بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
جدیدترین امتیازات Dmc
نقدهای DmC: Devil May Cry منتشر شدند که بیانگیر یک بازی جذاب هستند:

Games Master (Print) – 89%
OXM (Print) – 9/10
Polygon – 8/10
PlayStation Official Magazine UK – 8/10
Eurogamer – 8/10
Destructoid – 9/10
Digital Spy – 4/5
CVG – 9/10
Gamespot – 8/10
IGN - 8.5/10
Eurogamer.de (German) – 8/10
HardGame2 (Spanish) – 9/10
Strategy Informer – 8/10
Popbucket – 8/10
Gametrailers – 8.5/10
Entertainment Focus – 8/10
God is a Geek – 9/10
Ready-Up.net – 9/10
VideoGamer – 8/10​
dmc_devil_may_cry_dante.jpg

به جرات می‌تونم بگم یکی از بهترین اسلحه های تاریخ HnS برای کشتن این دیمن های نسبتا ضعیف، در انتظارتون ـه!
مرحله ده یه چیز خفناک بهتون می‌ده که کف کنید:دی
حتما موقع به دست آوردنش برید و قسمتی که با نگه داشتن Y کمبو می‌زنه رو آپگرید کنید!
یعنی فوق العادس!

قصد نداشتم تا منتشر شدن بازی روی PC توی این تاپیک در موردش چیزی بگم ولی خب حالا که بقیه دارن در مورد بازی بحث میکنند بزارید منم نظرم رو بگم ( بدون اسپویل :دی ) :

خب منم دیشب بازی رو گرفتم و دوتا مرحله ابتداییش رو همون موقع رفتم :دی دو مرحله ابتدایی شاهکار بودن ! مخصوصا که چیز زیادی ازشون ندیده بودم و فوق العاده غافلگیر شدم. طراحی محیط ، گرافیک هنری ، دیالوگ ها و .... همه و همه عالی کار شده بودن :x خلاصه از بازی دل کندم و اومدم بیرون یه ذره توی سایتا گشتم ولی دوباره وسوسه شدم برم ادامه اش بدم :دی نشستم بازی کردن و همینطوری یکی یکی مراحل رو رد میکردم که یهو به خودم اومدم دیدم صبح شده و منم تا مرحله 16 بازی رفتم :-o !!! اینقدر بازی جذاب بود که اصلا گذر زمان رو حس نکردم ! طراحی مراحل ، گرافیک هنری ، لیمبو ، مبارزات ، داستان و ... فوق العاده کار شدن ! از همین الان هم میگم که برای من بعد از Rebellion و Cerberus الان Aquila اومده در رتبه سوم برترین سلاح های کل سری قرار گرفته :x

این دشمن محترم هم تبدیل شد به محبوبترین دشمنم در کل سری DMC :

اصلا دوست دارم بجای باس ها با این مبارزه کنم :دی حرف باس شد تا اینجا به جز یه باس بازی از بقیه شون اصلا خوشم نیومده :| به نظرم باس فایت ها میتونستن خیلی بهتر باشند !

چی دیگه یادم رفت بگم .... آها مراحل 15 و 16 شاهکار بودن و تا الان توی هیچ HnS ـی نمونه شون رو ندیدم ( مخصوصا مرحله 16 که روایت داستانیش فوق العاده سینمایی و زیبا بود ) مراحل 3 ، 4 ، 7 تا 10 و همینطور 12 و 13 هم شاهکار بودن و کلهم یه جا توی حلق علی :دی

واقعا بازی جذاب و گیراس!
اون موقع که کامنت گذاشتم رفتم یه ذره بازی کنم، الان یهو به خودم اومد دیدم 4 ساعت گذشته و من نفهمیدم!
Aquila هم که علی دانته گفت رو قبلش توضیح دادم، فوق العادس:x
روایت داستانی، خود داستان، طراحی محیط، گرافیک هنری، دیالوگ ها و همه چیز عالی ـه!
فحش دادن های دانته و این باس هم خیلی باحال بود=))
اسمش یادم نیست ولی S و C با U توش داشت:دی ایشون رو می‌گم:دی
dmc2.jpg

