ورجیل سابقه اش خرابه قبلا هم یه بار از Ebony علیه Arkham استفاده کرده بودپ.ن (@ علی): اسنایپی که ورجیل در دست داره رو هم در نظر نمی گیریم
ورجیل سابقه اش خرابه قبلا هم یه بار از Ebony علیه Arkham استفاده کرده بودپ.ن (@ علی): اسنایپی که ورجیل در دست داره رو هم در نظر نمی گیریم
خب درباره ى Parry يه چيزى بگم :d
بايونتا رو يادم نيست ولى بعد از 20 بار بازى کردن دموى MGR اين بار دشمنا دو بار Parryم کردن :d اينم بگم که سيستمش از DmC بهتره. جونتم کم نميکنه :d
*Happy Tears*
I Love You PG :d
البته تقلید نیست، چون تقریبا همزمان به این مهم دست یافتن. ولی در کل خوشم میاد همچنان PG حکومت داره رو سبک >:d<
مرتضی، نظرت در مورد استودیو Santa Monica چیه؟ استودیویی که با عرضه God of War، کلاً سبک هک اند اسلش رو متحول کرد
مرتضی، نظرت در مورد استودیو Santa Monica چیه؟ استودیویی که با عرضه God of War، کلاً سبک هک اند اسلش رو متحول کرد
*Happy Tears*
I Love You PG :d
البته تقلید نیست، چون تقریبا همزمان به این مهم دست یافتن. ولی در کل خوشم میاد همچنان PG حکومت داره رو سبک >:d<
صد در صد تایید میشه!نظر من؟ بگم نظر رو؟ بنم می کنن اونوقت امیر (آکیبا) منو میزاره تو بلک لیستش شوخی کردم . از نظر منGOW کلا یه راه جدایی رو تو سبک HnS بوجود آورد. کلا بعد GOW سبک Hns به دو دسته تقسیم شد. یکی HnS هایی مثل DMC (که خیلی کم هستن. درجه یک هاش همین DMC و Bayo هستن. نداریم دیگه ) دومی هم HnS های سبک GOW که Ninja Gaiden و اندکی هم Castlevania: LoS و Darksiders (البته شماره اولش ) جزوشون هستن. این نظر من بود. اتفاقا بحث بسیار شیرینه، خوشحال میشم بقیه بچه ها هم شرکت کنن.
البته فراموش نکنیم هر طوری بخوایم حساب کنیم DMC و استاد کامیا بنیانگذار این سبک هستن. از نظر من یقینا عمق گیم پلی DMC و Bayo بیشتر از GOW ـه. مدرک هم دارم.
شدیدا منتظر نظر بقیه ی بچه های تاپیک هم هستم >:d< باشد که بحث خفنی صورت بگیرد >:d<
این دو ایراد آخر، به نظرم زیاد مهم نیستند. به خصوص ایراد آخری که من فکر می کنم تعریف بوده.
دیگه نمی تونم واسه این بازی صبر کنم ببینیم NT چی کار کرده
صد در صد تایید میشه!
به شخصه با بازی هایی مثل DMC بیشتر حال میکن، چون به نظر من این مدل بازی ها دست بازیباز رو بیشتر باز میزارن نسبت به بازی هایی مثل GOW، اون هم به خاطر تنوع کمبو های ریز و درشت هست (به خصوص Bayonetta که پر بود از کمبو برای هر اسلحه).
کلا این جور بازی ها خیلی بیشتر حال میده (نظر شخصی)