بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب داستان DmC اصلا در مورد ورجیل نیست که الان بگیم این DLC داره بخشی از داستان بازی رو نشون میده :دی داستان DmC مربوط به دانته است و داستان دانته هم به طور کامل داخل بازی گفته میشه پس لازم نیست برای فهمیدن داستان این DLC رو بازی کنی :دی البته منم خیلی دوست داشتم این داستان ورجیل داخل خود بازی باشه ولی خب مثل اینکه تا انتشار بازی آماده نمیشه بخاطر همین مجبورن DLC ـیش کنند.

بابا همین هم خودش خیلی خوبه ، توی سری اصلی که اصلا ورجیل رو آدم حساب نمیکردن ! آخر نسخه سوم میره به جنگ موندوس بعد توی نسخه یک ( بعد از 3 اتفاق میوفته ) میبینیم اسیر موندوس شده و اصلا نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده :| برای ما هوادارای ورجیل همین DLC هم خیلیه :دی
نه خوب! مشکل اینه که به داستان اصلی ربط داره به هر حال :d
مثلا برای بازی هایی مثل اسکایریم یا بردرلندز اگر DLC بدن مشکل چندانی نداره،چون RPG و دنیای بزرگ و یک ماجراجوییه جدید! ولی توی بازی های اینجوری،وقتی DLC میدن حالا چه شخصیت اصلیش،همون شخصیت اصلی بازی باشه،چه یکی دیگه! به هر حال یک ربطی به داستان پیدا میکنه ! :d
و گفتم که اگر به خاطر طرفداران بود ( Capcom و رضای خدا و طرفدارا ؟ :d ) مثلا چلنج میدادن نه تروفی داستانی :d

در مورد آماده نشدنش هم میتونستن بعدا به عنوان یک DLC رایگان بدن >:) مثل TTT2 یا ASBR :-" (البته Capcom و این چیزا ؟ :-" :d )

به هر حال امیدوارم داستان این DLC مربوط به قبل از داستان DmC باشه(یا حالا همزمان) چون اگر بعدش باشه که میشه مثل LOS2 و دیگه نمیشه گفت ربطی به داستان اصلی نداره :d

حالا اصلا من که احتمالا DmC رو بازی نمیکنم چی میگم این وسط و ساز مخالفت میزنم ؟ هان؟ :d :-"

یک عکس از موندوس توی سری اصلی بدید ببینم چه شکلی بوده اونجا :d
کلا غیر از دانته و ورجیل و موندوس،بازم کسی هست که فعلا مشترک باشه توی بازی ؟ :d

با سلام به دوستان و بچه های دویلی نه
اویلی :d {از این جمله دیگه من رو شناخنید o:-)}

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

بچه ها من یک نظریه مطرح کردم درباره ی ویرجیل و DLC این هست که این DLC در موازات داستان هست و ویرجیل داره با DEVIL INSIDE خودش میجنگه و ویرجیل تقلبی داره دامنه رو گول میزنه _-چرا همچین نظریه رو

مطرح کردم-_ ؟ چون نینجا تیوری میخواد داستان رو بپیچونه و ویرجیل هیچوقت اینقدر خوب نبوده و هنوز هم مشکوک میزنه خوب بودنش و آخر سر هم بنظرم ویرجیل و دانته یک مبارزه ی سخت با هم و همزمان با

DEVIL INSIDE های هم خواهند داشت !!! :-o {تیوری خودم تو حلقم چه تیوری خوبی دادم در مورد داستان} ولی {89% ممکن خیالات باشه}

ولی خوب هم اومدم به تاپیک سر بزنم و هم بگم هنوز دویلی هستم نه اویلی :|

با تشکر >:)

علی مثل اینکه یادت رفته ورجیل چه رفتاری با افراد نالایقی که زیر دستش باشند داره :دی اون شیطونه که بعد از شکست خوردن از دانته برگشت پیش ورجیل رو یادت بیار :دی
خب درسته. خودت هم داری میگی نالایق:biggrin1: اون شیطونه به بدترین طرز ممکن از هستی ساقط شد:biggrin1: ورجیل با شخصیت منحصر به فردش باعث میشه که یه چیزی مثل موندوس نباشه:biggrin1: ورجیل از ضعف متنفره. همون ضعفی که توی پدرش میبینه که جلوی موندوس شکست خورد. به همین دلیل از زیر دستاش توقع داره ماموریتشونو به نحو احسن انجام بدم و هیچ اشتباهی جایز نیست.

