بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ممنون خیلی کامیک جالبی بود!
حداقل به داستان بازی امیدوار تر شدم:x
تیکه های باحالی هم داشت:دی
ورجیل: من دنبال کسی مثل تو می‌گشتم I was searching someone like you
مترجم اشاره می‌کنه به آهنگ Someone Like You از Adele =))

آخرین ویرایش:
اصلا آقا این حرف هایی که علی ( safety and peace ) و علی ( Dante Never Cry ) میگن رو خیلی قبول دارم واقعا حرف هاشون درسته =d>. راست میگین دیگه اول اینکه واقعا کسی که از بازی خوشش نمیاد خب بازی نکنه دیگه بی خودی فقط بعضیا ایراد میگیرن . چیز دیگه اینکه واقعا بعضیا چسبیدن فقط به قیافه دانته ( kojima رو نمیگما ) چند نفر دیگه که اینجا هم نیستن و اصلا ول کن این قضیه هم نیستن موندم آخه اینا چرا اینجوری میکنن حالا هر چی علی توضیح بده اینا هم همین جوری چسبیدن واقعا آدم می مونه با اینا چی کار کنه . /:)
-----------------------------------------------
یک سوال از دوستان درباره boss های بازی داشتم . توی دمو کسی باهاشون مبارزه نکرده ببینه چی جوری هستن . توی تاپیک متای بازی فکر کنم یکی از سایت ها یا مجله ها گفته بود که همشون تکراری هستن آن چنان تفاوتی با بقیه boss هایی که تو بازی ها دیدیم ندارن واقعا همین طوره ؟!

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

یک سوال از دوستان درباره boss های بازی داشتم . توی دمو کسی باهاشون مبارزه نکرده ببینه چی جوری هستن . توی تاپیک متای بازی فکر کنم یکی از سایت ها یا مجله ها گفته بود که همشون تکراری هستن آن چنان تفاوتی با بقیه boss هایی که تو بازی ها دیدیم ندارن واقعا همین طوره ؟!

پ.ن: خواهشا نپرين بهم. دارم انصافا نظر واقعيمو ميگم :d
اون باسى که توو دمو بود من خودم اصلا خوشم نيومد. فقط يه کم پلتفرمينگش جالب بود.
اگه نه يه موجود بيريخت بزرگ بود که يا بالا ميوورد يا دست سنگينشو به طرفمون پرت ميکرد و خوب نميشد رووش کمبو زد (حالا نميگم باساى نسخه ى قبلى خيلى خوب بود ولى اينم زياد جذاب نبود)
در کل به نظرم با دشمناى ساده جنگين خيلى لذت بخش تره ولى بازم بايد ديد باساى ديگه چجورين... من که خيلى دوست دارم يه بار با ورجيل به عنوان باس بجنگم :x

پ.ن: خواهشا نپرين بهم. دارم انصافا نظر واقعيمو ميگم :d
اون باسى که توو دمو بود من خودم اصلا خوشم نيومد. فقط يه کم پلتفرمينگش جالب بود.
اگه نه يه موجود بيريخت بزرگ بود که يا بالا ميوورد يا دست سنگينشو به طرفمون پرت ميکرد و خوب نميشد رووش کمبو زد (حالا نميگم باساى نسخه ى قبلى خيلى خوب بود ولى اينم زياد جذاب نبود)
در کل به نظرم با دشمناى ساده جنگين خيلى لذت بخش تره ولى بازم بايد ديد باساى ديگه چجورين... من که خيلى دوست دارم يه بار با ورجيل به عنوان باس بجنگم :x

kojima جان ! اونی که توی پرانتز نوشته بودم برای این بود که یک وقت کسی بهت نپره منظوری نداشتما ناراحت نشی .
-----------------------------------------
اون boss ی که بالا میاره هم خیلی چندشه اصلا چندش بودن تو قیافش میباره :-& یک تریلر دیدم که البته زیادم ازش نشون نداد فقط یک بار ببینیش بسه . ورجیل هم باس بشه بد نیستا حال میده دوباره مثل سری 3 !

