بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
شایدم Vergil's Downfall داستان قبل از به وجود اومدن The Order رو بگه. موندوس میزنه ورجیل رو لت و پار میکنه (:d)، ورجیل هم برای مقابله با اون The Order رو به وجود میاره
خیلی بعیده شهریار :دی چون ورجیل توی DmC به دانته میگه که موندوس فکر میکنه اسپاردا و ایوا فقط یه بچه داشتن و نمیدونه اصلا ورجیلی هم وجود داره
من کلا با DLC داستانی مشکل دارم :-" ولی اگر بخواد بعد از داستان بازی باشه که دیگه واقعا افتضاح میشه! :| هنوز فاجعه ی پایان LOS رو فراموش نکردیم! که میشه گفت 2 چپتر مهم داستانی و پایان اصلی رو برداشتن و به عنوان DLC دادن بیرون:((

در مورد گیم پلی هم نظر خاصی ندارم :d DMC بازها باید نظر بدن :dاین نیزه هایی که مثل موشک پرتاب میشدن جانشین سلاح گرم میباشند ؟ :d هم جالب بود هم نه این حرکت :-" :d
و اینکه ورجیل از علاف شمشیرش هم به عنوان سلاح استفاده میکنه؟ چیز جالبی بود این حرکتش! خوشم آمد :d
امیر این درواقع یه Bonus رایگان برای اوناییه که از بازی حمایت میکنند :دی همین الان اگه تو بازی رو از Gamestop یا نسخه دیجیتالیش رو از PSN پیش خرید کنی یه کد بهت داده میشه تا وقتی DLC منتشر شد بتونی به صورت رایگان دانلودش کنی ( فقط ما کپی خورها این وسط سرمون بی کلاه میمونه :| ) علاوه بر این داستان این DLC ربطی به دانته نداره و برای همین از اول روش کار نکردن و بعد از درخواست های متعدد هوادارای ورجیل به فکر این DLC افتادن :دی تازه خوبه اینجا قراره بخش کوچیکی از داستان ورجیل رو ببینیم ، توی سری اصلی که اوج خلاقیت کاپکام این بود که دوباره با ورجیل از اول مراحل دانته رو بریم :|

این شمشیر ها از توی نسخه سوم بازی همراه ورجیل بودن ( اگه یکم بیشتر جلو میرفتی و به مبارزه با ورجیل میرسیدی حتما یه چندتاییش رو نوش جان میکردی :دی ) همونطوری که خودت گفتی چون از اسلحه خوشش نمیاد از این شمشیر ها استفاده میکنه :دی

اینها بیشتر منو یه سلاح سردی میندازه که دانته اونو توی نسخه ی چهارم بدست میاره، یادم کدوم چپتر، ولی فکر کنم چپتر 15 بود.

اینم فک کنم دانته با یاماتو میکرد توی شماره ی چهار
--------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه که به نظر من جالب بود، شبیه بودن کمبو های ورجیل به کمبوهای یاماتو توی نسخه ی چهارم بود، وقتی دانته به دستش آورد.
فکر کنم منظورت Lucifer باشه، من که اصلا ازش خوشم نمیومد !

حرکات دانته با یاماتو توی DMC4 در واقع همون حرکات ورجیل DMC3 بود فکر کنم فقط یک یا دوتا از حرکاتشون فرق داشت ، مثل Judgment Cut که ورجیل اون رو دایره ایی ایجاد میکرد ولی دانته به صورت شلخته و در هم برهم این ضربه رو میزد :دی

مگه DMC3 رو یادت رفته؟ این حرکت انحصاری ورجیله:d
من کلا از سری DMC یکم DMC3 رو بازی کردم! اونم انقدر توی اون قلعه بالا پایین رفتم گم شدم :-" دیگه هم ادامش ندادم :d

امیر این درواقع یه Bonus رایگان برای اوناییه که از بازی حمایت میکنند :biggrin1: همین الان اگه تو بازی رو از Gamestop یا نسخه دیجیتالیش رو از PSN پیش خرید کنی یه کد بهت داده میشه تا وقتی DLC منتشر شد بتونی به صورت رایگان دانلودش کنی ( فقط ما کپی خورها این وسط سرمون بی کلاه میمونه :| ) علاوه بر این داستان این DLC ربطی به دانته نداره و برای همین از اول روش کار نکردن و بعد از درخواست های متعدد هوادارای ورجیل به فکر این DLC افتادن :biggrin1: تازه خوبه اینجا قراره بخش کوچیکی از داستان ورجیل رو ببینیم ، توی سری اصلی که اوج خلاقیت کاپکام این بود که دوباره با ورجیل از اول مراحل دانته رو بریم :|
اینا(خط اول) همش بهانست! :d یک DLC بخش داستانی هیچوقت به خاطر تشکر از حمایت کنندگان و اینا نیست! :d
اگر لباس و این چیزا و یا حتی چندتا چلنج بود رو میشد قبول کرد! :d ولی DLC داستانی عمرا! :d اونم توی این جور بازی ها که مطمئنا DLC داستانی،داستان مهمی برای گفتن داره! :d

