بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
داستان اسپاردا و ایوا ( افسانه Nephilim ها ) به روایت تصویر :

توضیح مختصر :
به گفته ورجیل در افسانه ها اومده که Nephilim ها ( نیمه فرشته - نیمه شیطان ) تنها موجوداتی هستن که میتونند پادشاه شیاطین رو بکشند

Its Just Keep Getting Better & Better :d

آخرین ویرایش:
82240257863510518601.jpg

این چقدر شبیه Nevan ـه! :)) :دی

من از این آرت خیلی خوشم اومد :دی طراحیش فوق العادست :x

راستی نمیدونم کسی دقت کرد یا نه ولی به نظر میاد نماد یاماتو برخلاف ربلیون ، شیطونی باشه !

-----------
@ مرتضی
تازه چندتا عکس جدیدتر هم از ایوا منتشر شده و چهره اش هم توی اون عکسها نشون دادن :دی

عکس فوق العاده بودن....مخصوصا" این:
57242954231862462425_thumb.jpg
eva موهاش قرمزه؟بعد دانته موهاش قهوه ایه؟به کی رفته این بشر؟:-"
97426064147116079703.png
علی بابت عکس ها واقعا ممنونم . درباره موهای دانته تعجب کردم ؟!!!! Eva قرمز ، Sparda سفید ، Vergil سفید ، Dante قهوه ای . !!!! واقعا بکی رفته ؟!!!! من که میگم حتما NT باز می خواد بگه 50-50 هست . نصفش به مامانش رفته ، نصفش به باباش ! نظرسنجی هم که ماشا الله نصف دوستان به 80-85 رای دادن یعنی احتمال اینکه 85-90 بیاره اینقدر کمه که بقیه زیاد رای ندادن بهش ؟! الآن فکر میکنم خیلی بالا دادم 90-95 زیاده . 85-90 بهتره .
..
..
هنوز یک ماه مونده بازی بیاد !!!! خدایا چرا اینقدر روز ها دیر میگذره ؟!!! :-<

یعنی ما تا قبل از تموم شدنِ دنیا می تونیم این DmC رو بازی کنیم ؟ :دی
هنوز بحث متاس ؟ :دی
راستی علی (پسر اسپاردا) ی عزیز :دی این آرت ها فوق العاده بی نظیر بود >:d< این نویسنده ها ذهنِ منو خوندن یعنی !!!!

یعنی ما تا قبل از تموم شدنِ دنیا می تونیم این DmC رو بازی کنیم ؟ :دی

/:) واقعا شما این مزخرفات رو باور می کنین . دنیا به هیچ وجه امسال تمام نمیشه . من یکی که تا این DmC رو بازی نکنم نمی میرم حتی اگه دنیا تمام بشه ! :shrewd:

خب دوستان امروز تولد خالق سری بازی های DMC، استاد Hideki Kamiya هست. (19 دسامبر 1970) :دی (تولد Bayonetta هم هست :دی 19 دسامبر 1411 :دی)

استاد به افق های بعدی سبک HnS نگاه می کنه....... :دی

kamiya_crop.jpg

:birthday: <:-p :دی

خب دوستان امروز تولد صاب تاپیک (alprh) هم هست که معلوم نیست کجا و مشغول چه کاریه:d
بیخود نیست که این تاپیک رو خودش شخصا زده:d
کلا وقت نشده ببینیمش:d

استاد به افق های بعدی سبک HnS نگاه می کنه....... :دی

kamiya_crop.jpg

امیدواریم بعد از اینکه استاد از این حال بیرون آمدن یک فکری برای DMC ی ما بکنن و یک سری توپ بزنن تا سر حال بیایم . هر چند میدونم هنوز زدن این حرف ها اونم در شرایطی که هنوز DmC نیومده زوده ولی خب توی فکرش هم باشن و فراموشش نکنن جای شکرش باقیه.

اگه بازی رو از استیم Pre-Order کنید یه Costume Pack رایگان برای دانته گیرتون میاد !

150x600-banner.png

قبلا گفته بودن کاستوم های دانته داخل خود بازی قابل باز کردن هستن و نیازی نیست حتما اونها رو بخرید، فقط امیدوارم این Costume هم توی بازی باشه چون به نظر من فوق العادست :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or