بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
کار NT رو قبول دارم مطمئنم این نسخه موفق میشه ولی ...........
من دویل می کرای 100% ژاپنی رو دوست دارم
استایل کاراکترها ، انیمیشن ها و کات سنس ها زمین تا آسمون با بازی های غربی متفاوته حال و هوای دیگه ای داره ، کسی با من موافقه یا نه؟ دوست دارید سازنده ی غربی بازی رو بسازه؟
0m5o4jftklyq4fhnzb7q.jpg
DMC5 :x.

استایل کاراکترها ، انیمیشن ها و کات سنس ها زمین تا آسمون با بازی های غربی متفاوته حال و هوای دیگه ای داره ، کسی با من موافقه یا نه؟ دوست دارید سازنده ی غربی بازی رو بسازه؟
0m5o4jftklyq4fhnzb7q.jpg

فکر کنم فقط من موافق باشم :(

0m5o4jftklyq4fhnzb7q.jpg

من که دوست ندارم NT برای همیشه بخواد ادامه DMC رو بسازه این سری رو خیلی دوست دارم ولی امیدوارم که CAPCOM سری های بعد DMC رو بسازه البته با هماهنگی داستانی بیشتر به طوری که اگه سری بعدی رو CAPCOM ساخت بعدش مشخص نشه که در واقع یکی از سری های 2 و 3 و یا 4 بوده .
در کل من این DmC رو هم دوست دارم ولی اون DMC یک چیز دیگه بود و نمیتونم ازش به سادگی بگذرم .

یه چیززی بگم من. :دی من اصلا دوست ندارم DMC5 رو کپکام بسازه. فقط نگاه کنین داره چه بلایی سر سری RE میاره! DMC5 هم قطعا همین طوری یمشه. منم دوست دارم بازی رو یه استودیوی ژاپنی بسازه، اما نه کپکام! هرکی به جز کپکام. :دی حالا مثلا....... یه استودیویی که مخففش میشه PG :-" :d

یه چیززی بگم من. :دی من اصلا دوست ندارم DMC5 رو کپکام بسازه. فقط نگاه کنین داره چه بلایی سر سری RE میاره! DMC5 هم قطعا همین طوری یمشه. منم دوست دارم بازی رو یه استودیوی ژاپنی بسازه، اما نه کپکام! هرکی به جز کپکام. :دی حالا مثلا....... یه استودیویی که مخففش میشه PG :-" :d

PG که محاله بسازه.
ولى RE هيچ ربطى به DMC نداره :| درسته اسم شرکت کپکامه ولى عوامل سازنده ى DMC خيلى با RE فرق ميکنن. :d

PG که محاله بسازه.
ولى RE هيچ ربطى به DMC نداره :| درسته اسم شرکت کپکامه ولى عوامل سازنده ى DMC خيلى با RE فرق ميکنن. :d
چرا محاله؟

ایشون رو میشناسی؟
00d.jpg
بازی شاهکار بدی دستشون گند می زنن تحویلت میدن ;;) در این حد یعنی. ;;) فرق نمی کنه DMC باشه یا RE. ایشون کلا عین تراکتور همچین شخم میزنن میان جلو. :دی کوبایاشی چان هستن ایشون. ;;)

چرا محاله؟

ایشون رو میشناسی؟
00d.jpg
بازی شاهکار بدی دستشون گند می زنن تحویلت میدن ;;) در این حد یعنی. ;;) فرق نمی کنه DMC باشه یا RE. ایشون کلا عین تراکتور همچین شخم میزنن میان جلو. :دی کوبایاشی چان هستن ایشون. ;;)

چون کاميا اعتقادش اينه که فرنچايز کلا نميسازه. اگه کاميا هم نباشه که به درد نميخوره :d
فک نکنم ديگه کپکام مريض باشه بازى رو بده به کوباياشى-دونو :d

چه میدونم والا . فقط یک کاری بشه که این DMC به دل همه بشینه و مثل RE نشه اون که دیگه اصلا داغونه امیدوارم CAPCOM کار خرابی نکنه . کلا باید برای ادامه بازی با کسی بحث کنن که اول DMC رو ساخته نه شرکت های بازی سازی مثل CAPCOM یا NT چون مهمترین کسی که میتونه در این باره نظر بده به نظرم همین سازنده DMC هست .