اینا(خط اول) همش بهانست! :d یک DLC بخش داستانی هیچوقت به خاطر تشکر از حمایت کنندگان و اینا نیست! :d
اگر لباس و این چیزا و یا حتی چندتا چلنج بود رو میشد قبول کرد! :d ولی DLC داستانی عمرا! :d اونم توی این جور بازی ها که مطمئنا DLC داستانی،داستان مهمی برای گفتن داره! :d
خب داستان DmC اصلا در مورد ورجیل نیست که الان بگیم این DLC داره بخشی از داستان بازی رو نشون میده :دی داستان DmC مربوط به دانته است و داستان دانته هم به طور کامل داخل بازی گفته میشه پس لازم نیست برای فهمیدن داستان این DLC رو بازی کنی :دی البته منم خیلی دوست داشتم این داستان ورجیل داخل خود بازی باشه ولی خب مثل اینکه تا انتشار بازی آماده نمیشه بخاطر همین مجبورن DLC ـیش کنند.

بابا همین هم خودش خیلی خوبه ، توی سری اصلی که اصلا ورجیل رو آدم حساب نمیکردن ! آخر نسخه سوم میره به جنگ موندوس بعد توی نسخه یک ( بعد از 3 اتفاق میوفته ) میبینیم اسیر موندوس شده و اصلا نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده :| برای ما هوادارای ورجیل همین DLC هم خیلیه :دی

خب داستان DmC اصلا در مورد ورجیل نیست که الان بگیم این DLC داره بخشی از داستان بازی رو نشون میده :دی داستان DmC مربوط به دانته است و داستان دانته هم به طور کامل داخل بازی گفته میشه پس لازم نیست برای فهمیدن داستان این DLC رو بازی کنی :دی البته منم خیلی دوست داشتم این داستان ورجیل داخل خود بازی باشه ولی خب مثل اینکه تا انتشار بازی آماده نمیشه بخاطر همین مجبورن DLC ـیش کنند.

بابا همین هم خودش خیلی خوبه ، توی سری اصلی که اصلا ورجیل رو آدم حساب نمیکردن ! آخر نسخه سوم میره به جنگ موندوس بعد توی نسخه یک ( بعد از 3 اتفاق میوفته ) میبینیم اسیر موندوس شده و اصلا نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده :| برای ما هوادارای ورجیل همین DLC هم خیلیه :دی

یک سواله خیلی مهم و اساسی
پطور dlc را تهیه کنیم ؟ :دی
فکر کنم قبلا هم یه بار پرسیدم اینو :دی

من از علی پرسیدم گفت اگه پیش خرید کنی بازی رو روش رایگان هست و یا باید 9 دلار بدی بابتش و برای pc هم که دوستان هک می کننش و بعدشم ما هم دانلود میکنیم خیلی هم عالی !

اگه از PC استفاده میکنی که به محض اومدن DLC سریع هکرهای محترم دست به کار میشن و میتونی به صورت رایگان دانلودش کنی و انجامش بدی :دی

اگه PS3 کپی خور داری هم به همین صورته و جدیدا اکثر DLC ها روی PS3 هم دارن راحت هک میشن ، فقط X360 باز ها یا باید دستگاهشون Jtag باشه یا اینکه DLC رو با قیمت 9 دلار از لایو خریداری کنند :دی البته احتمالش هست که بعدها یه نسخه Special Edition هم منتشر کنند که DLC های بازی و مثلا کاستوم های جدید و ... همگی داخلش باشند :دی

واقعا اگه DLC رو روی بازی میذاشتن خیلی عالی میشد . ولی خب خوبیش اینه که باز برای ادامه داستان بازی نیازی نیست که DLC رو بازی کنیم . این هماهنگی قسمت های DMC هم منو کشته ! سری اول بعد از سری سوم اتفاق میفته !!!!!! :| واقعا جالبه ! ولی نباید ورجیل اسیر موندوس میشد آخه ورجیل با اون قدرتش ! بیاد اسیر موندوس شه !!! ولی حال میده که بعدا ببینیم ورجیل با اون یاماتو همچین کار موندوس رو بسازه که حال کنیم !

