بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

این کار رو که خیلی وقته انجام داده. عرضه هر 2 سال یه نسخه. کپکام خرتر از این حرفاست:d ولی خدا رو شکر هنوز سری DMC - هر دو سری - و سری Street Fighter هنوز نابود نشدن و در بالاترین نقطه خودشون قرار دارن.
مشکل اینه که ما فکر میکنیم که اینا همه به سرنوشت RE6 دچار میشن. ولی اینو هم باید قبول کرد که سری RE ارزشش برای کپکام خیلی بیشتر از تمام IP های دیگه-ش هست و به خاطر همینه که تا حالا این همه اسپین آف و 5 تا فیلم از این سری دیدیم در حالیکه سری DMC تا حالا فقط 5 تا ازش اومده.
Street Fighter هم من شنیدم هنوز سازنده اصلیش روی بازی کار میکنه که این مهر تاییدی هست که این سری تا حالا خراب نشده:d

مشکل من اينه که ميترسم کپکام DMC رو ادامه نده... اگه اعلام کنه DMC رو ادامه ميده من همينجا اعلام ميکنم هيچ مشکلى با DmC ندارم و تازه خيليم دوستش دارم تازه يه شخصيت باحالم داره به نام کت. ورجيلم که تووش هست. چى ميخواين ديگه؟ ازين بهتر؟ به قرعان :d

مشکل من اينه که ميترسم کپکام DMC رو ادامه نده... اگه اعلام کنه DMC رو ادامه ميده من همينجا اعلام ميکنم هيچ مشکلى با DmC ندارم و تازه خيليم دوستش دارم تازه يه شخصيت باحالم داره به نام کت. ورجيلم که تووش هست. چى ميخواين ديگه؟ ازين بهتر؟ به قرعان :d
کاملن تایید میشه....
با توضیحات دوستان میشه گفت تغییرات توی سری خیلیم خوبه..قابل درک هم هست..
DmC پتانسیل خوبی داره.......اما مشکل اینه که کپکام جنبه نداره:-":>

شک ندارم که DMC 5 هم ساخته میشه. به نظرت کپکام میاد اون یکی رو به خاطر DmC کنسل کنه؟ نه خیر، کپکام جفتشون رو با هم ادامه میده. وقتی لقمه چرب و نرم گیرش میاد به این راحتیا ازش نمیگذره

خدا کنه لقمه براش چرب و نرم باشه که هیچ کدوم رو ول نکنه اونوقت که واقعا عالی میشه . فرض کنین هم DMC رو داریم و هم DmC دیگه واقعا خوبه . اگه این طوری بشه من که راضیم قبلا هم که گفته بودم موافقم چون هر دو سالی یا DMC جدید داریم یا DmC ی جدید و اینکه هیچ کدوم رو از دست نمیدیم خوب میشه .

خدا کنه لقمه براش چرب و نرم باشه که هیچ کدوم رو ول نکنه اونوقت که واقعا عالی میشه . فرض کنین هم DMC رو داریم و هم DmC دیگه واقعا خوبه . اگه این طوری بشه من که راضیم قبلا هم که گفته بودم موافقم چون هر دو سالی یا DMC جدید داریم یا DmC ی جدید و اینکه هیچ کدوم رو از دست نمیدیم خوب میشه .
برنامه عرضه هر 2 سال یک شماره به این معنیه مه هر تیم برای ساخت بازیش 4 سال وقت داره که مدت زمان خوب و مناسبیه. کافی هم هست. عرضه سالانه یه شماره خیلی بده.

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

کاملن تایید میشه....
با توضیحات دوستان میشه گفت تغییرات توی سری خیلیم خوبه..قابل درک هم هست..
DmC پتانسیل خوبی داره.......اما مشکل اینه که کپکام جنبه نداره:-":>

دقيقا :d با اينکه جديد اومدى (فک کنم :-?) خيلى باهات موافقم .

شک ندارم که DMC 5 هم ساخته میشه. به نظرت کپکام میاد اون یکی رو به خاطر DmC کنسل کنه؟ نه خیر، کپکام جفتشون رو با هم ادامه میده. وقتی لقمه چرب و نرم گیرش میاد به این راحتیا ازش نمیگذره

فقط اگه لقمه ى DmC خيلى خوش مزه باشه فقط ميچسبه به DmC :((
ولى درکل توو اين چند سال تصميم عاقلانه از کپکام کم ديدم ، خدا کنه اين دفه همينجورى که ميگى و کاملا عاقلانه تصميم بگيره.

