armintn
کاربر سایت
حرفات متین . البته بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنی . من شاید یه خورده دست بالا به قضیه نگاه کردم . در هر صورت شاید انتظار نباید داشته باشم شخصیت پردازی در حد متالگیر توی کار ببینم . ولی باز با توجه به هونلی سورد که ساخته دست خودشون بود توقع بیشتری داشتم . تمام حرف من سر کیفیت کاریشون . مثلا داستان ایلیاد هومر و شخصیت پردازیشو مقایسه کنید با فیلم تروی . قصدم قیاس مع الفارق نیست . فقط می خوام بگم لول شخصیت پردازی توی اون کار در چه حد بود و توی فیلمی که براساسش ساختن چقدر نازل بود . توی جفتش می شد فهمید آشیل چرا عصبانیه ولی پرداختی که هومر می کنه با پرداختی که سازنده فیلم زمین تا آسمون فرق داره . اینجام کیفیت کارشون به نظرم بالا نیست .در مورد کت که این حس رو کاملا میشه توی ماموریت های 11 و 12 بازی دید، همون موقع که داشت میومد به Order همه اش میگفت امیدورام کت حالش خوب باشه.
یا اینکه وقتی ورجیل میگه نمیتونیم برای کت کاری انجام بدیم و باید بریم با ورجیل مخالفت میکنه و میخواد هرطوری شد کت رو نجات بده، حتی تا آخرین لحظه کنارش میمونه و راهنماییش میکنه و سعی میکنه بهش احساس آرامش بده ! بعد هم که تیر میخوره اون فریاد NOOOOO رو همینطوری برای جالب بودن نزد و در واقع نشون دهنده این بود که چقدر به کت اهمیت میده. بعدا هم که جلوی ورجیل می ایسته و میگه هرطوری شده میخواد کت رو نجات بده و اینکار رو هم انجام میده !
در مورد Phineas هم بعد از اون حرفی که میزنه دانته سکوت میکنه که نشون دهنده به فکر فرو رفتنشه. دیگه فکر کردن کارکتر رو که نمیتونند طور دیگه ایی نشون بدن !