من با دیالوگها خیلی موافقم، خیلی روشون کار شده
مخصوصا روابط بین دانته و ورجیل و دیالوگهای بینشون این حس رو به آدم میده که داری یه فیلمِ سینمایی نگاه می کنی
من مرحله ی آخر هستم :دی

خب من از جمله مخالفان سرسخت این نسخه بودم که اصلا امیدی به لذت بردن ازش نداشتم ولی یکی دوهفته قبل از انتشار بصورت عجیبی انتظار اومدنش رو میکشیدم (احتمالا بخاطر یکی دوتا تریلر آخری هایپ شده بودم!!!:d)

خدا رو شکر بزرگترین نقطه قوت سری dmc که اکشن فوقالعاده سنگین و دیوانه وارش بوده حفظ شده (با کمی تغییرات) وچه از این دانته خوشتون بیاد چه نیاد شما رو با حرکات و دیالوگاش به یاد دانته محبوب خودمون میندازه.(دیالوگهای ردوبدل شده با اون باس چندش آور که دوستان عکسشو گذاشتن عالی بود خداییش)
البته بازی پرفکت هم نیست و نقایض خودشو داره از جمله گرافیک فنی بازی که فقط میشه گفت قابل قبوله

در هر صورت سلطان H&S بعد از مدتها اومده که دلبری کنه >:d

چرا من اینقد بدبختم :((
Hi,
Thank you for your recent order at Gamestop. I regret to inform you that there was an issue that prevented us from getting your pre-order shipped to you in time for the official release. This issue has been resolved this morning and we can get your order shipped to you today.

If you ordered with express mail and paid a shipping fee, we can refund your delivery charge. Alternatively if you ordered with standard(free) delivery, we will be upgrading you to express mail free of charge, as an apology. All orders are shipping via Royal Mail Next-Day Tracked, which should be received tomorrow, depending on how good Royal Mail is in your area.

Please accept our sincerest apology for this issue. Furthermore accept my gratitude for remaining so patient throughout this process and I hope you might reconsider shopping with us in the future.

Have a lovely day and enjoy your new game!

Kind Regards,
Rebecca.

این بنده خدا ربکا که همش عضر خواهی کرده اصلا طرز نوشتاریش آدم رو آروم میکنه ها ... :دی حالا یه مشکلی واسشون پیش اومده عوضش با اوکی کردن هزینه شیپش دارن جبران میکنن :دی!

anyway امرو برم این dmc رو از دزدهای باشرف توپخونه بگیرم ببینم بازی چند چنده با خودش ! lol :|:دی