تیریپ CoD سازی !؟
yahoo_23.gif
اما فشرده ترش
biggrin1.gif

دقيقا
yahoo_4.gif
با اينکه جديد اومدى (فک کنم
yahoo_39.gif
) خيلى باهات موافقم .

فقط اگه لقمه ى DmC خيلى خوش مزه باشه فقط ميچسبه به DmC
yahoo_20.gif

ولى درکل توو اين چند سال تصميم عاقلانه از کپکام کم ديدم ، خدا کنه اين دفه همينجورى که ميگى و کاملا عاقلانه تصميم بگيره.

ها ک و ج ی م ا ما زندون بودیم سرت به گوش کنار چیزی خورده!؟
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif

میبینم که داری به راه راست هدایت میشی
yahoo_6.gif
نکنه جاذبه ی نمره هاس!؟
yahoo_5.gif

پ.ن:الآن اگه گفتین میخوام چی شروع کنم!؟
yahoo_7.gif
2ce64519d8fe708f29145437765e3bdd.jpg

میشه درمورد شخصیت نرو کمی توضیح بدین؟ اصلا کی بود و آیا تو نسخه جدید این بازی هم هست؟
نسخه 1تا3 این بازی برا pc هست؟

خیر نرو تو نسخه جدید نیست.
در مورد اینکه نرو کی هست، هنوز کسی نظر قطعی نداره، اما با توجه به بعضی شواهد، احتمال میدن که نرو پسر ورجیل (برادر دانته) باشه یا حداقل رابطه خونی با اسپاردا (پدر دانته) داشته باشه.
نسخه سوم بازی برای PC موجوده، اما از نسخه اول و دوم خبر ندارم. البته می تونین با شبیه ساز هایی که برای PS2 روی PC وجود داره DMC1 و2 رو بازی کنین.

من همینجا اعلام می کنه واسه خاطرِ این کامیا چی توز ( به قول تونی المبدا) هم که شده همون بهتر که DmC رو از کامیا گرفتن
واقعا آدم بی ادبیه :|

چی شد دوباره؟ :| :دی چی بهش گفتی؟ :دی باو شاید الان تو وضعیت روحی مناسبی نباشه. آخه من یادمه قبلا اصلا اینطوری نبود و با همه به خوبی رفتار میکرد تو توییتر. :دی

ممنون
حیف شد موجود عجیبی بود

موجود عیجیبی بود ! :d آره خب یه خورده اون دستش غیر طبیعی میزد ( فقط یک خرده ها ) من که کلا ازش خوشم اومد چون با اون devil bringer دیگه کار boss ها رو می ساخت تازه اگه devil trigger هم فعال می بود که دیگه ...... ! red queen هم که وقتی شارژ میشد دود میکرد همه رو می رفت .
------------------------------
راستی یک سوال داشتم درباره قسمت bloody palace . نمیشه از مرحله خاصی شروع کردش ؟ مثلا من یک بار تو سری 4 تا مرحله 40 رفتم بعدش خسته شدم آمدم بیرون دوباره مجبور شدم از اول برم ! کسی راهی نمی شناسه ؟!

---------- نوشته در 01:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:19 PM ارسال شده بود ----------

چی شد دوباره؟ :| :دی چی بهش گفتی؟ :دی باو شاید الان تو وضعیت روحی مناسبی نباشه. آخه من یادمه قبلا اصلا اینطوری نبود و با همه به خوبی رفتار میکرد تو توییتر. :دی
واقعا چی شده آخه ؟! :-/ سوال تکراری هم که به تنهایی نمیتونه باعث بشه بهش بگیم بی ادب ! کسی واقعا نمیدونه آخه چی گفته باز دوباره ؟! قبلا بهتر بودا قشنگ جواب میداد !

مرتضی اینا همه بهونه-ست. کدوم بازیساز رو دیدی بیاد همچین چیزایی بگه؟
من کاری ندارم قبلا چجوری بوده چون گذشته ولی الان وضعش خیلی خرابه، یا بهتر بگم، از خراب اونورتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or