من کلاً فکر نمیکردم روزی اینو بگم ولی به عنوان یه دنیای موازی و دانته متفاوت از DmC خوشم اومده ! دمو رو که بازی کردم نظرم یه جورایی برگشته بود ولی گفتم صبر کنم امتیازا بیاد پایین باشه بزنم علی دانته رو لــِــه کنم تیرمون به سنگ خورد :دی!
این شخصیت جدید دانته و بد دهنی هاش هم در نوع خودش جالبه ، خیلی پر روـه :دی لول!

بحث باس ها شد گفتم یه آیا میدانستید بیام :دی

میدونستید بین تمام باس های سری DMC ورجیل بیشتر از همه تکرار شده ؟ تا الان توی سری اصلی ما 6 بار با ورجیل مبارزه کردیم که از هر باس دیگه ایی توی سری بیشتر بوده ! ولی با این وجود هنوز هم یکی از محبوب ترین باس فایت هاست و اگه از هوادارای DMC بپرسید دوست دارن با کدوم باس ها مبارزه کنند حتما اسم ورجیل هم توی لیستشون خواهد بود !
============
به به علیرضا هم به جمع هوادارا پیوست>:d< :دی
آره دانته توی DmC خیلی پر روـه :دی لخت اومده دم در بعد شاکی هم هست که کت بیدارش کرده و میپرسه چی میخوای =)) این پر رو بودنش من رو یه جورایی یاد دانته DMC3 میندازه :دی

خوبه اینجا رو داریم از هرج و مرج اون تاپیک امتیازات پناه بیاریم به این جا :دی
بچه ها خواستم یه سری نکاتی رو متذکر بشم :
خواهش می کنم بچه های فنِ دویل می کرا به خصوص علی پسر اسپاردا و علی صلح و صفا و پایه ثابت های تاپیک اگر فکر می کنید ذره ای اون تاپیک ناراحتتون می کنه، نرید توش، چون من مطمئنم که این حرفا علی رغم صجبتها و دلایل منطقی که میارین در هیتریون محترم نفوذ نمی کنه و فقط اعصاب خوردی داره

آخرین ویرایش:
خوبه اینجا رو داریم از هرج و مرج اون تاپیک امتیازات پناه بیاریم به این جا :دی
بچه ها خواستم یه سری نکاتی رو متذکر بشم :
خواهش می کنم بچه های فنِ دویل می کرا به خصوص علی پسر دانته و علی صلح و صفا و پایه ثابت های تاپیک اگر فکر می کنید ذره ای اون تاپیک ناراحتتون می کنه، نرید توش، چون من مطمئنم که این حرفا علی رغم صجبتها و دلایل منطقی که میارین در هیتریون محترم نفوذ نمی کنه و فقط اعصاب خوردی داره
آتی اصلا نگران نباش، با علی داریم براشون. فقط منتظریم وقتش سر برسه

یه کمی سخت گیر هستید...:d
چون واضح که همه اونایی که میگن چهره دانته موووشکل داره..اخرش بازی رو میخرن و حالشو میبرن...
ولی باز هم سر حرفشون هستن...
اینجوری فقط فشار خونتون میره بالا.

یه سوال...:-"
اگه این یه دنیای موازیه با یه دانته دیگه..
پس چه جوری قراره نقاط گنگ داستانیه سری های قبلی رو پر کنه؟ :-*

یه کمی سخت گیر هستید...:d
چون واضح که همه اونایی که میگن چهره دانته موووشکل داره..اخرش بازی رو میخرن و حالشو میبرن...
ولی باز هم سر حرفشون هستن...
اینجوری فقط فشار خونتون میره بالا.