Fu*k:|
نسخم مشکل داره تو لود مرحله 19 گیر می‌کنه:|
کسی تموم کرد بیاد تو اسپویلر دو مرحله آخر رو شرح بده بی زحمت:دی
ممنان:دی
نمی دونم دقیقا ترتیب مرحله ها چجوری بود ولی بعد از اون مرحله که دانته تو لیمبو و ورجیل تو دنیای واقعی وارد ساختمونِ فرماندهی موندوس شدن، بالاخره به هم می رسن و ورجیل به دانته میگه که تو برو و حواسِ موندوس رو پرت کن که من بتونم دروازه جهنمی رو با یاماتو ببندم. دانته هم در اتاقِ بزرگ موندوس رو باز می کنه (اینجا برای اینکه قشنگ حس کنی جو دمو رو :دی ) اول اتاق یه راهروی طویل هست، دانته توش قدم می زنه بعد دوربین موندوس رو نشون میده که پشت به دانته روی صندلی چرم بزرگ و قرمز رنگش نشسته بعد موندوس به همان حالت میگه پس بالاخره اومدی و این حرفا (دیالوگهاش درست یادم نیست :دی ) دانته اما هیچی نمیگه، موندوس از روی صندلی بلند میشه و رو به روی دانته می ایسته و میگه این که بچه م رو کشتی کافی نبود ؟ چرا پسرم رو کشتی ؟ دانته همین جور نگاهش می کنه بعد میگه چون تو مادرم رو کشتی، ( اینجا موندوس خیلی ریلکسه و هنوز عصبانی نشده) بعد یه صحنه دیگه نشون میده که ورجیل پشت در وایساده و میگه دانته زود باش، عصبانیش کن. بعد موندوس دوباره میگه : پس می خواستی انتقام بگیری ؟ دانته یه ذره فکر می کنه و میگه : نه همش این نبود، این بخاطر آزادی بود. موندوس یه پوزخندی می زنه و میگه : آزادی ؟ تو که همین حالاش هم آزادی داری ، تو تونستی کل سیستم منو بهم بریزی . دانته سریعا جواب میده :آزادی من نه، آزادی بشر!
موندوس می زنه زیر خنده (دیگه اصلا عصبانی نیست) و میگه : آزادی برای بشر ؟ تو برای بشر این کارا رو کردی ؟ می دونی من وقتی اومدم اینجا بشر آزادی داشت و می دونی اونا با این آزادی چیکار کردن ؟ غارت کردن، کشتن، نابود کردن. درست مثلِ کاری که تو کردی. نگاه کن از وقتی اومدی همه جا رو بوی مرگ گرفته !!!
دانته یه ذره فکر می کنه می بینه موندوس عصبانی نشد بعد بر میگرده با حالت تمسخر میگه : اصلا می دونی چیه ؟ من پسرت رو کشتم برای اینکه ازت انتقام بگیرم تو مادرمو کشتی، من این کارو برای بشر نکردم. من فقط می خواستم نابودی تو رو ببینم و ... ( این صحبتا :دی )
در همین لحظه موندوس عصبانی می شه و با یه حرکت سریع دانته رو پرت می کنه از اتاق بیرون. در شکسته میشه و ورجیل دانته رو می بینه که بیرون پرتاب شده و سرش رو به علامت تأیید برای دانته تکون میده. دانته دوباره تا میاد از جاش پاشه موندوس می پره رو سرش و هر دوشون از پنجره ی اتاق می افتن بیرون روی سقف یه ساختمونِ بلند. بعد موندوس می افته رو دانته و میگه : می خوام تماشا کنی وقتی که قلبت تپنده ت رو دارم می خورم. بعد با ناخن هاش توی قفسه ی سینه ی دانته رو فشار میده و دانته کلا دلش غش می ره :دی
ورجیل از فرصت استفاده می کنه و میره سمت دروازه که اونا ببنده و بعد از اونکه دروازه بسته شد، فورا خودش رو به دانته می رسونه و با یاماتو از پشت به موندوس حمله می کنه و میگه : برادرم رو تنها بزار!
موندوس هم از بالای ساختمون پرت میشه پایین، دانته تف می کنه روش ! :دی

خلاصه ی ماجرا اینکه یهو همه چی بهم می ریزه و لیمبو و دنیای واقعی قاطی میشه و شیاطین بینِ مردم ظاهر میشن و موندوس هم به همون شکل شیطانیش در میاد. (اینجا خیلی شبیه به مبارزه با Holiness تو دویل 4 بود یعنی باید با دانته این طرف اون طرف می پریدی رو ساختمونا و اول دو تا دست موندوس و بعدشم سرش رو نابود میکرد، این وسط موندوس ورجیل رو میگیره اما دانته نجاتش میده
در نهایت موندوس نابود میشه و ورجیل با خوشحالی میگه : We Did it دانته میگه : I Did it :دی

مرحله آخر هم که دانته و کت و ورجیل می بینن که شهر به هم ریخته و پر از جک و جونور شده، ورحیل یه نفس عمیقی می کشه و میگه حالا دیگه با خیال راحت میتونیم بر بشر فرمانروایی کنیم ؟
دانته به شدت کف (!) :دی میکنه میگه : فرمانروایی ؟ بعد ورجیل لبخند می زنه میگه پس برای چی موندوس رو نابود کردیم ؟ دانته میگه : من کمکت نکردم موندوس رو نابود کنی که بتونی تو جاش رو بگیری ! ورجیل میگه من مثه موندوس نیستم، بشر مثه طفل می مونه ما باید مواظبشون باشیم ! ( خلاصه اینجا کلی از این چرت و پرتها میگن :دی ) بعد جنگ آغاز میشه!!!!
توی این جنگ ورجیل شکست میخوره و آخرش دانته می خواد بکشتش که کت میاد میگه نه دانته به خاطرِ من نکشش! دانته هم ولش میکنه، ورجیل عصبانی پا میشه کتش رو می تکونه و میگه : بد مسیری رو انتخاب کردی! نباید مقابلِ من وایسی و ...(این حرفا:دی) دانته میگه : از این به بعد دنیا تحتِ مراقبتِ منه! ورجیل آخرش میگه : من عاشقت بودم، برادر!