من با برگشت کامیا به DMC موافق نیستم ، کامیا خودش هم دوست نداشت داستان دانته رو ادامه بده بخاطر همین بعید میدونم الان هم بتونی به خوبی اینکار رو انجام بده. بعد از Dragon's Dogma به نظرم الان تیم اصلی DMC آماده است تا برگرده و روی DMC5 کار کنه ، مخصوصا که توی DmC هم همکاری نزدیکی با NT داشتن و مطمئنا نکات زیادی در مورد داستان و نحوه روایت سینمایی اون یاد گرفتن که به نظرم میتونه به نسخه 5 بازی کمک زیادی بکنه ، از طرف دیگه هم NT میتونه با خیال راحت کارش رو روی DmC 2 شروع کنه و بدون هیچ فشار و استرسی داستان این دانته جدید رو ادامه بده

اینطوری خیلی خوب میشه ، میتونیم هر 2 سال یکبار یدونه Devil May Cry جدید داشته باشیم و هر دوتیم سازنده بازی ها ( تیم داخلی کاپکام و بروبچ Ninja Theory ) میتونند 4 سال روی هر نسخه کار کنند و مطمئن بشن که بازیشون بی نقصه !

من با برگشت کامیا به DMC موافق نیستم ، کامیا خودش هم دوست نداشت داستان دانته رو ادامه بده بخاطر همین بعید میدونم الان هم بتونی به خوبی اینکار رو انجام بده. بعد از Dragon's Dogma به نظرم الان تیم اصلی DMC آماده است تا برگرده و روی DMC5 کار کنه ، مخصوصا که توی DmC هم همکاری نزدیکی با NT داشتن و مطمئنا نکات زیادی در مورد داستان و نحوه روایت سینمایی اون یاد گرفتن که به نظرم میتونه به نسخه 5 بازی کمک زیادی بکنه ، از طرف دیگه هم NT میتونه با خیال راحت کارش رو روی DmC 2 شروع کنه و بدون هیچ فشار و استرسی داستان این دانته جدید رو ادامه بده

اینطوری خیلی خوب میشه ، میتونیم هر 2 سال یکبار یدونه Devil May Cry جدید داشته باشیم و هر دوتیم سازنده بازی ها ( تیم داخلی کاپکام و بروبچ Ninja Theory ) میتونند 4 سال روی هر نسخه کار کنند و مطمئن بشن که بازیشون بی نقصه !

این جوری که دیگه واقعا عالی میشه . هر دو تا دانته رو داریم هم دانته DMC و هم دانته DmC تازه اونجوری میشه یک مقایسه هم هر چند سالی بذارن ببینن کدوم شرکت بهتر کار کرده البته اگه این اتفاق بیفته که هر دو تا سری رو بخوان ادامه بدن به نظرم فرصت NT بیشتره چون این قسمتی که ساخته یک ریبوت هست و میتونن برای ادامه DmC خیلی خوب کار کنن باز هم معلوم نیست ولی این واقعا راه حل عالیی هست. اگه این کار عملی بشه که دیگه ما هم راضی هستیم سازنده ها هم راضی ، همه راضی !

اما من موافقم با برگشت کامیا. :دی فکر می کنم اگه برگرده داستان دانته رو ادامه میده. دانته برای کامیا یه شخصیت خاصه، خودشم گفته بود هیچکدوم از دانته هایی که بعد از DMC1 کپکام خلق کرده، اون دانته ای نبوده که کامیا تو ذهنش داشته. یکی دو سال پیش کامیا یه توییت داده بود که خیلی هم معروف شد (همراه با نظرش در مورد DmC این توییت رو داده بود.) گفته بود: "از وقتی دانته منو رها کرده ناراحتم!" :دی دانته خیلی برای کامیا ارزش داره....
اون قضیه 2 سال یدونه شدن DMC رو هم می دونم کپکام دنبالشه. دقیقا همون کاری رو که با سری RE داره می کنه می خواد رو DMC هم انجام بده... در ضمن واقعا کی می تونه بهتر از کامیا گیم پلی ای که خودش خلق کرده رو گسترش بده؟ :دی

