بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان تورو خدا جلوی خودتون رو بگیرین...اسپویل نکنین
من خودم فقط میتونم بازی رو پی سی بازی کنم...تا عرضه پی سی هم هنوز مونده....تازه تا تو شهر منم بیاد نمیدونم چه قدر طول بکشه:|:|:|از نعمت بزرگ تگ اسپویلر استفاده کنین...:d

حالا این بازی چی هست اینقده دوستان خودشون رو می کشن و امضا و آواتار و کشک و اتاقشون رو کردن پر از این بازی؟:دی
از همون دست بازی هایی که دوستان سرش امضاهای جواتِ GTA میذارن:biggrin1:
من خودم فقط میتونم بازی رو پی سی بازی کنم...تا عرضه پی سی هم هنوز مونده....تازه تا تو شهر منم بیاد نمیدونم چه قدر طول بکشه
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
از نعمت بزرگ تگ اسپویلر استفاده کنین...
yahoo_4.gif
نگران نباش اینجا همه چی تحت نظر ماست. منطقه استحفاظیه
yahoo_4.gif
. فقط یه ناظم رو بیاریم به محض اسپویل شدن از جانب یه نفر، اون رو به شدیدترین شکل ممکنه از هستی ساقط کنه
yahoo_4.gif

الان میخواستم همین موضوع اسپویل رو بگم که بچه ها قبل از من بهش اشاره کردن :دی

دوستانی که بازی رو تهیه کردن خواهش میکنم ازشون به هیچ عنوان در مورد بازی توی این تاپیک چیزی نگن، اگه سوالی در مورد بازی داشتید توی بخش های مربوط به خودش بپرسید و حتی سوالات مربوط به گیم پلی رو هم توی همون تاپیک ها بپرسید :
DmC devil may cry | PS3
Devil may Cry | Xbox 360
Devil may Cry | PC

ممنون از همکاریتون ;)

برای pc هم انقدر زود بازی لیک میشه ؟! :-/ برای xbox و ps 3 هنوز کلی مونده بازی رو بفرستن بیرون دیگه لیک شد برای pc هم همین طوره ؟!

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:35 PM ارسال شده بود ----------

من خودم فقط میتونم بازی رو پی سی بازی کنم...تا عرضه پی سی هم هنوز مونده....تازه تا تو شهر منم بیاد نمیدونم چه قدر طول بکشه:|:|:|از نعمت بزرگ تگ اسپویلر استفاده کنین...:d

ای بابا خوبه باز توی شهر شما میاد . برای ما که احتمال آمدنش 20% هست . :| DMC 1 و DMC 2 که اصلا نیامد ! DMC 3 آمد ولی با کلی حذفیات و من همون اولا خریدم که خوشبختانه حذفیاتی نداشت ! DMC 4 هم فقط توی 2 تا مغازه دیدم و دو بار خریدمش ! :|
بهم نخندینا ولی سری 3 رو نزدیک 4 بار خریدم !! ;;)

بچه ها من یه سوال داشتم و بی ربط به تاپیک هست:d
این نسخه ها چجوری لیک میشن؟:-/ منظورم اینه که مگه ناشر بازی نباید این نسخه ها رو شیپ کنه و بعدش فروش آغاز بشه؟ چی باعث میشه بازی از دست ناشر خارج بشه و اینجوری لیک بشه؟

خوب ناشر شیپ میکنه،این مغازه دارهای گرامی هم احتمالا یک بخشیش رو میفروشن به مغازه های کوچیکتر :-" و اینگونه میشود که لیک میگردد! :d
البته فکر کنم اینطوری باشه! :d چون قبل از عرضه این همه بازی اوریج توی مغازه های کوچیک تنها دلیل منطقیش همین میتونه باشه! :d

وای ... وای ... وای ... وای ... وای ... وای ... وای ... وای ... وای ... وای ... وای ...

آ آ آ آ ... آ آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ... آ آ آ ...

بالاخره لیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ! ! ! ! ! تبــــــــریک>:d<

برای pc هم انقدر زود بازی لیک میشه ؟! :-/ برای xbox و ps 3 هنوز کلی مونده بازی رو بفرستن بیرون دیگه لیک شد برای pc هم همین طوره ؟!
برای پی سی 14 روز دیگه منتشر میشه >:)

آخرین ویرایش:
البته دانلودش برای کسایی خوبه که از نعمت دانلود نامحدود برخوردارن نه من . با حسابی که کردم اگه حجم دانلود 9 گیگ باشه که بدبختم . باید 28 هزار تومن خرج کنم ! :| در صورتی که اگه از یک سایتی هم بخرم فوقش میشه 10 هزار تومن در نتیجه مجبورم یک چند روز بعد از لیک شدن بازی برای pc صبر کنم ! :(
بد بختی کامل یعنی همین ! :((
----------------------------------------------------------------------------
تریلر جدیدی احیانا نیامد باز ببینیم جگرمون آتیش بگیره ؟! :|

ما که رفتیم واسه دانلود فردا صبح برم یه دی وی دی 9 خام بگیرم
yahoo_6.gif
من که راضی نیستم [-x:دی
تریلر جدیدی احیانا نیامد باز ببینیم جگرمون آتیش بگیره ؟!
yahoo_22.gif
فکر کنم لانچ تریلر بزودی بیاد >:d<
الان جوری دارم میسوزم که خدا میدونه :|
بازی لیک شده، اونوقت من نشستم اینجا :|
البته دانلودش برای کسایی خوبه که از نعمت دانلود نامحدود برخوردارن
داداش اینجوریم نیست! من الان نامحدود دارم ولی بخوام 7-8 گیگ رو دانلود کنم دچار اختلالات روانی میشم:دی آدم بره بخره خیلی اعصابش راحت تره. نامحدود فقط برای فیلم و اینجور چیزا خوبه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or