بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

Kojima@
برو بابا
چشمات رو باز کنی:

گفتم یه حسی بهم میگه نگفتم فکت صادر کردم. هر چند به حرفم کاملا ایمان دارم. مشکل شماها معلومه از کجا آب میخوره. دیگه حوصله این بحثای بچه گونه رو که هر روز شاهدش هستیم رو هم ندارم. علی دونه دونه براتون دلیل آورد و همونجور که مشخص بود یا خودتون رو زدین به اون راه یا جوابی نداشتین که بدین. پس برای آخرین بار میگم، از بازی خوشتون نمیاد بیخیالش شین.

من اين قسمتو گفتم:
همه موارد بازی هم خوب ساخته و پرداخته شدن.
الان اينو وقتى نمرات اومد فهميدى :d
تو چقد ميپرى به من؟ :| من گفتم متا ميشه 80-85. نگفتم حالم از بازى به هم ميخوره که :| تازه به نظرم از نسخه 4 و صد البته نسخه ى 2 خيلى بهتره.

من اين قسمتو گفتم:

الان اينو وقتى نمرات اومد فهميدى :d
تو چقد ميپرى به من؟ :| من گفتم متا ميشه 80-85. نگفتم حالم از بازى به هم ميخوره که :| تازه به نظرم از نسخه 4 و صد البته نسخه ى 2 خيلى بهتره.
نمرات بازی اومد؟ یعنی من قبل از اون نمیگفتم بازی همه قسمتاش خوب از آب در اومده؟ از موسیقی و گرافیک و گیم پلی تعریف نمیکردم؟ کشتین منو شماها>:d اتفاقا کاملا برعکسه، شما باید بفهمین که تمام حدساتون غلط از آب در اومده نه ما.

یادمه من هم نمره 80-85 رو دادم و همون موقع اومدم گفتم شاید از عوارضِ هایپِ زیاده :دی ولی الان که دارم این نمرات رو می بینم و بعدا که متای بازی رو اعلام کردن یعنی واقعا خیلی خوشحالم و در پوست خودم نمی گنجم! البته بازم دو جمله ی علی (صلح و صفا) هست که باید با طلا بنویسن بنویسن سر درِ تاپیک تا هیتریون ببینن و عبرتی بشود برای آیندگان :

شما باید بفهمین که تمام حدساتون غلط از آب در اومده نه ما.

اصلا اهمیتی نداره متای بازی 100 بشه یا 1.

نمرات بازی اومد؟ یعنی من قبل از اون نمیگفتم بازی همه قسمتاش خوب از آب در اومده؟ از موسیقی و گرافیک و گیم پلی تعریف نمیکردم؟ کشتین منو شماها>:d اتفاقا کاملا برعکسه، شما باید بفهمین که تمام حدساتون غلط از آب در اومده نه ما.

من همچين حرفيو نزدم ولى يهو اومدى گفتى بازى همه چيزش خوب از آب درومده که انگار تازه به اين نتيجه رسيدى.
حدسيات؟ من کدوم حدسياتم غلط بوده؟؟ من هميشه ميگفتم خودم از بازى خوشم نمياد و هميشه از HnS هاى NT بدم ميومده که وقتى دمو رو بازى کردم نظرم برگشت.

علی خونسردیت رو حفظ کن :دی آروم ، نفس عمیق :دی

بحثی کردن با بعضیها کلا بی فایدست ( منظورم Mori نیست و دارم کلی میگم )
مثلا توی اون تاپیک امتیازات من اومدم قشنگ توضیح دادم که DmC داره سعی میکنه راه DMC1 رو بره و اومدم دو تا دانته رو با همدیگه مقایسه کردم و گفتم دانته DmC هم مثل دانته DMC1 داره سعی میکنه یه شخصیت تازه رو ارائه بده و شباهت هاش رو با استایل Punk گفتم

ولی خب وقتی طرف بعد از این همه توضیح دوباره بر میگرده میگه این دانته نیست یا دانته g@y شده دیگه واقعا چی میشه گفت ؟ وقتی کسی نمیخواد یه موضوعی رو بفهمه دیگه نمیشه کاریش کرد ! الان هم وقتی یه همچین پستایی رو میبینیم سعی میکنه از کنارشون رد بشم !

" دانته G@y شده " , "حالم از دانته جدید بهم میخوره" , " گند زدن به دانته " ............ Yeah , Whatever !

مثلا توی اون تاپیک امتیازات من اومدم قشنگ توضیح دادم که DmC داره سعی میکنه راه DMC1 رو بره و اومدم دو تا دانته رو با همدیگه مقایسه کردم و گفتم دانته DmC هم مثل دانته DMC1 داره سعی میکنه یه شخصیت تازه رو ارائه بده و شباهت هاش رو با استایل Punk گفتم

ولی خب وقتی طرف بعد از این همه توضیح دوباره بر میگرده میگه این دانته نیست یا دانته g@y شده دیگه واقعا چی میشه گفت ؟ وقتی کسی نمیخواد یه موضوعی رو بفهمه دیگه نمیشه کاریش کرد ! الان هم وقتی یه همچین پستایی رو میبینیم سعی میکنه از کنارشون رد بشم !