اما من موافقم با برگشت کامیا. :دی فکر می کنم اگه برگرده داستان دانته رو ادامه میده. دانته برای کامیا یه شخصیت خاصه، خودشم گفته بود هیچکدوم از دانته هایی که بعد از DMC1 کپکام خلق کرده، اون دانته ای نبوده که کامیا تو ذهنش داشته. یکی دو سال پیش کامیا یه توییت داده بود که خیلی هم معروف شد (همراه با نظرش در مورد DmC این توییت رو داده بود.) گفته بود: "از وقتی دانته منو رها کرده ناراحتم!" :دی دانته خیلی برای کامیا ارزش داره....
اون قضیه 2 سال یدونه شدن DMC رو هم می دونم کپکام دنبالشه. دقیقا همون کاری رو که با سری RE داره می کنه می خواد رو DMC هم انجام بده... در ضمن واقعا کی می تونه بهتر از کامیا گیم پلی ای که خودش خلق کرده رو گسترش بده؟ :دی
ببین مری جان:دی از لحاظ گیم پلی آره، کامیا می‌تونه و شاید هم دوست داشته باشه که ادامه بده و ایده های خودش رو پیاده کنه! اما از نظر داستانی خودش اعلام کرده بود که دیگه نمی‌خواد کش پیدا کنه و احتمالا هنوز هم سر حرفش هست!
شاید در صورتی برگرده که دانته ای وجود نداشته باشه یا حداقل کنترل دانته به دست بازی‌باز نباشه! یعنی یک DMC یا DmC بدون Dante که خب این برای کپکام یعنی فروش کمتر، اعتراض هوادارن و... ولی از نظر کامیا یعنی محیط وسیع تر برای پیاده کردن نظریه ها و ایده هاش!
گرچه من اینطور فکر می‌کنم و شاید تو یه شکل دیگه فکر کنی ولی همین ـه که هست:دی

ببین مری جان:دی از لحاظ گیم پلی آره، کامیا می‌تونه و شاید هم دوست داشته باشه که ادامه بده و ایده های خودش رو پیاده کنه! اما از نظر داستانی خودش اعلام کرده بود که دیگه نمی‌خواد کش پیدا کنه و احتمالا هنوز هم سر حرفش هست!
شاید در صورتی برگرده که دانته ای وجود نداشته باشه یا حداقل کنترل دانته به دست بازی‌باز نباشه! یعنی یک DMC یا DmC بدون Dante که خب این برای کپکام یعنی فروش کمتر، اعتراض هوادارن و... ولی از نظر کامیا یعنی محیط وسیع تر برای پیاده کردن نظریه ها و ایده هاش!
گرچه من اینطور فکر می‌کنم و شاید تو یه شکل دیگه فکر کنی ولی همین ـه که هست:دی

ببین امیر، هیچ وقت نتیجه عوض کردن شخصیت بازی منفی نیست. مثلاً همین شینجی میکامی، اومد برای سری بازی های Resident Evil، چند شخصیت جدید خلق کرد. مثلاً Chris, Leon, Jake, Jill و ... .
حتی اگر شخصیت جدید، به خوبی پردازش بشه، مطمئناً می تونه همانند شخصیت قبلی محبوب بشه. من مخالف بازگشت کامیا هستم، چون در واقع کامیا قصد داشت DMC را در همان شماره 1 به پایان برسونه. پس فکر نمی کنم به خوبی بتونه نسخه های جدید را بسازه.

اما به هر حال یک نکته دیگه هم وجود داره، با توجه به این که داستان ها نویسی های NT در سطح خیلی خوبی قرار دارد، خیلی از اعضای کنونی Capcom می توانند از این استودیو درس بگیرند و آن ها را در نسخه های بعدی DmC پیاده سازی کنند.

اینا رو بیخیال:d
نمره های بازی کدوم گورین؟:-/ همین دور و بر ها باید بیان فکر کنم.

اما در مورد شخصیت و اینا، فکر نکنم DMC جز اون دسته بازیایی باشه که بشه توش شخصیت های زیادی وارد کرد. در واقع نقطه مخالف RE هست. توی RE میشه گفت همه تقریبا یک نوع گیم پلی دارن ولی DMC تمرکز ویزه ای روی گیم پلی داره که در این صورت مجبور میشن برای هر شخصیت یه گیم پلی ویژه خلق کنن که باید جور هندوستان کشند:d اصلا شدنی نیست، کلی وقت میره و باید یه چیز تر و تمیز در نهایت بسازن که خب طبیعتا سخته.
So،
پس با همین دانته و ورجیل و در آینده با Nero ادامه بدن کافیه:d
البته علی یادمه یه زمانی میگفتی خیلی دوست داری کنترل پتی رو در دست بگیری:-o=)):-&

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or