بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه مرتضی. چندتا سوال ازش پرسیدم. حاضره بره Twilog و 10000 تا پیام قدیمی رو پیدا کنه اما یه جواب ساده 2 کلمه ای رو نده! من گفتم DMC نه DmC.
کلی میگم اسم DMC بیاد کلا تعادل روانیشو از دست میده. منی که تازه توی توییتر عضو شدم باید همچین جواب بده؟ مثلا سازنده یکی از بزرگترین سری ها هست و یه آدم شناخته شده هست. باید اینجوری جواب بده؟
یه نفر بر گشت بهش گفت:

حالم ازش به هم خورد. جدا حالم داره از تمام ژاپنیا به هم میخوره. به جز عده خیلی معدودی. از اون طرف با ماساهیرو ایتو حرف میزنم خیلی قشنگ جواب تک تک سوال ها رو میده. این درحالیه که ممکنه هزار نفر همین سوال رو ازش پرسیده باشن.

حالا آقا به اعصابت مسلط باش . ولی واقعا این ی.ا.ر.و. چشه ؟! ازش سوال میکنن و.ح.ش.ی. میشه !!!!!!!!!!! /:) بابا یکی نیست بیاد بگه نمی خوای جواب بدی چرا ف.ح.ش. میدی یا اصلا جواب نده یا جواب میدی دیگه فحش نده . والا چی بگم معلوم نیست چی شده بهم ریخته ؟ درسته سوال های تکراری ازش می پرسن ولی اینکه دلیل نمیشه که بیاد بد صحبت کنه . به هر حال آدمی که مهم باشه همینه دیگه باید تحمل کنه . دقیقا باهات موافقم (منم دیگه ازش خوشم نمیاد ) نخواستیم DMC رو ایشون ادامه بدن نظرشونم دیگه نمی پرسیم که یک وقت عصبی نشن .

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

اون پسره نرو (nero)هم توی نسخه جدید این بازی هست؟

تا حالا چیزی ندیدم هر چی که تریلرها رو زیر و رو کردم نفهمیدم . ولی من که میگم 99% توی بازی نیست .

خب من یه نتیجه گیری کلی کردم:دی
طبق نتیجه گیری قبلی خودم (:دی) کامیا در صورتی DMC می‌سازه که Dante نباشه یا عوض بشه، فکر می‌کنم وجود Nero تو DMC4 هم دقیقا برای دیدن عکس العمل طرفدارها بود و وقتی Capcom دید کسی زیاد موافق نیست به کامیا گفت گمشو بینیم بابا زدی بازی رو خراب کردی:دی
کامیا هم وحشی شده و داره این طوری تو Twiter پاچه می‌گیره:|
چیزی که این احتمال رو قوی تر می‌کنه حضور دانته و نرو به صورت 50-50 بود! یعنی 10 مرحله رو با نرو می‌رفتی، بعد دوباره همون ها رو با دانته بر می‌گشتی:|:دی یه جورایی می‌خواستن اگر وجود شخصیت قابل بازی جدید، قرار به فروش بازی ضربه بزنه، شدت ضربه رو با حضور 50 درصدی دانته کمتر کنن!

خب امتیازات بازی تا اینجا کار که عالی بوده و ازنظر بنده(پرفسور آرمین:d)بازی متا بین85تا90رو کسب میکنه! یه سوال فنی:متاDevil May Cry 2چند بوده؟

خب امتیازات بازی تا اینجا کار که عالی بوده و ازنظر بنده(پرفسور آرمین:d)بازی متا بین85تا90رو کسب میکنه! یه سوال فنی:متاDevil May Cry 2چند بوده؟
متای سری به ترتیب نسخه ها:
DMC: 92
DMC 2: 73.5
DMC 3: SE: 88
DMC 3: DA: 84
DMC 4: 83
DMC HD Collection: 78.3

من فقط DMC 2 رو بازي نكردم يعني از تمام نسخه ها ضعيف تره ؟ و علتش چيه ؟
علت خاصی نداره ولی این سری کلا تو شماره های زوج خوب عمل نکرده!
:shocked:یعنی دیگه DMC اون قدر توپ بوده که هیچ کدوم از سری های دیگه بهش نرسیدن !!!!!!!!!!!! حتی 3 و 4 !!!!!
پس فکر کردی الکی داریم در مورد برگشت کامیا حرف می‌زنیم؟!
biggrin1.gif

نسخه 4 که چیز خاصی نبود ولی نسخه 3 هم حداقل تو متا به نسخه اول نرسید!