دوست دارم ته و توی 2 تا مورد مشخص بشه:

1- اینکه اسپاردا رو یه کوچولو نشون بدن. مثلا یه فلش بک به گذشته و چیزی حدود ربع ساعت خودمون به جای اسپاردا بازی کنیم که با موندوس روبرو میشه و در نهایت کجا میره. میمیره یا نه اسیر میشه.
2- توی این قسمت میگه Eve یه فرشته بوده. خب دنیای فرشته ها هم باید باشه. نمیشه که شیاطین حکم فرمانی کنن . اینجوری دنیای انسان ها نابود میشه. یعنی توازن باید باشه. اون وقت فرشته ها کجا هستن و پادشاهشون کیه و ...

@ امیر
قبلا هم گفتم همین که قراره بخشی از داستان ورجیل رو بریم خودش کلی پیشرفته نسبت به نسخه های قبلی :دی تازه فکرش رو بکن این کاپکام پول پرست که بخش هایی از بازی رو توی دیسک قفل میکنه و بعدا به اسم DLC میفروشه اینبار اومده یه بخشی که هنوز آماده نشده رو داره به صورت رایگان برای کسایی که بازی رو Pre-Order کردن عرضه میکنه ، یه دفعه که نمیشه کاپکام زیر رو بشه :دی به قول بچه ها میگن Baby Steps :دی فعلا همین حرکت کاپکام خودش کلی جای شکر داره :دی

من یه تئوری در مورد کت دارم و به نظرم این همون Lady باشه :دی موندوس توی نسخه یک بازی اصلا شکل اصلیش رو نشون نمیده و یه مجسمه رو تسخیر کرده :دی

@ بردیا
بردیا پست آخر صفحه قبل رو بخون اونجا توضیح دادم چرا به نظرم داستان DLC نمیتونه در موازات با داستان اصلی بازی باشه. بعید میدونم ورجیل تمام این مدت توی توهم باشه و همه اش توی ذهنش اتفاق بیوفته البته امکانش وجود داره مخصوصا که به نظر میاد دانته هم توی Secret World های نسخه اصلی در واقع داخل ذهنش داره جستجو میکنه

خب درسته. خودت هم داری میگی نالایق:biggrin1: اون شیطونه به بدترین طرز ممکن از هستی ساقط شد:biggrin1: ورجیل با شخصیت منحصر به فردش باعث میشه که یه چیزی مثل موندوس نباشه:biggrin1: ورجیل از ضعف متنفره. همون ضعفی که توی پدرش میبینه که جلوی موندوس شکست خورد. به همین دلیل از زیر دستاش توقع داره ماموریتشونو به نحو احسن انجام بدم و هیچ اشتباهی جایز نیست.

1- اینکه اسپاردا رو یه کوچولو نشون بدن. مثلا یه فلش بک به گذشته و چیزی حدود ربع ساعت خودمون به جای اسپاردا بازی کنیم که با موندوس روبرو میشه و در نهایت کجا میره. میمیره یا نه اسیر میشه.
2- توی این قسمت میگه Eve یه فرشته بوده. خب دنیای فرشته ها هم باید باشه. نمیشه که شیاطین حکم فرمانی کنن . اینجوری دنیای انسان ها نابود میشه. یعنی توازن باید باشه. اون وقت فرشته ها کجا هستن و پادشاهشون کیه و ...

همین که میگین ورجیل از ضعف متنفره خیلی خوشم اومد اصلا همین یکی از چیزایی بود که باعث شد جذب ورجیل بشم .اما اینکه اسپاردا رو نشون بدن ! بعید میدونم ولی با این حال خیلی خوب میشه اگه این باشه حداقل میفهمیم اسپاردا چی کارش شده . Eva رو نباید فرشته می کردنش همون انسان می بود خراب بود ؟! الآن با این کارشون کلی به ابهاماتی که داشتم اضافه شد !

---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

@ امیر
قبلا هم گفتم همین که قراره بخشی از داستان ورجیل رو بریم خودش کلی پیشرفته نسبت به نسخه های قبلی :دی تازه فکرش رو بکن این کاپکام پول پرست که بخش هایی از بازی رو توی دیسک قفل میکنه و بعدا به اسم DLC میفروشه اینبار اومده یه بخشی که هنوز آماده نشده رو داره به صورت رایگان برای کسایی که بازی رو Pre-Order کردن عرضه میکنه ، یه دفعه که نمیشه کاپکام زیر رو بشه :دی به قول بچه ها میگن Baby Steps :دی فعلا همین حرکت کاپکام خودش کلی جای شکر داره :دی

من یه تئوری در مورد کت دارم و به نظرم این همون Lady باشه :دی موندوس توی نسخه یک بازی اصلا شکل اصلیش رو نشون نمیده و یه مجسمه رو تسخیر کرده :دی

واقعا کپکام چه کاری کردا ! من که تا حالا ندیده بودم رایگان چیزی بده . همین DLC هم برای ما کافیه انشاالله بعدا بیشتر میشه این امکاناتش .
Lady و Trish دیگه چرا نیستن بابا همونا میبودن بهتر بود دیگه . این mundus هم که از بس بد سلیقس نتونست یک چیز بهتر پیدا کنه !