یه سوال...:-"
اگه این یه دنیای موازیه با یه دانته دیگه..
پس چه جوری قراره نقاط گنگ داستانیه سری های قبلی رو پر کنه؟ :-*

قسمت اولو موافقم :-"

جواب سوال:
خيلى سادست قرار نيست نقاط گنگ رو پر کنه :d

---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 PM ارسال شده بود ----------

بحث باس ها شد گفتم یه آیا میدانستید بیام :دی

میدونستید بین تمام باس های سری DMC ورجیل بیشتر از همه تکرار شده ؟ تا الان توی سری اصلی ما 6 بار با ورجیل مبارزه کردیم که از هر باس دیگه ایی توی سری بیشتر بوده ! ولی با این وجود هنوز هم یکی از محبوب ترین باس فایت هاست و اگه از هوادارای DMC بپرسید دوست دارن با کدوم باس ها مبارزه کنند حتما اسم ورجیل هم توی لیستشون خواهد بود !

بهترين لحظات زندگى گيمريم مبارزه با ورجيل بوده :d
وقتى توو نسخه ى 3 با ورجيل ميجنگيدم (مخصوصا با خود ورجيل) از ته وجودم عشق ميکردم :x فک نکنم ديگه همچين لحظاتى تکرار بشه :(

آتی اصلا نگران نباش، با علی داریم براشون. فقط منتظریم وقتش سر برسه

ای حال میکنم که بزنین تو حال این هیترا . فرض کن متای بازی بره بالا اونوقت اونایی که میگن متاش پایینه و از این حرفا می خوره تو حالشون و این متا میشه یک مشت بر دهن هیتر ها :boxing:
البته برای خود من هم مثل علی متا مهم نیست خب بره بالا مثلا بازی کاستوم هاش که بیشتر نمیشه پس بی خودی نباید برا متا نگران بود
ولی اون موقعی که بازی بیاد ....... من که شدید منتظرم ولی فکر کنم تا من بازی رو بتونم بگیرم شماها تمام کنین آخه برای pc که 25 january میاد هنوز pre-order هم که نکردم احتمالا تا یک ماه بعد از release نسخه xbox بازی دستم بیاد ! :| :( :-< :((

متاى بازى بياد بالا بعد کپکامم ميبينه چه DmC خوب درومد بعد يه سرى آدم استخدام ميکنه و با تيم NT به دو دسته تقسيم ميکنه که هر سال DmC رو به بازار عرضه کنه و کلا بيخيال DMC بشه..... و اين است سرانجام متاى بالا و سيلى به هيتران :d چطوره؟ راضى هستين ازش؟

متاى بازى بياد بالا بعد کپکامم ميبينه چه DmC خوب درومد بعد يه سرى آدم استخدام ميکنه و با تيم NT به دو دسته تقسيم ميکنه که هر سال DmC رو به بازار عرضه کنه و کلا بيخيال DMC بشه..... و اين است سرانجام متاى بالا و سيلى به هيتران :d چطوره؟ راضى هستين ازش؟
این کار رو که خیلی وقته انجام داده. عرضه هر 2 سال یه نسخه. کپکام خرتر از این حرفاست:d ولی خدا رو شکر هنوز سری DMC - هر دو سری - و سری Street Fighter هنوز نابود نشدن و در بالاترین نقطه خودشون قرار دارن.
مشکل اینه که ما فکر میکنیم که اینا همه به سرنوشت RE6 دچار میشن. ولی اینو هم باید قبول کرد که سری RE ارزشش برای کپکام خیلی بیشتر از تمام IP های دیگه-ش هست و به خاطر همینه که تا حالا این همه اسپین آف و 5 تا فیلم از این سری دیدیم در حالیکه سری DMC تا حالا فقط 5 تا ازش اومده.
Street Fighter هم من شنیدم هنوز سازنده اصلیش روی بازی کار میکنه که این مهر تاییدی هست که این سری تا حالا خراب نشده:d

والا حالا که گفتی ارزششو واقعا نداره در کل من می خوام این بچه پر رو ها روشون کم شه حالا یک جوری .
)x )x )x الآن یک سری به تاپیک امتیازا زدم یعنی یک فرصتی پیش بیاد منم بدم یک چیزی بگم حالشون گرفته شه ! )x الآن دارم میترکم نمیدونم چی کار کنم امان از این هیتراااااااااااااااا )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or