بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ظرفیت تکمیل است:دی
داداش دیگه فن شدن که شرایط نمی‌خواد:دی
یه عکس 3*4 با کپی صفحه اول شناسنامه کفایت می‌کنه:دی
بله DMC HD Collection برای هر دو منتشر شده و شمال نسخ 1 تا 3 می‌شه!
نسخه چهارم هم به صورت جدا گانه برای جفتشون عرضه شده!

مگه اتوبوسه:d

حتما میخرم ببینم چهجوریاست همه انقدر تعریف میکنند

البته خودم اولا سه شو بازی کردم

اقا من میخواستم بشم یکی از فن های این بازی

شرایطی داره:-/:d

از بازی کالکشنی منتشر شده برای xbox یا ps3 که بتونم بخرم ججریان و داستان بازی بفهمم؟؟؟

بله. شما کارت پایان خدمت داری؟ :-/ :دی شوخی کردم! :دی
DMC HD Collection موجوده برای PS3 و 360. سه شماره اول سری که برای PS2 منتشر شده بودن، به صورت HD و با گرافیک نسبتا قابل قبول توی این کالکشن وجود دارن. حالا اگه DMC2 رو بازی نکردی مهم نیست، اما بازی کردن DMC1 و DMC3 شدیدا پیشنهاد میشه. به نظرم به عنوان یه تازه وارد بهتره از DMC 3 شروع کنی چون گیم پلی بسیار روان تری نسبت به DMC1 داره. از نظر داستانی هم نگران نباش، اونقدر پیچیده نیست که گم بشی. :دی به نظرم اینطوری بازی کنی بهتره:
DMC3

DMC4

DMC1

DMC2

:d

بله. شما کارت پایان خدمت داری؟ :-/ :دی شوخی کردم! :دی
DMC HD Collection موجوده برای PS3 و 360. سه شماره اول سری که برای PS2 منتشر شده بودن، به صورت HD و با گرافیک نسبتا قابل قبول توی این کالکشن وجود دارن. حالا اگه DMC2 رو بازی نکردی مهم نیست، اما بازی کردن DMC1 و DMC3 شدیدا پیشنهاد میشه. به نظرم به عنوان یه تازه وارد بهتره از DMC 3 شروع کنی چون گیم پلی بسیار روان تری نسبت به DMC1 داره. از نظر داستانی هم نگران نباش، اونقدر پیچیده نیست که گم بشی. :دی به نظرم اینطوری بازی کنی بهتره:
DMC3

DMC4

DMC1

DMC2

داداش گم کردم المثنی قبوله ( اسمایلی خندیدن شدید ) :d

مگه داستاناش پشت سر هم نیست ؟؟؟ چرا 3-4-1-2 مگه فوتباله ؟؟؟

حتما بازی میکنم سه شو اولاش بازی کردم هم سخت بود هم اونموقع بچه بودم چیزی از داستان بازی نمیفهمیدم=))

مگه اتوبوسه:d

حتما میخرم ببینم چهجوریاست همه انقدر تعریف میکنند

البته خودم اولا سه شو بازی کردم

فقط دوست عزیز مثل من اشتباه نکن و DMC 1 رو از دست نده چون الآن من مثل ... پشیمونم ! البته برای PC بعید میدونم پیدا شه بیشتر برای همین XBOX هست .

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

حتما بازی میکنم سه شو اولاش بازی کردم هم سخت بود هم اونموقع بچه بودم چیزی از داستان بازی نمیفهمیدم=))

CAPCOM کلا در هماهنگی داستانی این بازی افتضاح بود برای این که سر در گم نشی همین ترتیبی که مرتضی جان گفت عالیه .

نه مثل یه سریال ـه که اول هر قسمت شخصیت ها رو معرفی می‌کنه و هر قسمت، داستان مجزا داره:دی

نه. :دی داستان سری از نظر زمانی به این صورته:
DMC3
DMC1
DMC4
.
.
.
.
DMC2

گاهی اوقات با خودم فکر می کنم که کلا هدف کپکام از ساخت DMC2 چی بود کلا؟ :دی چی با خودش فکر کرده بود اون فاجعه رو تحویل ملت داد آخه؟! :دی

گاهی اوقات با خودم فکر می کنم که کلا هدف کپکام از ساخت DMC2 چی بود کلا؟ :دی چی با خودش فکر کرده بود اون فاجعه رو تحویل ملت داد آخه؟! :دی

احتمالا از همون بحثایی که قبلا کردیم بوده . دیده DMC 1 خوب فروش رفته آمده DMC2 رو ساخته و غالب مردم کرده و میخواسته به خیال خودش یک پولی به جیب بزنه ولی نگو که یک افتضاحه کامل بوده ! :|

نه. :دی داستان سری از نظر زمانی به این صورته:
DMC3
DMC1
DMC4
.
.
.
.
DMC2

من فقط همین 2 رو بازی نکردم!یعنی اینقدر پوچ هست؟

آقا تاپیکی هست داستانشو بخونیم ؟ کامیک هم داره ؟
3 ـشو 1 بار زمانای خودش ( شایدم دیرتر ) تموم کردم و میدونم Prequel ـه + انیمه ـشو دیدم Btw :d

Re: بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry

دوســتان قضیه این Appــه [ The Eay Of Dante ] برای اندروید و iOS چیــــه ؟

اولا که گيمه.
دوما چيز خاصى نيست ميرى از فضاى بيرون از خونه مارکاى پنهان DmC رو پيدا ميکنى. يه آدمه موو سفيد پيدا کن (مثل ورجيل) بعد ميفهمى که پشتش يه ورجيل پنهانه L:lol:L

---------- نوشته در 01:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

داداش اینطور که شما میگی یعنی صفر

پس معلومه یکی از شاهکار های کپکام بوده :d

داداش RE6 رو ديدى ؟ ازون بدتر :d
پيشنهاد ميکنم بازى نکنى چون احتمال ترک دنياى بازى وجود داره. (شوخى کردم :d ولى افتضاحه. خودت دو ساعت بازى کنى ديگه کلا سراغش نميرى)

ولى حالا DMC1. پسر اين بازى فوق العااااااااااده است. يعنى هر گيمرى اين بازى رو نکرده بهش پيشنهاد ميدم کلا Hack AND Slash بازى نکنه...

آقا تاپیکی هست داستانشو بخونیم ؟ کامیک هم داره ؟
3 ـشو 1 بار زمانای خودش ( شایدم دیرتر ) تموم کردم و میدونم Prequel ـه + انیمه ـشو دیدم Btw :d

والا تاپیکی که داستان همه نسخه های رو یه جا داشته باشه سراغ ندارم ، یعنی قبلا ( چند سال پیش ) یه تاپیک بود ولی خب الان نمیدونم کجاست :دی
کامیک برای این نسخه جدیده قراره بیاد ، اون قدیمی ها مانگا داشتن :دی

سلام دوستان DMC Fan براتون امروز یه سری عکس آماده کردم امیدوارم خوشتون بیاد و تکراری نباشن :

DMC 2013

DMC 3 Fanart

اگر همه کارکتر های DMC 4 زن بودن اینجوری میشد :d

اینم Real Lady ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or