نه بذار سکرت بمونه تو الان انقدر تریلر و ویدئو از بازی دیدی که موقع بازی کردن فقط باید مرور خاطرات بکنی
نه باو به نظرم هنوز هیچی ندیدم کامل که ندیدمشون مثلا از همین مرحله یک فقط همین یه تیکه رو دیدم ( به علاوه یه تیکه دیگه و مبارزه با Hunter )
نه بذار سکرت بمونه تو الان انقدر تریلر و ویدئو از بازی دیدی که موقع بازی کردن فقط باید مرور خاطرات بکنی
دوستان عزیز (مخصوصا اون خائن)، یه سوال دارم ازتون، اصن از کجا معلوم ورجیل با اسنایپ شلیک کنه؟:d این خیلی فرق میکنه تا وقتی که شلیک کنه:d
تو که فرق میکنی. تو یکی از ادمینای سایت DMC.org هستی. ما که ندیدیمما که دیدیم شلیک کرد البته همونطوری که گفتم با اکراه اینکار رو انجام داد
تو که فرق میکنی. تو یکی از ادمینای سایت DMC.org هستی. ما که ندیدیم
دوستان عزیز (مخصوصا اون خائن)، یه سوال دارم ازتون، اصن از کجا معلوم ورجیل با اسنایپ شلیک کنه؟:d این خیلی فرق میکنه تا وقتی که شلیک کنه:d
علی 13 یورو داری بسلفی؟ من که ندارمیک روز بعد از عرضه بازی منتشر میشه ، 48 صفحه است و قیمتش هم 13 یورو ـه :biggrin1:
ببین احسان نمیخوام توجیه کنم چون همه چی بر علیه ماست (:biggrin1 ولی با توجه به تمام نکات بازی، تفنگ به دست گرفتن ورجیل چندان عجیب هم نیست:biggrin1: یعنی باید انتظار همچین چیزی رو میداشتیم:biggrin1:مهم نفس کاره :biggrin1:
صبر میکنیم بیاد روی نت بعد میریم میخونیمعلی 13 یورو داری بسلفی؟ من که ندارم
ببین احسان نمیخوام توجیه کنم چون همه چی بر علیه ماست (:biggrin1 ولی با توجه به تمام نکات بازی، تفنگ به دست گرفتن ورجیل چندان عجیب هم نیست:biggrin1: یعنی باید انتظار همچین چیزی رو میداشتیم:biggrin1:
اینو که گفتی کل بحثا خوابیدبحث کنید وقتی حال اینترنتم خوب شد برمی گردم.......... فقط فکر نکنین این تاپیک رو فراموش کردم.....'Just Sayin
ببین احسان نمیخوام توجیه کنم چون همه چی بر علیه ماست (:biggrin1 ولی با توجه به تمام نکات بازی، تفنگ به دست گرفتن ورجیل چندان عجیب هم نیست:biggrin1: یعنی باید انتظار همچین چیزی رو میداشتیم:biggrin1: