نسخه اول
نسخه یک رو خیلی وقته بازی نکردم همه چیز از یادم رفته ببین چیز جدیدی نگرفتی که مثلا بخوای دری یا راهی اون اوایل بازی باز کنی ؟ چون توی نسخه یک چندین بار برگردی به محیط های قبلی
نسخه اول
نه باو مرحله 9 که شروع میشه جلوی یه پل بسته اینسخه یک رو خیلی وقته بازی نکردم همه چیز از یادم رفته ببین چیز جدیدی نگرفتی که مثلا بخوای دری یا راهی اون اوایل بازی باز کنی ؟ چون توی نسخه یک چندین بار برگردی به محیط های قبلی
عنکبوت رو کشتی؟ اگه نه خب برو بکش اینجا برای چی وایسادی؟:biggrin1:نه باو مرحله 9 که شروع میشه جلوی یه پل بسته ای
تو گاید ها نوشته از پل رد شید
فکر کنم باگ داره
گفته از پل بگذرینو وقتی که گذشتین، پل میاد بالا و شما دیگه نمیتونین به قلعه برگردین. فکر کنم داری برعکس میری:biggrin1:Cross the drawbridge. After you cross it, it will raise and you won't be able to get back to the castle until later in the game.
There is a Statue of Time in this area. There is also a Devil Star behind the pillar.
Head down the stairs. You'll encounter three dinosaur-like Blades. There is a Yellow orb near the entrance. On top of the locked door is Holy Water.
Follow the path to your right and hit the gravestone to reveal a Blue Orb Fragment.
Follow the blue lights along the path to a door.
This next area has a yellow orb and a devil star. Find and hit the rune clock to activate the moving platforms. Jump from platform to platform and make your way up to a cage that has the Burning gloves called Ifrit.
Head back to the garden and you'll be attacked by a boss.
آره باو Phantom رو میگی دیگه؟!عنکبوت رو کشتی؟ اگه نه خب برو بکش اینجا برای چی وایسادی؟:biggrin1:
==============
گفته از پل بگذرینو وقتی که گذشتین، پل میاد بالا و شما دیگه نمیتونین به قلعه برگردین. فکر کنم داری برعکس میری:biggrin1:
الان رفتم تو گوگل سرچ زدم که ببینم کسی همچین مشکلی داره یا نه، طرف نوشته بود همونجایی که Grenade Launcher رو میگیری باید یه کاری انجام بدی وگرنه این پل باز نمیشهآره باو Phantom رو میگی دیگه؟!
تا اونو نکشی که اصلا نمیتونی اون بیل کلنگ نما () رو به دست بیاری تا باهاش در خروجی قلعه رو باز کنی
---------- نوشته در 10:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------
الان رفتم اول مرحله 9 رو دیدم، تو ویدیو ها پل بازه و بعد هم که عبور میکنی کات سین نشون میده!
مال من پل بالاس و نمیشه ازش رد شد
هر DMC ای رو باید 60 بار بازی کنی. دوباره از اول برو.... باز هم از اول برو... هیچ وقت از DMC بازی کردن دست بر ندار... اینقدر از اول برو تا بتونی راه رو پیدا کنی.....دوباره دارم از اول میرم:biggrin1:
هر DMC ای رو باید 60 بار بازی کنی. دوباره از اول برو.... باز هم از اول برو... هیچ وقت از DMC بازی کردن دست بر ندار... اینقدر از اول برو تا بتونی راه رو پیدا کنی.....
پ.ن: نمره ها چقدر دیر میاندوستان یه اهنگی در حد آهنگ های فیلم های راکی برای خودتون پخش کنین وقتی دارین این پست منو می خونین!
Dante Never Cry @استاد:d از بقیه ی اسلحه ها( به جز اونایی که تو دمو بود) اطلاعاتی در دست نیست؟ Cerberus هستش؟ کلا سلاحای قدیمی به جز Rebellion هستند؟
Devil My Cry یعنی چه ؟:d
شیطان گریه ی من ؟
ظرفیت تکمیل استاقا من میخواستم بشم یکی از فن های این بازی
شرایطی داره:d
از بازی کالکشنی منتشر شده برای xbox یا ps3 که بتونم بخرم ججریان و داستان بازی بفهمم؟؟؟