بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
به کسی که نت علی رو توی این 11 روز باقی مونده قطع کنه ، جوایز ارزنده ای اهدا میگردد! :d
خودش که نمیتونه خود اسپویلی نکنه! حداقل شما یک کاری کنید :-" :d

به کسی که نت علی رو توی این 11 روز باقی مونده قطع کنه ، جوایز ارزنده ای اهدا میگردد! :d
خودش که نمیتونه خود اسپویلی نکنه! حداقل شما یک کاری کنید :-" :d
لول :دی

تازه خیلی جلوی خودم رو گرفتم :دی وگرنه تقریبا تمام 10 مرحله اول بازی روی نت ویدئو هاشون موجوده که من هیچکدوم رو ندیدم :دی

Intro بازی روی نت پخش شده ( 4 دقیقه است ) و اگه بخواید میتونید از اینجا دانلودش کنید :

360p

فقط یه توصیه بهتون میکنم وقتی میخواید بازی رو برای اولین بار شروع کنید مطمئن بشید که کسی دور و برتون نیست :دی

علی جان میشه یک اسپویل کوچیک بدی بفهمم علت اینکه اولش خطرناکه چیه ؟!!

کامل، جامع، مختصر و مفید: 18+

اوووووووووووووووووه !!!!!!!! بابا باز برا من مشکل ساز شد مجبورم ساعت 2:30 ظهر شروع کنم اونم توی اتاق خودم !!! :|
-----------------------------------------------
یک سوال داشتم که از الآن ذهنمو مشغول کرده . البته میدونم هنوز زوده برای من که pc دارم . میخواستم بدونم بهتره بازی رو دانلود کنم یا از یک سایتی بخرم ؟

اوووووووووووووووووه !!!!!!!! بابا باز برا من مشکل ساز شد مجبورم ساعت 2:30 ظهر شروع کنم اونم توی اتاق خودم !!! :|
-----------------------------------------------
یک سوال داشتم که از الآن ذهنمو مشغول کرده . البته میدونم هنوز زوده برای من که pc دارم . میخواستم بدونم بهتره بازی رو دانلود کنم یا از یک سایتی بخرم ؟
چه رقاصای با حجابی بودن.:">
در حال هر کاری حجابشونو حفظ میکردن!!!:d

فقط یه توصیه بهتون میکنم وقتی میخواید بازی رو برای اولین بار شروع کنید مطمئن بشید که کسی دور و برتون نیست :دی

U Say That!!!! :| :دی

همین مشکلو برای far cry داشتم! :|

این بار اما من با real شدن بازی هیچ مشکلی ندارم! :دی تازه خیلی هم از چهره، حرکات و حرف زدن این دانته ی جدید لذت بردم، خیلی واقعیه! خیلی! :دی

رو حساب شباهت چهرمون (جدا از شوخی من با این دانته جدید خیلی شبیهیم:biggrin1:) خواست یه سلامی هم به من برسونه:biggrin1:
چهره ش typical ئه :دی این مدلی من هم تا دلت بخواد دیدم :دی

کامل، جامع، مختصر و مفید: 18+
خوش به حال ما جماعت پی سی باز که ریسک کمتری میکنیم سر این بازی:دی(درود بر خالق Alt+Tab:)))
امیدوارم این مسئله باعث بشه بچه ها به سمت پی سی بیان:دی
===
همین مشکلو برای far cry داشتم! :|
باز اقلا اون از اول کار آدمو سخت نمیکنه:دی

news_dmc_devil_may_cry_cg_trailer-13694.jpg

|| کلیه ی تصاویر مربوط به تریلر CG ||

*** پس از ورود به منبع برروی تصاویر کلیک کنید تا در اندازه ی واقعی به نمایش درآیند ***

اسم موزیکی که تو Intro پخش میکنه رو کسی میدونه؟
یه سوال دیگه: باس آخر بازی Vergil هست؟ به خاطر لیست اچیومنت هاش که لیک شده میگم.

تریلر ها عالی بود!
اگر می‌خواید داستان و کارگردانی فوق العاده بازی رو بیشتر متوجه بشید اول اون تریلر دقایق ابتدایی رو ببینید بعد هم Dante Meets Virjil؛ تو اولیش که همون نخستین دقیقه های بازی رو نشون می‌ده قشنگ این حس القا می‌شه که دانته به هیچ چیزی اهمیت نمی‌ده و همش دنبال خوش گذرونی ـه توی دومی هم دقیقا این قضیه اثبات می‌شه!
ورجیل بهش می‌گه بیا برای حفظ خودت و انسان ها با شیطون ها بجنگیم، دانته می‌گه انسان ها پشیزی برای من اهمیت ندارن؛ نکته جالبش هم تعجب ورجیل از این حرف دانتس و تو جوابش به نوعی به دانته می‌گه تا آخر این بازی (:دی) خیلی چیز ها رو ارزش خواهی دونست و تغییر می‌کنی!
صداگذاری چه از لحاظ موسیقی چه دیالوگ ها هم فوق العاده زیبا و طبیعی بود! حرکات دست و چهره ها هم که اصلا دیوانه کننده بود.
تریلر CG هم بسیار عالی بود و نشون داد که بازی Cutscene های اکشن و جالبی رو داره:x

خوش به حال ما جماعت پی سی باز که ریسک کمتری میکنیم سر این بازی:biggrin1:(درود بر خالق Alt+Tab:)))

کسی هم که کنسول داره یوهو ناخواسته کانال رو عوض میکنه :d

هر 2 تریلر رو دیدم واقعا عالی بودن . دانته شخصیت کله شقی که فقط به فکر عشق و حال است تو اون تریلر ابتدای بازی . موزیک فوق العاده ای هم داشت
اون CG هم خیلی خوب بود . عجیب حس خوبی دارم به این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or