بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
توضیحات من در مورد DmC: Devil may Cry
لازم به ذکر که اصلا اسپویل داستانی نداره و یک نقد کوتاه بدون صحبت در مورد خود داستان ـه:
بازی رو گرفتم، انصافا عالی ـه و NT هیچ چیزی کم نزاشته!
فقط برخی موارد که تو DMC ها بود و توی DmC نیست یا عوض شده یه کم تو ذوق می‌زنه!
مثلا به جای اون شیر که می‌رفتیم پیشش برای آپگرید، یه زنه اومده یا Save بازی خودکار شده و مثل قبل نیست!
ولی برخی از این تغییرات مثبته! مثلا Upgrade های بازی فوق العاده زیاد و جذاب به نظر میان! برای هر اسلحه یک نوع آپدیت در نظر گرفته شده!
متاسفانه من صدای باندم قطع شده بود و نتونستم از موسیقیش لذت ببرم برای همین هم فعلا گزاشتمش کنار تا فردا با صدا بازی کنم:دی
داستان بازی رو با خوندن زیر نویس متوجه شدم و به نظرم بسیار جالب و زیباس:x
یه اتفاقی هم تو همون مرحله اول میوفته که خیلی خوشحال و ذوق زده می‌شید ولی بعدش دانته یه چیزی می‌گه و یه حرکتی می‌کنه که اعصابتون خورد می‌شه:|
گیم پلی، پلتفرمینگ، انیمیشن ها، طراحی مراحل، فیزیک، گرافیک هنری، گرافیک تکنیکی و همه و همه چیز عالی ـه!
نشون دادن خونسردی همیشگی دانته توی این نسخه هم واقعا زیباست:x
در کل عالی عالی عالی:دی

دستت درد نکنه خوب بود . ولی از بعضی تیکه هایی که انداخته بود خوشم نیامد .
You know you've gone too far when you're wearing powder blue women's gloves.
Third, the Joker called and wants his pants back
Does Dante become Nero when he parts his hair on the other side of his head?
First of all, cows don't wear this much leather
it's apparently being held on by three seat belts
:|

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

لازم به ذکر که اصلا اسپویل داستانی نداره و یک نقد کوتاه بدون صحبت در مورد خود داستان ـه:
مثلا به جای اون شیر که می‌رفتیم پیشش برای آپگرید، یه زنه اومده یا Save بازی خودکار شده و مثل قبل نیست!
ولی برخی از این تغییرات مثبته! مثلا Upgrade های بازی فوق العاده زیاد و جذاب به نظر میان! برای هر اسلحه یک نوع آپدیت در نظر گرفته شده!
متاسفانه من صدای باندم قطع شده بود و نتونستم از موسیقیش لذت ببرم برای همین هم فعلا گزاشتمش کنار تا فردا با صدا بازی کنم:دی
یه اتفاقی هم تو همون مرحله اول میوفته که خیلی خوشحال و ذوق زده می‌شید ولی بعدش دانته یه چیزی می‌گه و یه حرکتی می‌کنه که اعصابتون خورد می‌شه:|
گیم پلی، پلتفرمینگ، انیمیشن ها، طراحی مراحل، فیزیک، گرافیک هنری، گرافیک تکنیکی و همه و همه چیز عالی ـه!

امیر حسین جان یک سوال داشتم . توی این سری مثل قبل دانته هنوز هم style براش هست یا برداشتنشون ؟! راستش style های دانته برام خیلی مهمه میخواستم ببینم اینجا هم هست ؟

دستت درد نکنه خوب بود . ولی از بعضی تیکه هایی که انداخته بود خوشم نیامد .
You know you've gone too far when you're wearing powder blue women's gloves.
Third, the Joker called and wants his pants back
Does Dante become Nero when he parts his hair on the other side of his head?
First of all, cows don't wear this much leather
it's apparently being held on by three seat belts
:|

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

امیر حسین جان یک سوال داشتم . توی این سری مثل قبل دانته هنوز هم style براش هست یا برداشتنشون ؟! راستش style های دانته برام خیلی مهمه میخواستم ببینم اینجا هم هست ؟
نیست:(
فقط آپگرید دانته، Rebillion و Ebony & Ivory هست:(
احتمالا با باز شدن سلاح جدید، قابلیت آپگرید اون ها هم میاد ولی خبری از استایل نیست:(
به جاش یه دکمه رو برای جاخالی دادن تعبیه کردن!
یه دکمه هم برای فرستادن دشمن رو هوا:دی