@ علی دانته !@!

اینم بعید میدونم ممکن باشه :biggrin1: به نظر میاد توی این DLC ورجیل داخل دنیای شیطون ها ( یا بخش تاریکی از Limbo ) باشه و از سر و وضعش هم پیداست که بدجوری کتک خورده از اونجایی که توی DmC اکثر اوقات همراه دانته است و توی همه تریلر ها تا اینجا سر و وضعش مرتب بوده خیلی بعیده که داستان این DLC در موازات با داستان نسخه اصلی دنبال بشه

ابن قسمت حرفت خیلی به دلم نشت داداش علی احساس میکنم کاملا با عقل جور درمیاد ! ;;)

راستی داداش علی دانته مشکوک میزنی نفوذ دازی تو نینجا تیوری ؟ خیلی جلبه نظریت و میگم 90% درسته !!

ممنون و با تشکر !

علی اسپاردا رو که گفتن دیگه :دی موندوس بعد از کشتن ایوا تصمیم میگیره که اسپاردا بخاطر خیانتش باید زجر بکشه بخاطر همین تصمیم میگیره تا برای همیشه زندانیش کنه ، احتمالش هست که توی نسخه های بعدی اسپاردا رو نشون بدن ولی بعید میدونم توی DmC ازش خبری بشه

راستی بحث اسپاردا و موندوس شد گفتم این رو هم اضافه کنم ، ظاهرا توی DmC اسپاردا و موندوس برادرای خونی هم هستن ! توی تریلر TGS درست مشخص نبود ورجیل چی داره میگه ولی جدیدا توی یکی از پیش نمایش ها اون دیالوگ رو بدون صدای آهنگ شنیدم و مطمئنم ورجیل این جمله رو میگه :
Vergil : But Mundus did not rise alone. at his right hand was his most trusted lieutenant , his Blood Brother
Dante : Sparda

@ امین
آخه مسئله اینجاست که وقتی بخوای داستان دانته رو تعریف کنی باید اول داستان اسپاردا رو بگی و گفتن داستان اسپاردا بدون موندوس غیرممکنه. برای همین توی این نسخه مجبور بودن موندوس رو بیارن ، چون برای گفتن داستان دانته و ورجیل باید موندوس حضور داشته باشه :دی

یعنی من دو دقیقه رفتم دارک سولز بازی کنم! این بود آرمان های ما؟ :| پنجاه صفحه تاپیک باید جلو می رفت؟ :| :دی

و اینکه ورجیل از علاف شمشیرش هم به عنوان سلاح استفاده میکنه؟ چیز جالبی بود این حرکتش! خوشم آمد :d
اصلا نصف ابهت ورجیل به اینه که بیشتر اوقات از غلاف شمشیرش استفاده می کنه! :دی

فکر کنم منظورت Lucifer باشه، من که اصلا ازش خوشم نمیومد !

علی بی خیال این سلاح، اون مرحله و اون دیالوگ شو! :| :دی
=====================

خب من تو بحث نبودم خب. :| چی بگم خب :| :دی

علی اسپاردا رو که گفتن دیگه :دی موندوس بعد از کشتن ایوا تصمیم میگیره که اسپاردا بخاطر خیانتش باید زجر بکشه بخاطر همین تصمیم میگیره تا برای همیشه زندانیش کنه ، احتمالش هست که توی نسخه های بعدی اسپاردا رو نشون بدن ولی بعید میدونم توی DmC ازش خبری بشه

راستی بحث اسپاردا و موندوس شد گفتم این رو هم اضافه کنم ، ظاهرا توی DmC اسپاردا و موندوس برادرای خونی هم هستن ! توی تریلر TGS درست مشخص نبود ورجیل چی داره میگه ولی جدیدا توی یکی از پیش نمایش ها اون دیالوگ رو بدون صدای آهنگ شنیدم و مطمئنم ورجیل این جمله رو میگه :
Vergil : But Mundus did not rise alone. at his right hand was his most trusted lieutenant , his Blood Brother

@ امین
آخه مسئله اینجاست که وقتی بخوای داستان دانته رو تعریف کنی باید اول داستان اسپاردا رو بگی و گفتن داستان اسپاردا بدون موندوس غیرممکنه. برای همین توی این نسخه مجبور بودن موندوس رو بیارن ، چون برای گفتن داستان دانته و ورجیل باید موندوس حضور داشته باشه :دی

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o اسپاردا و موندوس برادرن اونم برادر خونی !!!!! دیگه خیلی توپ شد یعنی کپکام با این توصیفات سری های بعد رو خراب کنه دیگه واقعا ........ . اینکه اسپاردا هم نمرده خودش خیلی خوبه باز میشه امید داشت که اسپاردا رو هم در آینده ببینیم . الآن هم که فکر میکنم باهات موافقم علی حضور موندوس یکم لازم بود . ولی اینکه اسپاردا و موندوس برادرن واقعا منو برد تو کف !!!!!!!!!

