بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
جدی دوستان !
اون دفه علی گفت، من همین امروز تو توییتر بودم ازش دیشب یه سوال پرسیده بودم : در مورد اینکه به نظرت این DmC موفق میشه یا نه ؟
برگشته حرفِ توهین آمیز می زنه (اینجا جاش نیست بگم) بعد بهش میگم ما تو رو دوست داریم، آیا این ناراحتیت به خاطره اینه که فکر می کنی شاهکارت رو خراب کردن ؟
صد تا لینک می ده
بهش می گم مودبانه تر اینه که با احترام با فن هات حرف بزنی
میگه : تو رئیسِ منی ؟
منم ناراحت شدم بهش یه چی گفتم، بعدم گفتم عمرا طرفدارِ آدم بی شعوری مثله تو باشم
اونم گفت بهتر :|
کلا مشکلا خود بزرگ بینی مفرط داری، خیلی ناراحتم کرد

جدی دوستان !
اون دفه علی گفت، من همین امروز تو توییتر بودم ازش دیشب یه سوال پرسیده بودم : در مورد اینکه به نظرت این DmC موفق میشه یا نه ؟
برگشته حرفِ توهین آمیز می زنه (اینجا جاش نیست بگم) بعد بهش میگم ما تو رو دوست داریم، آیا این ناراحتیت به خاطره اینه که فکر می کنی شاهکارت رو خراب کردن ؟
صد تا لینک می ده
بهش می گم مودبانه تر اینه که با احترام با فن هات حرف بزنی
میگه : تو رئیسِ منی ؟
منم ناراحت شدم بهش یه چی گفتم، بعدم گفتم عمرا طرفدارِ آدم بی شعوری مثله تو باشم
اونم گفت بهتر :|

قبلا گفتم شاید یه خرده خراب بوده الآن که گفتی دیگه باورم شد 100% که واقعا خرابه . حرف هایی میگه ها ! این قسمت اونم گفت بهتر واقعا برام عجیب بود ! آخه طرفدار یکی بیاد ولش کنه باید گفت بهتر ! /:)
--------------------------------------------------------------------
آخرین متایی که به بازی دادن رو دیدین ؟!!!!!!! insight factor : 75/100 !!!!!! :| :-o رو چه حسابی اینو دادن ! خیلی کمه . آخه 75 ؟!!!!!!!! زبان سایتشون هم که ماشالله ایتالیایی هست هر کارم کردم انگلیسی نشد که بفهمم چی میگن !!!!

دوستان میشه بی خیال کامیا بشیم؟ هر طوری حرف میزنه، فحش میده یا بد برخورد میکنه فکر کنم دیگه اینجا جاش نباشه. میشه لطفا دیگه در این مورد حرف نزنیم؟ حداقل به خاطر من.

از اینکه بد و بیراه گفته من شخصاً متاسفم اما در مورد خود بزرگ بینیش حق داره خدایی والا من اگه بودم 1000 بار بیشتر خود بزرگ بینی داشتم

آدم خدای H&S باشه ، بازی مافوق هنری مثل Okami تو کارنامه اش باشه + کارگردان یکی از بهترین RE ها بوده

این سری هم این بابا خلق کرده :دی
آخرین متایی که به بازی دادن رو دیدین ؟!!!!!!! insight factor : 75/100 !!!!!! :| :-o رو چه حسابی اینو دادن ! خیلی کمه . آخه 75 ؟!!!!!!!! زبان سایتشون هم که ماشالله ایتالیایی هست هر کارم کردم انگلیسی نشد که بفهمم چی میگن !!!!

اونور هم گفتم به رقم تلاش های K o j i m a تو متا ثبت نمیشه:>

دوستان میشه بی خیال کامیا بشیم؟ هر طوری حرف میزنه، فحش میده یا بد برخورد میکنه فکر کنم دیگه اینجا جاش نباشه. میشه لطفا دیگه در این مورد حرف نزنیم؟ حداقل به خاطر من.

شوما امر بُفُرما:">

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

از اینکه بد و بیراه گفته من شخصاً متاسفم اما در مورد خود بزرگ بینیش حق داره خدایی والا من اگه بودم 1000 بار بیشتر خود بزرگ بینی داشتم

آدم خدای H&S باشه ، بازی مافوق هنری مثل Okami تو کارنامه اش باشه + کارگردان یکی از بهترین RE ها بوده

این سری هم این بابا خلق کرده :دی

موافقم :-"

اونور هم گفتم به رقم تلاش های K o j i m a تو متا ثبت نمیشه:>

Thank you , Thank you , Thank you all :d
خيلى تلاش کردم. بلاخره به نتيجه رسيد :d

آخرین ویرایش:
دوستان مثل اینکه نقد Insight-Factor فیک بوده بخاطر همین امتیازش رو از توی لیست تاپیک امتیاز ها حذف کردم
============================
اینم اسکن مجله Games Master که بهروز عزیز زحمتش رو کشیده :

آخرین ویرایش:
بخش کوتاهی از اولین ملاقات دانته و ورجیل که بهروز عزیز زحمت تبدیل کردن لینکا رو کشیده :
720p
480p

واقعا خوب کار شده بود ، دانته اصلا هیچ اهمیتی به انسان ها نمیده و به نظر میاد ورجیل اصلا توقع نداشت برادرش اینقدر تغییر کرده باشه !

آخرین ویرایش:
79711833759443017853.jpg

Hi-Res H.264 MP4 34.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 8.5MB Download

آخرین ویرایش:
یعنی این کامیا واقعا داره میره رو اعصاب...:|
مرتضی نمیدونی چقدر اذیت کردنت حال میده:d
=================
این 2 تا تریلر معرکه بودن، اونی که پسر اسپاردا گذاشت واقعا دانته بیخیال بود. خیلی هم واقع گرایانه بی محل بود و به در و دیوار نگاه میکرد
اما تریلر دومی که علی گذاشت هم فوق العاده بود. این Hood بی شرف رو بذاره رو سرش دیگه تمومه:d فقط جریان چی بود که گفت My Name Is Dante؟:-/ منظورم اینه که چه جکمتی پشتش بود؟:d

یعنی این کامیا واقعا داره میره رو اعصاب...:|
مرتضی نمیدونی چقدر اذیت کردنت حال میده:d
=================
این 2 تا تریلر معرکه بودن، اونی که پسر اسپاردا گذاشت واقعا دانته بیخیال بود. خیلی هم واقع گرایانه بی محل بود و به در و دیوار نگاه میکرد
اما تریلر دومی که علی گذاشت هم فوق العاده بود. این Hood بی شرف رو بذاره رو سرش دیگه تمومه:d فقط جریان چی بود که گفت My Name Is Dante؟:-/ منظورم اینه که چه جکمتی پشتش بود؟:d
جمله معروف منو گفت دیگه:دی
رو حساب شباهت چهرمون (جدا از شوخی من با این دانته جدید خیلی شبیهیم:دی) خواست یه سلامی هم به من برسونه:دی

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

خیلی قشنگ بود
چند روز دیگه مونده ؟
واقعا دیگه انتظار بسه :دی
ساعت از دوازده گذشت شد 10 روز:دی
احتمالا تو این هفته لیک می‌شه!

Intro بازی روی نت پخش شده ( 4 دقیقه است ) و اگه بخواید میتونید از اینجا دانلودش کنید :

360p

فقط یه توصیه بهتون میکنم وقتی میخواید بازی رو برای اولین بار شروع کنید مطمئن بشید که کسی دور و برتون نیست :دی

جمله معروف منو گفت دیگه:دی
رو حساب شباهت چهرمون (جدا از شوخی من با این دانته جدید خیلی شبیهیم:دی) خواست یه سلامی هم به من برسونه:دی

الآن میخوای بگی خوجگلی؟!:-/:d
Intro بازی روی نت پخش شده ( 4 دقیقه است ) و اگه بخواید میتونید از اینجا دانلودش کنید :

360p

فقط یه توصیه بهتون میکنم وقتی میخواید بازی رو برای اولین بار شروع کنید مطمئن بشید که کسی دور و برتون نیست :biggrin1:

این رو خیلی اتفاقی من 7 دقیقه پیش دیدم،کی وقت کردی لینک دانلودش رو جور کنی؟!:-o:-o:-o:-o

اولین امتیازهای منتشر شده از بازی Dmc: Devil May Cry بیانگر این هستند که نسخه جدید این سری از بازی ها بسیار جالب و هیجان انگیز است.
OXM : 90/100
LEVEL Magazine : 90/100
Games Master : 89/100​
DmC-Son-of-Sparda-Edition.jpg

واسه Xbox و Ps3 : یازده روز دیگه میاد.:d
واسه PC : بیست و یک روز دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or