Dante .D.H
کاربر سایت
نه مرتضی. چندتا سوال ازش پرسیدم. حاضره بره Twilog و 10000 تا پیام قدیمی رو پیدا کنه اما یه جواب ساده 2 کلمه ای رو نده! من گفتم DMC نه DmC.
کلی میگم اسم DMC بیاد کلا تعادل روانیشو از دست میده. منی که تازه توی توییتر عضو شدم باید همچین جواب بده؟ مثلا سازنده یکی از بزرگترین سری ها هست و یه آدم شناخته شده هست. باید اینجوری جواب بده؟
یه نفر بر گشت بهش گفت:
حالم ازش به هم خورد. جدا حالم داره از تمام ژاپنیا به هم میخوره. به جز عده خیلی معدودی. از اون طرف با ماساهیرو ایتو حرف میزنم خیلی قشنگ جواب تک تک سوال ها رو میده. این درحالیه که ممکنه هزار نفر همین سوال رو ازش پرسیده باشن.
حالا آقا به اعصابت مسلط باش . ولی واقعا این ی.ا.ر.و. چشه ؟! ازش سوال میکنن و.ح.ش.ی. میشه !!!!!!!!!!! بابا یکی نیست بیاد بگه نمی خوای جواب بدی چرا ف.ح.ش. میدی یا اصلا جواب نده یا جواب میدی دیگه فحش نده . والا چی بگم معلوم نیست چی شده بهم ریخته ؟ درسته سوال های تکراری ازش می پرسن ولی اینکه دلیل نمیشه که بیاد بد صحبت کنه . به هر حال آدمی که مهم باشه همینه دیگه باید تحمل کنه . دقیقا باهات موافقم (منم دیگه ازش خوشم نمیاد ) نخواستیم DMC رو ایشون ادامه بدن نظرشونم دیگه نمی پرسیم که یک وقت عصبی نشن .
---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------
اون پسره نرو (nero)هم توی نسخه جدید این بازی هست؟
تا حالا چیزی ندیدم هر چی که تریلرها رو زیر و رو کردم نفهمیدم . ولی من که میگم 99% توی بازی نیست .