بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
درود
من هم بازی رو شروع کردم, تا اینجا همه چیز خوب بوده. موسیقی, گیم پلی, گرافیک هنری و تکنیکی...فقط یه سری باگ های کوچولو گرافیکی داره که زیاد مهم نیست به نظرم!
آقا گرافیک هنری بازی تو حلقم! :biggrin1:خیلی باهاش حال کردم. آهنگ های بازی هم که تا اینجا فوق العاده بودند.
بازی یکمی (خیلی کم:biggrin1:) از اون دمویی که بازی کردم سخت تر شده! ولی همچنان آسونه!:biggrin1:
داستان بازی هم در موردش فعلاََ نظر نمیدم!:biggrin1:
در کل Ninja Theory عالی عمل کرد و انتظارات من رو برآورده کرد.
پ.ن: DmC یا Dark Souls مسئله این است! :| :(( :biggrin1:
هر جفتشون!:biggrin1:

شوخی های دانته و بد دهنی هاش هم جالب کار شده!
مثلا یه تیکه تو اول مرحله دو:
کت یه اسپری مخصوص (نمی‌گم چیه و برای چه کاری چون اسپویل می‌شه) رو می‌زنه رو زمین، دانته دست می‌زنه ببینه چیه بو می‌کنه می‌گه اه خیلی بد بو ـه بعد دستش رو می‌ماله به سویشرت کت می‌گه چقدر جنسش خوبه=))

DmC Devil May Cry - Nevan's Impressions :d

خب بازی رو گرفتم و باید بگم که عالیه! گیم پلی قشنگ منو تو خودش غرق کرد (Hello Gamespot :d) ترکیب سه تا سلاح تا الان از دمو هم بهتر بوده. واقعا گیم پلی شیرینه :دی دیگه ادامه نمیدم تا بقیه شو تو نقد بگم :دی
تو همین دو ساعت چند تا اشاره دیدم به قسمت های قبل که تو اسپویلر میگم (البته اسپول نیست.... :دی)

1- با تموم کردن مرحله اول یه اچیومنت باز میشه با نام Come on Puppy, Lets Go! این اشاره ایه به مرحله سوم DMC3 که دانته این جمله رو به سربروس میگه.
2- وقتی 100 تا Demon رو کشتم، یه اچیومنت باز شد با نام Impressive! این کلمه ایه که Agni و Rudra تو DMC3 به دانته میگن.
3- تو مرحله دوم دانته یه رز آبی پیدا می کنه. این اشاره ایه به تفنگ نرو (Blue Rose) :دی

بقیه ی اشارات رو هم بعدا میگم :دی

آخرین ویرایش:
من هم الان 4-5 ساعتیه دارم بازی می کنم الان مرحله ی سوم بازی هستم :دی
اول از همه بگم چیزی که از همون ابتدای ابتدا منو تحتِ تأثیر قرار داد، موسیقی بازی بود که باعث شد چنان هد بنگی بزنم که آرتروز گردن بگیرم :دی موسیقی بازی فوق العاده س یعنی این گروه ChombChrist فوق العادن \m/
بعد از اون گرافیک بازی بود همونجوری که امیر اشاره کرد گرافیک هنری بازی در لوزالمعده ما جا داره >:d<

داستانِ بازی تا اینجا که دارم میرم حیرت انگیزه و باعث که تمامِ وقت این جمله ی " نینجا تئوری چه کرده همه رو دیوونه کرده " "دی به زبان بیارم :دی lol :دی

و گیم پلی بازی اصلا و ابدا خسته کننده نیست، سه تا استایل ( اگه بشه اسمش را استایل گذاشت یا سلاح یا هر چی :دی ) توی دستای دانته س که کار باهاشون و سوییچ بینشون فوق العاده س و من رو که خیلی هیجان زده کرده بود فقط احساس می کنم یه ذره حرکات دانته سنگین شده

در کل خیلی زیباس

و در نهایت ورجیل هم که :x

:دی

بچه یکی از دوستام گفت بازی رو نباید با خانواده انجام داد مثل اینکه اولش چیز زیاد داره راسته ؟؟؟ بعد میگم ارزش داره ؟ میدونم ارزش داره اینجا منظورم اینه میتونم 1 روزه تمومش کنم ؟ چون الان 5 بازی رو دستم مونده ...

دوستان چه تعریف هایی از بازی میکنن :d.. اصلا انتظار نداشتم همچین چیزی بشه .. گفتم حتما همگی معترض میشن به بازی..
ینی بازی انقد خوب درومده ؟؟ نسبت به نسخه های قبلی بهتره ینی ؟؟؟

شوخی های دانته و بد دهنی هاش هم جالب کار شده!
مثلا یه تیکه تو اول مرحله دو:
کت یه اسپری مخصوص (نمی‌گم چیه و برای چه کاری چون اسپویل می‌شه) رو می‌زنه رو زمین، دانته دست می‌زنه ببینه چیه بو می‌کنه می‌گه اه خیلی بد بو ـه بعد دستش رو می‌ماله به سویشرت کت می‌گه چقدر جنسش خوبه=))
اونجا دانته میگه من قویترم ورجیل میگه من باهوشترم بعد دانته میگه من خوشتیپ ترم ... بعد یکم بعدش دیدی آخرش دانته چی میگه ؟! میگه داستانِ من بزرگتره =))
اونجا هم که ورجیل میگه we did it بعد دانته میگه I did it حرف نداشت ! اصن کلن راضی بودم . فقط بنظرِ توعم یکم ورجیل یجوری نبود ؟! :-؟ خیلی ضعیف نشونش دادن به نظرم ! شده بود مسئولِ کارای کامپیوتری :| :d