بعد از پاسخگویی شما من اول رفتم یه نگاهی به خودم تو آینه کردم :دی فکر کردم دیدم :دی
نوچ!! :دی
من در خودم توانایی دانلود dlc برای pc رو نمی بینم :دی
ps3 هم که ندارم :دی
9 دلار هم که ندارم :دی
پس می شینم همون special edition که اومد می گیرمش :دی

فقط دوستان خواهشا اگه شما با ورجیلِ عزیز بازی کردین نیاین بگین دلِ ما رو آب کنین :دی

بعد از پاسخگویی شما من اول رفتم یه نگاهی به خودم تو آینه کردم :دی فکر کردم دیدم :دی
نوچ!! :دی
من در خودم توانایی دانلود dlc برای pc رو نمی بینم :دی
ps3 هم که ندارم :دی
9 دلار هم که ندارم :دی
پس می شینم همون special edition که اومد می گیرمش :دی

فقط دوستان خواهشا اگه شما با ورجیلِ عزیز بازی کردین نیاین بگین دلِ ما رو آب کنین :دی

اگه SPECIAL EDITION رو بزنن که همون بهتره آخه منم نمیتونم DLC رو دانلود کنم بابت دانلودش مجبور میشم در حد همون 9 دلار خرج کنم ! ای کاش این DLC هم روی بازی می بود ، ای کاش!!!!!!

سری اول بعد از سری سوم اتفاق میفته !!!!!! :| واقعا جالبه !
اون که خوبه. شماره دوم بعد از چهارم رو چی میگی>:d< اصولا کپکام هر کی رو که از کنار کمپانیشون رد بشه رو میکشن تو بهش یه سمتی میدن/:)

علی مطمئنی این DLC برای PC هم هست؟ چون از کپکام این کارا بعیده. یا روی بازی میچسبونه و یا کلا بیخیالش میشه که در حالت دوم، من برای چند ساعت مهمون خونه یکی از شماها میشم:d

البته معلوم نیست که اصلا Special Edition ـی وجود داشته باشه یا نه :دی ولی خب چون توی دوران PS2 برای DMC3 اینکار رو انجام دادن بعید نیست که اینبار هم همینکار رو بکنند :دی
فقط دوستان خواهشا اگه شما با ورجیلِ عزیز بازی کردین نیاین بگین دلِ ما رو آب کنین :biggrin1:
نگران نباش خودم برات همه چیز رو اسپویل میکنم :دی اگر هم نتونستم به علی میگم اینکار رو بکنه ، لول :دی
----
@ امین

منم خیلی دوست دارم ورجیل موندوس رو شکست بده ولی خب اگه این DLC مربوط به بعد از داستان اصلی DmC باشه و موندوس هم هنوز زنده باشه ، به این معنیه که ورجیل و دانته باهمدیگه نتونستند موندوس رو بکشند !!! پس احتمالش خیلی کمه که ورجیل بتونه به تنهایی اینکار رو انجام بده

من میترسم آخرش همونطوری که علی گفت ورجیل تبدیل بشه به Nelo Angelo :((
----
@ علی
آره مطمئنم :دی چون توی آخرین استریم بازی از Greg پرسیدن کی Pre-Order ها برای نسخه PC راه میوفته تا PC باز ها هم بتونند با پیش خرید کردن بازی DLC ورجیل رو رایگان بگیرن که گفت اون دیگه بستگی به خود شبکه Steam و Ea Origins داره

بدون شک این DLC برای PC هم منتشر میشه

اون که خوبه. شماره دوم بعد از چهارم رو چی میگی>:d< اصولا کپکام هر کی رو که از کنار کمپانیشون رد بشه رو میکشن تو بهش یه سمتی میدن/:)

فقط باید گفت که عالی بوده واقعا عالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:d< حالا بعد این کار خرابی نکنن خوبه مثلا سری بعدی رو اگه کپکام زد باز نیاد بگه این در واقع سری سوم هست !
نوزده روز به انتشار بازی مونده و من همچنان در کف دمو هستم !!!!!!!!!! :|

---------- نوشته در 08:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:13 PM ارسال شده بود ----------

البته معلوم نیست که اصلا Special Edition ـی وجود داشته باشه یا نه :دی ولی خب چون توی دوران PS2 برای DMC3 اینکار رو انجام دادن بعید نیست که اینبار هم همینکار رو بکنند :دی

@ امین

منم خیلی دوست دارم ورجیل موندوس رو شکست بده ولی خب اگه این DLC مربوط به بعد از داستان اصلی DmC باشه و موندوس هم هنوز زنده باشه ، به این معنیه که ورجیل و دانته باهمدیگه نتونستند موندوس رو بکشند !!! پس احتمالش خیلی کمه که ورجیل بتونه به تنهایی اینکار رو انجام بده

من میترسم آخرش همونطوری که علی گفت ورجیل تبدیل بشه به Nelo Angelo :((
----
@ علی
آره مطمئنم :دی چون توی آخرین استریم بازی از Greg پرسیدن کی Pre-Order ها برای نسخه PC راه میوفته تا PC باز ها هم بتونند با پیش خرید کردن بازی DLC ورجیل رو رایگان بگیرن که گفت اون دیگه بستگی به خود شبکه Steam و Ea Origins داره

بدون شک این DLC برای PC هم منتشر میشه

در کل برای اینکه خیالمون راحت باشه همون DLC رو میگیریم . ولی دیگه این موندوس خیلی پر رو شده بابا این همه شخصیت آمدن و رفتن از جمله Arkham و Sanctus . اون وقت این لعنتی هنوز مونده بابا بسه دیگه یکی بکشتش بره ما هم خلاص شیم !

@علی
یه نظر دیگه هم دارم راجع به DLC: شاید اصلا نه بعد از بازی اتفاق میفته، نه قبلش، ممکنه زمانش با بازی اصلی یکی باشه، یعنی داستان رو اینبار از دید ورجیل مبینیم.
این امکان پذیره؟
در کل برای اینکه خیالمون راحت باشه همون DLC رو میگیریم . ولی دیگه این موندوس خیلی پر رو شده بابا این همه شخصیت آمدن و رفتن از جمله Arkham و Sanctus . اون وقت این لعنتی هنوز مونده بابا بسه دیگه یکی بکشتش بره ما هم خلاص شیم !
فکر کنم موندوس توی کمدی الهی هم شیطان اصلی باشی، برای همین از بازی هنوز حذف نشده، و فکر نکنم هم بشه
اساتید دیگه غلط گیری کنن :دی

آخرین ویرایش:
DLC رو که ضایع هست هکرها میزنن تو گوشش. حتی بعضا بین گروه های هک رقابت بر سر اینکه کدوم زودتر هکش کنه، هست:biggrin1: اینو جدی میگم:biggrin1:

اما در مورد موندوس، حتما این یه جریانی داره که اینقدر خوف میزنه. امیدوارم توی DmC به موندوس هم پرداخته شده باشه. خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه که همه جلوش شکست میخورن. از اونایی هست که میشه گفت پادشاهی دنیای شیاطین واقعا لایقشه. ولی شخصیت نچسبی داره. یکی مثل ورجیل بشه پادشاه دنیای شیاطین، هم از دنیای فرشته ها کوچ میکنن اونجا:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

@علی
یه نظر دیگه هم دارم راجع به DLC: شاید اصلا نه بعد از بازی اتفاق میفته، نه قبلش، ممکنه زمانش با بازی اصلی یکی باشه، یعنی داستان رو اینبار از دید ورجیل مبینیم.
این امکان پذیره؟
اینم بعید میدونم ممکن باشه :دی به نظر میاد توی این DLC ورجیل داخل دنیای شیطون ها ( یا بخش تاریکی از Limbo ) باشه و از سر و وضعش هم پیداست که بدجوری کتک خورده از اونجایی که توی DmC اکثر اوقات همراه دانته است و توی همه تریلر ها تا اینجا سر و وضعش مرتب بوده خیلی بعیده که داستان این DLC در موازات با داستان نسخه اصلی دنبال بشه
اما در مورد موندوس، حتما این یه جریانی داره که اینقدر خوف میزنه. امیدوارم توی DmC به موندوس هم پرداخته شده باشه. خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه که همه جلوش شکست میخورن. از اونایی هست که میشه گفت پادشاهی دنیای شیاطین واقعا لایقشه. ولی شخصیت نچسبی داره. یکی مثل ورجیل بشه پادشاه دنیای شیاطین، هم از دنیای فرشته ها کوچ میکنن اونجا:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
علی مثل اینکه یادت رفته ورجیل چه رفتاری با افراد نالایقی که زیر دستش باشند داره :دی اون شیطونه که بعد از شکست خوردن از دانته برگشت پیش ورجیل رو یادت بیار :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or