Devil-Girl
کاربر سایت
Devil May Cry
یا شیطان می گرید
پ.ن : Ehsan Best Art Work EVER!!!!!!!!!
نه، منظورم نسخه ی آخر بود DmC یا DmC: Devil may Cry یا ... ؟
قرار دادن لینک اخبار، دانلود، مطلب و هر چیز دیگری از سایت های پارسی خلاف قوانین هست!اولا شما این نظر رو از کجات در آوردی؟؟؟
ثانیا هیچ جای قوانین سایت این مطلب ذکر نشده!!!
تازه این سایت برا فروش بازی نه اخبار!!!
بچه ها احساسات خودتون رو بیان کنید پس از مدتها انتظار بازی لیک شده و ما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم
قرار دادن لینک اخبار، دانلود، مطلب و هر چیز دیگری از سایت های پارسی خلاف قوانین هست!
قرار دادن لینک دانلود فقط برای تریلر ها و عکس ها و چیز هایی مثل این، مجاز هست و لینک های دانلود بازی چه از سایت های داخلی و چه خارجی، خلاف قوانین محسوب میشه!
لینک سایت های فروش هم کاملا خلاف قوانین سایت میباشد.
واقعا" کسی نیست؟میخوام ویدیوش رو...دوستان...کسی میتونه ویدیوی DmC Devil May Cry x One Ok Rock رو روی مدیا فایر آپ کنه...؟
داشتم دانلود میکردم رو 60 درصد هم لینک خراب شد هم idm پکید...
اگه کسی بتونه رو مدیا فایر اپ کنه ممنون میشم..
اگه لینک یوتیوبش رو گیر بیاری میتونم برات مستقیمش کنم یا از اون بهتر ، میتونی با استفاده از این سایت از یوتیوب مستقیمش کنی و با هر کیفیتی که میخوای دانلودش کنی :واقعا" کسی نیست؟میخوام ویدیوش رو...
مرسی...درستش کردم...اگه لینک یوتیوبش رو گیر بیاری میتونم برات مستقیمش کنم :biggrin1: یا از اون بهتر ، میتونی با استفاده از این سایت از یوتیوب مستقیمش کنی و با هر کیفیتی که میخوای دانلودش کنی :
Download video from YouTube and other media sites to mobile phone easy and in touch - mp3avi.com
منم همونو از همه بیشتر دوست دارم...نمیدونم چرا نداره که...شبیه کاستوم های دانته کلاسیکه...تو فروم dmc اونجایی که این کاستومه رو گذاشتن اسم تاپیکش بود: Dmc3 dante costume...از این کاستوم هایی که رها گذاشت سمت راست بالایی رو بیشتر دوست دارم . به نظرم با حالتره ولی نمیدونم چرا !!!
---------------------------------------------------
راستی بازی برای pc نیامد ؟! دارم دیوانه میشم بابا . میخوام بشینم بترکونمش pc رو ! خدا کنه تا دو سه روز دیگه بیاد
MegalolKat needs to learn the difference between "good attention" and "bad attention." Zipping up her hoodie would be a good start.