به هیچ وجه ، تاکید می کنم به هیچ وجه انتظار دیدن یک شاهکار و نداشتم ولی مثل اینکه اشتباه می کردم . این بازی با اینکه تا قبل از اومدنش خیلی بهش امیدوار نبودم ولی بهترین ادامه ممکن برای سری اصلی دویل می کرایه و یه شاهکار به تمام معناست . چه جوی گرفته منو:d

خب من هم بازی کردم بالاخره :دی تا الان 8 مرحله رفتم.
نکاتی که تا اینجا به نظرم اومده:
1. شخصیت دانته و شوخی هاش عالیه.
2. تیپ دانته خیلی خوبه ولی با قیافه ـش خیلی حال نکردم. ولی اصلا بد نیست.
3. از این دختره Kat خوشم اومده :دی
4. فضا سازی و استایل گرافیک بازی واقعا خوبه + گرافیک هنری و طراحی محیط.
5. گرافیک فنی هم در کل خوبه. خصوصا اینکه افت فریم هم نداره. ولی دیگه واقعا حالم داره از Unreal Engine بهم میخوره انقد بازی با گرافیک شبیه بهم از این موتور دیدم دیگه :|
6. بازی شدیدا آسونه. خصوصا باس ها. رو Nephilim دارم میرم ولی تا اینجا 2-3 بار مردم جمعا.
7. داستان خیلی خوب به نظر میرسه.
8. اسلحه ها و کمبو هاشون و ترکیبشون با هم دیگه خیلی جذابه ولی از اون سلاحه که مثل داس میمونه خوشم نیومد. کلا سلاح های سبک که دمیج کم میدن رو نمیپسندم :دی
9. اون قابلیت هایی مثل کشیدن سکو ها یا دشمنا یا کشیدن خود دانته به سمت سکو ها و دشمنا (:دی) و همینطور Angle Boost هم تنوع خوبی به پلتفرمینگ داده ولی همچنان با پرش های دانته مشکل دارم. هر پرشی که میزنم احساس میکنم با خداست که کجا فرود میام :دی (کلا نینجا تئوری یا پرش نمیذاره تو بازیاش، الان هم که گذاشته با این وضع :دی)
10. طراحی مراحل خیلی چیز عالی ای نیست ولی قابل قبوله (این رو با طراحی هنری محیط اشتباه نگیرید، اون عالیه)

فعلا همینا :دی در کل بازی خوبیه ولی از نظر من لغب "عالی" براش زیاده تا اینجای کار. اگه بخوام با نسخه های قبلی هم مقایسه کنم به نسخه ی 1 و 3 نمیرسه ولی از افتضاح شماره 2 خیلی خیلی بهتره. بین این و 4 هم بخوام مقایسه کنم به صورت کلی این بهتره ولی اگه اون آبی که تو نسخه ی چهارم بسته بودن (:دی) رو در نظر نگیریم من 4 رو ترجیح میدم :دی

تا اینجای کار نمره ی من 80/100.

سلام
PS باز های عزیزی که در حال تموم کردن بازی هستن خبر ندارن واسه ما PC بازها کی قراره بازی بیاد...؟

نسخه PC ده روز بعد از انتشار نسخه کنسولی میاد.

---------- نوشته در 10:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 AM ارسال شده بود ----------

الان داشتم بازی می کردم یه کمبو زدم خودم باورم نشد :-o اول همه ی دشمنا رو با Karma ـه Osiris منهدم کردم، بعد یه دونه از اون اره برقی ها اومد، با Demon Pull کشوندمش پیش خودم، یه Tremor زدم رفت هوا، یه Angel Lift که برم پیشش، تو هوا با Rebellion رفتم سراغش، یه Enemy Step، دوباره با Hightime تو هوا نگهش داشتم، و با Drop ـه Arbiter نابودش کردم :-o Rank یهو رفت رو SS! :-o
بعد من میگم من Brea هستم باور نمی کنین b-) :دی

نسخه PC ده روز بعد از انتشار نسخه کنسولی میاد.

---------- نوشته در 10:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 AM ارسال شده بود ----------

الان داشتم بازی می کردم یه کمبو زدم خودم باورم نشد :-o اول همه ی دشمنا رو با Karma ـه Osiris منهدم کردم، بعد یه دونه از اون اره برقی ها اومد، با Demon Pull کشوندمش پیش خودم، یه Tremor زدم رفت هوا، یه Angel Lift که برم پیشش، تو هوا با Rebellion رفتم سراغش، یه Enemy Step، دوباره با Hightime تو هوا نگهش داشتم، و با Drop ـه Arbiter نابودش کردم :-o Rank یهو رفت رو SS! :-o
بعد من میگم من Brea هستم باور نمی کنین b-) :دی

پس با این تفاسیر بازی باید برای PC یکشنبه هفته بعد بیاد . اگه بیاد که عالیه . آخه برای XBOX و PS 3 زودتر از وقتی که گفته بودن آمد .
--------------------------------------------
:-o پس گیم پلی هم توپه . واقعا چه میکنین شما XBOX یها . من که هنوز در حسرت بازی هستم ! :( :((فعلا دارم با تریلر Home Truth حال میکنم !

---------- نوشته در 11:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

بچه یکی از دوستام گفت بازی رو نباید با خانواده انجام داد مثل اینکه اولش چیز زیاد داره راسته ؟؟؟ بعد میگم ارزش داره ؟ میدونم ارزش داره اینجا منظورم اینه میتونم 1 روزه تمومش کنم ؟ چون الان 5 بازی رو دستم مونده ...

اگه همون اولشو میگن که دانته میره توی BANK بعد میگه MY NAME IS DANTE و یارو رو میکوبونه که چیز خاصی نداره ! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or