بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
برو باو8-| تو اصلا میدونی من چی بهش گفتم؟ در ضمن، اینجور جواب دادن شعور طرف رو میرسونه که از قضا فهمیدیم نداره

ازش پرسیدی DmC از نظرت چطوره ؟ :دی
نمی دونم چی پرسیدی :دی ولی این کامیا قیافه ش به نظر با شعور میومد :دی
حالا جی پرسیدی ؟ :دی

ازش پرسیدی DmC از نظرت چطوره ؟ :دی
نمی دونم چی پرسیدی :دی ولی این کامیا قیافه ش به نظر با شعور میومد :دی
حالا جی پرسیدی ؟ :دی
کلی بگم، اگر اسم DMC رو ببینه دیگه نگاه نمیکنه چی گفتی. یا فحشت میده یا شونصدتا لینک بهت میده. قیافه-ش هم مثل میمون چی‌توز هست:|
یکی از توییت هایی که داده بود این بود:
100000000000000000000000000000000000000000000 بار گفتم! اگر چیزی در مورد DMC میخوایین از کپکام بپرسین نه من!
یه نفر برگشت کرد تو پاچه-ش:
واقعا 10000000000000000000000000000000000000000 بار گفتی؟
بقیه-شو از همین مرتضی خائن بپرسین که چی جواب اون طرف رو که پرسیده بود وسکر یا دانته؟ داده بود:|

پ.ن: ولش باو گور باباش
yahoo_22.gif

@ علی

واقعا داشته می سوخته با این جواب دادن هاش :| :دی

پ.ن: عینِ میمونِ چیتوز =)) راست میگه :دی

@ مرتضی

اون نمرات که در چشم هیتریون هست فعلا :دی

آخرین ویرایش:
علی جان، حسابی شخصیت کامیا رو زیر سئوال بردیا؟:دی
فعلاً صبور باشین ببینیم نمرات دیگه چجوریه، RE 6 هم نمرات اولش خیلی عالی بود اما کم کم، متا روی 70 اومد :دی. البته با توجه به این که GM نمره 89 داده، پس انتظار می ره که نمرات بالایی بیشتری از DmC منتشر بشه.

GM فکر کنم به Borderlands 2 چیزی حدود 95 داده بود:دی

فعلاً صبور باشین ببینیم نمرات دیگه چجوریه، RE 6 هم نمرات اولش خیلی عالی بود اما کم کم، متا روی 70 اومد :دی. البته با توجه به این که GM نمره 89 داده، پس انتظار می ره که نمرات بالایی بیشتری از DmC منتشر بشه.

در این شکی نیست که بالاتر از RE6 میشه. اگه نشد میتونید علی رو یه هفته بن کنین. DmC هم بازخوردهای مثبتی داشت و هم نمایش های قوی داشت که باعث خیلی ها نظرشون مثبت بشه. میتونین جای جای فروم این موضوع رو ببینید.

در این شکی نیست که بالاتر از RE6 میشه. اگه نشد میتونید علی رو یه هفته بن کنین. DmC هم بازخوردهای مثبتی داشت و هم نمایش های قوی داشت که باعث خیلی ها نظرشون مثبت بشه. میتونین جای جای فروم این موضوع رو ببینید.
نه باو یه هفته کم ـه ما رو خیلی هایپ می‌کرد وقتی دمو اومده بود:دی
البته اگر از RE6 کمتر بشه خوبیش این که کامیا (میمون چی توز=)) ) به همه سوال ها در مورد DMC و DmC جواب می‌ده:دی

کیوان دهنتو گاز بگیر:دی
این از روی دمو و تریلر ها هم می‌شد فهمید خوبه!

کیوان جان RE6 کجا DmC کجا !!! اون برای خودش یک افتضاحه کامل بود ولی این DmC کلا یک چیز دیگه هست . متای بازی زیر 88 نمیشه احتمالش 20 % هست شایدم کمتر . این میمون چی توز =)) =)) هم دیگه بی خیالش شدم کلا تا DMC ی بعد یا DmC ی بعدی دیگه بهش فکرم نمی کنم |-)

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

چرا دارين به کاميا توهين ميکنين؟ :|
يه ذره فکر کنين ميفهمين اگه کاميا نبود الان DMC اى وجود نداشت که شما طرفدارش باشين. يه ذره به استادتون احترام بزارين. به قول مرتضى Kamia-sama يا Lord kamia :d

چرا دارين به کاميا توهين ميکنين؟ :|
يه ذره فکر کنين ميفهمين اگه کاميا نبود الان DMC اى وجود نداشت که شما طرفدارش باشين. يه ذره به استادتون احترام بزارين. به قول مرتضى Kamia-sama يا Lord kamia :d
باو خیلی بد به علی (تونی آلمیدا:دی) جواب داده:|
اصلا در شان یه بازی ساز نیست که اینجوری حرف برنه!

باو خیلی بد به علی (تونی آلمیدا:دی) جواب داده:|
اصلا در شان یه بازی ساز نیست که اینجوری حرف برنه!

مگه چيه؟ خب اونم آدمه. اعصاب داره :d
تازه خوبه يه جوابى داده. من بودم کلا جواب نميدادم :d

مگه چيه؟ خب اونم آدمه. اعصاب داره :d
تازه خوبه يه جوابى داده. من بودم کلا جواب نميدادم :d
بشوت باو خائن:| حالا این اَشی مَشی که هیچی، یه نگاه به توییت های کوجیما بنداز نمیفهمی گریه کنی یا بخندی :|:d مثلا مینویسه:
من امروز سوشی خوردم!
خب من الان چکار کنم که تو سوشی خوردی؟:|:d

بکشین بیرون از این محصولات پفکی:| چه چیزی بود تموم شد:| برگردیم سر نمرات بازی:|
============
یه حسی به من میگه متای بازی 86 میشه. مطمئنم از 84 پایین تر نمیاد. همه موارد بازی هم خوب ساخته و پرداخته شدن. اونایی هم که میگن متاش کم میشه برن کله-شونو بکنن زیر آب:|

بشوت باو خائن:| حالا این اَشی مَشی که هیچی، یه نگاه به توییت های کوجیما بنداز نمیفهمی گریه کنی یا بخندی :|:d مثلا مینویسه:

خب من الان چکار کنم که تو سوشی خوردی؟:|:d

بکشین بیرون از این محصولات پفکی:| چه چیزی بود تموم شد:| برگردیم سر نمرات بازی:|

توييت هاى کوجيما رو که تک تکشو ميخونم :d
صد بار گفتم الانم ميگم. کوجيما خودش نميخواد طرفدارا اصرار دارن.
تاره نمينويسه شام سوشى خوردم مثلا مينويسه "شام project ogre سوشى داريم" که ميخواد بگه امروز روو PO کار ميکرده (بيشتر :d)
=====================
متا هم به نظرم بالاى 85 نميره و پايين 80 هم نمياد. (دقيقا همونى که راى دادم :d)

یه حسی به من میگه متای بازی 86 میشه. مطمئنم از 84 پایین تر نمیاد. همه موارد بازی هم خوب ساخته و پرداخته شدن. اونایی هم که میگن متاش کم میشه برن کله-شونو بکنن زیر آب:|

اينو الان از کجا فهميدى؟؟
نسخه ى کاملو بازى کردى؟ :|
والا به خدا :| دو تا نمره ى اوليه بازيو ميبينن متا رو مشخص ميکنن بعد آينده ى سرى هم پيش بينى ميکنن :| :d

=======================

راسى الان يه چيزى به ذهنم زد.
يکى از بهترين بخشايى که من توو DMC ها دوست داشتم کات سين هاى اکشن جالبش بود. فک کنم توو DmC همچين کات سين هايى نداريم.

هی من هیچی نمیگم :| :دی ول کنین کامیا ساما رو! :| :دی
علی تو برو با ماساهیرو بود، چی بود، با اون بپلک :| :دی نفرین کله هرمی بر تو. :| :دی استاد رو با چی توز یکی کردی :| :دی :دی :دی
متای بازی هم بالای 85 و زیر 90 میشه یحتمل به حول قوه ی الهی. :دی همونی که من رای دادم. :دی پس کی میاد باو :دی دلم لک زد برای یه HnS بعد سه سال. :| :دی

Kojima@
برو بابا
چشمات رو باز کنی:
یه حسی به من میگه متای بازی 86 میشه. مطمئنم از 84 پایین تر نمیاد. همه موارد بازی هم خوب ساخته و پرداخته شدن.
گفتم یه حسی بهم میگه نگفتم فکت صادر کردم. هر چند به حرفم کاملا ایمان دارم. مشکل شماها معلومه از کجا آب میخوره. دیگه حوصله این بحثای بچه گونه رو که هر روز شاهدش هستیم رو هم ندارم. علی دونه دونه براتون دلیل آورد و همونجور که مشخص بود یا خودتون رو زدین به اون راه یا جوابی نداشتین که بدین. پس برای آخرین بار میگم، از بازی خوشتون نمیاد بیخیالش شین.

پ.ن: اضافه کنم برای اصلا اهمیتی نداره متای بازی 100 بشه یا 1. به همین دلیل هم توی تاپیک امتیازاتش پست ندادم و نمیدم که بخوام همین 4تا نمره ای که گرفته رو توی چش و چالتون فرو کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or