معمولا تاریخ عرضه اصلی (یا اولی) رو میذارن. در کل تاریخ عرضه نسخه PC با نسخه کنسولی یکی نیست. هیچ وقت هم همزمان نبوده:dدوستان توی همین لینکی که بالا برای تریلر هست من اینو خوندم :
The game comes out on January 25 for the PS3, Xbox 360 and PC
یعنی قراره نسخه xbox و ps3 و PC با هم بیان ؟! بعید میدونم آخه مگه نگفته بودن برای xbox و ps3 بازی 15 january میاد و برای pc هم 25 january ؟!
تریلر جدید از دی ال سی Vergil's Downfall منتشر شده که براتون آپلودش کردم ( شرمنده کیفیتش زیاد خوب نیست )
Download Vergil gameplay Devil May Cry Forums flv
به نظر میاد ورجیل بدجوری کتک خورده باشه ، احتمالش هست اتفاقات این DLC مربوط بشه به بعد از جریانات بازی چون بعید میدونم غیر از دانته یا موندوس کسی بتونه همچین بلایی سر ورجیل در بیاره
اوضاعش خراب که بود ولی بعید می دونم با دانته درگیری داشته باشه آخه توی DmC که دیگه با هم بد نبودن فکر کنم همون موندوس یک کاری کرده باشه البته اونقدر ها هم بد به نظر نمیامدا ! یک سوال هم دارم : این DLC یک قسمت جدای و باید دانلودش کنیم یا بخریمش یا اینکه مثل کاستوم ها یک قسمتی از بازی هست ؟
علی اگر بعد از بازی باشه، امکان داره ما تبدیل شدن ورجیل به Nelo Angelo رو ببینیم؟:biggrin1: جالب میشه نه؟ رویارویی ورجیل با موندوس!:biggrin1: یعنی اوج حماسه میشه:biggrin1: ورجیل بزنه موندوس رو یاماتویی کنهآخه دانته و ورجیل اگه با همدیگه درگیر نشن که دیگه نمیشه Devil May Cry
والا برای اونایی که بازی رو پیش خرید میکنند ( نسخه اوریجینال ) این DLC رایگانه ولی برای بقیه قیمتش 9 دلاره و باید جداگانه خریدش ( هرچند PC باز ها که راحتن چون تا اومد هک میشه و میره روی نت و میشه رایگان دانلودش کرد )
نه مثل کاستوم ها توی بازی نیست چون هنوز کامل ساخته نشده و تا زمان عرضه بازی هم آماده نمیشه. قراره مدتی بعد از عرضه رسمی بازی منتشر بشه ( فکر کنم دست کم یه ماه بعد از منتشر شدن نسخه اصلی بیاد )
علی اگر بعد از بازی باشه، امکان داره ما تبدیل شدن ورجیل به Nelo Angelo رو ببینیم؟:biggrin1: جالب میشه نه؟ رویارویی ورجیل با موندوس!:biggrin1: یعنی اوج حماسه میشه:biggrin1:
اینها بیشتر منو یه سلاح سردی میندازه که دانته اونو توی نسخه ی چهارم بدست میاره، یادم نیست کدوم چپتر، ولی فکر کنم چپتر 15 بود.این نیزه هایی که مثل موشک پرتاب میشدن جانشین سلاح گرم میباشند ؟ :d
اینم فک کنم دانته با یاماتو میکرد توی شماره ی چهارو اینکه ورجیل از علاف شمشیرش هم به عنوان سلاح استفاده میکنه؟
من نمیدونم چرا این امیر را بسیار دوست میدارُم شاید برای اینکه توی مدیا فایر آپلود میکنه:biggrin1:ویرایش : اینم کیفیت HD تریلر ورجیل ، البته کار امیر ( Akiba ) ـه :biggrin1: :
PS3_Xbox 360_PC『DmC Devil May Cry』 Vergil Play Movie.mp4
اصن معلوم نی این اسپاردا و موندوس چه ریگی به کفششونه:biggrin1: خیلی به قیافه بازی میخوره که اسپاردا یه جایی اسیر شده باشه. موندوس هم بعید میدونم کسی باشه که کشته بشه. ولی من خیلی دوست دارم مبارزه ورجیل با موندوس رو خودمون در دست داشته باشیم. منظورم کنترل ورجیله:biggrin1:اگه موندوس داخل بازی کشته نشه امکانش هست :biggrin1: البته من دوست ندارم ورجیل تبدیل بشه به Nelo Angelo حیفه اینطوری ورجیل از بین بره
مگه DMC3 رو یادت رفته؟ این حرکت انحصاری ورجیله:dدر مورد گیم پلی هم نظر خاصی ندارم :d DMC بازها باید نظر بدن :dاین نیزه هایی که مثل موشک پرتاب میشدن جانشین سلاح گرم میباشند ؟ :d هم جالب بود هم نه این حرکت :d
و اینکه ورجیل از علاف شمشیرش هم به عنوان سلاح استفاده میکنه؟ چیز جالبی بود این حرکتش! خوشم آمد :d