خیلی بعیده شهریار چون ورجیل توی DmC به دانته میگه که موندوس فکر میکنه اسپاردا و ایوا فقط یه بچه داشتن و نمیدونه اصلا ورجیلی هم وجود دارهشایدم Vergil's Downfall داستان قبل از به وجود اومدن The Order رو بگه. موندوس میزنه ورجیل رو لت و پار میکنه (:d)، ورجیل هم برای مقابله با اون The Order رو به وجود میاره
امیر این درواقع یه Bonus رایگان برای اوناییه که از بازی حمایت میکنند همین الان اگه تو بازی رو از Gamestop یا نسخه دیجیتالیش رو از PSN پیش خرید کنی یه کد بهت داده میشه تا وقتی DLC منتشر شد بتونی به صورت رایگان دانلودش کنی ( فقط ما کپی خورها این وسط سرمون بی کلاه میمونه ) علاوه بر این داستان این DLC ربطی به دانته نداره و برای همین از اول روش کار نکردن و بعد از درخواست های متعدد هوادارای ورجیل به فکر این DLC افتادن تازه خوبه اینجا قراره بخش کوچیکی از داستان ورجیل رو ببینیم ، توی سری اصلی که اوج خلاقیت کاپکام این بود که دوباره با ورجیل از اول مراحل دانته رو بریممن کلا با DLC داستانی مشکل دارم ولی اگر بخواد بعد از داستان بازی باشه که دیگه واقعا افتضاح میشه! هنوز فاجعه ی پایان LOS رو فراموش نکردیم! که میشه گفت 2 چپتر مهم داستانی و پایان اصلی رو برداشتن و به عنوان DLC دادن بیرون
در مورد گیم پلی هم نظر خاصی ندارم :d DMC بازها باید نظر بدن :dاین نیزه هایی که مثل موشک پرتاب میشدن جانشین سلاح گرم میباشند ؟ :d هم جالب بود هم نه این حرکت :d
و اینکه ورجیل از علاف شمشیرش هم به عنوان سلاح استفاده میکنه؟ چیز جالبی بود این حرکتش! خوشم آمد :d
این شمشیر ها از توی نسخه سوم بازی همراه ورجیل بودن ( اگه یکم بیشتر جلو میرفتی و به مبارزه با ورجیل میرسیدی حتما یه چندتاییش رو نوش جان میکردی ) همونطوری که خودت گفتی چون از اسلحه خوشش نمیاد از این شمشیر ها استفاده میکنه
فکر کنم منظورت Lucifer باشه، من که اصلا ازش خوشم نمیومد !اینها بیشتر منو یه سلاح سردی میندازه که دانته اونو توی نسخه ی چهارم بدست میاره، یادم کدوم چپتر، ولی فکر کنم چپتر 15 بود.
اینم فک کنم دانته با یاماتو میکرد توی شماره ی چهار
--------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه که به نظر من جالب بود، شبیه بودن کمبو های ورجیل به کمبوهای یاماتو توی نسخه ی چهارم بود، وقتی دانته به دستش آورد.
حرکات دانته با یاماتو توی DMC4 در واقع همون حرکات ورجیل DMC3 بود فکر کنم فقط یک یا دوتا از حرکاتشون فرق داشت ، مثل Judgment Cut که ورجیل اون رو دایره ایی ایجاد میکرد ولی دانته به صورت شلخته و در هم برهم این ضربه رو میزد