بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه بذار سکرت بمونه :دی تو الان انقدر تریلر و ویدئو از بازی دیدی که موقع بازی کردن فقط باید مرور خاطرات بکنی :دی

نه باو به نظرم هنوز هیچی ندیدم :-" :دی کامل که ندیدمشون :دی مثلا از همین مرحله یک فقط همین یه تیکه رو دیدم :دی ( به علاوه یه تیکه دیگه و مبارزه با Hunter :دی )

دوستان عزیز (مخصوصا اون خائن)، یه سوال دارم ازتون، اصن از کجا معلوم ورجیل با اسنایپ شلیک کنه؟:d این خیلی فرق میکنه تا وقتی که شلیک کنه:d

دوستان عزیز (مخصوصا اون خائن)، یه سوال دارم ازتون، اصن از کجا معلوم ورجیل با اسنایپ شلیک کنه؟:d این خیلی فرق میکنه تا وقتی که شلیک کنه:d

ما که دیدیم شلیک کرد :-":دی البته همونطوری که گفتم با اکراه اینکار رو انجام داد :دی

تو که فرق میکنی. تو یکی از ادمینای سایت DMC.org هستی. ما که ندیدیم:-"

توی ویدئو معرفی صداگذارش نشون دادن :دی
------------------
کامیک رسمی بازی هم معرفی شد ، داستان کامیک مربوط میشه به چندماه قبل از جریانات DmC و اینکه ورجیل چطور کت رو به Order میاره و با کمک همدیگه دانته رو از زندان Hellfire نجات میدن ، اینم تصویر کاورش :

8262.jpg

یک روز بعد از عرضه بازی منتشر میشه ، 48 صفحه است و قیمتش هم 13 یورو ـه :دی

یک روز بعد از عرضه بازی منتشر میشه ، 48 صفحه است و قیمتش هم 13 یورو ـه :biggrin1:
علی 13 یورو داری بسلفی؟ من که ندارم:p
مهم نفس کاره :biggrin1:
ببین احسان نمیخوام توجیه کنم چون همه چی بر علیه ماست (:biggrin1:) ولی با توجه به تمام نکات بازی، تفنگ به دست گرفتن ورجیل چندان عجیب هم نیست:biggrin1: یعنی باید انتظار همچین چیزی رو میداشتیم:biggrin1:

ببین احسان نمیخوام توجیه کنم چون همه چی بر علیه ماست (:biggrin1:) ولی با توجه به تمام نکات بازی، تفنگ به دست گرفتن ورجیل چندان عجیب هم نیست:biggrin1: یعنی باید انتظار همچین چیزی رو میداشتیم:biggrin1:

ما که خیلی وقته پی ـش رو به تنمون مالیدیم :دی

بالاخره خائن یا دوست عزیز :d من که اتفاقا خیلی هم وفادارم ، شماها خائنین. مخصوصا این علی خائن که خودشو به نینجا تئوری فروخته :d

خب درباره ی اسنایپ باید بگم که مهم اینه که ورجیل دستش به اسنایپ خورده (دستشو کثیف کرده) و طبق فرمایشات خائن عزیزم علی اینکه تایید شد شلیک کرده یعنی گناه کبیره انجام داده و همه این ها تقصیر نینجا تئوریه که کپکامو خام کرد :d

درود به همه ی دوستان :دی
من دوباره این سوالم رو از علی دانته ی عزیز بپرسم :دی جدی شما وقتی بازی اومد هیچ نوع سوپرایزی نمی بینی توش ها ! احسان خوب گفت یه جور مرور خاطرات میشه :دی

و اما در مورد داستان :دی عرض کنم خدمتتون که من همین جا اعلام می کنم من به داستان DmC ایمان کامل دارم، یه داستان مطابق با منطق، یه جورای این محیط و این داستان بیشتر از اونکه شبیه رئال باشه منو یاد سبک سو رئال یا فرای واقع می اندازه، می دونین یعنی یه چیزی اونورتر از واقعیت :دی و در مورد سلاح ورجیل ... :دی به نظرم مخالفت دوستان تا اندازه ای طبیعیه، چون ما از قبل می دونستیم که ورجیل شخصیتی نبود که سلاح گرم رو شایسته ی خودش بدونه ولی اینجا یه چیزی رو داریم می بینیم که به ظاهر خلاف چیزیه که از شخصیت ورجیل می دونستیم، در حالیکه این طور نیست. کمی دقت کنین :دی یه بار دیگه بشینین dmc 3 رو بازی کنین :دی دیالوگ ورجیل به برادرش رو به یاد بیارین : Remember What We Used To Say، آیا فکر می کنین این دیالوگ بیخودی اومده بود؟ پشت هر دیالوگی داستانی نهفته س و اینه کار نینجا تئوری، به وجود آوردن چالش های منطقی در داستان و گره چالش های سری قبل رو باز کردن :دی
من هر روز ایمانم بیشتر میشه، بی صبرانه منتظرم >:d

به به، به به. کمیک هم که معرفی شد. :دی دوستان خوب بحث کنید، من فعلا تو وضعیت اینترنت نفتی/گازوییلی به سر می برم. با هزار تا صلوات این صفحه رو باز کردم. :دی الان به جای آواتار هاتون فقط کد می بینم. :دی در این حد! :دی بحث کنید وقتی حال اینترنتم خوب شد برمی گردم.......... فقط فکر نکنین این تاپیک رو فراموش کردم.....'Just Sayin
:دی

دقیقا همینه که میگی با این کارای ninja theory واقعا قابل انتظار بود البته من که میگم بعد از اون همه تغییری که NT داد دیگه کاری نمونده که بکنه . دانته همه چیش عوض شد کل فضای بازی تغییر کرد ورجیل اسلحه گرفت به دستش اونم اسنایپ ! شاید هم هنوز یک چیزایی هست که رو نمی کنن چون میدونن که اگه همه اینا رو یک جا بگن دیگه ....................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or