بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
yk1phl3jetvc5a04e1to.jpg

:| :دی
خب مثل اینکه اسپاردا به شغل شریف بانکداری رو آورده :دی

دوستان یه سوال میپرسم لطفا جبهه گیری نکنید! دو ماهی هست که نه تو تاپیک اومدم نه اخبار بازی هارو خوندم :d موضوع نظرسنجی مربوط به کدوم بازیه؟DmC؟ مگه اومده؟ :-/

دوستان یه سوال میپرسم لطفا جبهه گیری نکنید! دو ماهی هست که نه تو تاپیک اومدم نه اخبار بازی هارو خوندم :d موضوع نظرسنجی مربوط به کدوم بازیه؟DmC؟ مگه اومده؟ :-/

فکر میکنی مال کدوم بازی باشه؟!:دی
---
خیر هنوز بازی نیومده حدود یک هفته یا دو هفته کمتر بازی عرضه میشه.

بله:>نه هنوز نیومده تاریخ دقیق رو درست نمیدونم ولی نسخه 360وps3 قراره تا چند روز دیگه بیاد نسخه pcشم 10 روز بعد از اونا:d

عنوانش معلومه دیگه پیش بینی میانگین امتیاز ؟ 4 تا دیگه که اومدن متای همشون هم با اختلاف فضایی و کذایی زیر DMC 1 ــه:دی که البته یه چیز طبیعیه:> این نظرسنجی مربوط به DmC ــه;)
تاریخ دقیق رو درست نمیدونم ولی نسخه 360وps3 قراره تا چند روز دیگه بیاد نسخه pcشم 10 روز بعد از اونا
yahoo_4.gif

7 روز دیگه :-ss
اینکه متای بازی کمتر از DMC1 میشه که شکی نیست ولی خب بازم باید منتظر موند تا بقیه هم امتیازاشونو رو کنن به هر حال به نظرم DmC امتیازاتش خیلی بیشتر از اون چیزی میشد که فکر میکردن . 90 و 89 امتیازهای واقعا خوبین و با توجه به اینکه این بازی یک ریبوت از DMC هست تونسته تا الآن که خیلی موفق باشه و من اول با خودم میگفتم که شاید این بازی امتیازای خوبی نیاره ولی الآن که دیدم امتیازای خوبی بود .

من حرفی راجع به این نزدم ،:دی قبلاً هم گفتم به نظرم میشه 85 که با این حساب تو سری میشه دوم
yahoo_15.gif

آخرین ویرایش:
عنوانش معلومه دیگه پیش بینی میانگین امتیاز ؟ 4 تا دیگه که اومدن متای همشون هم با اختلاف فضایی و کذایی زیر DMC 1 ــه:دی که البته یه چیز طبیعیه:> این نظرسنجی مربوط به DmC ــه;)

7 روز دیگه :-ss

اینکه متای بازی کمتر از DMC1 میشه که شکی نیست ولی خب بازم باید منتظر موند تا بقیه هم امتیازاشونو رو کنن به هر حال به نظرم DmC امتیازاتش خیلی بیشتر از اون چیزی میشد که فکر میکردن . 90 و 89 امتیازهای واقعا خوبین و با توجه به اینکه این بازی یک ریبوت از DMC هست تونسته تا الآن که خیلی موفق باشه و من اول با خودم میگفتم که شاید این بازی امتیازای خوبی نیاره ولی الآن که دیدم امتیازای خوبی بود .
------------------------------------------------
دسته گل فامیتسو رو هم که فکر کنم فهمیدین . 85/100 یا همون 34/40 . کم نیست خداییش ! :-/ 88/100 میدادن بهتر بودا !

آخرین ویرایش:
میگم یک ذره احساس نمیکنین که ممکنه مثل مکس پین 3 بشه بازی؟ اونم از طرف منتقدا تحویل گرفته شد و بازی خیلی خوبی هم بود اما MP نبود؟!:دی

میگم یک ذره احساس نمیکنین که ممکنه مثل مکس پین 3 بشه بازی؟ اونم از طرف منتقدا تحویل گرفته شد و بازی خیلی خوبی هم بود اما MP نبود؟!:دی

فیلن که بازی نیومده،اما به شخصه که همچین حسی نسبت بهش ندارم!از طرفی این که DMC 5 نیست:دی

زبونت هم گاز بیگیر

این Reboot ـه پس اگر خیلی هم DMC نباشه اشکال نداره:دی
دموش هم اومده و بچه ها استقبال کردن!

اینم برای بروبچ که منتظر bloody place بودن:dپیج رسمی بازی تو فیسبوک:
[h=5]It's the news you've been waiting for... Bloody Palace mode is back and coming to DmC Devil May Cry FREE shortly after launch![/h]
h1kdoskee54t0glhj7k.jpg

اینم برای بروبچ که منتظر bloody place بودن:dپیج رسمی بازی تو فیسبوک:
It's the news you've been waiting for... Bloody Palace mode is back and coming to DmC Devil May Cry FREE shortly after launch!

h1kdoskee54t0glhj7k.jpg
خب خدا رو شکر!
فقط بدیش این که از اول تو بازی نیست و بعدا میاد و باید دانلود کنید!
خوبیش هم این که رایگان ـه:دی
امیدوارم حجمش زیاد نباشه ما هم بتونیم بگیریم!

ای بابا نمیشد یک کاری میکردن که با تمام کردن یکی از mode های بازی اینم میامد . حالا تا 1GB باشه حجمش که چیزی نیست ولی مثلا 3Gb خیلی زیاده !
ولی باز همین که فهمیدیم همچین چیزی هست جای شکرش باقیه . راستی حالا که بحث این شد این سوال ما رو یکی جواب میده :
نمیشه bloody palace رو از آخرین level ی که رفتی شروع کنی ؟!مثلا من تا level 55 رفتم ولی آمدم بیرون راهی نیست که بشه دوباره از همون 55 رفت؟!
البته بعید میدونم بشه ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or