و آخرش دانته میگه من نمی دونم کی هستم ، کت بهش میگه تو دانته هستی !!! لول ! :دی
آخرش لوس بود! :دی

همه چیه بازی خوبه به غیر از ورجیل !!خودمم نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد اما دوبلوری خوبی داره.
دوستان تو نسخه 360 چجوری میشه به جای انالوگ از اون دکمه های پایینی استفاده کرد؟؟
میرم تو تنظیمات اما نمیشه !!

جدا نمیخوام الکی به بازی گیر بدم، ولی خداییش جز گیم پلی، هیچی بازی به DMC شبیه نیست!! نگین بازی Reboot شده و ... چون معنی Reboot رو شما میتونین تو گیم‌پلی DmC ببینین نه تو چیز دیگه‌ای. یک بازی Reboot میشه دلیل نمیشه که کل وجودش اینطوری به هم بریزه!! (من چپتر 5ام اگه بعدا بازی به المان‌های قبلی خودش بر میگرده بگین) DMC بدون طراحی Gothic و Dark و بدون Toccataهای باخ و اون فضاش به نظرم DMC نیست. حالا بماند که شخصیت‌هاش کلا عوض شدن. (دوباره بگم اگه بعدا به این جاها میرسیم عذر خواهی میکنم، ولی من دلم آب نمیخوره! بازی اولش تو شهر و همه چی روشن و قرمز و دانته هم از کی دختر باز شده ما نمیدونیم و ... هیچ شباهتی من نمیبینم با DMC ! هیچی! ولی انصافا گیم‌پلی عالی کار کردن)

دانته هم از کی دختر باز شده ما نمیدونیم و ... هیچ شباهتی من نمیبینم با DMC ! هیچی!
پس اون مجله ای که آخر DMC4 دستش بود چی بود ؟! هنوز باز Trish ازش گرفته میگه :
Hey I was just getting to the good part
بازم حالا شاید این زیاد از نظر شما چیزی نباشه .

جدا نمیخوام الکی به بازی گیر بدم، ولی خداییش جز گیم پلی، هیچی بازی به DMC شبیه نیست!! نگین بازی Reboot شده و ... چون معنی Reboot رو شما میتونین تو گیم‌پلی DmC ببینین نه تو چیز دیگه‌ای. یک بازی Reboot میشه دلیل نمیشه که کل وجودش اینطوری به هم بریزه!! (من چپتر 5ام اگه بعدا بازی به المان‌های قبلی خودش بر میگرده بگین) DMC بدون طراحی Gothic و Dark و بدون Toccataهای باخ و اون فضاش به نظرم DMC نیست. حالا بماند که شخصیت‌هاش کلا عوض شدن. (دوباره بگم اگه بعدا به این جاها میرسیم عذر خواهی میکنم، ولی من دلم آب نمیخوره! بازی اولش تو شهر و همه چی روشن و قرمز و دانته هم از کی دختر باز شده ما نمیدونیم و ... هیچ شباهتی من نمیبینم با DMC ! هیچی! ولی انصافا گیم‌پلی عالی کار کردن)

تا حالا devil may cry بازی کردی ؟!!! :دی
همه چیز همونه هیچ تفاوتی نداره !

تا حالا devil may cry بازی کردی ؟!!! :دی همه چیز همونه هیچ تفاوتی نداره !
هیچ تفاوتی نداره؟ فکر کنم شما فقط 30 دقیقه‌ی آخر بازی رو بازی کردین که میگین! چون کل بازی جو تاریک و REمانندی داشت و از لحاظی ترسناک و مرموز و گوتیک بود. کجای این بازی اینجوری هست؟ حداقل ما که تو اوایل بازی ندیدیم! فکر کنم شما DMC بازی نکردید، یک بار دیگه شماره 1 و 3 رو برین میفهمین جو بازی به چه صورت هست. در ضمن شماره 4 در حد بقیه‌ی DMCها نبود. دانته‌ هم هیچوقت در این حد دختر باز نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or