بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
به نظرم بهترین دیالوگ دانته این هست:
Is Sanity The Price To Pay For Power?
:دی
اون حسی که میگیره موقع گفتن این دیالوگ به واقع شاهکاره:دی

این دیالوگش هم واقعا خوبه . کلا دانته همه چیزش خوبه . ( منظورم دانته DMC هست . دانته DmC رو نمیدونم )

---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:20 PM ارسال شده بود ----------

خب به سلامتی آهنگ های DmC رو گرفتم . همون طور که گفتم شما دوستان چیز خراب رو که اصلا نمی پسندین . این سه تا رو گرفتم :
1. Never Surrender
2. Sent to Destroy
3. All pain is gone
که Never Surrnder و Sent to destroy واقعا عالین . فقط حال میده موقع مبارزه این آهنگ ها پخش بشن دیگه اون شیطون بدبخت باید فاتحه خودشو بخونه !:d

کسی میتونه لینک دانلود Kat's Theme رو بزاره؟:-"

منم دنبالش میگشتم ولی پیدا نشد توی هر سایتی رفتم never surrender و sent to destroy بودن ولی نتونستم این kat`s theme رو پیدا کنم !

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

اصلا دانته مگه ديالوگ خوبم داره :d

یعنی میگی نداره ؟! :-/ این همه دیالوگ که توی این سری ها گفت پس چی بود . این لینک رو یک نگاه بندازین بد نیست .
Devil May Cry - Wikiquote
که البته نمیدونم رفتین یا نه ولی برای اونایی که فکر میکنن دیالوگ های دانته خوب نیست میتونه مفید باشه !

دوستان داشتند درباره بهترین هک اند اسلش سال صحبت می کردند، گفتم منم بیام یک نظری در این مورد بگم.

همانطور که علی اشاره کرد، سبک هک اند اسلش یکی از زیر شاخه های Action Adeventureـه. در ضمن اگه هم تفکیک بشن، باز بعید می دونم DmC بهترین هک اند اسلشه سال بشه. به دلیل وجود عنوانی به نام God of War: Ascention :>

:دی این طور که پیداست، بازی از نظر صداگذاری، یونیکه :دی

اونوکه شک نکن کیوان . فقط نمیتونم قبول کنم که GoW بیاد جای DmC رو بگیره و مانع این بشه که DmC برنده بشه . :(

امین، من خودم یکی از فن های DmC هستم. ولی باید قبول کنیم که God of War، روح تازه ای را به کالبد سبک های هک اند اسلش دمیده. انقدر این سری خوب بود که باعث شد بازی های زیادی نظیر Dante's Inferno از GoW تقلید کنند. مگر این که NT انقدر خوب کار کنه که شاهکار بسازه. اونوقت شاید DmC بتونه جای God of War رو بگیره.

یعنی میگی نداره ؟! :-/ این همه دیالوگ که توی این سری ها گفت پس چی بود . این لینک رو یک نگاه بندازین بد نیست .
Devil May Cry - Wikiquote
که البته نمیدونم رفتین یا نه ولی برای اونایی که فکر میکنن دیالوگ های دانته خوب نیست میتونه مفید باشه !

چرا همه چى رو جدى ميگيرى ؟ :d
شوخى کردم :d

امین، من خودم یکی از فن های DmC هستم. ولی باید قبول کنیم که God of War، روح تازه ای را به کالبد سبک های هک اند اسلش دمیده. انقدر این سری خوب بود که باعث شد بازی های زیادی نظیر Dante's Inferno از GoW تقلید کنند. مگر این که NT انقدر خوب کار کنه که شاهکار بسازه. اونوقت شاید DmC بتونه جای God of War رو بگیره.

شاهکار که خودت ميدونى امکان نداره تازه غير از GoW به نظرم متاى LoS2 و MGR هم بيشتر از DmC ميشه. :d

چرا همه چى رو جدى ميگيرى ؟ :d
شوخى کردم :d

شاهکار که خودت ميدونى امکان نداره تازه غير از GoW به نظرم متاى LoS2 و MGR هم بيشتر از DmC ميشه. :d

شرمنده آخه نمیتونم خوب فرق شوخی و جدی رو اینجا تشخیص بدم . حالا میگم این GoW رو هم بی خیال میگیم عالیه ولی دیگه DmC نباید دیگه از رتبه سوم پایین تر بیاد .

بحث اون دیالوگ امضای امین شد :دی

خداییش افتضاح ترین دیالوگیه که توی سری DMC شنیدم :دی یعنی رسما داره در مورد S*X حرف میزنه و قشنگ داره توضیح هم میده :|

مرتضی هر چی هم که بگی نمیتونه نظرم رو راجب این دیالوگ عوض کنه :دی

شرمنده آخه نمیتونم خوب فرق شوخی و جدی رو اینجا تشخیص بدم . حالا میگم این GoW رو هم بی خیال میگیم عالیه ولی دیگه DmC نباید دیگه از رتبه سوم پایین تر بیاد .

Platinium Game واقعاً کارش درسته، مطمئناً امسال یکی از بهترین هک اند اسلش سال را عرضه می کنه. داشتم یک نگاهی به کارنامه NT می انداختم، دیدم که اکثر بازی هایش، داستان پردازی خوبی داشتند. پس با این حساب، می تونیم نتیجه بگیریم که داستان و صداگذاری این بازی، عالی می باشند.

این جا فقط گیم پلی و گرافیک می مونه، که متاسفانه نینجا تئوری در بخش گرافیک خیلی ضعیف کار می کنه. ولی خب با توجه به این که گیم پلی DmC واقعاً عالیه (این رو از دمو می گم) فکر کنم DmC واقعاً یکی از خوب های امسال باشه.
فقط یک کم باید بازی را سخت تر کنند، چون واقعاً کمی آسون بود.

پ.ن (@ علی): اسنایپی که ورجیل در دست داره رو هم در نظر نمی گیریم:دی

خداییش افتضاح ترین دیالوگیه که توی سری DMC شنیدم :دی یعنی رسما داره در مورد S*X حرف میزنه و قشنگ داره توضیح هم میده :|

نیست :shrewd: :دی باو دانته از این دیالوگ ها کم نداره! :دی مثلا تو ملاقاتش با Nevan هم یه چیزایی میگه..... :دی البته به وضوح این دیالوگ نیست. :دی تو DmC هم هزار تا حرف میزنه. :| :دی اصلا به شخصیت های Care Free ای مثل دانته میاد که اینطوری حرف بزنن. :دی نمونش bayonetta یه چیزایی می گفت که...... :دی
مثلا میزنه یه غول رو داغون می کنه تو بازی، بعد میگه: " And I didn't make any time for pillow talk" لول =)) برید Pillow Talk رو سرچ کنین ببینین چیه معنیش =)) :دی

این جا فقط گیم پلی و گرافیک می مونه، که متاسفانه نینجا تئوری در بخش گرافیک خیلی ضعیف کار می کنه. ولی خب با توجه به این که گیم پلی DmC واقعاً عالیه (این رو از دمو می گم) فکر کنم DmC واقعاً یکی از خوب های امسال باشه.
فقط یک کم باید بازی را سخت تر کنند، چون واقعاً کمی آسون بود.

گرافیک فنی بازی های NT شاید یکم ضعیف باشه، اما گرافیک هنری بازی هایش شاهکاره. مخصوصا رنگ آمیری محیط. :دی گرافیک DmC هم از هر نظر خوب و قابل قبوله. :دی سختی رو هم که علی میگه درست شده. :دی

آخرین ویرایش:

خیلی هم دیالوگ خوب و زیباییه:دی
شما سلیقه نداری:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or