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

خب نقد اول بازى که خيلى خوب بود :d ببينيم نقداى بعدى چجوريه :d

:shocked:یعنی دیگه DMC اون قدر توپ بوده که هیچ کدوم از سری های دیگه بهش نرسیدن !!!!!!!!!!!! حتی 3 و 4 !!!!!

پس چى فک کردى. همه اينا به خاطر کاميائه. اگه نسخه ى ١ نبود dmc الان انقد طرفدار نداشت.
dmc2 که افتضاح بود هيچى ...
dmc4 هم که زياد خوب نبود. هم دانته و هم شخصيت جديد نيرو چنگى به دل نميزدن.
فقط dmc3 خوب بود (به خاطر حضور ورجيل :d) که اونم به dmc1 نميرسه.

پس چى فک کردى. همه اينا به خاطر کاميائه. اگه نسخه ى ١ نبود dmc الان انقد طرفدار نداشت.
dmc2 که افتضاح بود هيچى ...
dmc4 هم که زياد خوب نبود. هم دانته و هم شخصيت جديد نيرو چنگى به دل نميزدن.
فقط dmc3 خوب بود (به خاطر حضور ورجيل :d) که اونم به dmc1 نميرسه.

اوه اوه اوه !! بابا من آمدم یک چند بار 1 و 2 رو بازی کنم ولی چون شنیده بودم که 2 واقعا خرابه بی خیال هر دو تا شدم گرافیکشونم که به هر حال درسته زمان خودشون خوب بودن ولی الآن دیگه خوب نیستن ولی واقعا چه کاری کردم 2 رو که بی خیال شدم 1 رو هم گفتم نمی خواد . هیییییییی خیلی بد شد . راستش چون من فقط شخصیت های 1 و 2 رو دیدم و بازی نکردم بیشتر فکر می کردم از 3 بهتر نیست . ولی واقعا وجود ورجیل توی DMC چه می کنه توی شماره 3 ورجیل واقعا یک رقیب درست بود ولی توی سری 4 یک پیری ( Sanctus ) آمده برا ما خودشو میگیره در کل به نظرم بهترین سری بعد یک همین 3 بود که از روی متا هم مشخصه . فقط با این چیزایی که درباره DmC تا حالا خوندم خیلی مشتاقش شدم . امیدوارم سریع تر به روز release بازی نزدیک بشیم دیگه طاقتم داره تمام میشه !!!

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

فک کنم اين که DMC1 رو بيخيال شدى بزرگترين اشتباه عمرت باشه :d
ولى هنوزم وقت جبران هست ميتونى DMC HD COLECTION رو بگيرى و شماره يکو بازى کنى :d

خودمونیم ها، پریروز یه سوال از کامیا پرسیدم، واقعا بینهایت بی شعوره. جواب منو که نداد هیچ، رفت یه لینک گذاشت. توی اون لینک 10 تا لینک دیگه بود به توییت هایی که سوال های مشابه من داشتن. توش به چند نفر فحش داده بود بابت این سوال ها. واقعا خوشم اومد چند نفر برگشته بودن جوابشو داده بودن.
حالم به هم خورد ازش. مرتیکه روانیه. برید خودتون نگاه کنین. کاملا مشخصه نگذاشتن DMC بسازه از یه ناحیه داره میسوزه.

جدی ازش سوال پرسیدی ؟ :دی خب حق داشته ! مثل اینه که هر روز بیای به من بگی اسمت چیه ؟ :دی تو که می دونستی کامیا 30000000000000000000000000 بار این سوال رو جواب داده :دی هی فکر می کنی نظرش عوض شه ؟ :دی

جدی ازش سوال پرسیدی ؟ :دی خب حق داشته ! مثل اینه که هر روز بیای به من بگی اسمت چیه ؟ :دی تو که می دونستی کامیا 30000000000000000000000000 بار این سوال رو جواب داده :دی هی فکر می کنی نظرش عوض شه ؟ :دی
برو باو8-| تو اصلا میدونی من چی بهش گفتم؟ در ضمن، اینجور جواب دادن شعور طرف رو میرسونه که از قضا فهمیدیم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or