K o j i m a
کاربر سایت
Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry
مشکل من اينه که ميترسم کپکام DMC رو ادامه نده... اگه اعلام کنه DMC رو ادامه ميده من همينجا اعلام ميکنم هيچ مشکلى با DmC ندارم و تازه خيليم دوستش دارم تازه يه شخصيت باحالم داره به نام کت. ورجيلم که تووش هست. چى ميخواين ديگه؟ ازين بهتر؟ به قرعان :d
این کار رو که خیلی وقته انجام داده. عرضه هر 2 سال یه نسخه. کپکام خرتر از این حرفاست:d ولی خدا رو شکر هنوز سری DMC - هر دو سری - و سری Street Fighter هنوز نابود نشدن و در بالاترین نقطه خودشون قرار دارن.
مشکل اینه که ما فکر میکنیم که اینا همه به سرنوشت RE6 دچار میشن. ولی اینو هم باید قبول کرد که سری RE ارزشش برای کپکام خیلی بیشتر از تمام IP های دیگه-ش هست و به خاطر همینه که تا حالا این همه اسپین آف و 5 تا فیلم از این سری دیدیم در حالیکه سری DMC تا حالا فقط 5 تا ازش اومده.
Street Fighter هم من شنیدم هنوز سازنده اصلیش روی بازی کار میکنه که این مهر تاییدی هست که این سری تا حالا خراب نشده:d
مشکل من اينه که ميترسم کپکام DMC رو ادامه نده... اگه اعلام کنه DMC رو ادامه ميده من همينجا اعلام ميکنم هيچ مشکلى با DmC ندارم و تازه خيليم دوستش دارم تازه يه شخصيت باحالم داره به نام کت. ورجيلم که تووش هست. چى ميخواين ديگه؟ ازين بهتر؟ به قرعان :d