بازی الان تو فروشگاهها (منظورم غیر اینترنتی) موجوده ؟

چقدر گرفتی مردک؟!!
Nero رو هم زیر تیغ برده!!
از سر و وضع این New Dante ایراد نگرفته اومده این دوتا قبلی رو تا میتونسته مورد لطفش قرار داره..
اصلا قبولش ندارم،کارای قبلیش هم که با افتخار میگه رو هم خوندم Shitـی بیش نیست!
Third, the Joker called and wants his pants back.
:d=))
خداییش این یکی رو راس گفته\!

آخرین ویرایش:
چقدر عقبم :d
دنیا چقد جلوئه :d
تمومش کردی ؟ :d
شکسته بندی می‌فرمایین:دی
دنیا کیه؟!:دی
نه باو کنترل باندم خراب شده بردم درستش کنن باند کصافط منم بدون کنترل روشن نمی‌شه:|
بدون صدا هم حال نمی‌ده الان فقط مرحله 1 رو رفتم:دی

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

کی برای PC میاد ؟!!!!! :| :( :(( :(( :(( :((
همون 25 january میاد ؟! تغییری نکرد احیانا ؟! :(
اگر تغییر کنه تاخیر می‌خوره، زودتر نمیاد که:دی

:-o زده پیش فروش بازی DmC devil may cry برای PC تا 27 دی ماه به نظرتون بخرم ؟! لینکش اینه :
خرید بازی DMC Devil May Cry | 2 Game Craft
تاریخ انتشار نسخه pc رو هم 26 دی زده ! واقعیه ؟!
اون تاریخ انتشار نسخه کنسولی ـه!
زیرش رو بخون:
پیش فروش نسخه PC همراه با یک بازی هدیه رایگان تا ۲۷ دی ماه
یعنی تا 27 ـم پیش خرید می‌کنید هر وقت اومد می‌فرستن:دی (بازی کپی رو چه به پیش خرید:دی)
راستی، اون لینک رو هم تا اخطار نگرفتی، پاک کن;)

اون تاریخ انتشار نسخه کنسولی ـه!
زیرش رو بخون:

یعنی تا 27 ـم پیش خرید می‌کنید هر وقت اومد می‌فرستن:دی (بازی کپی رو چه به پیش خرید:دی)
راستی، اون لینک رو هم تا اخطار نگرفتی، پاک کن;)

:( :(( :(( بد بخت تر از من چه کسی است ؟!! :(( :(( :(( زحمت کشیدن تا 27 میخری هر وقت آمد بازی رو میفرستن ! /:) بسیار عالی ! :|
--------------------------------
درباره لینک هم بگم که آقا غلط کردم :| فقط لینکو دادم که ببینم درسته یا نه .

بله من از یه CD فروشی کوچولو تو منطقه 5 خریدم:دی

توی اسپانیا هم منظقه منظقست ؟

دیگه وقتی امیرحسین بگه بازی عالی عالی عالی یعنی برای من که اولین بارمه می خوام بازی کنم هم عالی عالی عالی عالی عالی خواهد بود. :d

منظورت همون Not in a million Years ـه؟ :دی اگه اینه که ما اینو از چند ماه قبل می دونستیم :دی

توی اسپانیا هم منظقه منظقست ؟

دیگه وقتی امیرحسین بگه بازی عالی عالی عالی یعنی برای من که اولین بارمه می خوام بازی کنم هم عالی عالی عالی عالی عالی خواهد بود. :d
نه من تو Camp Nue ایران زدنگی می‌کنم:دی کاملش می‌شه Campat Abad Tehranue که به زبان ما می‌شه جنت آباد- تهران:دی
اگر Hack N Slash دوست داری مطمئنا خوشت میاد!
------------------
نمی‌تونم جلو خودم رو بگیرم، صدا رو بی خیال من می‌رم بازی رو ادامه بدم:دی

---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 PM ارسال شده بود ----------

منظورت همون Not in a million Years ـه؟ :دی اگه اینه که ما اینو از چند ماه قبل می دونستیم :دی
آره:دی چند ماه قبل؟!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or