بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تریلرش خیلی توپ بود . دستت درد نکنه علی جان .

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ----------

منتظرشیم.نه فقط من.یه گردان تو مدرسه همه منتظرن پلاس شن خونه ما DMC بازی کنن.به عشق دانته:دی

خوبه توی مدرسه شما میدونن devil may cry چیه . ما که والا به هر کی گفتیم که دارم devil may cry بازی میکنم میگه چی ؟! :-/ اون چه بازیی هست ؟!! آخه موندم اینا همچین بازی رو نمیشناسن دیگه چی میشناسن ؟ :|

آخرین ویرایش:
حالمون از این DLC ها بهم میخوره!!
چیه عامو ار کاری میخوای بکنی باید یه dlc بگیری :دی
قبلا باید کلی زحمت میکشیدی تا از امکانات بازی برخوردار بشی مثلا همین ورجیل تو DMC 3 که باید کارهای مختلفی میکردی تا بتونی بازی کنی اما الان dlc باید بگیری !! :|

img_costume01.jpg

البته گفتن به صورت تایتل آپدیت عرضه میشه پس حجمش بعید میدونم خیلی زیاد باشه :دی
خوبه باز یه خبر خوب اومد:دی
دوستانی که Xbox دارن می‌تونن به محض منتشر شدن Title Update، از سایت Xbuc.net دانلود کنن و با فلش انتقال بدن به کنسول!

تف تو صورت یکی از کاربرهای neogaf !! داشم تاپیک رو میخوندم که Boss اخر بازی رو S کرد رفت!!!!!!!!!!:|
کسی نطری داره در ارتباط با BOss اخری بازی؟:d
بازش نکن!!!تف تو روحش!
Apparently only the final boss (which we know to be Vergil) is the only good boss fight in the game.
پس این بازی جرا لیک نمیشه؟!:dحدود 1 روز هم باید بزاریم برای دانلود! یعنی میشه تویاین چند روز بازی کرد؟!

بنده از همین جا انزجار خودم رو از عمل شنیع هی دم انتشار تریلر خفن دادن NT اعلام می کنم. :دی زجر کش دارن می کنن آدم رو :دی
راستی مثل اینکه کلا باس فایت های این شماره زیاد جالب نیستن. بر اساس چند تا نقد :-" :دی

بنده از همین جا انزجار خودم رو از عمل شنیع هی دم انتشار تریلر خفن دادن NT اعلام می کنم. :دی زجر کش دارن می کنن آدم رو :دی
راستی مثل اینکه کلا باس فایت های این شماره زیاد جالب نیستن. بر اساس چند تا نقد :-" :دی

باس فایت هاش شاید جالب نباشن ولی من نسبت بهشون یک نفرت خاصی دارم به خصوص اونی که هی بالا میاره ! از الآن توی این فکرم که بگیرم بکوبونمش . از این یارو هم خیلی بدم میاد .
dmc-boss-concept.jpg

دوستان پایان بازی رو نت پخش شده !!!!!

به هیچ عنوان ، تاکید میکنم به هیچ عنوان طرفش نرید !!!

من خودم هم هیچی در موردش ندیدم و تا فهمیدم یکی توی DMC.org اندینگ رو گذاشته فروم رو بستم ! فعلا این چندوقته توی فروم های خارجی مربوط به DmC نرید که همه چیز براتون اسپویل میشه ! صبر کنید تا چند روز دیگه بازی میاد و خودتون میتونید اون رو تجربه کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or