K o j i m a
کاربر سایت
به نظرم بهترین دیالوگ دانته این هست:
Is Sanity The Price To Pay For Power?
اون حسی که میگیره موقع گفتن این دیالوگ به واقع شاهکاره
کسی میتونه لینک دانلود Kat's Theme رو بزاره؟
اصلا دانته مگه ديالوگ خوبم داره :d
کسی میتونه لینک دانلود Kat's Theme رو بزاره؟
پ.ن:منکه اهنگارو دانلود نکردم ولی اسماشونو توی لیست خوندم بسی هم لذت بردم:d
این طور که پیداست، بازی از نظر صداگذاری، یونیکه
اونوکه شک نکن کیوان . فقط نمیتونم قبول کنم که GoW بیاد جای DmC رو بگیره و مانع این بشه که DmC برنده بشه .
یعنی میگی نداره ؟! این همه دیالوگ که توی این سری ها گفت پس چی بود . این لینک رو یک نگاه بندازین بد نیست .
Devil May Cry - Wikiquote
که البته نمیدونم رفتین یا نه ولی برای اونایی که فکر میکنن دیالوگ های دانته خوب نیست میتونه مفید باشه !
امین، من خودم یکی از فن های DmC هستم. ولی باید قبول کنیم که God of War، روح تازه ای را به کالبد سبک های هک اند اسلش دمیده. انقدر این سری خوب بود که باعث شد بازی های زیادی نظیر Dante's Inferno از GoW تقلید کنند. مگر این که NT انقدر خوب کار کنه که شاهکار بسازه. اونوقت شاید DmC بتونه جای God of War رو بگیره.
چرا همه چى رو جدى ميگيرى ؟ :d
شوخى کردم :d
شاهکار که خودت ميدونى امکان نداره تازه غير از GoW به نظرم متاى LoS2 و MGR هم بيشتر از DmC ميشه. :d
شرمنده آخه نمیتونم خوب فرق شوخی و جدی رو اینجا تشخیص بدم . حالا میگم این GoW رو هم بی خیال میگیم عالیه ولی دیگه DmC نباید دیگه از رتبه سوم پایین تر بیاد .
بحث اون دیالوگ امضای امین شد
خداییش افتضاح ترین دیالوگیه که توی سری DMC شنیدم یعنی رسما داره در مورد S*X حرف میزنه و قشنگ داره توضیح هم میده
مرتضی هر چی هم که بگی نمیتونه نظرم رو راجب این دیالوگ عوض کنه
این جا فقط گیم پلی و گرافیک می مونه، که متاسفانه نینجا تئوری در بخش گرافیک خیلی ضعیف کار می کنه. ولی خب با توجه به این که گیم پلی DmC واقعاً عالیه (این رو از دمو می گم) فکر کنم DmC واقعاً یکی از خوب های امسال باشه.
فقط یک کم باید بازی را سخت تر کنند، چون واقعاً کمی آسون بود.
خیلی هم دیالوگ خوب و زیباییهبحث اون دیالوگ امضای امین شد
خداییش افتضاح ترین دیالوگیه که توی سری DMC شنیدم یعنی رسما داره در مورد S*X حرف میزنه و قشنگ داره توضیح هم میده
مرتضی هر چی هم که بگی نمیتونه نظرم رو راجب این دیالوگ عوض کنه