" دانته G@y شده " , "حالم از دانته جدید بهم میخوره" , " گند زدن به دانته " ............ Yeah , Whatever !
یه عده کلا فکر می‌کنن گفتن این که این دانته، دیگه دانته قبل نیست کلاس ـه و باعث می‌شه همه بگن Wow عجب DMC باز خفن و اصیلی ـه:|
همونطور که تو تاپیک امتیازات گفتم/گفتی:
من نمی‌دونم چرا این هیتران عزیز تریپ ژستیک ور داشتن!
همچین می‌گن این دیگه اون دانته نیست و نمی‌دونم قیافش و حرکاتش عوض شده انگار کلا به خاطر دانته بازی می‌کردن!
منکر نقش شخصیت و تیپ دانته نمی‌شم ولی دیگه کل بازی هم محدود به دانته نبود!
دانته جدید هم شوخی هاش رو داره، تیپ و قیافه خوبی داره و کاملا هم خونسردی دانته رو داره! حالا فرقش چیه؟! موهاش مشکی شده؟! یعنی شما ها فقط می‌رفتین تو DMC به موهای دانته نگاه می‌کردین میومدین بیرون؟!
اینا فقط می‌گن نه موهای دانته مشکی شده من دیگه دوست ندارم! خب چرا دوست نداری؟! چیش رو دوست نداری؟! حتما باید همون داستان ناقص پیش می‌رفت و تا آخرش هم نمی‌فهمیدی چرا موهای کسی که انقدر داری ازش طرفداری می‌کنه سفیده؟!
والا به غرعان:دی

نمیخاین نظرسنجی رو ببندین ایا؟ نمره ها دارن میان...اینجوری ناجور میشه :d
خب بعدش نظرسنجی حکم "فکر میکنید DmC لیاقت چه میانگین امتیازی را دارد" پیدا میکنه:دی
پ.ن:میگم بازی که اومد نظرسنجی رو بکنین"امتیاز شما به DmC"!
گزینه ها هم همینا باشن:دی

خب بعدش نظرسنجی حکم "فکر میکنید DmC لیاقت چه میانگین امتیازی را دارد" پیدا میکنه:دی
پ.ن:میگم بازی که اومد نظرسنجی رو بکنین"امتیاز شما به DmC"!
گزینه ها هم همینا باشن:دی
البته با عرض شرمندگی...:-*
چون اسم نظر سنجی *پیش بینی* استش...واس همین اگه بسته نشه به رای های بقیه که رای ندادن جهت میده...:d :>

چون اسم نظر سنجی *پیش بینی* استش...واس همین اگه بسته نشه به رای های بقیه که رای ندادن جهت میده...:d :>
اشکال نداره،راه های فرعی رو میبندیم=))
پ.ن:بچه ها شما هم پیشنهاد هاتون رو بریزید رو دایره ببینیم بعد ریلیز بازی نظرسنجی رو چی بذاریم:دی

فعلا 3 تا نمره بیشتر منتشر نشده و به نظرم تا حداقل یکی ، دو هفته دیگه نمره جدیدی از بازی منتشر نشه :دی وقتی نمره های بازی شروع کردن به سرازیر شدن نظرسنجی رو هم میبندیم :دی

من اصن درباره DmC باهاش حرف نزدم :|
داشتم درباره استاد کاميا باهاش بحث ميکردم يهو داغ کرد.

پ.ن: على داداش ببخشيد اگه ناراحت شدى :d

البته به نظر من بچه ها حق دارن از دانته ى جديد انتقاد کنن به قول يکى از بچه ها (توو تاپيک امتيازا) مثل اين ميمونه که مثلا کوجيما بياد به جاى اسنيک کله ى ماريو يا کريتوسو بزاره :d (حالا نه در اين حد ولى کليتش همينه:d)

البته من خودم بيشتر از ورجيل انتقاد دارم تا دانته :d

---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

على پسر اسپاردا @
ازين چيزى ميدونى؟

راسى الان يه چيزى به ذهنم زد.
يکى از بهترين بخشايى که من توو DMC ها دوست داشتم کات سين هاى اکشن جالبش بود. فک کنم توو DmC همچين کات سين هايى نداريم.

توو DMC هست ولى DmC رو نميدونم. :d
کات سين اکشن که هست ولى مثل قديما باشه بعيد ميدونم. مثلا مثل جنگ دانته با ورجيل يا دانته با نيرو...

این یه سری اسکن از کمیک بوکیه که قراره منتشر بشه(مال DmCه...خودتون میدونین دیگه)
در ضمن فکر کنم این باکس های دیالوگ ها انقدر گنده نیست...نوشته ها فرانسوی بود یکی ترجمه شون کرده...
به علاوه من نمیدونم عکسا شیلترن یا نه...اگه بودن بگین درستشون کنم...
1Ibsp

1IbDg

1Ibtc

1Ibu3

1IbuN

1Ibw8

1Ibxi

1IbAG

1IbBP

1IbCu

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی