بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوش به حال اونایی که از این کارت های اعتباری بین المللی دارن . من که از این کارت های اعتباری مخصوص ایران دارم باید منتظر باشم که یا توی فروشگاه های شهرا بیاد یا هم از توی سایت بخرم که در هر صورت باید تا 10 -12 بهمن منتظر باشم . :( :(( من چه قدر بد بختم !!!!! :((:(

یه چندتا خبر دیگه هم اومده بود که حوصله ام نمیشد قرارشون بدم ولی خب امیر دیگه استارت رو زد :دی

اگه بازی رو از فروشگاه کاپکام بخرید ( لازم نیست پیش خرید کنید ) یه گردنبند هم به صورت رایگان گیرتون میاد :
tumblr_mfa3r4Ry2o1qdqlkxo2_1280.jpg

همچنین گروه Noisia هم قراره آهنگ هایی که برای بازی ساخته به صورت Bonus Disk در تاریخ 8 ژانویه عرضه بشه که ( خودم در این مورد اطلاعات زیادی نتونستم بدست بیارم ولی فکر کنم روی یکی از پک های بازی هست ) ، اینجا میتونید لیست ترک ها (بیش از 30 ترک اوریجینال برای DmC ساختن !!! ) رو ببینید و پیشنمایش هرکدوم رو گوش کنید : ( من از آهنگ Better Half خیلی خوشم اومد )

89534921070898828347.png

DmC Devil May Cry (Original Game Soundtrack) [Bonus Version]: Noisia: Amazon.co.uk: MP3 Downloads

علاوه بر اون مثل اینکه قراره گروه Combichrist هم یه آلبوم جدید به نام No Redemption رو در تاریخ 25 ژانویه منتشر کنه که لیست ترک هاش رو پایین میبینید :

01. Age Of Mutation
02. Zombie Fistfight
03. Feed The Fire
04. Gimme Deathrace
05. Clouds Of War
06. Buried Alive
07. Empty
08. I Know What I Am Doing (Planet Treason)
09. No Redemption
10. Falling Apart
11. Gotta Go
12. How Old Is Your Soul?
13. Pull The Pin

علاوه بر اون قراره یه Bonus-CD هم داشته باشند :
01. Declamation
02. What the **** is Wrong With You
03. Get Your Body Beat
04. Never Surrender
05. Deathbed
06. Follow the Trail of Blood
07. Sent To Destroy
08. Throat Full of Glass
09. Electrohead
10. All Pain is Gone

که به احتمال زیاد همه این ترک ها توی DmC هم هستند ، اگه اینطور باشه بازی بیشتر از 50 ترک مختلف داره !!!

آخرین ویرایش:
علاوه بر اون قراره یه Bonus-CD هم داشته باشند :
01. Declamation
02. What the **** is Wrong With You
03. Get Your Body Beat
04. Never Surrender

05. Deathbed
06. Follow the Trail of Blood
07. Sent To Destroy

08. Throat Full of Glass
09. Electrohead
10. All Pain is Gone
همین 3تا رو بذارین کافیه. اونوَخ حال میده شیطون بکشی:d

لینک دانلود تمام پیش نمایش های Sound Track های Noisia که توی یه فایل RAR قرارشون دادم ( حجمش هم 8 مگ بیشتر نیست )

Download Noisia Original Sound Tracks Previews rar

البته اینا تم مبارزات نیستن و بیشتر مربوط میشن به کات سین ها و صحنه های فرار دانته داخل لیمبو ، مثل اینکه گروه Combichrist مسئول ساختن آهنگ برای مبارزات بازیه .

اینم دوتا دشمن جدید که امروز معرفی شدن :

یکم دشمن جدید بذارن که توی بازی بتونیم تنوع هم ببینیم . تا حالا که کل دشمن ها به جز boss ها در سری های DMC تا مرحله 7 مشخص می شدن و اگه بعدش هم دشمن جدیدی می آمد آن چنان جدید نبود امیدوارم این DmC اون طوری نباشه و تنوع بیشتری ببینیم . در رابطه با آهنگ ها هم که دیگه با این همه آهنگی که گذاشتن بعید می دونم حرفی برای گفتن باشه . حالا خدا کنه برای انتشار این بازی دیگه مثل بعضی بازی ها شاهد تاخیر چند روزه نباشیم و تو همون تاریخی که اعلام کردن بازی رو Release کنن.

