كلا دشمنا يكم سريع تر ميشن و دميج ضرباتشون ميره بالاتر البته بايد بين ژاپني ها و غربي ها يك فرقي هم باشه ديگه
در مورد بازي هم به نظر من كپكام بعد مدت ها يك كار درست انجام داد چون اگه قرار بود DMC5 به دست استوديو هاي خود كپكام ساخته بشه كه كلا تو اين نسل به هم بازيهاشون گند زدن و عناويني چون re6 و lp2 رو ساختن ديگه معلوم بود dmc5 چي ميشه ولي كپكام اومد بازي رو داد به ninja theory و اختيارات كامل هم داد به أونا و يك بازي خوش ساخت هم تحويل گرفت و عرضه كرد

فکر کنم وقتش رسیده که یه ذره هم در مورد داستان بازی حرف بزنیم :دی

اونایی که بازی رو تموم کردن بخونند :

خب کیا با حرفای ورجیل موافقن و کیا میگن دانته کار درست رو انجام داد ؟

میگما یک نصفه روز نبودم ماشاالله تاپیک دو صفحه پرید جلو ! توی این پستایی که دوستان زده بودن یک چیزایی دیدم که حالم گرفته شد .
اول اینکه توی اسپویل مرحله 19 که علی زده بود اینکه Mundus آمده بود Dante رو بکشه حالمو گرفت . آخه Dante یی که من میشناختم توی 4 که اصلا شکست نخورد و توی 3 از ورجیل یکبار شکست خورد با موندوس هم که قبلا جنگیده بود . آخه موندوس بیاد دانته رو بکشه !! ولی ورجیل هم کار توپی کرد.
بعد اینکه باید 9 روز صبر کنم تا برای PC بیاد که البته الآن فکر کنم 8 روز شد ! دوستان هم که دیگه تمام کردن رفت فقط ما PC بازها موندیم ! :-< فکر کنم وقتی شما دوستان DLC رو تمام کنین من تازه بازی رو شروع کنم !! به هر حال امیدوارم که هر چه زودتر بازی به دست منم برسه ولی مطمئنم که بازی خراب نیست عالی عالی هست . راستی دوستانی که تمام کردن یا دارن بازی میکنن نفهمیدن که توی این DmC مثل قبل Blue Orb یا Purple Orb هم هست که بشه خرید یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or