K o j i m a
کاربر سایت
اتفاقا به نظر من GOW امسال دیگه نتونه اون غوغای سال های قبل رو به پا کنه، من به این DmC شدید امید دارم به خاطر گیم پلی ای که توی دمو دیدم. البته به نظر من MGR میتونه خیلی خوب خودشو نشون بده، دیگه از LOS و GOW دیگه خسته شدماگه قرار باشه بهترين HnS سال انتخاب بشه مطمئنن DmC برنده نميشه.
HnS هاى امسال رو مگه فراموش کردين؟
GoW که خودش غوله واسه خودش.
Castlevania LoS2 که حريف GoW هست.
MGR که استوديو سازندش PG هست و ميشه گفت اين بچه ها کارشونو خوب بلدن و بهترين HnS ها رو ميسازن.
تقريبا هيچ شانسى براى بهترين HnS شدن DmC وجود نداره. :d موسيقى هم نميتونه به دادش برسه.
اتفاقا به نظر من GOW امسال دیگه نتونه اون قوقای سال های قبل رو به پا کنه، من به این DmC شدید امید دارم به خاطر گیم پلی ای که توی دمو دیدم. البته به نظر من MGR میتونه خیلی خوب خودشو نشون بده، دیگه از LOS و GOW دیگه خسته شدم
تقريبا هيچ شانسى براى بهترين HnS شدن DmC وجود نداره. :d موسيقى هم نميتونه به دادش برسه.
گرافيک هم:
1.GoW
2.LoS2
3.DmC & MGR
یعنی DmC گرافیکش ضعیفه یا اون دو تای دیگه خیلی گرافیکش بالاست ؟
First I whip it out . Then I thrust it . With great force ! Every angle...! It penetrates...! Until ! With great strength ! I ... Ram it in ! In the end , we are all satisfied , and you are set free
از نظر gameplay on the floor (چون GoWو LoS باس هاى عظيم دارن) من خودم به ترتيب اينجورى خوشم اومد:
1.MGR
2.DmC
3.GoW (البته گاو هنوز يه اسلحه توو گيم پلى داشت به خاطر همين ممکنه بعدا نظرم عوض شه)
از نظر موسيقى چون من خودم راک و متال دوست دارم به نظرم ترتيب اينه:
1.DmC
2.LoS2
3.MGR
4.GoW
داستان هم پيش بينيم اينه:
1.MGR & DmC
2.LoS2
3.GoW
دقت کن. از نظر خودت هم یا اوله یا دوم. فقط یه مورد آخره:d کلا خائنی:d نمیشه به حرفات اعتماد کرد:dگرافيک هم:
1.GoW
2.LoS2
3 . DmC & MGR
You Don't Sayهی من میگم این بهترین دیالوگ ـه DMC4 ـه.... بازم علی قبول نمی کنه...... بیا دونفر شدیم.... :biggrin1: امین هم مثل من قبول داره این جمله خفنه.... :biggrin1:
هی خائن با این جمع بندی که تو کردی، هر جور به قضیه نگاه کنیم بازم DmC اوله:d
دقت کن. از نظر خودت هم یا اوله یا دوم. فقط یه مورد آخره:d کلا خائنی:d نمیشه به حرفات اعتماد کرد:d
رسما GOW رو با خاک کوچه یکی کردین غیر از داستان،اونم چون چیزی ازش معلوم نیست،در بقیه ی موارد اول میباشد (بخش مولتی خوف ناک GOW رو هم خواهشا حساب کنید! تا الان همه راضی بودن از بتا! خیلی هم راضی بودن! :d )
---
در مورد آهنگ های بازی(من گوش ندادم!به طور کلی میگم :d ) به نظرم آهنگ تاثیر خیلی زیادی میتونه رو نظر منتقدها و گیمرها بزاره! :d کلا خیلی تاثیر گذاره دیگه دست کمش نگیرید! :d
خیلی هم دیالوگ خوبیه چطور دانته جدید هزار تا چیز میگه خوبه اما این نیست؟You Don't Say
The Worst Dialogue EVER!!!!!
خیلی هم دیالوگ خوبیه چطور دانته جدید هزار تا چیز میگه خوبه اما این نیست؟
خب اين نظر شخصيم بود اونم درباره ى دمو ها :d (LoS هنوز نيومده)
تازه من گفتم Gameplay on the floor که باس فايت ها رو حساب نکردم. اگه حساب کنيم GoW مياد اول :d
تازه DmC دو تا مانع داره :
1.Haters
2.اين که با شماره هاى قبلى مقايسه ميشه.
همچنان شوخی های دانته جلف و بیخود هستند.
به نظرم بهترین دیالوگ دانته این هست:خیلی هم دیالوگ خوبیه چطور دانته جدید هزار تا چیز میگه خوبه اما این نیست؟