همین برای کل بازی کافیه! :دی حتی صداگذاری محیط و اینا هم نمی خوایم! :دی

خوش به حالتون آهنگ ها رو گوش میدین . من که باید امشبو با 70 mg ترافیک بگذرونم تا فردا ... ولی خب وقتی که شما آهنگ ها رو بپسندین حتما خوبه دیگه ! ( غیر از اینه ؟!! ) ولی تعجب می کنم اینا دیگه واقعا چی هستن که یک آهنگ رو با کل صداگذاری ها عوض میکنین . مثل اینکه آهنگش خیلی توپه !

آهنگا تک تکشون عالين :x خب البته من گفته بودم خيالم از موسيقى بازى راحته :d

على مرسى بابت لينک.

ويرايش: آلبوماى قبلى اين دو گروه زياد قوى نبود (البته در کل خوب بود) ولى سر DmC خوب کارشونو انجام دادن :d

خوش به حالتون آهنگ ها رو گوش میدین . من که باید امشبو با 70 mg ترافیک بگذرونم تا فردا ... ولی خب وقتی که شما آهنگ ها رو بپسندین حتما خوبه دیگه ! ( غیر از اینه ؟!! ) ولی تعجب می کنم اینا دیگه واقعا چی هستن که یک آهنگ رو با کل صداگذاری ها عوض میکنین . مثل اینکه آهنگش خیلی توپه !
همون آهنگیه که توی تریلر E3 2012 بود(فکر کنم،همون تریلریه که اولش ورجیل رو با ماسک در حال حرف زدن نشون میده)

آهنگا تک تکشون عالين :x خب البته من گفته بودم خيالم از موسيقى بازى راحته :d

على مرسى بابت لينک.

ويرايش: آلبوماى قبلى اين دو گروه زياد قوى نبود (البته در کل خوب بود) ولى سر DmC خوب کارشونو انجام دادن :d

همین می تونه تأیید این امر باشه که این بازی بهترین H'n S سال خواهد شد :دی
اگر ندیدین... :دی

اگه بازی های زیادی نیاد توی این سبک مطمئناً بهترین بازی میشه چون تا حالا که مشکل خاصی توش ندیدم . البته باز هم این هیتر ها کار خودشون رو میکنن برای همین امتیاز بازی پایین میاد ولی خب بعید نیست که بهترین بازی HnS سال بشه . باید صبر کرد و دید چی میشه . هنوز شاید کلی بازی دیگه هم تو این سبک بیاد ولی در کل من که میگم DmC اگه بهترین نشه جزء بهترین ها میشه .

اگه بازی های زیادی نیاد توی این سبک مطمئناً بهترین بازی میشه چون تا حالا که مشکل خاصی توش ندیدم . البته باز هم این هیتر ها کار خودشون رو میکنن برای همین امتیاز بازی پایین میاد ولی خب بعید نیست که بهترین بازی HnS سال بشه . باید صبر کرد و دید چی میشه . هنوز شاید کلی بازی دیگه هم تو این سبک بیاد ولی در کل من که میگم DmC اگه بهترین نشه جزء بهترین ها میشه .
متاسفانه HnS رو زیر مجموعه Action Adventure قرار میدن و خودش سبک جدا شناخته نمیشه ، برای همین خیلی بعیده یه بازی HnS جایزه ایی ببره ! حتی سال دیگه که یکی از بهترین سالها برای سبک HnS بازم بعیده بازی های این سبک توجه خاصی بهشون بشه و مطمئنا زیر سایه بقیه بازی های Action Adventure مثل The Last Of Us گم میشن

به امید اینکه روزی این دوتا سبک ( HnS و Action Adventure ) از همدیگه جدا بشند تا به بازی های HnS هم به اندازه کافی اهمیت داده بشه [-o<

اگه قرار باشه بهترين HnS سال انتخاب بشه مطمئنن DmC برنده نميشه.
HnS هاى امسال رو مگه فراموش کردين؟

GoW که خودش غوله واسه خودش.
Castlevania LoS2 که حريف GoW هست.
MGR که استوديو سازندش PG هست و ميشه گفت اين بچه ها کارشونو خوب بلدن و بهترين HnS ها رو ميسازن.

تقريبا هيچ شانسى براى بهترين HnS شدن DmC وجود نداره. :d موسيقى هم نميتونه به دادش برسه. :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or