یکی از معضلاتی که من در طی دیدن تریلر های DmC باهاشون دست و پنجه نرم می کردم «شنیدن» مکالمه ها بود:d...خواهشا" هر چی ازین نقل قول ها و دیالوگ ها دارین رو کنین:-"
.......................................................
الان یه لحظه همه صبر کنین...یعنی میگین dlc از همون اول(برای pc) تو بازی نیست؟:|(با قلب من بازی نکنین خواهشا"....با باطری کار می کنه:|)

آقایه چیز جالب مرتبط با علی پیدا کردم:biggrin1: زیاد توجه نکنین و بذارین به حساب خل نوشته های من:biggrin1::

57364415183350142383.jpg

یعنی ضد و نقیض در حد بوندس لیگا و جام ملت های اروپا:biggrin1: دانته هیچ گاه گریه نمیکند و دانته ممکن است گریه کند:biggrin1: همینجور محض خنده:biggrin1: خیلی خب ببندین اون نفله ها رو:|:biggrin1:

الان یه لحظه همه صبر کنین...یعنی میگین dlc از همون اول(برای pc) تو بازی نیست؟:|(با قلب من بازی نکنین خواهشا"....با باطری کار می کنه:|)

راستش تا جایی که من میدونم DLC از اول برای PC نمی یاد , و تا حالا هم چیزی ندیدم که دقیق گفته باشن برای pc میاد . بازم بقیه دوستان بیشتر میدونن.

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 PM ارسال شده بود ----------

الآن داشتم می گشتم تو سایت یک چیزی دیدم خوشم اومد میزارمش حالا خودتون ببینین :
dmc_devil_may_cry_stranged_by_shangshan3-d4af370.jpg

یکی از معضلاتی که من در طی دیدن تریلر های DmC باهاشون دست و پنجه نرم می کردم «شنیدن» مکالمه ها بود:d...خواهشا" هر چی ازین نقل قول ها و دیالوگ ها دارین رو کنین:-"
.......................................................
دیالوگ که زیاد هست ولی خب میترسم اسپویلناک باشه برای همین نمیزارمشون توی تاپیک :دی

سلام و خسته نباشید
دویل می کری یکی از بازی های خیلی خوبی هست که من تا حالا باهاش پلی کردم واقعا شاهکاره ولی بازم با این که گیم پلی عالی داره و شخصیت پردازیش خوب هست ولی باگ های هم داره ولی در کل خیلی بازی توپی هست البته باید منتظر بمونیم ببینیم این قسمت5 که چهره دانته و عوض کردن اینا و داستان بر میگرده به دوران اول دانته و برادرش خوب کار کردن براش یا نه
DMC واقعا یکی از اون بازی های شاخی هست که ارزش داره با بازی های مثله GOW اینا رقابت کنه :دی

سلام و خسته نباشید
دویل می کری یکی از بازی های خیلی خوبی هست که من تا حالا باهاش پلی کردم واقعا شاهکاره ولی بازم با این که گیم پلی عالی داره و شخصیت پردازیش خوب هست ولی باگ های هم داره ولی در کل خیلی بازی توپی هست البته باید منتظر بمونیم ببینیم این قسمت5 که چهره دانته و عوض کردن اینا و داستان بر میگرده به دوران اول دانته و برادرش خوب کار کردن براش یا نه
DMC واقعا یکی از اون بازی های شاخی هست که ارزش داره با بازی های مثله GOW اینا رقابت کنه :دی
یکم شفاف سازی کنم! :d
اولین نکته اینه که این بازی DMC5 نیست! :d ممکنه در آینده DMC5 منتشر بشه! ولی این اون نیست:-" این DmCـه! :d
دومین نکته هم اینکه،درسته اینجا شخصیت اصلی نامش دانته میباشد و این ها! ولی این دانته هم اون دانته نیست،و داستانی که روایت میشه در مورد دانته ی قدیمی نیست ==>در مورد گذشته ی دانته ی قدیمی هم نیست :d
ولی آره این دانته ی جدید قصه ی ما هنوز کامل روی قدرت هاش تسلط نداره! :d

در کل داستان DmC با داستان DMC فرق داره! و یک ریبوت میباشد :d (مثل فیلم های اسپایدرمن،که اینی که 2012 اومد با اون 3گانه ی قبلی فرق داشت و ... :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or